این دیگه بهونه علی اصغری .. خداوکیلی داره من هیچی نگم بهتره .یه وقت سو برداشت میشه.. ولی امسال جالب نیست رفتارشون .دوستمون که توضیح دادن ولی مثلا پارسال ثبتش کرده واسه اینکه دسته بندی داشته و دقیق مشخص کرده. امسال نه دسته بندی داشته و نه رتبه بندی.
The Koalition’s 2015 Game of the Year Winners
این رو که فکر کنم از ده روز پیش بالای 10 نفر تو اون بلاگ گذاشتن این اصلا لیست نیست، هر کاربری میاد رای خودش رو مشخص میکنه و این لیست شکل میگیره، ولی هیچ وقت نقطه پایان نداره! یعنی چون یه زمان مشخص این رتبه بندی ها تموم نمیشه حتی جز Reader's Choice هم به حساب نمیاد. حالا چیزی که من میگم قطعا درست نیست ولی توی این جوایزی که ثبت نکرده شاید در مجموع 4 یا 5 تاش رو اشتباه کرده و تو بقیه موارد ثبت نکردن جوایز درست بوده
. Instead of picking one title to represent our game of the year, we decided to choose 10 games that we collectively had the most fun playing throughout the year.
دیگه عملا گفته ترتیب نداره، چیشو ثبت کنن؟به جای اینکه یک بازی رو به عنوان بازی سالمون انتخاب کنیم، تصمیم گرفتیم 10 بازی که بیشترین لذت رو هنگام بازی کردنشون در طول سال بردیم انتخاب کنیم.
فرمول ریاضی نیست که,گاهی باید از منطق هم استفاده کرد,Easy Allies اعضای سابق GT هستند که دیگه همه می دانند اعتبارشان چقدر است,سایت هم دارند,الان مثلا اگه راجر ایبرت زنده بود و به جای سایت,توی یوتیوب نظراتش رو می گفت,نظراتش نباید ثبت می شد؟به نظرم واقعا این ثبت نکردن هاش مشکلی ندارن، این سایتی که گذاشتید اینو نوشته:
دیگه عملا گفته ترتیب نداره، چیشو ثبت کنن؟
یا اون Easy Allies که گفتید یوتیوبره، اگه بخوان حسابش کنن باید 2000 تا یوتیوبر دیگه رو هم ثبت کنن.
مسله فقط ثبت نکرداش نیست .. پستم رو کامل خوندی ... داره کاملا عمل خلافش رو هم انجام میده ... خودش داره خودش رو نقض میکنه نه من ... با یه مشت بهونه که برای بچه ها هم خریدار ندارهبه نظرم واقعا این ثبت نکردن هاش مشکلی ندارن، این سایتی که گذاشتید اینو نوشته:
دیگه عملا گفته ترتیب نداره، چیشو ثبت کنن؟
یا اون Easy Allies که گفتید یوتیوبره، اگه بخوان حسابش کنن باید 2000 تا یوتیوبر دیگه رو هم ثبت کنن.
والا هر سال اینجوری بوده که یه سری از جوایز ثبت نمیشده، به نظر من که این بابا بیشتر رو همون فرمول خودش داره میره جلو، حالا اینکه فرمول اشتباه هست قضیه ـش فرق میکنه ولی اینکه بخواد عمدا تعداد زیادی از جوایز یه بازی رو ثبت نکنه خیلی بعیده یه سری از سایت ها رو توی همون قوانین توضیح داده، مثلا گفته فروم ها ثبت نمیشن (به جز اینکه رای گیری فروم توی صفحه اصلی سایت به عنوان مقاله درج بشه) ولی در ادامه گفته فروم های بزرگی مثل Neogaf و GameFAQ استثنا هستن. در مورد آمازون هم وضعیت همینه و هر سال داره ثبتش میکنه چون بین فروشگاه های آنلاین یه جور استثنا حساب میشه حالا شما میگی 15 تا از جایزه های U4 رو بدون دلیل ثبت نکرده، لیست کاملشون رو بزار و دلایل اون بابا رو هم بخون، به نظر من که تو اکثر موارد حرفش درسته و نمیشه بهش ایرادی گرفت. در کل به نظر من ایرادهایی که امسال به این بلاگ گرفته میشه یه مقدار بزرگنمایی هست و انگار یارو اگه بیاد جوایز U4 رو ثبت کنه یه چیزی از دست میده، برای همین عمدا نمیخواد ثبت کنهاین دیگه بهونه علی اصغری .. خداوکیلی داره من هیچی نگم بهتره .یه وقت سو برداشت میشه.. ولی امسال جالب نیست رفتارشون .
