بهترین بازی که تو عمرتون بازی کردید چی بود؟

بهترین بازی ای که تو عمرم انجام دادم و لذت بردم ازش اینا بوده :

1- S.T.A.L.K.E.R
(هر 3 سری این بازی - به دلیل جو و اتمسفرو دنیای زنده بازی . هوش مصنوعی بینظیر بازی . مثلا هیچ وقت 2 بار یه اتفاق تو بازی نمیافته . اگر بمیرید و مجددا به مکان قبلیتون برگردید ، شاید بازم اون ادمها رو نبینید . وقتی خسته میشید باید مواد غذایی و نوشیدنی مصرف کنید . وقتی تیر میخورید بایدبانداژ کنید خودتون رو و وقتی توسط رادیو اکتیو آلوده میشید ، باید دنبال قرص های مخصوص ضد رادیو اکتیو بگردید تا خوب بشید . تمام اینها هم جدا از نقشه و مراحل کاملا داینامیک بازی + گروه های بازی ودرگیری های اکثر گروه ها با هم و حوادث مختلف هست . کلا این بازی بی نظیره . تمام اینا هم درحالیه که آخرین نسخه این بازی برای 4 تا 5 سال پیشه . )

2- Metro 2033
( این بازی هم سازنده اش ، همون سازنده بازی استالکر هست . به همین دلیل تونسته جو واتمسفر بی نظیری رو تو بازی به وجود بیاره . حس جنگ اتمی و بدبختی ، نابودیو تلاش برای بقا با مهمات محدود و هوش مصنوعی عالی از این بازی یه بازی ناب ساخته )

3- Rinbow SIx Vegas
( شوتر تاکتیکال عالی که ادم حال میکنه . )

4- Alan Weak
( یه بازی بی نظیر از سازنده مکس پین . دنیای واقع گرایانه عالی بازی + نور پردازی و داستان عالیش ، ادم و حسابی درگیر حوادث بازی میکنه . )

5- Dead Space 1 . 2
( بهترین بازی ترسناکی بود که تجربه کردم . نور پردازی و صدا گذاری فوق العاده بازی بازیباز و میخکوب میکنه . صدای جیغ ها و خرخر کردن هایی که هیچ وقت صاحب صدا رو نمیبینی مو بر تن همه سیخ میکنه . حس ترس عالی . )

6- R.EVIL 4
( یادش بخیر . بهترین بازی این سری همین نسخه بود . بازی ای که استادبرزگ شنجی میکامی اونو ساخت . همه چیش عالیبود . درگیری هاش ، اظطرابهاش ، معماهای عالی بازی و ... )

بهترین بازی ای که تو عمرم انجام دادم و لذت بردم ازش اینا بوده :

1- S.T.A.L.K.E.R
(هر 3 سری این بازی - به دلیل جو و اتمسفرو دنیای زنده بازی . هوش مصنوعی بینظیر بازی . مثلا هیچ وقت 2 بار یه اتفاق تو بازی نمیافته . اگر بمیرید و مجددا به مکان قبلیتون برگردید ، شاید بازم اون ادمها رو نبینید . وقتی خسته میشید باید مواد غذایی و نوشیدنی مصرف کنید . وقتی تیر میخورید بایدبانداژ کنید خودتون رو و وقتی توسط رادیو اکتیو آلوده میشید ، باید دنبال قرص های مخصوص ضد رادیو اکتیو بگردید تا خوب بشید . تمام اینها هم جدا از نقشه و مراحل کاملا داینامیک بازی + گروه های بازی ودرگیری های اکثر گروه ها با هم و حوادث مختلف هست . کلا این بازی بی نظیره . تمام اینا هم درحالیه که آخرین نسخه این بازی برای 4 تا 5 سال پیشه . )

2- Metro 2033
( این بازی هم سازنده اش ، همون سازنده بازی استالکر هست . به همین دلیل تونسته جو واتمسفر بی نظیری رو تو بازی به وجود بیاره . حس جنگ اتمی و بدبختی ، نابودیو تلاش برای بقا با مهمات محدود و هوش مصنوعی عالی از این بازی یه بازی ناب ساخته )

3- Rinbow SIx Vegas
( شوتر تاکتیکال عالی که ادم حال میکنه . )

4- Alan Weak
( یه بازی بی نظیر از سازنده مکس پین . دنیای واقع گرایانه عالی بازی + نور پردازی و داستان عالیش ، ادم و حسابی درگیر حوادث بازی میکنه . )

5- Dead Space 1 . 2
( بهترین بازی ترسناکی بود که تجربه کردم . نور پردازی و صدا گذاری فوق العاده بازی بازیباز و میخکوب میکنه . صدای جیغ ها و خرخر کردن هایی که هیچ وقت صاحب صدا رو نمیبینی مو بر تن همه سیخ میکنه . حس ترس عالی . )

