بهترین بازی نمایشگاه E3 2012

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی E3 2012

• مجموع رای دهنده‌ها
    438
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
درود

خب از اون جایی که امسال بازیهای بزرگی برای همه کنسول ها رونمایی شد و بحث و تبادل نظر زیادی هم در باره اونها صورت گرفت ، تصمیم گرفتم یه نظر سنجی بزارم در مورد انتخاب بهترین بازی نمایشگاه از دید شما .

فک کنم این نظر سنجی میتونه امار خوبی رو نسبت به بازخورد کلی نمایش بازیها بهمون بده

موفق باشیم

تایید شد Watch Dogs توی همین نسل برای کنسول ها میاد :دی البته به اضافه Pc :دی
Ubisoft: Watch Dogs coming to PS3, 360

اینو که همون شب معرفی بازی گُفتن .
در مورد نسل بعدی هم ازشون سوال پُرسیدن و این طور جواب دادن :

We'll See !

بازی احتمالا هم زمان برای این نسل و نسل بعد میاد ، اون چیزی هم که نشون دادن مال این نسل نیست ، خیالت راحت باشه ازین بابت.

E3 امسال که برای من خیلی ناامید کننده بود.اما نمایش TLOU باعث شد مقدار زیادی از ناراحتی جبران بشه.برای من هم بهترین نمایش با اختلاف بسیار زیاد این بازی بود.

حالا همه برای من شدین شاعر .:x

اگه به شعر هستش من نظرم عوض شد Zombie U .:d

بازی احتمالا هم زمان برای این نسل و نسل بعد میاد ، اون چیزی هم که نشون دادن مال این نسل نیست ، خیالت راحت باشه ازین بابت.

افشین به نظر من اون چیزی که از BF3 پارسال تو E3 به نمایش در اومد اگه بهتر از این نبود کمتر هم نبود ! یعنی من اونو با فیلمای مستند جنگی مقایسه میکردم ! بابا رو PC خیلی کارها میشه کرد مهم اینه که رو 360 و PS3 هم جواب بده . مطمئن باش خیلی از افکتهای این رو کنسول مثل BF3 نابود میشه !

مگه پرسیدن داره
1.LAST OF US
2.BEYOND & GOW
3.WATCH DOGS
4.SPLINTERCELL
بقیشو ول کن :دی

پ.ن : :)) نظرسنجی رو RESET کردین باز که TLOU اول شد ؟ کی بود میگفت درست نیس رای ها (شکلک لول )

بین Halo 4,TLOS,Watch Dogsخیلی انتخاب سختیه اما خب آخرش TLOUرو انتخاب کردم.

به THE LAST OF US رای دادم
ولی با بازیهای halo4 ,Gears of War: Judgment ,Splinter cell,watch dogs هم حال کردم

آخرین ویرایش:
بهترین گرافیک:watch dogs
بهترین FPS:هیلو
بهترین TPS:ا TLOU
بهترین اتمسفر : فارکرای 3:x
بهترین ریسینگ:فورزا هاریزون
.......

خیلی سخته . از یه طرف کیجه از طرفه دیگه واچ داگز . ولی ازون جایی که از بازیه کیج گیم پلی ای این گیم معلوم نشد پس :
1. واچ داگز
2.بیاند
3.دِ لست آو آس

بدترین هم به نظرم فارکرای 3 . خزعبله به تمام معنا

بدترین هم به نظرم فارکرای 3 . خزعبله به تمام معنا
چجور دلت اومد ؟ :(

--
بهترین Watch Dogs
Halo 4

مثل این که ریست کردن نظر سنجی هم فایده نداشت و فوق شاهکار The last of us بازهم اول شد واقعا شاهکاره شاهکاررررررررررررررررررررررررر^:)^

لطفا Last of Us رو TPS دسته بندی نکنید ، این بازی به هیچ وجه بر پایه تفنگ و تیراندازی نخواهد بود ...

کلا بین این همه انتخاب یک بازی سخته
با اینکه کنفرانس سونی امسال واقعا حوصله سر بر بود ولی همون 3 تا بازی انحصاریش باعث شد کل سالن منفجر بشه اسم بازی هارو که همتون میدونید دیگه TLOU , GOW:A ,BEYOND من خودم به THE LAST OF US رای دادم ولی واقعا واسم سخت بود چون این 2تای دیگه هم به یک اندازه من دوستشون دارم
این WATCH DOGS هم یکم مشکوکه ولی من خودم خیلی ازش خوشم نیومد یجوری بود:|
در اخر هم باید اضافه کنم چیزی که مهمه اینه که چیزی از نسل بعد ندیدیم:>و اینکه امسال اماره مشروطی ها و تجدیدی ها وحشتناک بالا میره از بس بازی خوب داریم ما امسال. مخصوصا امثال ما که هر دوتا کنسول رو داریم تازه بازی های انحصاری XBOX هم داریم که بیشتر یه عنوان عالی هستند ولی شاهکار نیستند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or