همین رو دو خطش رو بخونی مشخصا گفتن بهترین بازی سالشون انچارتده ...
یه جا اومده گفته ..این خرده فروشیه ... ثبت نمیکنم .. بعد رفته امازون رو ثبت کرده .. حتما امازون گنده فروشی بوده .
Easyallies رو ثبت نکرد ... بعد یه یوتیوبر دیگه رو ثبت کرد گفت نه اینا یه نهادن و بلاه بلاه بلاه ...
حتی یه گوتی یه نفره رو ثبت کرد . بعد میاد میگه این یه مدیاست و کسی که انتخاب کرده به نمایندگی از این مدیا بوده و اره و اینا ...
اون قبلی ها هم که هیچی ولش کن اصلا ... بیشتر از ۱۵ تایی شد اونایی که بی دلیل ثبت نکرد . حالا خوبیش اینه که این اخریا کامنتا رو پاک نمیکنه .
خلاصه دمشون گرم امسال رو ... امسال رو هم اینطوری رد کنن ... ۲۰۱۸ رو میخوان چه کنن
..
من به قوانینش کار ندارم شاید درست بگه ولیوالا هر سال اینجوری بوده که یه سری از جوایز ثبت نمیشده، به نظر من که این بابا بیشتر رو همون فرمول خودش داره میره جلو، حالا اینکه فرمول اشتباه هست قضیه ـش فرق میکنه ولی اینکه بخواد عمدا تعداد زیادی از جوایز یه بازی رو ثبت نکنه خیلی بعیده یه سری از سایت ها رو توی همون قوانین توضیح داده، مثلا گفته فروم ها ثبت نمیشن (به جز اینکه رای گیری فروم توی صفحه اصلی سایت به عنوان مقاله درج بشه) ولی در ادامه گفته فروم های بزرگی مثل Neogaf و GameFAQ استثنا هستن. در مورد آمازون هم وضعیت همینه و هر سال داره ثبتش میکنه چون بین فروشگاه های آنلاین یه جور استثنا حساب میشه حالا شما میگی 15 تا از جایزه های U4 رو بدون دلیل ثبت نکرده، لیست کاملشون رو بزار و دلایل اون بابا رو هم بخون، به نظر من که تو اکثر موارد حرفش درسته و نمیشه بهش ایرادی گرفت.
