بهترین بازی های Adventure که بازی کردید چی بوده؟

• Thread starter Thread starter art73
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فکر نمی کنم هیچ بازی ادونچری به کیفیت سری مانکی آیلند برسه.بهترین به حساب میان
ادونچر های تل تیل توی این نسل هم واقعا عالی هستن. یه تنه یه ژانر رو دارن به جلو می برن اونم به بهترین شکل ممکن

آخرین ویرایش:
assassin s creed

ای بابا میگم ادونچر اینا درسته یه جورایی هستن ولی اکشن بودنشون به ادونچر میچربه عزیز:|

---------- نوشته در 09:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:51 AM ارسال شده بود ----------

آقا پست اول ویرایش شد انقدر اکشن ادونچر نگید تو مایه های بازیایی که بحث شد بگین نه هی gow و اساسین

در ضمن اونایی که هوس ادونچر کردن سری جک فرنچ رو پیشنهاد میدیم رفیقمون که خوشش اومد :p

http://www.johnnybdesign.com/games.html

من زياد ادونچر بازي نمي كنم ولي با syberia 2 خيلي حال كردم...
البته runaway هم با اون گرافيك خوشگلش هم بد نبود ولي معما هاش يه جوري بود،‌به نظرم بي منطق بود.
broken sword هم بازي جالبي بود،

این دو بازی هم زیر شاخه سبک ادونچر قرار میگیرن .

ببین ادونچر یه سری المان های خاص باید داشته باشه تا بشه ادونچر . پازل , درگ و دراپ , دیالوگ , ...
هوی رین و فارنهایت یه سبک خاصن . صد البته برتر از ادونچر . اما ادونچر نیستن

خواهشا توجه کنید:

دوستان بازی هایی مثل L.A Noire و Heavy Rain به هیچ وجه Adventure نیستند چه برسه به بازی هایی مثل Assassin's Creed یا Fable یا God Of War.

مثلا L.A Noire یک Action Adventure به حساب میاد یا Heavy Rain اصلا یک سبک خاص با عنوان Psychological thriller,Interactive drama داره درسته که هر دو بازی درون مایه ی Adventure هم دارن اما Adventure نیستند.

نعریف کلی سبک Adventure:
بازی ماجراجویی (به انگلیسی: Adventure Game) یکی از سبک‌های بازی رایانه‌ای است که در آن بازیکن خودش را در نقش سردستهٔ یک داستان محاوره‌ای و واکنشی فرض می‌کند که باید با کاوش و جستجو جلو برود و به عوض رقابت‌های فیزیکی به حل کردن معما بپردازد.
منبع:ویکی پدیا

پیشنهاد می شود برای آشنایی با این سبک مقاله ی ویکی پدیا رو بخونید:
http://fa.wikipedia.org/wiki/بازی_ماجراجویی

بریم سراغ بحث تاپیک:

بازی های سبک Adventure به دلیل نیاز به حل معما های مختلف در طول بازی نیازمند تسلط به زبان انگلیسی است.کلا در ایران شرکت دارینوس با فارسی کردن (ممکنه با دیدن این کلمه فکر کنید که دوبله به اصل بازی ضربه می زنه,اما در صورتی که کاملا به زبان انگلیسی مسلط نیستید دوبله ی یک بازی Adventure لازمه که دارینوس هم دوبله ی خوبی داره) بازی های معروف Adventure با دوبله ی مناسب (که البته به نظرم دوبله ی بازی ها فقط برای سبک Adventure نیاز هستش.اونم با داستان ها و متون پیچیده ای که توی بازی های Adventure قرار داره.) نقش زیادی در معرفی این سبک در ایران داشته.

بازی های Adventure کلا معیار اصلیشون داستان و معما هستش.

کسی پایه ی بحث تخصصی باشه بحث خوبی میشه (چون اکثر کاربرای اینجا آشنایی کافی با این سبک ندارند.)

بهترین بازی های Adventureی که بازی کردم (همشون دوبله دارینوس):

The Black Mirror (آیینه ی سیاه)
Syberia (سایبریا)
Sherlock Holmes Series (سری شرلوک هولمز)
Tanguska (تانگوسکا)
And Then There Were None (و سر انجام هیچکس باقی نماند=بر گرفته از رمان معروف آگاتا کریستی)
و...

از سازنده ی تاپیک هم میخوام اون متن قسمت بالایی رو حتما تو پست اول بزاره.

پایه بحث تخصصی کسی هست؟

سایبریا از بهترین تجربه‌های ادونچر من بود، بعضی از بازی‌ها مثل broken sword و still life به شدت برام جذاب بودند، بازی زیبای keepsake که من رو مدهوش میکرد، واقعا زیبا بود، یک بازی استثنایی نه چندان معروف هم در لیست برترین‌های ادونچر من هست که خیلی بهش علاقه دارم و اون بازی‌ای نیست به جز crystal key با این بازی زیبا کلی خاطره دارم(هر دو نسخه). ولی از لحاظ کیفیت بهترین بازی ادونچرم dreamfall بود.عاشق این بازی زیبام و حدوداً 8 باری تمومش کردم.یادمه برای اولین بار بازی کردنم به مدت یک هفته هر شب خواب زویی و آپریل رو میدیم.:dهر کسی این بازی زیبا رو انجام نداده شاهکار بزرگی رو در سبک ادونچر از دست داده، بازی برای سال 2006 بود، بهتون پیشنهاد میکنم اگر بازی نکردید حتماً سراغش برید چون پشیمون نمی‌شید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or