بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
متا پرست کم داشتیم منتقد پرست هم اضافه شد :D اره منتقد ها انسان های فرازمینی هستند که تحصیلات عالی در حوزه گیم دارند(!) و ریدر پیک ها انسان ها و گیمر های معمولی که هیچی حالیشون نیست :D اون منتقد فرقش با ریدر فقط اینه که جز تحریریه یک سایت حساب میشه. به جرئت میگم خیلی از گیمر های همین بازیسنتر خودمون از منتقدین بسیاری از سایت ها حرفه ای تر هستند. هنر نقد نویسی با هنر بازی کردن خیلی خیلی فرق داره. یک انتخابات عمومی و حتی شاید شخصی (منظور این بلاگ) نیاز به منتقد حرفه ای نداره. فقط و فقط نیاز به "انتخاب کردن داره" . و فکر کنم مشخص باشه که انتخاب یک گیمر حرفه ای شاید بهتر از انتخاب یک نقد نویس حرفه ای باشه.

تا کی میخوایم یکی دیگه برامون تصمیم بگیره که نظر ریدر هارو اینجا سطح پایین بدونیم و نظر منتقد ها را معتبر؟ به نظر من مجموع جفتش بهترین حالت محسوب میشه.

پ ن : دوستانی که ممکنه از این پست ناراحت بشند: به قول معروف : "ناتینگ اگینست یو " :D

JOKERACN7

اقای مثلا بامزه. بیشتر از این نمی خواد نشون بدی که از سونی متنفری . کاملا تابلو که طرفداری بیش از حدت و پست های تنش زات در مورد اورواچ به خاطر اورواچ نیست و فقط به خاطر کوبیدن سونی/سونی فن هاست. اون فن های سونی حداقل واقعا از u4 لذت بردند و شدند فن. نه مثل شما که برای تخریب سونی هر روز فن یک بازی جدید میشی الان هم دور دور اورواچ :D توضیحات بیشتر نیاز داری نقل قول کن تا پست بعدی :D اون تیکه های انگلیشت هم واسه خودت نگه دار دورانشون شدیدا گذشته :D تیکه جدید پیدا کن :D

آخرین ویرایش:
اینجا رو کاری ندارم ولی کلا کامنت های اون بلاگ واقعا مسخره شدن :D انواع دلایل بیخود میارن که فلان سایت باید ثبت بشه و فلانی نباید ثبت بشه. مثلا یه سایت به اسم Combo infinito جایزه داده به Overwatch و این بابا ثبتش کرده، بعد بهش گیر دادن که این سایت تو سال 2016 تاسیس شده و نباید ثبتش کنی، حالا جالبه بری تو سایتش میبینی اولین نقدش واسه سال 2013 هست!
Análise – League of Legends
در کل کسی فکر میکنه فلان سایت باید ثبت بشه یا نه، اصلا به نظراتی که کاربرهای اون بلاگ مینویسه توجه نکنه و قبلش خودش قضیه رو چک کنه :D

من که نتیجه اخلاقی goty امسال برام اینه که دیگه وقتشه این نت ذغالی رو عوض کنم تا بازی هایی مثل overwatch رو از دست ندم ... همین الانشم خیلی زمان رو در حسرت این بازی و کلا مولتی پلیر خیلی بازیا موندم.

