آشنا میاد اسمش
اگه دارکسایدرز هم جزءشون حساب میشه ! دارکسادرز :d ! Darksiders !
بچه ها همه سبک شناس هستند :d ، اولی که اکشن هست دومی هم هم همینطور اما از نوع open world (بااینکه مینویسن action adventure)assassins creed
الان که فکر میکنم واقعا The Da Vinci Code تو این سبک بی نظیر بود ، واقعا ،اگه ادونچر سوال بشه که سایبریا یا استیل لایف یا سکرت او داوینچی بهترین بودن . هوی رین و فارنهایت و اینا ادونچر نبودن
اگه ادونچر سوال بشه که سایبریا یا استیل لایف یا سکرت او داوینچی بهترین بودن . هوی رین و فارنهایت و اینا ادونچر نبودن
نه من بازیای سگا رو توی سی دی میگرفتم 1000 تا بازی بود اینم جزوش بود که آخرم بلدش نشدمچنتا عکس اضافه کردم. سنّت باید قاعدتا بالای 25 سال باشه اگه قراره یادت بیاد.
این دو بازی هم زیر شاخه سبک ادونچر قرار میگیرن .چون به قول خود کیج Fahrenheit و Heavy Rain سبک Interactive Drama هستن پس من نمیگم اینا رو !
همین اواخر هم عنوان Back To The future رو که از کارهای اسنودیوی خلاق Telltale Games هست رو تجربه کردم و باید بگم طبق روال همیشگی عنوانهای این استودیو فوق العاده جذاب و معتاد کننده بود.
چه چیز جالبی معرفی کردی تشکر .کسی اینجا تا حالا رفته؟ دوتا بازی ادنچر تحت وب ساخته چه حالی میده اگه کسی هوس اونچر پوینت و کلیک کرده پیشنهاد میکنم webisode تقریبا
http://www.johnnybdesign.com/
jack french 1 , 2 ,3
---------- نوشته در 12:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:04 AM ارسال شده بود ----------
مال پی سی هم اومده؟ اصلا داره؟ وای چرا من اینو نگرفتم؟
الان دارم بازی میکنم L.A.Noire ـیه واسه خودش! البته منظور المانهای ادونچرشه.اره این یارو جانیه 3 تا قسمت جک فرنچ و دوقسمتم یه بازی دیگه رو ساخت سایتشم الان دیگه خوابیده بازی جدید نمیده بیرون ولی اینارو بازی کنید یه جاهایی به مرز سکته میرسید