بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
Metacritic : Uncharted 4: A Thief's End

امار داخل عكس چي ميگه =))

88qr_meta_2016.png

تو این آمار بازی هایی مثل Gears و Forza و Quantum Break حساب نشدن (به خاطر عرضه روی PC)، خیلی واضح بود این قضیه، نمیدونم چطور متوجه نشدی! :D
خوب اونا هم حساب بشه باز اختلاف زیاده :D
فقط این سه تا که نیستن، مثلا Killer Instinct هم نیست یا Ori و احتمالا یکی دو تا بازی دیگه که الان حضور ذهن ندارم، اینا رو حساب کنیم فکر کنم تعداد بازی های X1 از ده بیشتر بشه.

آخرین ویرایش:
تو این آمار بازی هایی مثل Gears و Forza و Quantum Break حساب نشدن (به خاطر عرضه روی PC)، خیلی واضح بود این قضیه، نمیدونم چطور متوجه نشدی! :D

خوب اونا هم حساب بشه باز اختلاف زیاده :D
خوب تقصیر من چیه که بازیارو از حالت انجصاری در اوردن :D اینا هم فقط انحصاریارو حساب کردن . :D
-------------------------------
Berlingske (DK) : INSIDE

1843 Magazine (UK) : The Last Guardia

آخرین ویرایش:
فقط اومدم بگم که خیلی زشت تابلو و مسخرست که موقع ترول یا حمایت از یک بازی خاص نمرات و منتقد ها را قبول نداشته باشیم و تجربه شخصی خودمون را ملاک بدونیم ولی وقتی پای گوتی و ریدر پیک های انچارتد میاد وسط منتقد ها بشند معتبر و نظر شخصی گیمر ها بشه نا معتبر :D خلاصه اینکه نکنید واقعا تابلوئه:D این ریدر پیک در واقع خود شما هستید. بهتره خودتون را زیر سوال نبرید :D
---
من برام فرقی نمیکنه که انچارتد بشه یا اورواچ چون جدا از خود اورواچ که متاسفانه هنوز وقت نکردم تجربه کنم با بازی های بیلیزارد خصوصا وارکرفت 3 بزرگ شدم و مطمئنا از برنده شدن اورواچ که ساخته بیلیزارد خوشحال میشم و دقیقا همین حس را نسبت به بازی های ناتی داگ از کرش تا انچارتد دارم. کیفیت فوق ابر جفت بازی ها به کنار..
فقط اینکه.. نکنید :D به نظر من تنها نکته مثبت میانگین گوتی اینه که readers pick هم توش وجود داره. و البته این مردمی که انچارتد را انتخاب کردند شمشیر رو گردنشون نبوده که انچارتد را انتخاب کنند! :D
---
و البته این هم اضافه کنم که بله به نظر من هم نیازه که یک انتخاب بسیار حرفه ای هم این وسط انجام بشه. که متاسفانه همچین انتخابات/مراسم/جایزه ای وجود خارجی نداره. مگر اینکه انتخاب یک سایت واحد مثل گیم اسپات برامون ملاک باشه(بی شوخی با توجه به سلیقه های مختلف فکر کنم حرفه ای ترین راه همینه).
یا مراسمی بسیار معتبر که مثلا در مورد rpg اکسپنشن پک بازی پارسال را بهتر از dark souls 3 میدونه:D

به هر حال چه بپسندیم چه نه در حال حاضر و سالیان گذشته ملاک انتخاب بیگ وینر بهترین بازی سال همین میانگین گوتی محسوب میشه که الان تو تاپیکشیم.

آخرین ویرایش:
شخصا درک نمیکنم این موضوع چه ربطی به تاپیک داره؟:|
ولی چیزی که بیشتر متوجه نمیشم اینه که چرا به جای بستن و تموم کردن بحث تازه دارین کشش میدین؟:|
واقعا از انتخاب بهترین بازی سال چطوری به موضوع بهترین پلتفرم رسیدین؟:| اومدم یه سر بزنم پیگیر اخبار بشم نمیدونم چطور کار به ترول کردن و تمسخر کشید/:)

واقعا تاسف میخورم به حال اونایی که به صرف کوبیدن یه پلتفرم و یه برند خودشون رو از لذت بردن خیلی بازی ها محروم میکنن... حالا اینکه طرف فن کدوم برنده اصلا مهم نیست;)

• Like
Reactions: susha and JOKERACN7
انتخاب شدن اورواچ توسط این همه سایت معتبر یک مسئله را روشن میکنه.. که مهم ترین وظیفه یک ویدئو گیم مثل همیشه سرگرمیه.. نه ارائه بهترین داستان یا خلاقانه ترین ستینگ و ...
حالا اینکه بازی مولتی پلیر سرگرم کننده تر یا یک نقش افرینی +100 ساعته یا یک داستان محور 15 ساعته دیگه میشه نظر شخصی :D و اینکه به نظرم اصلا نگران تاثیر این انتخاب (ow) رو بازی های داستان محور سینگل پلیر در اینده نباشید. این سایت هایی که امسال ow را انتخاب کردند پارسال امثال witcher/fallout/mgs/bloodborne را انتخاب کرده بودند.
جهت گیری که فقط برای امسال نیست.. کسی که بخواد rpg بسازه پارسال را سرمشق قرار میده.. کسی که بخواد مولتی پلیر انلاین بسازه امسال.. کسی هم که بخواد داستان محور با تمرکز بیشتر رو سینگل پلیر بسازه 2013 را ملاک قرار میده.. به همین راحتی :D بماند که صنعت اینقدر حرفه ای شده که اکثر استودیو های مطرح و با پدر مادر با تفکر خودشون جلو میرند و در واقع دوران کلون سازی به دلیل هزینه زیاد ساخت بازی ها ورقابتی شدن بازار گذشته.

