بهترین بازی های سال 2012 چه بازی هایی خواهند بود

بهترین بازی سال 2012 چه بازی خواهد بود؟؟!!

• مجموع رای دهنده‌ها
    162
majidred 2011 راست میگی من از اینکه در انتخاب شخصی دیگران دخالت کردم معذرت میخواهم. واقعا bf3 قشنگ نبود؟
نه.
شما نسخه ی دومشو بازی کردی؟؟؟که اینو میگی؟؟؟
نسخه ی دوم بتل پوزه ی کال آو دیوتی MW3 و BF3 و ... ر. میزد
گرافیکشم از MW3 بیشتر بوذ ولی BF3 چی: مراحل کم - مراحل خسته کننده - و ...
ولی کال آو هیچ وقت برام خسته کننده نمیشه

آخ دمت گرم زدی تو هدف آدم هر کاری کنه cod یه چیز دیگستمن هنوز نتونستم bf3 را بازی کنم چون به live وصل بودم و یه update مخفی اومد رو xbox ام ابته با روش horizon تونستم درستش کنم ولی برای bf3 یه hard اکسرنال 500گیگ لازم هست.
نه.
شما نسخه ی دومشو بازی کردی؟؟؟که اینو میگی؟؟؟
نسخه ی دوم بتل پوزه ی کال آو دیوتی MW3 و BF3 و ... ر. میزد
گرافیکشم از MW3 بیشتر بوذ ولی BF3 چی: مراحل کم - مراحل خسته کننده - و ...
ولی کال آو هیچ وقت برام خسته کننده نمیشه

---------- نوشته در 02:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:08 PM ارسال شده بود ----------

majidred2011 شما میدونی gta v کی میاید؟

چیزی که واضحه اینه که جی تی ای پرفروش ترین نمیشه اگه اینطوری باشه کال آو باید بره بمیره دیگه...
به احتمال 85 درصد بهترین بازی سال میشه ولی هنوز نمیشه خوب قضاوت کرد چون امکان انتشار ناگهانی بازی ها خیلی زیاده ولی اگه با همین بازی های الان مقایسه کنیم مطمئنا جی تی ای بهترین بازی ساله

راستش من به THE LAST OF US رای دادم اما یه چیزو خیلی خوب میدونم و بهش ایمان دارم و اون اینکه اگه THE LAST GUARDIAN بیاد هیچ بازیی به گرد پاشم نمیرسه اگه رای ندادم چون وضعیتش مشخص نی!!

چقدر از last of us مطمئنیید!!!
بزارین بیاد بعدش اینقدر بگید عجب بازیه
دلیل نمیشه هر شرکتی که یک بازی خوب میزنه سال بعد یک بازی جدید بهتر از اون یکی بزنه...!!!
این last gaurdian فقط برای منسول ارضه میشه؟؟

مطمین باشین اگه امسال gta باشه هیشکی نمیتونه اول شه...
هنوز هیچی معلوم نیست
شاید وسط سال یک بازی تمیزی اومد باز جلوی جی تی ای رو گرفت
یا شایدم دیدید مثلا کال آو یک پیشرفت اساسی کرد یا مثلا اساسین اگه امسال بیاد طبق گفته های رئیس یوبیسافت بهترین نسخه ی اساسین خواهد بود امسال بتونن بهترین عنوان رو بدست بیارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or