6- R.EVIL 4
( یادش بخیر . بهترین بازی این سری همین نسخه بود . بازی ای که استادبرزگ شنجی میکامی اونو ساخت . همه چیش عالیبود . درگیری هاش ، اظطرابهاش ، معماهای عالی بازی و ... )
این S.T.A.L.K.E.R که گفتی بازیش خیلی قشنگه ولی در کنار این قشنگیش وحشتناک سخته اولا فقط باید با کیبورد موس بازی کنی دوما اصلا ما هرچی تیر میزنیم مگه می میره خیلی ام سخت می میرن سوما باید خیلی فرض باشی و سرعت تو بازی حرف اول رو میزنه چون هر ان ممکنه یک نفر از یک جایی بیاد کارتو بسازه چنین بازی باید گیم پد می شناخت

من از اول عاشق pes بودم و pes2006 رو تو زمان خودش خ یلی دوست داشتم.امت اگه کلی حساب کنیم بهترین بازی که بازی کردم assassins creed III بود.
icon7.png
icon7.png
icon7.png

اول از همه تمام قسمتهاي GTA.. تمام قستمهاشو بازي كردم خیلي باهاشون خاطره دارم
assassins creed تمام قسمتهاش
بعد
red dead redemption
bioshock infinite and tomb raider

اينها بازيهايي بودن كه واقعا منو تحت تاثير قرار دادن

همه که بازیهای نسل هفتم رو دارید میگید یعنی تو نسل 6 و 5 با هیچ بازی ای حال نکردید؟
بهترین بازی های عمر منم MAX PAYNE 1 و Sonic Heroes و Zelda OoT بود و کلاً تو این نسل بازی ای بیشتر از ماشیناریوم و Portal 2 روم تاثیر نداشته

این S.T.A.L.K.E.R که گفتی بازیش خیلی قشنگه ولی در کنار این قشنگیش وحشتناک سخته اولا فقط باید با کیبورد موس بازی کنی دوما اصلا ما هرچی تیر میزنیم مگه می میره خیلی ام سخت می میرن سوما باید خیلی فرض باشی و سرعت تو بازی حرف اول رو میزنه چون هر ان ممکنه یک نفر از یک جایی بیاد کارتو بسازه چنین بازی باید گیم پد می شناخت
من اولش از سخت بودن S.T.A.L.K.E.R خیلی شاکی بودم اما وسط هاش بی نهایت جذاب میشه و باعث میشه تا آخرش بری، فقط هد شات یادت نره ;) (شماره یک ـو بازی کردم)

امیدوارم شماره 2 و 3 هم به قشنگی شماره یکش باشن.

2003:میدنو مدنز 1 با کماندو 1و 2 و اویل 3 و عبور از سیاه چال 2(53 ساعت گیم پلی کامل) و متال گیر 2 ،2004:میدنو مدنز 2 و هیتمن 2 و مکس پین 1و2، 2005: نید فور اسپید 5 و گاد آف وار 1، 2006:گاد آف وار 2 و ای سی کمبد 6 ،2007: اساسینز کرید 1 و بیو ولف و گیرز آف وار 1 و جریکو و دیرت 1 و استرانک هولد (در سبک مکس پین) اویل 4 ( 17 بار بازی رو تموم کردم) و کریسیس 1 و ده ویتچر 1 ،2008:گیرز آف وار 2 و مدرن وار فار 2 و کال آف دیوتی ورلد ات وار و پی اس و شیفت 1 و کریسیس 2 و آساسینز 2 ، 2009: اویل 5(53 بار بازی رو بردم تا آخر) و پی اس و آنچارتد 2 جی تی ای 4 و شیفت 2 و دیرت 2 ،2010:مدرن وار فار 3 و متال گیر 4 و رد دد ردمشن و ون کویش و مترو 2013 و آساسینز برادر هود ،2011:گیرز آف وار 3 و آنچارتد 3 و بتمن و دیرت 3 و کریسیس 3 و آساسینز روولیشن و گوست رکون فیوچر اند سولجر،2012:بتلفیلد 3 و ده ویتچر 2 و آساسین کرید 3 ، 2013: THE LAST OF US . اینها مطرح ترین بازی هایی بود که من بازی کردم فکر کنم بعضی ها رو هم جا انداختا باشم شاید هم تاریخشون اشتباه باشه.(قبل از 2003 هم با سونی و سگا هم بازی کردم تو پست بعدی میزارم

Heavy Rain
خیلی منو تحت تاثیر قرار داد و بهترین بازی من هست.
منوی اول بازی خودش شما رو وارد فضای بازی می کنه -موسیقی برای درک فضا عالی هست ( خدا سازندش رو بیامرزد)- داستان کامل و کم نقص - نوآوری در گیم پلی
===================================================================================================
===================================================================================================
واقعا شاخ ترین بازی این نسل از نظر ایده وداستان تا الان بود (چون مهر کار بعدی دیوید جون میاد Beyond
):excited:
پشت صحنه هاشو ادم میدید کف میکرد چقدر براش زحمت کشیدن دیوید ممنون :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or