بهترین بازی های Adventure که بازی کردید چی بوده؟

• Thread starter Thread starter art73
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببین ادونچر یه سری المان های خاص باید داشته باشه تا بشه ادونچر . پازل , درگ و دراپ , دیالوگ , ...
هوی رین و فارنهایت یه سبک خاصن . صد البته برتر از ادونچر . اما ادونچر نیستن
درسته سازنده بازی میگه بازیم Interactive Drama ـه سبکش یا سعی داره بازیش رو یه جوری خاص نشون بده ولی این دو بازی هم جزو دسته ادونچر قرار میگیرن و المانهای یه عنوان این سبک رو مثل دیالوگ ها و گیم پلی تعریف شده و اسکریپت شده بازی نمد یه بازی ادونچر point & click هست.
به هر حال منم قبول دارم که هوی رین و فارنهایت پروژه های متفاوتی بودن .

مثلا L.A Noire یک Action Adventure به حساب میاد یا Heavy Rain اصلا یک سبک خاص با عنوان Psychological thriller,Interactive drama داره درسته که هر دو بازی درون مایه ی Adventure هم دارن اما Adventure نیستند.
کسی نگفت L.A.Noire ادونچره فقط بعضی از المانهای این سبک رو داره ولی HR علاوه بر داشتن مشخصه های این سبک، گیم پلی یه بازی ادونچر رو هم ارائه میده .

اصولاً گیمرای ایرانی که به اونصورت به زبان مسلط نباشن نمیتونن با این سبک ارتباط برقرار کنند .

آخرین ویرایش:
سایبریا 1 و 2 :x که جز بهترین ها بود ... نسخه 1 تا اونجا رفتم که باید برای پیرزن روی ویلچر شربت درست میکردی ( گیر کردم اخه نتونستم شربت بسازم ) و سایبریا 2 هم که تمومش کردم ( البته چند ماه طول کشید و 2-3 بار بازی پاک کردم دوباره بازی کردم و اخرش وقتی ( اون پیرمرده که اسمش یادم نمیاد ) سوار ماموت شد و رفت دوست داشتم گریه کنم :(( ( اون موقع بچه بودم :d ) )
البته Still life 1 رو هم تموم کردم که سخت بود اما نسخه 2 این بازی تا اونجا رفتم که اون قاتل میگیردت و میندازتت توی زندان همراه با اون خبر نگاره و بعد باید با خبرنگار بازی کنی ..... اینجاش گیر کردم
اما machinaruim هم فوق العاده بود که خیلی شخصیت جالبی با معمای های فوق العاده داشت ( مخصوصا اونجا که باید معمای اون هواکش رو انجام میدادی یعنی باید جوابش نمیدادی تا عصبانی بشه .... )
.... و اما اخرین بازی که در این سبک کردم بازی gemini rue بود .... انچنان این بازی فوق العادست که حرف نداره توصیه میکنم به همه دسوتان و عاشقان این سبک که این بازی رو از دست ندهند... بازی در سال 2011 یعنی امسال ساخته شده و به راحتی میتونید لینک دانلود رو پیدا کنید حجمش هم 220 مگا بایت هست .. در ضمن راهنمایی و کمک خواستید در خدمتم !... بازم میگم این بازی از دست ندید
.....
البته بازی های رو هم کردم که نتونستم تمومش کنم مثل شرلوک هلمز، قتل در هتل اورفه ، paradise ,

الان L.A ادونچر نیست ؟!!!!!!!! :d
خیر دوست عزیز نیست. L.A Noire یک بازی Action Adventure هست که المان های Adventure هم درش هست (کلا اگر مثلا قسمت تیر اندازی و رانندگی داشته باشه Adventure نیست.ما که فقط نمیگیم نیست.برید سایت های معروف بازی قسمت Genre رو نگاه کنید). کسی اینجا And Then There Were None بازی کرده؟ بهترین داستان بازی های Adventure من رو داشت.موسیقی متن عالی ای هم داشت.

machinaruim

هم سبک همین بازی داره توی ایران ساخته میشه اسمشم هست شعبان نمیدونم تریلرشو دیدید یا نه - آخرین بازی ادنچر ایران هم قتل در کوچه های تهرانه که به قوله برو بچ epic fail ای بیش نیست ( ورداشتن نقاشی کردن بجای گرافیک بعد میگن اولین تجربه بوده)

Robin hood جان جک فرنچ رو به کجا رسوندی :p

دوستان به اینجا مراجعه کنید http://en.wikipedia.org/wiki/Adventure_Gamers قسمت sub genre هم Intractive drama رو هم نوعی اونچر دونسته میشه گفت این بازیا خیلی کم تولید شده و در حقیقت پایه اصلی کلیک اونچر هستش ( اکثر جاها نه همیشه) شاید بشه گفت محصول همه ادونچر های مخلوطش در Intractive drama هم حساب میشه.

