بهترین بازی نمایشگاه E3 2012

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی E3 2012

• مجموع رای دهنده‌ها
    438
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
درود

خب از اون جایی که امسال بازیهای بزرگی برای همه کنسول ها رونمایی شد و بحث و تبادل نظر زیادی هم در باره اونها صورت گرفت ، تصمیم گرفتم یه نظر سنجی بزارم در مورد انتخاب بهترین بازی نمایشگاه از دید شما .

فک کنم این نظر سنجی میتونه امار خوبی رو نسبت به بازخورد کلی نمایش بازیها بهمون بده

موفق باشیم

این لیست گیم اسپات هنوز برنده رو اعلام نکرده ولی به احتمال زیاد به واچ داگز میده دلیلشم اینه که گفته IP جدید هست و از خدا تشکر کرده که بین این همه sequel یک آیپی جدید معرفی شد . آخه یکی بگه مردک lou آیپی جدید نیست با اون هوش مصنوعی دیوونه کننده ؟ ولی خوب از اونجایی که گیم اسپات سابقه دشمنی با سونی و ناتی داگ داره این حرکتش که game of the show رو به واچ داگز بده خیلی طبیعیه .

این لیست گیم اسپات هنوز برنده رو اعلام نکرده ولی به احتمال زیاد به واچ داگز میده دلیلشم اینه که گفته IP جدید هست و از خدا تشکر کرده که بین این همه sequel یک آیپی جدید معرفی شد . آخه یکی بگه مردک lou آیپی جدید نیست با اون هوش مصنوعی دیوونه کننده ؟ ولی خوب از اونجایی که گیم اسپات سابقه دشمنی با سونی و ناتی داگ داره این حرکتش که game of the show رو به واچ داگز بده خیلی طبیعیه .
دوست عزيز داخل سايت gs قرار دادن.
The Last of Us - GameSpot's Best of E3 2012 Editors' Choice Awards on GameSpot

ولی خوب از اونجایی که گیم اسپات سابقه دشمنی با سونی و ناتی داگ داره این حرکتش که game of the show رو به واچ داگز بده خیلی طبیعیه .
شماpsفن ها انسان های جالبی هستین..یعنی حتما باید اون انتخابی که شما میخواین باشه اگه خلاف اون بشه میگین دشمن و..:دی پارسالignبه انچارتد 10داد عاشقignشدین بقیه رو که کمتر از95دادن دشمن ndو سونی و...خودتونم میدونستین جوگیر شده ولی قبول نکردین ولی اخر سال ignاومدportalرو گوتی کرد..ولی توبه نکردین و باز دارین از این حرفا میزنین:دی

باورم نمیشه Beyond فقط 10 تا رای آورده باشه ، توی نمایشگاه Watch Dogs با یک سیستم قدتمند اجرا میشد ولی Beyond روی PS3 بود
با این حال هیچی کم نداشت ، فقط 10 تا رای ...
ندااااااره

شماpsفن ها انسان های جالبی هستین..یعنی حتما باید اون انتخابی که شما میخواین باشه اگه خلاف اون بشه میگین دشمن و..:دی پارسالignبه انچارتد 10داد عاشقignشدین بقیه رو که کمتر از95دادن دشمن ndو سونی و...خودتونم میدونستین جوگیر شده ولی قبول نکردین ولی اخر سال ignاومدportalرو گوتی کرد..ولی توبه نکردین و باز دارین از این حرفا میزنین:دی
GameSpot هم جوگیر شد به گیرز3 داد 9.5 چون آخر سال اسکایریم رو که بهش 9 داده بود GOTY کرد . یکسال گذشت فشار امتیازات U3 دست از سر شماها بر نداشته :)) .

amin-ps360 @
این ویدئو رو ببین، دوتا از منتقد های مشهور GS در مورد TLoU صحبت میکنند، خیلی از بازی خوششون اومده . احتمال اینکه Game of Show انتخابش کنند زیاده .

آخرین ویرایش:
این موضوع همیشه در هر دو طرف بوده و خواهد بود، پارسال همین GS رو به خاطر کاندید نکردن Gears 3 در خیلی از رشته ها در E3 با خاک یکسان کردند، چند ماه بعدش وقتی همین سایت به بازی امتیاز 9.5/10 داد شد سایت بسیار حرفه ای و کاردرست و فلان و بهمان...

باورم نمیشه Beyond فقط 10 تا رای آورده باشه ، توی نمایشگاه Watch Dogs با یک سیستم قدتمند اجرا میشد ولی Beyond روی PS3 بود
با این حال هیچی کم نداشت ، فقط 10 تا رای ...
ندااااااره

فک کنم با شناختی که از کاربرای اینجا دارم،مقایسه اش کردن با هوی رین،که البته مقایسه به جایی هم هست.گیم پلی ای ازش نشون ندادن که ملتو راضی کنه.