اتفاقا خوبه.. چی بهتر از اورواچ از بلیزارد برای سرلوحه قرار گرفتن سازندگان مولتی پلیر انلاین؟

انتخاب شدن اورواچ توسط این همه سایت معتبر یک مسئله را روشن میکنه.. که مهم ترین وظیفه یک ویدئو گیم مثل همیشه سرگرمیه.. نه ارائه بهترین داستان یا خلاقانه ترین ستینگ و ...
حالا اینکه بازی مولتی پلیر سرگرم کننده تر یا یک نقش افرینی +100 ساعته یا یک داستان محور 15 ساعته دیگه میشه نظر شخصی :D و اینکه به نظرم اصلا نگران تاثیر این انتخاب (ow) رو بازی های داستان محور سینگل پلیر در اینده نباشید. این سایت هایی که امسال ow را انتخاب کردند پارسال امثال witcher/fallout/mgs/bloodborne را انتخاب کرده بودند.
جهت گیری که فقط برای امسال نیست.. کسی که بخواد rpg بسازه پارسال را سرمشق قرار میده.. کسی که بخواد مولتی پلیر انلاین بسازه امسال.. کسی هم که بخواد داستان محور با تمرکز بیشتر رو سینگل پلیر بسازه 2013 را ملاک قرار میده.. به همین راحتی :D بماند که صنعت اینقدر حرفه ای شده که اکثر استودیو های مطرح و با پدر مادر با تفکر خودشون جلو میرند و در واقع دوران کلون سازی به دلیل هزینه زیاد ساخت بازی ها ورقابتی شدن بازار گذشته.

اتفاقا خوبه.. چی بهتر از اورواچ از بلیزارد برای سرلوحه قرار گرفتن سازندگان مولتی پلیر انلاین؟
ویدیو گیم,فیلم,کتاب و .... همه اینها Media هایی برای بیان احساسات,ایده ها و افکار یک تیم است و می تونند هر چیزی که می خواند باشند و هیچ وظیفه ای برایشان تعیین نشده و همین باعث چیزی به نام تنوع می شود

آیا بازی ها,فیلم ها یا کتاب هایی وجود دارند که سرگرم کننده نیستند(یا سرگرمی حداقل المان باشد) ولی کارهای بسیار قوی هستند؟به نظر من آره,نمونه اش بازی That Dragon Cancer که بازی به هیچ وجه سرگرم کننده ای نیست ولی کار قوی است,همین اتفاق برای کتاب یا فیلم هم حداقل برای من افتاده,کتاب هایی که از خواندشان لذت نمی بردم و حتی در بعضی موارد آزاردهنده می شدند ولی جزو بهترین کتاب هایی بودند که خواندم,طبق گفته خودت اگر مهم ترین وظیفه یک ویدیو گیم مثل همیشه سرگرم کردن است و سرگرمی هم برای هر فردی متفاوت است پس شاید بهترین داستان برای یک فردی سرگرم کننده المان باشد یا خلاقه ترین ستینگ

شاید این نظر شخصی من باشد ولی به شخصه چندان با این تفکر به سمت یک بازی یا فیلم و ... نمی رم که اول از همه باید من را سرگرم بکنه,چون چیزی که برای من باقی می مونه تجربه ای که به جا می گذاره,بعضی هاش به شدت سرگرم کننده و بعضی هاش نقطه مقابلش هستند

انتخاب گیم اسپات وزنه خیلی سنگینیه، این نشون میده Overwatch بر خلاف نظر عجیب غریب یه عده واقعا بازی قدرتمند و کم نقصی هست!
انشالله همه از جمله خودم بتونند این بازی رو تجربه کنند، بنظرم گیمرها Overwatch رو مدت ها بازی می کنند برای نباید نگران این بود که نکنه چند ماه یا سال دیگه برای تجربش دیر باشه!

• Like
Reactions: JOKERACN7
فقط The Last Guardian رو ببینید بازی با اون همه مشکل که چند سالی تا کنسل شدن پروژه اش پیش رفته بود و حتی پلتفرمش هم عوض شد الان 5 تا گوتی گرفته جالبه گیم اسپات هم بازی رو جز 5 بازی برتر سال قرار داده واقعا همه اینا کیفیت فوق العاده بازی رو نشون میده که با این همه مشکلات تونسته اینطور عمل کنه واقعا دم اودا گرم
یه نکته جالب دیگه هم قضیه متاست که بازی با متا 83 بیشتر از بازی هایی با متا 88 به بالا جایزه گرفته

انتخاب گیم اسپات وزنه خیلی سنگینیه، این نشون میده Overwatch بر خلاف نظر عجیب غریب یه عده واقعا بازی قدرتمند و کم نقصی هست!
انشالله همه از جمله خودم بتونند این بازی رو تجربه کنند، بنظرم گیمرها Overwatch رو مدت ها بازی می کنند برای نباید نگران این بود که نکنه چند ماه یا سال دیگه برای تجربش دیر باشه!

مسله اینه که همین الانم بریم تو بازی تا مدت طولانی گنگ بنگ مون میکنن .. با تجربه های بازی.
مگه اینکه چند تا نوب مثل خودمون بع تورمون بخوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or