اصولاً گیمرای ایرانی که به اونصورت به زبان مسلط نباشن نمیتونن با این سبک ارتباط برقرار کنند .

دقیقا.

خواهشا توجه کنید:

دوستان بازی هایی مثل L.A Noire و Heavy Rain به هیچ وجه Adventure نیستند چه برسه به بازی هایی مثل Assassin's Creed یا Fable یا God Of War.

مثلا L.A Noire یک Action Adventure به حساب میاد یا Heavy Rain اصلا یک سبک خاص با عنوان Psychological thriller,Interactive drama داره درسته که هر دو بازی درون مایه ی Adventure هم دارن اما Adventure نیستند.

نعریف کلی سبک Adventure:
بازی ماجراجویی (به انگلیسی: Adventure Game) یکی از سبک‌های بازی رایانه‌ای است که در آن بازیکن خودش را در نقش سردستهٔ یک داستان محاوره‌ای و واکنشی فرض می‌کند که باید با کاوش و جستجو جلو برود و به عوض رقابت‌های فیزیکی به حل کردن معما بپردازد.
منبع:ویکی پدیا

پیشنهاد می شود برای آشنایی با این سبک مقاله ی ویکی پدیا رو بخونید:
http://fa.wikipedia.org/wiki/بازی_ماجراجویی

بریم سراغ بحث تاپیک:

بازی های سبک Adventure به دلیل نیاز به حل معما های مختلف در طول بازی نیازمند تسلط به زبان انگلیسی است.کلا در ایران شرکت دارینوس با فارسی کردن (ممکنه با دیدن این کلمه فکر کنید که دوبله به اصل بازی ضربه می زنه,اما در صورتی که کاملا به زبان انگلیسی مسلط نیستید دوبله ی یک بازی Adventure لازمه که دارینوس هم دوبله ی خوبی داره) بازی های معروف Adventure با دوبله ی مناسب (که البته به نظرم دوبله ی بازی ها فقط برای سبک Adventure نیاز هستش.اونم با داستان ها و متون پیچیده ای که توی بازی های Adventure قرار داره.) نقش زیادی در معرفی این سبک در ایران داشته.

بازی های Adventure کلا معیار اصلیشون داستان و معما هستش.

کسی پایه ی بحث تخصصی باشه بحث خوبی میشه (چون اکثر کاربرای اینجا آشنایی کافی با این سبک ندارند.)

بهترین بازی های Adventureی که بازی کردم (همشون دوبله دارینوس):

The Black Mirror (آیینه ی سیاه)
Syberia (سایبریا)
Sherlock Holmes Series (سری شرلوک هولمز)
Tanguska (تانگوسکا)
And Then There Were None (و سر انجام هیچکس باقی نماند=بر گرفته از رمان معروف آگاتا کریستی)
و...

از سازنده ی تاپیک هم میخوام اون متن قسمت بالایی رو حتما تو پست اول بزاره.

پایه بحث تخصصی کسی هست؟

من از secret of the Tunguska هم خوشم امد خیلی خوب بودش
این SAM & max هم خیلی خوبه:d

پایه بحث تخصصی کسی هست؟

مرسی دوست عزیز از اطلاعات به هر حال هرکسی تخصصی بلد نیست مثل خود من البته ابهامات در مورد سبک اینتراکتیور دراما بود که حل شد و مثال های اکشن ادونچر دوستان سری بازی های شرلوک هلمز چطوریه یه توضیح اجمالی میدی مثلا معماهای حل کردنی داره یا بیشتر تمرکزش روی گشت و گذار توی محیط و ارتباط اشیا؟

مثال های اکشن ادونچر دوستان سری بازی های شرلوک هلمز چطوریه یه توضیح اجمالی میدی مثلا معماهای حل کردنی داره یا بیشتر تمرکزش روی گشت و گذار توی محیط و ارتباط اشیا؟
میشه گفت هر دو .
Robin hood جان جک فرنچ رو به کجا رسوندی :p
الان رفتم برای Jack French 2: The Good Dr. Ferrer فردا فرصت پیدا کنم تمومش میکنم:دی

دوستان داستان دو تا از بهترین بازی های Adventureی که بازی کردم رو در زیر براتون گذاشتم (که هر دو توسط دارینوس دوبله شده اند و بازم میگم (دوبله ی بازی ها=فقط برای سبک Adventure) اونم در صورتی که کیفیت خوبی داشته باشه و شما در سطح تافل انگلیسی بلد نباشید.)

