بهترین بازی نمایشگاه E3 2012

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی E3 2012

• مجموع رای دهنده‌ها
    438
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
درود

خب از اون جایی که امسال بازیهای بزرگی برای همه کنسول ها رونمایی شد و بحث و تبادل نظر زیادی هم در باره اونها صورت گرفت ، تصمیم گرفتم یه نظر سنجی بزارم در مورد انتخاب بهترین بازی نمایشگاه از دید شما .

فک کنم این نظر سنجی میتونه امار خوبی رو نسبت به بازخورد کلی نمایش بازیها بهمون بده

موفق باشیم

حتی اونایی که به Watch Dogs رای هم ندادن بازی براشون خیلی جالب بوده ! پس چرا من اینطوری ام ؟ چِم شده ؟
هنوز از شوک TLG خارج نشدی =(( :دی خارج از شوخی یه مشکلی داری :دی الان تو تاپیک بهترین بازی E3 تو Neogaf بالای 95% اعضای اونجا Watch Dogs جز انتخابهاشون بوده و اکثرا هم انتخاب اولشون بوده. برو یه دور دیگه نگاه کن بازم خوشت نیومد سریع برو دکتر :دی :دی

با توجه به این که هنوز تو این نسل هستیم پس بیخیال watch dogs بشین چون عمرا اون گیم رو با اون کیفیت رو کنسولاتون ببینین .

ایها الناس برید Star Wars 1313 رو ببینید
yahoo_4.gif

گرافکیش از WD هم بهتر بود ، به هر حال اون OW بود و SW محیطش بسته تر بود.
به خاطر رسوندن تعداد آرا به last of us هیچکس فعلا به star wars توجهی نمیکنه :دی

ایها الناس برید Star Wars 1313 رو ببینید :d
گرافکیش از WD هم بهتر بود ، به هر حال اون OW بود و SW محیطش بسته تر بود.

حاضرم شرط ببندم اگه W-D رو برای کنسول های این نسل نشون بدن اکثر هوادارانش هیترش میشن به جز یه سری PC بازها که با کارت گرافیک های فلان و اینا میرن به استقبالش ! از گرافیک بکشید بیرون عزیزان دی

تایید میشه.چیز خفنی بنظر میاد

پ.ن:بازی رو 60 فریم داشت اجرا میشد!؟

من که هنوز به قُدرت تشخیص میزان فریم از روی تریلر دست پیدا نکردم :d
متخصصش توی BC زیاد هست ، از روی تریلر چنان واست فریم رو تعیین میکنن که کیف میکنی :d

من نمی گم فن خوبه یا بده اما نظرش از واقعیت دوره

بعد اگه من به halo 4 رای دادم دلیلی بر بدی lou یا هر بازی ای دیگه ای نیست

وا! پس چرا واسه من Beyond: Two Souls از همه قشنگ تر بود نمایشش؟:-/ اونم کی، من!!؟ که از HR متنفرم!!
به نظر من:
  • Bayond: Two Souls
  • Watch Dogs
  • The Last of Us
  • Halo 4
  • Tomb Raider
  • Crysis 3

آخرین ویرایش:
من نمی گم فن خوبه یا بده اما نظرش از واقعیت دوره

بعد اگه من به halo 4 رای دادم دلیلی بر بدی lou یا هر بازی ای دیگه ای نیست

شما الان به هیلو رای دادی نظرت به واقعیت نزدیکه ما به یه بازی دیگه رای دادیم نظرمون از واقعیت دوره ؟ به کودوم بازی رای بدیم تا به واقعیته شما نزدیک باشیم ؟

آخرین ویرایش:
من هم مثل نیما تحت تاثیر Watch Dogs قرار نگرفتم زیاد وقتی دیدمش ، کم کم داشتم احساس تنهایی می کردم :d ... بعدش رفتم تریلر HD شو گرفتم بازم مثل بقیه که کف و خون قاطی کردن نشدم :| .

سلام بچه ها ببخشید یک سوال
چرا کسی به گاو اسنشن توجه نمیکنه
و همچنین بنظر من متال گیر هم خوب ظاهر شد شما والکترو را از گیم تریلر دیدید یارو تو جعبه وقتی جعبه بریده شد دعا کرد نامرد از وسط دعا و سرشو دستش رو برید

بس که بی ذوقی دیگه :d
گیم پلیش هم جالب بود ، سیستم هک کردن چراغ راهنما خیلی خُدا بود ، آخرش که معلوم شُد داشتن مالتی بازی میکردن خیلی باحال تر هم به نظر رسید :d
نیما برو Star Wars 1313 رو هم ببین ، گرافیکش از WD بهتر بود به نظرم ، یعنی نسل بعد این باشه من کاملا راضیم !
اقا دیدم به ولله :دی 2 - 3 بار دیگه W_D رو دیدم ولی اینقدر بازی عالی نیست که دارین کف و خون قاطی میکنین ، شاید برای من اینجوریه :| خود بازی رو میگم ها ، کاری به ویژوال ندارم :دی
اره اون هک کردن چراغ راهنما واقعا کار باحالی بود خوشم اومد ، بعد اینکه چجوری متوجه شدین دارن مولتی بازی میکنن ؟ اخرش که نقشه شهر رو نشون داد من اسمی ندیدم !!
SW رو هم دیدم خیلی گرافیکش خوب بود برابری میکرد با W_D ! ولی کلا با تم SW حال نمیکنم :دی
هنوز از شوک TLG خارج نشدی =(( :دی خارج از شوخی یه مشکلی داری :دی الان تو تاپیک بهترین بازی E3 تو Neogaf بالای 95% اعضای اونجا Watch Dogs جز انتخابهاشون بوده و اکثرا هم انتخاب اولشون بوده. برو یه دور دیگه نگاه کن بازم خوشت نیومد سریع برو دکتر :دی :دی
TLG داغونم کرد :(( اگه تو TGS نشون ندن خداوکیلی میشینم گریه میکنم :(
به خدا خیلی سلیقه ای هست ، نمیتونم بگم خوشم نیومد چون مطمئنا بازی خیلی های کلاسی بود ، ولی اینطور که از TLOU و GoW و Beyond و ACIII خوشم اومد از W_D خوشم نیومد . من به نظر همه احترام میزارم ولی خدایی کاملا سلیقه ای هست این مورد . اخه میدونی سر نمایش TLOU چشمام داشت برق میزد اینقدر هایپ شده بودم :دی
من هم مثل نیما تحت تاثیر Watch Dogs قرار نگرفتم زیاد وقتی دیدمش ، کم کم داشتم احساس تنهایی می کردم :d ... بعدش رفتم تریلر HD شو گرفتم بازم مثل بقیه که کف و خون قاطی کردن نشدم :| .
فقط من و تو و توری جونم حرف هم دیگه رو میفهمیم :|:d

tlou ,beyond ,god a
فوق العاده بودن
مجبور شدم به tlou رای بدم.اون دوتا اول راهشون .بعدا اونا ی ترکونن
از wd خیلی خوشم نیومد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or