حالا دنیا به آخر نرسیده،امسال و سال دیگه،خدا رو شکر برای هر سلیفه ای یه بازی وجود داره...

یه نکته جالب دیگه:

اینجا یا بحث گیم اسپات هس یا آی جی ان.به خدا سایتای دیگه هم هستن.اگه بحث در مورد انتخاب هس که نظر نهایی رو خودتون باید بدین،که برین فلان بازی رو بخرین یا نه.چون آخرش شما هستین که میخواین بازی کنین.

اگه بحث کل کل هست که ...

همیشه بگردین دنبال سایتی که نظر و نگاهش نسبت به بازی ها به دیدگاه شما نزدیک تر باشه،نه اون سایتی که دیگرون میگن و خیلی مشهوره.

آخرین ویرایش:
الان این چه ربطی داره به حرف من. خب معلومه یه بازی رو یکeditorنقد میکنه و نمره میده ولی گوتی رو همشون نظر مید.همون gsوignرو میشناسیم اignبه هر بازی10نمیده حالا اینو بیخیال قبلا خیلی درموردش بحث شده.بحث ما یه چیز دیگست اینکه چرا باید همه چیز باید اونی باشه که شما psفن ها میخوان؟؟و اگه اون نباشه یعنی بی اعتباره

الان این چه ربطی داره به حرف من. خب معلومه یه بازی رو یکeditorنقد میکنه و نمره میده ولی گوتی رو همشون نظر مید.همون gsوignرو میشناسیم اignبه هر بازی10نمیده حالا اینو بیخیال قبلا خیلی درموردش بحث شده.بحث ما یه چیز دیگست اینکه چرا باید همه چیز باید اونی باشه که شما psفن ها میخوان؟؟و اگه اون نباشه یعنی بی اعتباره

هر وقت شما اینجوری نبودی بگو ما هم نباشیم . چجور شما 360 فنی و هر سایتی که به فورزا زیر 8 بده از نظر شما بی اعتباره ما هم ps فنیم دیگه . گرچه ما هیچوقت نگفتیم گیم اسپات بی اعتباره .

بله بله . فن های MS در موارد مشابه هیچ وقت از این جور حرفا در مواقعی که اوضاع به نفعشون نیست نمیزنن ....

هر وقت شما اینجوری نبودی بگو ما هم نباشیم . چجور شما 360 فنی ما هم ps فنیم دیگه .
من فن ایکس باکس نیستم یعنی اونجوری که تو فکر میکنی نیستم.من عاشقfpsو ریسینگم و بهترین های این دو سبک انحصار ایکس باکسه همین.تعصبی روش ندارم..من الان بهترین بازی برا خودمforza hبود.ولی انتظار ندارم بهترین بازیe3شه حتی1درصد هم احتمال نمیدم...من یه بارgsبه forza4امتیاز8.5رو داد همچین حرفی زدم

من فن ایکس باکس نیستم یعنی اونجوری که تو فکر میکنی نیستم.من عاشقfpsو ریسینگم و بهترین های این دو سبک انحصار ایکس باکسه همین.تعصبی روش ندارم..من الان بهترین بازی برا خودمforza hبود.ولی انتظار ندارم بهترین بازیe3شه حتی1درصد هم احتمال نمیدم...من یه بارgsبه forza4امتیاز8.5رو داد همچین حرفی زدم

اینجا جاش نیس ولی اگه فک میکنی از نظر خودت بی طرف هستی پیشنهاد میکنم یه بار دیگه چک کن .

شما الان به هیلو رای دادی نظرت به واقعیت نزدیکه ما به یه بازی دیگه رای دادیم نظرمون از واقعیت دوره ؟ به کودوم بازی رای بدیم تا به واقعیته شما نزدیک باشیم ؟

شما پست منو بخون اصلا بحث این نیست اکثرا به خاطر گرافیک یا فن بودن به یه بازی امتیاز می دن به خاطر همینم از واقعیت دوره شماها فکر می کنید حالا چون بازی من رای نیاورده از حرصم دارم می گم در صورتی اصلا اینطور نیست از سن ماها این چیزا گذشته اگه یه چیزیش توی جیب منم می رفت قضیه فرق داشت

از قدیم گفتن :
وای اگر ماکروسافت حُکم جهادم دهد , لشکر گیمر نتواند که جوابم دهد !
از این همه بحث خسته نشدید ؟ (شکلک خنده)
ویرایش :
منتظر از اعتبار ساقط شدن گیم اسپات هستیم :

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or