منبع متن زیر:سایت دارینوس

[h=3]And Then There Were None[/h]
Cover-ATTWN.jpg

پرفروش ترین رمان جهان به بازی کامپیوتری تبدیل می شود. رمان معروف آگاتا کریستی به نام And Then There Were None با رعایت تمام جزئیات موجود در آن به بازی کامپیوتری تبدیل شده است.
او یکی از مشهورترین زنانی است که اقدام به نوشتن رمانهای اسرار آمیز نموده است.رمانهای او با تیراژهای بالا به زبان انگلیسی و 45 زبان دیگر دنیا تهیه و تکثیر شده اند.
داستان بازی به زمان بعد از جنگ جهانی دوم باز می گردد و وقایع آن در جزیره ای کوچک در انگلستان اتفاق می افتد. ده شخصیت مختلف که هیچ شناختی از یکدیگر ندارند توسط میزبانی ناشناس به جزیره "شیپ رک" دعوت می شوند.عماریتی باشکوه در جزیره برای میهمانان تدارک دیده شده و میزبان تنها از طریق صفحات گرامافون با آنان در ارتباط است.
میزبان در اولین ارتباط خود با میهمانانش ، پس از محکوم کردن هر کدام به انجام جنایتی در گذشته محیطی رعب آور را برای آنها بوجود می آورد و پس از آن شاهد وقوع قتل هایی در این جزیره دور افتاده هستیم.
همچون سایر آثار این نویسنده برجسته رمان های جنایی در این داستان نیز مخاطب از آغاز با گزینه های مختلفی روبرو بوده که هر کدام ممکن است قاتل واقعی باشند.
" لی شیدون " که این داستان را برای اجرا در یک بازی کامپیوتری تنظیم کرده است با اندکی دخل وتصرف در داستان واقعی ، سه پایان متفاوت برای این ماجرا در نظر گرفته است که با توجه به هوش بازیکن ، داستان به یکی از آنها ختم می شود.
در مجموع بازی از ده فصل مجزا تشکیل شده است که هر فصل مدت زمانی از چند ساعت تا چند شبانه روز را شامل می شود . روش کلی پیشبرد بازی مانند بسیاری از نمونه های مشابه براساس دو اصل "سوال و جواب" و "حل معماها" با کمک وسایل مختلف است.
بازی از گرافیک معقولی در حد بازیهای سبک ماجرایی برخوردار بوده و صحنه ها و محیط های متفاتی از یک جزیره کوچک و دور افتاده را به تصویر کشیده است.

[h=3]The Black Mirror[/h]
Cover-Black-Mirror.jpg

بعد از چندین سال قهرمان داستان ساموئل گردن به زادگاهش بازمی گردد. جائیکه او سالهای زیادی از عمرش را در آن صرف نموده است. حوادثی که سالها پیش برای او رخ داده و دلیل او برای ترک این دیار بوده و اکنون بعد از دوازده سال برای مراسم تدفین پدربزرگش مجبور به بازگشت به خانه می شود. پس از بازگشت متوجه می شود که مرگ پدر بزرگش تصادفی نبوده پس تمام تلاش خود را صرف یافتن حقیقت موضوع می کند. با خواندن دفترچه خاطرات ویلیام متوجه می شود که مرگهایی که تاکنون روی داده مرگهای مشکوکی بوده و هر قدر که به موضوع جنایتها نزدیکتر می شود بیشتر به این قضیه که خودش در مرکز این جنایتها قرار دارد مطمئن می شود. تلاش برای حل این معما و در عین حال زنده ماندن داستان و بدنه اصلی بازی را شکل می دهد.
در طول بازی از طریق صحبت با سایرین می توانید به نتایج و نکات جدیدی دست پیدا کنید. ضمن اینکه دسترسی به دفترچه خاطرات شخصیتهای مختلفی که در بازی به آنها اشاره شده است کمک می کند تا درباره تاریخچه خانوادگی و با حل برخی از معماهای موجود در بازی اطلاعاتی بدست بیاورید.
معماهای موجود در بازی از پیچیدگی زیادی برخوردار نیستند و حل آنها کار سختی نیست. اما باید قبل از انجام هر معما بازی را Save کنید از مزایای بازی Save و Load سریع آن است. برای بازی نقشه ای درنظر گرفته شده که با استفاده از آن انتقال به مقاصد مختلف درکمترین زمان ممکن می باشد.
صداگذاری مناسب باعث می شود که شخصیتها زنده به نظر برسند و داستان واقعی جلوه کند. همانطور که همیشه ذکر شده صداگذاری از بخشهای مهم هر بازی است. چیزی که در این بازی کمتر به آن توجه شده است. جملات بسیار طولانی هستند و به آهستگی ادا می شود و شاید یکی از دلایل عمده خسته کنندگی بازی همین باشد. بخش عمده بازی با صحبت کردن ساموئل با شخصیتهای مختلف بازی باعث بدست آوردن نتایج جدید و فرم گیری بدنه اصلی داستان می شود. موسیقی متن و جلوه های صوتی مناسب بازی را می توان از محاسن آن به شمار آورد. وجود معماهای متنوع با راه حلهای مختلف نیز از دیگر جذابیتهای این بازی به شمار می رود. اما به طور کلی شاید بتوان این بازی را یک بازی Adventure معمولی دانست.

========================

کسی یکی از این دو بازی رو بازی کرده؟

ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or