• Like
Reactions: only sony
من نه سونی فن هستم نه مایکرو فن، رو پی سی بازی میکنم (چون وقتم باید بین کار و درس و سرگرمی تقسیم بشه و کنسول خریدن الان واسم یه خرج بی معنیه) و در عین حال بحث PC Master Race رو هم احمقانه ترین چیز ممکن میدونم.
روزی هم بخوام کنسول بخرم تو این نسل، PS4 میخرم اونم نه به خاطر GoW و بازیهای ND بلکه بیشتر به خاطر FFVIIR و Last Guardian و Death Stranding.
اهل بازیهای آنلاین هم نیستم ولی انیمیشنهای Overwatch رو خوشم اومده.
بهترین چیزی که امسال بازی کردم هم Blood and Wine بود که از نظر فنی بازی نیست و اضافه شونده س. بعدش هم Oxenfree و Shadow Tactics رو دوست دارم.
در مورد دیگران اطلاع ندارم اما مشکل من با این پستهای هر صفحه چند بار گفتن اینکه "چرا این ثبت نشد، چرا اون ثبت شد" اینه که هیچ فایده ای ندارن و با تیکه پرونی های واضح سعی در تحریک و مشاجره راه انداختن دارن. یعنی میخوام برای بعضیاتون روشن باشه اگه کسایی هستن که در مخالفتتون کامنت میذارن، واسه این نیست که بازیای انحصاری کنسول مورد علاقه‌تون دلشون رو آب انداخته بلکه مشکلشون با رفتارتونه (معنی این حرف هم این نیست که دارم میگم، اونجوری که مد نظر منه رفتار کنید. معنیش اینه که حق اعتراض به طرز رفتار خاصی رو برای خودم محفوظ میدونم هر چند نظر ممکنه برای طرف صحبتم کاملاً بی ارزش باشه)
چیزی که من واقعاً درک نمیکنم اینه که اگه کسی یه بازی رو بهترین بازی سال میدونه، چرا نیاز داره دیگران بیان رو نظرش مهر تایید بزنن؟ یعنی انقدر نظر خودتون رو کم ارزش میدونید؟
اون وبلاگ یه سری جاها رو ثبت نمیکنه، دلیل خودش رو هم میگه. بعضیا دلایلش رو قبول ندارن، یه بار هم گفتن و همه رو در جریان عدم رضایتشون قرار دادن. هی هر صفحه تکرار کردنش چیه آخه؟
===
یه چیز جالبی که من تو انتخابا دیدم اینه که بیشتر سایتهایی که Overwatch رو انتخاب کردن ، یکی از دلایل اصلی ای که برای انتخابشون گفتن اینه که بازی سوپرفان هست و هر کسی با هر سطح توانایی میتونه باهاش حال کنه. این میتونه نکتۀ مهمی در زمینۀ مخاطب پسند بودن بازی باشه اما تو انتخابای مخاطبهای سایتها، U4 تقریباً 3 برابر بیشتر جایزه برده تا الان. البته شاید چیزای دیگه غیر از صرفاً سرگرم کننده بودن برای انتخاب شدن توسط مخاطبها مهم باشن یا اینکه بین چیزی که منتقدا مفرح میدونن با چیزی که مخاطباشون مفرح میدونن، شکاف بزرگی باشه.

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
نصف مشکل همین دوستانی که سینه چاک overwatch هستن و اعتقاد دارن UN4 ی بازی کسل کنند_س مشکلشون همین انحصاریاس.
این افراد براشون فرقی نداره چ بازی انتخاب بشه فقط انحصاریه نباید انتخاب بشه. عناوینی مثل GTA V و .... هم از این دست عناوین هستن که به ترتیب بهترین تجربه گیمریشون میشه.:))
پ.ن
بنده خدا inside چقدر زود فراموش شد‌.:)) تا همین چند وقت پیش بهترین‌ بازی امسال بود.:))

نه اقا کی Inside رو فراموش کرده :D عملکرد بدی هم نداشته تا الان 6 تا گوتی برده و احتمالا بیشتر هم میشه:D

• Like
Reactions: stanley and SHANSER
الان مشکل دوستان با اینکه Overwatch بهترین بازی سال باشه چیه؟
اکثر المان های یک بازی که هدفش سرگرمی هست رو داره
مولتی پلتفرم - داشتن داستان های کوتاه ادامه دار - کلی کامیک - اخبار تکمیلی بعد از بازی - اومدن مد ها و کلی چیز دیگه و همه اینها ادامه داره این یعنی بازی زندست !

