تو این آمار بازی هایی مثل Gears و Forza و Quantum Break حساب نشدن (به خاطر عرضه روی PC)، خیلی واضح بود این قضیه، نمیدونم چطور متوجه نشدی!
فقط این سه تا که نیستن، مثلا Killer Instinct هم نیست یا Ori و احتمالا یکی دو تا بازی دیگه که الان حضور ذهن ندارم، اینا رو حساب کنیم فکر کنم تعداد بازی های X1 از ده بیشتر بشه.خوب اونا هم حساب بشه باز اختلاف زیاده
تو این آمار بازی هایی مثل Gears و Forza و Quantum Break حساب نشدن (به خاطر عرضه روی PC)، خیلی واضح بود این قضیه، نمیدونم چطور متوجه نشدی!
ویدیو گیم,فیلم,کتاب و .... همه اینها Media هایی برای بیان احساسات,ایده ها و افکار یک تیم است و می تونند هر چیزی که می خواند باشند و هیچ وظیفه ای برایشان تعیین نشده و همین باعث چیزی به نام تنوع می شودانتخاب شدن اورواچ توسط این همه سایت معتبر یک مسئله را روشن میکنه.. که مهم ترین وظیفه یک ویدئو گیم مثل همیشه سرگرمیه.. نه ارائه بهترین داستان یا خلاقانه ترین ستینگ و ...
حالا اینکه بازی مولتی پلیر سرگرم کننده تر یا یک نقش افرینی +100 ساعته یا یک داستان محور 15 ساعته دیگه میشه نظر شخصی و اینکه به نظرم اصلا نگران تاثیر این انتخاب (ow) رو بازی های داستان محور سینگل پلیر در اینده نباشید. این سایت هایی که امسال ow را انتخاب کردند پارسال امثال witcher/fallout/mgs/bloodborne را انتخاب کرده بودند.
جهت گیری که فقط برای امسال نیست.. کسی که بخواد rpg بسازه پارسال را سرمشق قرار میده.. کسی که بخواد مولتی پلیر انلاین بسازه امسال.. کسی هم که بخواد داستان محور با تمرکز بیشتر رو سینگل پلیر بسازه 2013 را ملاک قرار میده.. به همین راحتی بماند که صنعت اینقدر حرفه ای شده که اکثر استودیو های مطرح و با پدر مادر با تفکر خودشون جلو میرند و در واقع دوران کلون سازی به دلیل هزینه زیاد ساخت بازی ها ورقابتی شدن بازار گذشته.
اتفاقا خوبه.. چی بهتر از اورواچ از بلیزارد برای سرلوحه قرار گرفتن سازندگان مولتی پلیر انلاین؟
منم با این شفاف سازی بیشتر متمایل شذم برم یه نت 4g بگیرم بشینم پا بازیخصوصا با توجه به شفاف سازی بلیزارد درباری Tracer به نظر من باید کلیه جوایز سال رو همه بدن به Overwatch!
خصوصا با توجه به شفاف سازی بلیزارد درباری Tracer به نظر من باید کلیه جوایز سال رو همه بدن به Overwatch!
دقیقا شفاف سازیش چی بوده؟
من یکی در جریان نیستم
انتخاب گیم اسپات وزنه خیلی سنگینیه، این نشون میده Overwatch بر خلاف نظر عجیب غریب یه عده واقعا بازی قدرتمند و کم نقصی هست!
انشالله همه از جمله خودم بتونند این بازی رو تجربه کنند، بنظرم گیمرها Overwatch رو مدت ها بازی می کنند برای نباید نگران این بود که نکنه چند ماه یا سال دیگه برای تجربش دیر باشه!