این چرا اسمش عوض شده , رکب خوردمدومی رو قبلا ثبت کرده، Toronto Sun همون Postmedia Network هست که چند روز پیش ثبت شده.
نصف مشکل همین دوستانی که سینه چاک overwatch هستن و اعتقاد دارن UN4 ی بازی کسل کنند_س مشکلشون همین انحصاریاس.
این افراد براشون فرقی نداره چ بازی انتخاب بشه فقط انحصاریه نباید انتخاب بشه. عناوینی مثل GTA V و .... هم از این دست عناوین هستن که به ترتیب بهترین تجربه گیمریشون میشه.
پ.ن
بنده خدا inside چقدر زود فراموش شد.تا همین چند وقت پیش بهترین بازی امسال بود.
![]()
دومی رو قبلا ثبت کرده، Toronto Sun همون Postmedia Network هست که چند روز پیش ثبت شده.Gameblog (FR) : Uncharted 4: A Thief's End
Gameblog Readers' Choice (FR) : Uncharted 4: A Thief's End
ثبت میشه
TorontoSun's : Uncharted 4: A Thief's End
شاید ثبت کنه![]()
هیچی .الان مشکل دوستان با اینکه Overwatch بهترین بازی سال باشه چیه؟
اکثر المان های یک بازی که هدفش سرگرمی هست رو داره
مولتی پلتفرم - داشتن داستان های کوتاه ادامه دار - کلی کامیک - اخبار تکمیلی بعد از بازی - اومدن مد ها و کلی چیز دیگه و همه اینها ادامه داره این یعنی بازی زندست !
شما خودت U4 بازی کردی یا فقط صرفا از علاقه دوست داری چون تا اونجایی که من مطالبت میخوندم تا همین چند وقت قبل شما ps4 نخریده بودی و تو تایپک FX v وهیچی .
فقط دوست داریم بازی که بیشتر دوست داریم بازی سال شه . به همین سادگی
مثلا تو برد و باخت تیم های فوتبال چیزی ازمون کم یا بهمون اضافه میشه؟
هیچکس هم تو کل کلاشون نمیگه برزگ شو یا عکس نی نی بزارن .
نه تیوریه نسبیته نه ربطی به توهم توطیه داره.
اورواچ هم شد نوش جون خودش و طرفداراش که خودمم بازی نکرده عاشقشم .
ولی خوب کسایی پیدا میشن که این جریانات و پست های بقیه رو برای گرو کشی ها و تمایلات شخصیشون استفاده میکنن .
..........
اینم خدمت به دوستان کهن سال و پیران خرابات .
برید ذهنیت هاتون رو درست کنید ..برای بقیه نسخه نپیچید.
به شدت منتظرم سال بعد یک running برای گوشی گوتی بشه...![]()

شما خودت U4 بازی کردی یا فقط صرفا از علاقه دوست داری چون تا اونجایی که من مطالبت میخوندم تا همین چند وقت قبل شما ps4 نخریده بودی و تو تایپک FX v و
شما خودت U4 بازی کردی یا فقط صرفا از علاقه دوست داری چون تا اونجایی که من مطالبت میخوندم تا همین چند وقت قبل شما ps4 نخریده بودی و تو تایپک FX v و
قصد براندازی حکومت و کودتا داشتم ببخشید ازت سوال پرسیدممن هر کی هر چی گفت اینجا هیچی نگفتم .. ولی خدا وکیلی قصدت از زدن این پست چی بود ؟ مثلا میخواستی چی رو ثابت کنی ...
نه خدا وکیلی واقعا کنجکاو شدم و خوشحال میشم جواب بدی چه قصد و هدفی از زدن این پست داشتی ... اگه جولب دادی منم جوابت رو میدم .
فقط بگم اون پست تو تاپیک xv مال چند روز قبل از عرضه xv بود که تقریبا میشه یک ماه پیش