من خودم گفتم که این دو تا باید ثبت بشن در کل هم چند تا سایت دیگه هم هستن که باید ثبت میکرده ولی نکرده، ولی واقعا تعدادشون انگشت شماره و جوری نیست که بخواد کل قضیه رو زیر سوال ببریممن به قوانینش کار ندارم شاید درست بگه ولی
Easyallies رو هیچ رقمه نمیشه ازش گذشت ! اعضای سابق GT با اون ابهت هستن ، سایت هم دارن حتی نمراتش در متاکریتیک ثبت میشه !! گیمفا هم باید ثبت میکرد متاسفانه فارسی بلد نیست
من که نمیخوام بیام سر درستی یا نادرستی چیزی بحث کنم .. دارم عملکردش رو میبینم ... نظرمم گفتم ... دلایل واضح رو هم عنوان کردم.. مشت هم نمونه خرواره ... منم نمیگم .. کاملا این رفتارش به طور عجیبی محسوسه ... تو خود کامنت های بلاگشم کلی حرف بارش کردن ... که زده پاک کرده ...والا هر سال اینجوری بوده که یه سری از جوایز ثبت نمیشده، به نظر من که این بابا بیشتر رو همون فرمول خودش داره میره جلو، حالا اینکه فرمول اشتباه هست قضیه ـش فرق میکنه ولی اینکه بخواد عمدا تعداد زیادی از جوایز یه بازی رو ثبت نکنه خیلی بعیده یه سری از سایت ها رو توی همون قوانین توضیح داده، مثلا گفته فروم ها ثبت نمیشن (به جز اینکه رای گیری فروم توی صفحه اصلی سایت به عنوان مقاله درج بشه) ولی در ادامه گفته فروم های بزرگی مثل Neogaf و GameFAQ استثنا هستن. در مورد آمازون هم وضعیت همینه و هر سال داره ثبتش میکنه چون بین فروشگاه های آنلاین یه جور استثنا حساب میشه حالا شما میگی 15 تا از جایزه های U4 رو بدون دلیل ثبت نکرده، لیست کاملشون رو بزار و دلایل اون بابا رو هم بخون، به نظر من که تو اکثر موارد حرفش درسته و نمیشه بهش ایرادی گرفت. در کل به نظر من ایرادهایی که امسال به این بلاگ گرفته میشه یه مقدار بزرگنمایی هست و انگار یارو اگه بیاد جوایز U4 رو ثبت کنه یه چیزی از دست میده، برای همین عمدا نمیخواد ثبت کنه
آره ماکرو فنه پول گرفته رای های Uncharted و بازی های سونی رو حساب نکنه تا نقشه های شیطانیش رو عملی کنهمن که نمیخوام بیام سر درستی یا نادرستی چیزی بحث کنم .. دارم عملکردش رو میبینم ... نظرمم گفتم ... دلایل واضح رو هم عنوان کردم.. مشت هم نمونه خرواره ... منم نمیگم .. کاملا این رفتارش به طور عجیبی محسوسه ... تو خود کامنت های بلاگشم کلی حرف بارش کردن ... که زده پاک کرده ...
چه ربطی به مایکرو داشت اصن ! ایشون از مایکرو حرفی زد ؟ یا اورواچ بازی مایکرو شده ما خبر نداریم ؟! بحث راجب ثبت نکردن بعضی سایت ها توسط صاحب اون بلاگ بود که خوده محمد فروبری هم گفت Easyallies و گیمفا و چندتا منبع دیگه رو میتونست ثبت کنه حالا به هر دلیلی نکرده , کسی از مایکرو vs سونی چیزی نگفت .آره ماکرو فنه پول گرفته رای های Uncharted و بازی های سونی رو حساب نکنه تا نقشه های شیطانیش رو عملی کنه
یکم بزرگ شو بابا...
عزیز من یه بلاگ شخصیه، توسط یک نفر و فقط یک نفر داره اداره میشه، منطق شخصی خودش رو هم داره و شاید اصلا دلش نمیخواد بعضی سایت ها رو حساب کنه!چه ربطی به مایکرو داشت اصن ! ایشون از مایکرو حرفی زد ؟ یا اورواچ بازی مایکرو شده ما خبر نداریم ؟! بحث راجب ثبت نکردن بعضی سایت ها توسط صاحب اون بلاگ بود که خوده محمد فروبری هم گفت Easyallies و گیمفا و چندتا منبع دیگه رو میتونست ثبت کنه حالا به هر دلیلی نکرده , کسی از مایکرو vs سونی چیزی نگفت .
یه جو خواستی تو تاپیک بدی مثلا ! شما که بزرگ هستید بحثو به اینجاها نبر