بهترین بازی های سال 2012 چه بازی هایی خواهند بود

بهترین بازی سال 2012 چه بازی خواهد بود؟؟!!

• مجموع رای دهنده‌ها
    162
توی این لیست کلاسیک ترین عنوان پی سی (توی لیست مذکور) حضور داره اونوقت last of us رای اورده ...
از روی اراء میشه فهمید رای دهندگان از چه دوره ای گیم رو شروع کردن ..
دیابلو 5 تا رای !!!!!!!!!!! =))
آی گفتی...
یادش بخیر...

6 سال پیش داشتیم GTA Vice city بازی میکردیم حالا ...
مکس پین 1 مکس پین 2 واقعا متاسفم ...

مردم فقط به اسم شرکت نگاه میکنن به تجربیات بازی که نگاه نمیکنن
و گرنه مکس پین چیز دیگس خداییش من که عاشق مکس پین 1 بودم خیلی عالی بود
و GTA یادمه GTA Vice city رو 10 بار رد کردم تموم شد چه کیفی میکردیم حالا بازی هایی مثل LAST OF US رای میارن

هی ... روزگار

وای بهترین تجربه ی داستان بازی رو با مافیا 1 داشتم عجب بازی بود یعنی ...
من فارسیشو بازی میکردم یعنی همه جاشو میگرفتم چی به چیه مخصوصا وقتی بازی تموم شد داشتم گریه میکردم
ولی حالا ...

دیگه حرفی ندارم بزنم فقط میتونم به GTA رای بدم...:دی

* حالا میفهمم عقل مردم به چشمشونه*ش

مردم بشتابید gta v داره میاد آنقدر انتظار کشیدم که دیگه جونم به لبم رسیده من در عجبم چرا rockstar تریلر بیشتری از gta v نمیده حداقل تاریخ آمدنش را بگه gta v the best game of 2012.

---------- نوشته در 04:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:48 PM ارسال شده بود ----------

به نظر من حق با اقای majidred 2011 است بابا دمت گرم خیلی با صفایی.

---------- نوشته در 04:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:53 PM ارسال شده بود ----------

gta v gta v gta v gta v gta v gta v gta v gta v the beeeeeeeeeeeeeessssssssssssstttttttttttttttt.

---------- نوشته در 04:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:54 PM ارسال شده بود ----------

mr ghos 73 یه نظر بده .

اگه واقعا همین بازی ها باشه به احتمال زیاد بهترین بازی سال جی تی ای میشه
وگرنه ...

چون یک وقت دیدین یک بازی مثل اسکایریم اومد زد وسط پر همه ی بازی ها

راست میگی یه احتمال زیاد cod بیشترین فروش را بکنه خود من هم طرفدار پروپاقرص اونم ولی gta v هم کم فروش نمیکنه به حر حال gta v از موتور گرافیکی بالایی برخوردار باشد trailery که rockstar گذاشته خیلی قشنگ بود هیچ کی نمیدونه gta v کی میاید؟

ببین کسی نمیاد به این تاپیک سر بزنه اگه میتونی کاربر های دیگر را به این تاپیک دعوت کن.

---------- نوشته در 11:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:15 AM ارسال شده بود ----------

راست میگه اگه بخواد بیاد غوقا میکنه من خیلی کرایسیس دوست دارم ولی از کرایسیس 2 خوشم نیامد.

---------- نوشته در 11:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:17 AM ارسال شده بود ----------

به این تاپیک سر بزنید از خبر های تازه با خبر شوید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or