بهترین بازی نمایشگاه E3 2012

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی E3 2012

• مجموع رای دهنده‌ها
    438
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
درود

خب از اون جایی که امسال بازیهای بزرگی برای همه کنسول ها رونمایی شد و بحث و تبادل نظر زیادی هم در باره اونها صورت گرفت ، تصمیم گرفتم یه نظر سنجی بزارم در مورد انتخاب بهترین بازی نمایشگاه از دید شما .

فک کنم این نظر سنجی میتونه امار خوبی رو نسبت به بازخورد کلی نمایش بازیها بهمون بده

موفق باشیم

Gamespot یه مدل نظرسنجی گذاشته که همه بازیها رو 2 به 2 باهم مقایسه میکنه و باید رای بدیم ، البته کاملا Random ه ، ولی من وقت گذاشتم تقریبا هم رو دیدم ...

رقابت اصلی بین Watch Dogs و AC III و TLOU هست که همه رقیباشونو شکست دادن با اختلاف نسبتا زیاد ، بین این 3 تا Watch Dogs هر دو تا رو با اختلاف 3 - 4 درصد برده و TLOU هم AC III رو با اختلاف 2 درصد برده ... بعد از اینا اختلاف بیشتره ، ولی Tomb Raider رتبه بعدی داره .

Gamespot یه مدل نظرسنجی گذاشته که همه بازیها رو 2 به 2 باهم مقایسه میکنه و باید رای بدیم ، البته کاملا Random ه ، ولی من وقت گذاشتم تقریبا هم رو دیدم ...

رقابت اصلی بین Watch Dogs و AC III و TLOU هست که همه رقیباشونو شکست دادن با اختلاف نسبتا زیاد ، بین این 3 تا Watch Dogs هر دو تا رو با اختلاف 3 - 4 درصد برده و TLOU هم AC III رو با اختلاف 2 درصد برده ... بعد از اینا اختلاف بیشتره ، ولی Tomb Raider رتبه بعدی داره .
کلن Watch Dogs برای من یکی که خیلی سورپرایز بود، حالا هرچی بود روی 600 تا PC اجرا شده باشه یا واقعی نبوده باشه. اما شدیدن سورپرایز شدم.
AC 3 رو که تقریبن میدونستیم چه خبره، TLOU هم که صد مدل تریلر دیده بودیم ازش و مکانیزم و گرافیک و محیطش رو میدونستیم و اصلن میدونستیم قراره بازی رو نشون بدن. TR هم که نمایشش تقریبن همون نمایش پارسال بود که یک سری نکات جدید بهش اضافه شده بود و همون پارسالی رو بهبود داده بود.
اون بازی دیوید کیج هم که هیچی نداشت، من که چیز خاصی از گیم پلیش ندیدم کلن چیزی از بازی به اون صورت متوجه نشدم.
Halo 4 هم که از قبل تابلو بود قراره تو کنفرانس نشون بدن :دی.

ولی Watch Dogs بی شرف خیلی هایپ کرد :دی.

نمایشه tlou رو هنوز ندیدم و در دست دانلوده ولی من رو خیلی مجذوب کرد چون اصلا یک چیزی خارج از تصور بود
در کل تا TLOU رو نبینم نظر نمیدم..

ولی اگر میشد سه تا انتخاب کرد قطعا سومیش TR بود..

توی مقایسه دو به دو بازی ها تو گیم اسپات the last of us از watch dog جلو افتاد.
the last of us:Total wins=20,903,total losses=4,936
watch dogs=Total sin=20,883,total losses=5,674

---------- نوشته در 01:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:11 PM ارسال شده بود ----------

the last of us هم از halo 4تو رقابت دوبه دو با نتیجه 71بر 29 جلو
the last of us با اختلافی کم از watch dogs جلو:54بر46 جلو هست the last of us

خوب تمام نمایش ها رو دیدم

1- Watch Dogs
واقعا از دیدن این بازی سوپرایز شدم همه چی در حد اعلاء بود خصوصا گرافیک بازی گیم پلی هم هیچ نقصی نداشت
2- Tomb Raider
تا حالا دوتا تریلر از گیم پلی این بازی پخش شده بود که جو کثیفی رو نشان میداد اما این بار شاهد یک گیم پلی متفاوت بودیم که جذابیت و هیجان بازی رو کامل نشون میداد و این یعنی توجه بازی ساز به هر دو المان هست که باعث تکراری شدن بازی نمیشه
3- The Last of Us
من عاشق همچین سبک ها و جو های در بازی ها هستم هنوز چیزی زیادی از بازی نمیدانیم ولی گیم پلی که پخش شد نقاط قوت خیلی زیادی داشت یک کمی بازی رو زیاد واقع گرایانه درسته کردن و من فکر کنم باید یک گیم پلی متفاوت دیگه هم از بازی دید که نظر آخر رو بدیم..
4- Beyond: Two Souls
به نظر میرسه در کنار شباهت ها تفاوتهای هم تو این بازی نسبت به کاری قبلی کیج خواهیم دید اون چیزی که نشون داد همش هیجان بود که راحت میتونه یک گیمر رو تو بازی گم کنه..
5- Far Cry 3

نسبت به نسخه قبل پیشرفت زیادی داشت تمام ضعف ها رو به ظاهر پوشانده بودن و تبدیل به نقطه قوتش کرده بودن

توی مقایسه دو به دو بازی ها تو گیم اسپات the last of us از watch dog جلو افتاد.
the last of us:Total wins=20,903,total losses=4,936
watch dogs=Total sin=20,883,total losses=5,674

---------- نوشته در 01:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:11 PM ارسال شده بود ----------

the last of us هم از halo 4تو رقابت دوبه دو با نتیجه 71بر 29 جلو
the last of us با اختلافی کم از watch dogs جلو:54بر46 جلو هست the last of us

آمار اشتباه نده ، همچنان WD با 54 درصد بالاتر از TLOU با 46 درصد .

W_D الان با 51% در مقابل 49% TLOU جلو هستش!
و البته W_D با 47% رای ها از Lego City Undercover با 53% عقبه :d (عجب! البته من خودمم اینجا طرفدار لگو بودم! :d کلا عشق لگو هستم :-" :d )

من اعتراض دارم پس soth park کو؟اونم جزو بازی های تقریبا خوب E3 امسال بود.اگه میشه اون هم تو نظر سنجی بزارید شاید یکی بخواد بهش رای بده

W_D الان با 51% در مقابل 49% TLOU جلو هستش!
و البته W_D با 47% رای ها از Lego City Undercover با 53% عقبه :d (عجب! البته من خودمم اینجا طرفدار لگو بودم! :d کلا عشق لگو هستم :-" :d )
لگو خیلی باحال بود :d تو اینجا شاید طرفدار نداشته باشه ولی خیلی نمایشش انگار دوست داشتن خودمم خیلی خوشم اومده ازش فقط حیف واسه Wii U و 3DS میاد انگار :|

من بين The Last of Us و Halo 4 گير كرده بودم در نهايت به Halo 4 رای دادم:دی

اول WATCH Dogs که مثل پمبی ترکوند و فوقالعاده خاص و از نظر تکنیک های مختلف در بازی حرفی برای گلگی نداشت....
بعدش هم The Last Of Us
سپس عشقم HALO4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or