بهترین بازی های Adventure که بازی کردید چی بوده؟

• Thread starter Thread starter art73
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه ادونچر سوال بشه که سایبریا یا استیل لایف یا سکرت او داوینچی بهترین بودن . هوی رین و فارنهایت و اینا ادونچر نبودن

آخرین ویرایش:
اگه دارکسایدرز هم جزءشون حساب میشه ! دارکسادرز :d ! Darksiders !

assassins creed
بچه ها همه سبک شناس هستند :d ، اولی که اکشن هست دومی هم هم همینطور اما از نوع open world (بااینکه مینویسن action adventure)
اگه ادونچر سوال بشه که سایبریا یا استیل لایف یا سکرت او داوینچی بهترین بودن . هوی رین و فارنهایت و اینا ادونچر نبودن
الان که فکر میکنم واقعا The Da Vinci Code تو این سبک بی نظیر بود ، واقعا ،
FarenHeit و Heavy Rain هم ادونچر هستند اما با دوز کمتر اما واقعا Heavy Rain بی نظیر بود .

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    25.4 KB · مشاهده: 4
آخرین ویرایش:
دوستان بازی هایی مثل never hood و ... رو گفتن که بازی خیلی خوبی بودن ولی monkey island رو فراموش نکنین run away 1 هم خیلی خوب ولی نسخه دوم مثل نسخه اول سخت نبود حال نداد سایبریا هم خوب بودش کلا بازی adventure خوب روی pc خیلی زیاد هست ولی هیچ کدوم monkey island ولی اگه بخوایم همه adventure های خوب رو بگیم نزدیک 2 صفحه میشه:d

چون به قول خود کیج Fahrenheit و Heavy Rain سبک Interactive Drama هستن پس من نمیگم اینا رو !
اما Monkey Island همه ی شماره هاشو میتونم بگم در ویترین افتخارات گیمریم گذاشتم ! :d

وااااااااااای اینو من عاشقش بودم ایول یادشو زنده کردی اسمشو نمیدونستم ولی خیلی طول کشید قلقش دسم بیاد تازه نتونستم تا تهش برم

---------- نوشته در 11:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:39 PM ارسال شده بود ----------

درسته اون دوتا intractive Drama بودن ولی اینم توی ویکی پدیا جز دسته ادونچر حساب کرده - داوینچی کد هم یادم رفت بگم ولی خیلی بیخود سخت بود باید مسیحی میبودی تا مرحله رد میکردی
چنتا عکس اضافه کردم. سنّت باید قاعدتا بالای 25 سال باشه اگه قراره یادت بیاد.
نه من بازیای سگا رو توی سی دی میگرفتم 1000 تا بازی بود اینم جزوش بود که آخرم بلدش نشدم :D

چون به قول خود کیج Fahrenheit و Heavy Rain سبک Interactive Drama هستن پس من نمیگم اینا رو !
این دو بازی هم زیر شاخه سبک ادونچر قرار میگیرن .

The Secret of Monkey Island ,Full Throttle ,Broken Sword The Shadow of the Templars و سری های اپیزودیک Sam & Max و Monkey Island و البته Runaway . همینطور سایبریا و هوی رین هم تجربه های خوبی بودن .
همین اواخر هم عنوان Back To The future رو که از کارهای اسنودیوی خلاق Telltale Games هست رو تجربه کردم و باید بگم طبق روال همیشگی عنوانهای این استودیو فوق العاده جذاب و معتاد کننده بود.

کسی اینجا تا حالا رفته؟ دوتا بازی ادنچر تحت وب ساخته چه حالی میده اگه کسی هوس اونچر پوینت و کلیک کرده پیشنهاد میکنم webisode تقریبا

http://www.johnnybdesign.com/

jack french 1 , 2 ,3

---------- نوشته در 12:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:04 AM ارسال شده بود ----------

همین اواخر هم عنوان Back To The future رو که از کارهای اسنودیوی خلاق Telltale Games هست رو تجربه کردم و باید بگم طبق روال همیشگی عنوانهای این استودیو فوق العاده جذاب و معتاد کننده بود.

مال پی سی هم اومده؟ اصلا داره؟ وای چرا من اینو نگرفتم؟

کسی اینجا تا حالا رفته؟ دوتا بازی ادنچر تحت وب ساخته چه حالی میده اگه کسی هوس اونچر پوینت و کلیک کرده پیشنهاد میکنم webisode تقریبا

http://www.johnnybdesign.com/

jack french 1 , 2 ,3

---------- نوشته در 12:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:04 AM ارسال شده بود ----------

مال پی سی هم اومده؟ اصلا داره؟ وای چرا من اینو نگرفتم؟
چه چیز جالبی معرفی کردی تشکر .

بله روی PC ـه پلتفرم اصلیش اصلا . http://www.telltalegames.com/

چه چیز جالبی معرفی کردی تشکر .

اره این یارو جانیه 3 تا قسمت جک فرنچ و دوقسمتم یه بازی دیگه رو ساخت سایتشم الان دیگه خوابیده بازی جدید نمیده بیرون ولی اینارو بازی کنید یه جاهایی به مرز سکته میرسید >:)

اره این یارو جانیه 3 تا قسمت جک فرنچ و دوقسمتم یه بازی دیگه رو ساخت سایتشم الان دیگه خوابیده بازی جدید نمیده بیرون ولی اینارو بازی کنید یه جاهایی به مرز سکته میرسید
yahoo_19.gif
الان دارم بازی میکنم L.A.Noire ـیه واسه خودش! البته منظور المانهای ادونچرشه.
به همه پیشنهادش میکنم . از دست ندینش

یه چیزی رو یادم رفت بگم بزودی قراره یکی دیگه از عناوین عالی این سبک که بازم استودیو Telltale Games ساختش رو به عهده داره "Jurassic Park " عرضه بشه . توی سایت خودش تریلرهاشو ببینید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or