• Like
Reactions: vaan 2
الان مشکل دوستان با اینکه Overwatch بهترین بازی سال باشه چیه؟
اکثر المان های یک بازی که هدفش سرگرمی هست رو داره
مولتی پلتفرم - داشتن داستان های کوتاه ادامه دار - کلی کامیک - اخبار تکمیلی بعد از بازی - اومدن مد ها و کلی چیز دیگه و همه اینها ادامه داره این یعنی بازی زندست !
هیچی .
فقط دوست داریم بازی که بیشتر دوست داریم بازی سال شه . به همین سادگی

مثلا تو برد و باخت تیم های فوتبال چیزی ازمون کم یا بهمون اضافه میشه؟
هیچکس هم تو کل کلاشون نمیگه برزگ شو یا عکس نی نی بزارن .

نه تیوریه نسبیته نه ربطی به توهم توطیه داره.
اورواچ هم شد نوش جون خودش و طرفداراش که خودمم بازی نکرده عاشقشم .

ولی خوب کسایی پیدا میشن که این جریانات و پست های بقیه رو برای گرو کشی ها و تمایلات شخصیشون استفاده میکنن .
..........
اینم خدمت به دوستان کهن سال و پیران خرابات .
برید ذهنیت هاتون رو درست کنید ..برای بقیه نسخه نپیچید.

آخرین ویرایش:
هیچی .
فقط دوست داریم بازی که بیشتر دوست داریم بازی سال شه . به همین سادگی

مثلا تو برد و باخت تیم های فوتبال چیزی ازمون کم یا بهمون اضافه میشه؟
هیچکس هم تو کل کلاشون نمیگه برزگ شو یا عکس نی نی بزارن .

نه تیوریه نسبیته نه ربطی به توهم توطیه داره.
اورواچ هم شد نوش جون خودش و طرفداراش که خودمم بازی نکرده عاشقشم .

ولی خوب کسایی پیدا میشن که این جریانات و پست های بقیه رو برای گرو کشی ها و تمایلات شخصیشون استفاده میکنن .
..........
اینم خدمت به دوستان کهن سال و پیران خرابات .
برید ذهنیت هاتون رو درست کنید ..برای بقیه نسخه نپیچید.
شما خودت U4 بازی کردی یا فقط صرفا از علاقه دوست داری چون تا اونجایی که من مطالبت میخوندم تا همین چند وقت قبل شما ps4 نخریده بودی و تو تایپک FX v و

شما خودت U4 بازی کردی یا فقط صرفا از علاقه دوست داری چون تا اونجایی که من مطالبت میخوندم تا همین چند وقت قبل شما ps4 نخریده بودی و تو تایپک FX v و

من هر کی هر چی گفت اینجا هیچی نگفتم .. ولی خدا وکیلی قصدت از زدن این پست چی بود ؟ مثلا میخواستی چی رو ثابت کنی ...
نه خدا وکیلی واقعا کنجکاو شدم و خوشحال میشم جواب بدی چه قصد و هدفی از زدن این پست داشتی ... اگه جولب دادی منم جوابت رو میدم .
فقط بگم اون پست تو تاپیک xv مال چند روز قبل از عرضه xv بود که تقریبا میشه یک ماه پیش

من هر کی هر چی گفت اینجا هیچی نگفتم .. ولی خدا وکیلی قصدت از زدن این پست چی بود ؟ مثلا میخواستی چی رو ثابت کنی ...
نه خدا وکیلی واقعا کنجکاو شدم و خوشحال میشم جواب بدی چه قصد و هدفی از زدن این پست داشتی ... اگه جولب دادی منم جوابت رو میدم .
فقط بگم اون پست تو تاپیک xv مال چند روز قبل از عرضه xv بود که تقریبا میشه یک ماه پیش
قصد براندازی حکومت و کودتا داشتم ببخشید ازت سوال پرسیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or