بهترین بازی نمایشگاه E3 2012

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی E3 2012

• مجموع رای دهنده‌ها
    438
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
درود

خب از اون جایی که امسال بازیهای بزرگی برای همه کنسول ها رونمایی شد و بحث و تبادل نظر زیادی هم در باره اونها صورت گرفت ، تصمیم گرفتم یه نظر سنجی بزارم در مورد انتخاب بهترین بازی نمایشگاه از دید شما .

فک کنم این نظر سنجی میتونه امار خوبی رو نسبت به بازخورد کلی نمایش بازیها بهمون بده

موفق باشیم

پرچم the last of us همه جا بالاست

---------- نوشته در 07:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:06 PM ارسال شده بود ----------

آقا میشه این نتیجه ی 2به 2 the last of us و watch dogs رو بگید.

هنوز به طور کامل نتونستم نمایش TLOU رو برای خودم توجیه کنم ... :d

رقابت جالبی شده تو GS :

ik3zoesbvlkqddqn67bn.jpg

همینکه توو gs بازیی مثل tlou پا به پای یه بازیه تقریبا نسل بعدی داره پیش میره عظمت این بازی رو نشون میده چون اونچیزی که من از گیم پلیش دیدم فراتر از المانهای تکراری این نسل بود

بدون شک the last of us کبیر ....

خداییش من نمیتونم باور کنم اصل بازی این باشه ... خداییش این رو برای نمایش تو e3 نشاخته بودن .... من همچنان بهت زده ام ... نمیتونم توصیفش کنم ...

3 تا چیزش برام مهم بود

یکی محیط و فضا سازی و فیزیک بازی و به خصوص تاثیرش تو گیم پلی ....

ارتباط کلامی و رفتاری فوق العده با الی تو بازی فوق العاده بود و من همیشه تو بازی ها ارزوس هچین چیزی رو داشتم ...

و سوم برگشت به گذشته ... ... سیستم ... سلامتی خطی که باید به سختی جون پیدا کنی تا پرش کنی ....

این چیزی هایی بود که حتی آرزشون رو داشتم ... که حداقل یکیشون تو بازی باشه ... حالا این بازی همشون رو با هم داره ...

وای تیکه اخرش که دشمنه افتاده بود روی جوئل واقعا منتظر بودم یه کمکی از الی ... از یه جایی برسه ... .... اولیت باری بود که تو یه بازی همچین حسی رو منتقل میکرد ... احساس ضعف و در خواست کمک ... عالی بود ...

کاری که تو رزیدنت 5 شروع شده بود که بد نبود ولی خوب هم نبود ... دیگه نیاز نیست که چند نسل و کلی بازی ساخته بشه ... تا سیستم همراه در بازی کامل شه ... به جرات میتونم بگم ناتی داک اینکار رو کرده ...

بابا بازی که دشمن میفهمه تیرت تموم شده ... :-o

آخرین ویرایش:
watch dogs واقعا بازی نو آورانه ای بود
ولی عجیبه که معمولا یوبی سافت مونترال از این سبک بازیا نمیسازه!!بیشتر به rockstar می خوره مخصوصا گرافیک بازی
در هر صورت یک شاهکار دیگه از یوبی سافت(البته تقریبا تمام بازی های یوبی سافت مخصوصا ac3 امسال عالی بود.تازه سم فیشرم که یاد گرفته فارسی حرف بزنه:d)

درود...

WATCH DOGS واقعا عالی بود بخصوص فریم زیبایی که در حالت انجام بازی به چشم میخورد...ولی خوب من اینقدر کرایسیس 2 رو با مود انجام دادم که برام عادی بود این دمو...

crysis هم هیچ حرفی نباید در موردش زد چون بدون شک از همه چند رده بالاتره(ثابت شدست به من ولی به خیلی ها نه چون ندیدن اون چیزی رو که باید ببنیند) در حالی که همین کرایسیس 2 با مود ها مارو بدجور شیفته ی خودش کرده که باید نام real time رو روش بگذاریم مثل همیشه.
medal هم گرافیک خیلی بالایی داره اگر اسیر محدودیت ها نشه خوبه. که نمیشه frosbite همیشه خودشو نشون داده و کنسول رو یک طرف و pc رو طرفی دیگه قرار داده.

سونی هم انحصاری هایی خوبی داشت ...tlos گرافیکش واسم جالب نبود ولی طراحی شخصیت ها خوشم اومد جالب بود ...ولی گرافیک (محیط) معمولی بود مشخص بود که رزولوشن بایینی هنگام اجرا بکار بردند.البته ناگفته نماند برای خیلی ها خوبه و عالی ولی برای من و خیلی یک گرافیک متوسطه...گیم بلی زیبا و سموس ولی فریم خوبی نداشت.
گاد اف وار هم کاری به گرافیک و غیرش ندارم دیوانه ی gameplay ش هستم که واقعا عالیه تو سبک خودش.

تعدادی از نمایش ها که بازی ها با گرافیک بالا و انجین ها قوی بر روی pc همه گرافیک بسیار بالایی داشتن (تا مرز واقعیت)که انتظار دارم موقع انتشار به همون شکل و یا بهتر در بییان (ما امادگیشو داریم):d

و وو.خیلی از دمو ها که واقعا عالی بودند...بعضی ها از لحاظ گیم بلی و بعضی ها هم گرافیک...

آخرین ویرایش:
آقا میشه این نتیجه ی 2به 2 the last of us و watch dogs رو بگید.تو سایت Gamespot رو میگم

من تعجب میکنم کاربرای این انجمن با این اطلاعات بالا چرا اینقدر به Beyond کم رای دادند ؟!؟

Lost of us بهترينه بهترين بازي يه همه تو انتظارشيم كي اين انتظار تموم ميشه اخه

من تعجب میکنم کاربرای این انجمن با این اطلاعات بالا چرا اینقدر به Beyond کم رای دادند ؟!؟

چون بین Beyond و هم The Last of Us معمولا نظر میدن و مجبورا به The Last of Us نظر بدن. اما در حقیقت هرکی الان به The Last of Us رای داده به Beyond هم داده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or