Behnam_Yakuza
کاربر سایت
آقا مثکه مزه داده ها بذار چاپ رو دیسک اسکایریم خشک بشه بعدراستی از کتیبه ی سالمند خبری نیست؟؟؟The elder scrollsجدید نمیخواد بیاد؟؟؟
آقا مثکه مزه داده ها بذار چاپ رو دیسک اسکایریم خشک بشه بعدراستی از کتیبه ی سالمند خبری نیست؟؟؟The elder scrollsجدید نمیخواد بیاد؟؟؟
آخ گفتی...آقا مثکه مزه داده ها بذار چاپ رو دیسک اسکایریم خشک بشه بعد
خوب مثل اینکه کتیبه ی سالمند پارسال بهترین بازی سال شد ناسلامتیچرا انقدر دارید درباره اسکایریم صحبت میکنید gta v را که نمیشود فراموش کرد
---------- نوشته در 02:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:15 PM ارسال شده بود ----------
اگه the elder scrols vi بیاد میزنه تو دهن همه بازی ها از جمله gta v
کی گفته نمیشههم توی تلویزیون گفت هم برو اینجا بزنhttp://translate.google.comترنسلیت گوگل که دیگه معتبره مینویسه کتیبه ی سالمندفقط برعکس مینویسهمعنیش کتیبه ی سالمند نمیشه. Elder اینجا صفت نیست اسمه که میشه کتیبه های کهن.نسخه ی بعدی The Elder scrolls هم احتمالا 3-4 ساختش طول میکشه و در 2012 نمیاد
فقط hitman- MAX PAYNE 3 - Assassins creed III
به نظر من
GTA V
The Last of US
Max Payne 3
The Last Guardian
Call Of Duty:Whatever
هرکی یک سلیقه ای دارهبازی gta v را فراموش کردی؟
---------- نوشته در 03:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:24 PM ارسال شده بود ----------
پس bf 4 را زیاد دوست نداری؟
هرکی یک سلیقه ای داره
من که خودم عاشق سری BF هستم عالیه...
سولی اگه بخوان همین نسخه رو ادامه بدن عمرا دیگه سراغ این بازی نمیرم کلی جون کندم این بازی رو بدست آوردم ولی ناامیدم کرد با این سینگلش...