بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
Ign کارش درسته ... امسال هم عقیده اشون اینطوری بوده دیگه .. کاریش نمیشه کرد .
ولی از کار درستیشون چیزی کم نمیشه

کارش درسته ولی اشتباه هم میکنن. البته این نظرسنجیشون را کاری ندارم. ولی سایت های بزرگ هم اشتباه میکنند.

من گفتم؟ من اومدم اینجا گفتم "رکورد شکسته شد" ؟ وای بر من اگه گفته باشم :D ناامید میشم از خودم و البته خوشحال از این که نظرم تغییر کرده ...(اگه منظورتون من بودم البته)

من نه به دلست کار دارم نه به ویچر نه به هیچ بازی دیگه ای، ریدرچویس مضحکِ، چه گیم اسپات باشه چه متا چه گیمفا چه هر جای دیگه ای ...چرا؟ چون فن بی ها نقش اساسی ایفا میکننو نقدی صورت نمیگیره این وسط ، میشه صرفا معیار محبوبیت واسش درنظر گرفت، همین.

اینم بگم، این که ی بازی چقدر قوی هست، تو سال انتشارش معلوم نمیشه، حداقل 5 سال بعد باید نظر داد ...دارک سلز مصداق بارز.
اگر نظرات فن ها از دید شما مضحکه، پس تمامیه نظرات خودتون (و تمامی گیمرها) هم در مورد صنعت گیم و گیمینگ، مضحکه:دی
مگر اینکه شما جزو منتقدین باشید!
پ. ن:
بنظرم منتقد هم یه گیمره

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

من گفتم؟ من اومدم اینجا گفتم "رکورد شکسته شد" ؟ وای بر من اگه گفته باشم :D ناامید میشم از خودم و البته خوشحال از این که نظرم تغییر کرده ...(اگه منظورتون من بودم البته)

من نه به دلست کار دارم نه به ویچر نه به هیچ بازی دیگه ای، ریدرچویس مضحکِ، چه گیم اسپات باشه چه متا چه گیمفا چه هر جای دیگه ای ...چرا؟ چون فن بی ها نقش اساسی ایفا میکننو نقدی صورت نمیگیره این وسط ، میشه صرفا معیار محبوبیت واسش درنظر گرفت، همین.

اینم بگم، این که ی بازی چقدر قوی هست، تو سال انتشارش معلوم نمیشه، حداقل 5 سال بعد باید نظر داد ...دارک سلز مصداق بارز.

امیدوارم حداقل انقدر داشته باشی که دیگه وارد اینجور بحثا نشی . فن بی هم چیز جدیدیه تا حالا نشنیدم ... ولی خوب فن بی بودن خیلی بهتر از هیتر بی بودنه قطعا

و سال دیگه هم اگه شرایط وارونه شده باشه ..نظر شما هم ۱۸۰ درجه تغییر میکنه و بازم میاد میگید خوشحالم نظرم عوض شده ...
مثلا پارسال ریدر چویس ها از ۹۰ درصد کریتیک چویس ها معتبر تر بودن .. و امسال مضحک و مسخره و اصلا نباید حساب بشن .

9qwkgsqr134yg8933qcp.jpg

TW3 : 251

TLoU : 249
رکورد زده شده ...GET OVER IT!

و نه به معنای برتری یکی به اون یکی نیست.

امیدوارم حداقل مشخص شده باشه به خصوص برای کسایی که مطلع نیستن ... جریان تو این تاپیک ها و ذهنیت بعضی کاربرا به چه شکله

انچارتد ۴ تا این لحظه گوتی امساله .. چه خوشمون بیاد چه نه ...

Get over it
Get over it

و قطعا چیزی از ارزش های تمام بازی های شاخص ۲۰۱۶ کم نمیکنه

آخرین ویرایش:
دعوا سر چیه دقیقا؟ که U4 نباید اول باشه؟ فعلا که هست. منم فک کنم بشناسن خیلیا و شاید با 80 درصد PS فن ها کل کل داشتم، ولی خوب نظرات شخصی من و شما چیزی رو عوض نمی کنه. این لیست هم چیزی رو عوض نمی کنه. متا هم چیزی رو عوض نمی کنه، مهم لذتیه که تو از بازی می بری که من خودم شخصا امسال از اینا فقط Inside رو بازی کردم و مشخصا در نبود کس دیگه ای جایگاه اول رو داره. چند تا بازی دیگه بزنم بینم کی به کیه:دی البته نظر شخصی تو رو هم قرار نیست همه داشته باشن و شاید یکی Gotyـش نو منز اسکای بود نظرشم در عین چرت بودن(:دی) محترمه!

اگر نظرات فن ها از دید شما مضحکه، پس تمامیه نظرات خودتون (و تمامی گیمرها) هم در مورد صنعت گیم و گیمینگ، مضحکه:D
مگر اینکه شما جزو منتقدین باشید!
پ. ن:
بنظرم منتقد هم یه گیمره

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

فن با فن بی فرق داره :

فن :
An ardent devotee; an enthusiast.
فن بی :
. A person who is completely loyal to a game or company regardless of if they suck or not
a male fan, especially one who is obsessive about movies, comic books, or science fiction.

دقت کنیم.

• Like
Reactions: Hamid Payne and WCW
امیدوارم حداقل انقدر داشته باشی که دیگه وارد اینجور بحثا نشی . فن بی هم چیز جدیدیه تا حالا نشنیدم ... ولی خوب فن بی بودن خیلی بهتر از هیتر بی بودنه قطعا

و سال دیگه هم اگه شرایط وارونه شده باشه ..نظر شما هم ۱۸۰ درجه تغییر میکنه و بازم میاد میگید خوشحالم نظرم عوض شده ...
مثلا پارسال ریدر چویس ها از ۹۰ درصد کریتیک چویس ها معتبر تر بودن .. و امسال مضحک و مسخره و اصلا نباید حساب بشن .

امیدوارم حداقل مشخص شده باشه به خصوص برای کسایی که مطلع نیستن ... جریان تو این تاپیک ها و ذهنیت بعضی کاربرا به چه شکله

انچارتد ۴ تا این لحظه گوتی امساله .. چه خوشمون بیاد چه نه ...

Get over it
Get over it

و قطعا چیزی از ارزش های تمام بازی های شاخص ۲۰۱۶ کم نمیکنه

خب ناآگاهی شما مشکل خودتون، نه من. توضیح فن بی و تفاوتش رو هم ذکر کردم، مراجعه کنین به پست قبلی. این پرنویای " نظر مخالف = هیتر" رو هم ببرین جای دیگه شاید خریدار داشته باشه

من گفتم "این دلیل بر برتری یکی به دیگری نیست" ، و ویچر3 خیلی جلوتر از رقبا بود، تو منتقدین خیلی جلوتر بود (100 تا جلوتر بود) ، اصلا بحث ریدرچویس اونجا مطرح نبود ...ریدر چویس تازه امسال مطرح شد، و من سرحرفم هستم. اون "رکورد زده شد" هم مربوط به بلاگ بود، و بازم بحث ریدر چویس مطرح نبود ....دلست از لحاظ منتقدین جلوتر از ویچر 3 هست؟ اگه اینطوره ... حرفی که زدم در این مورد هم صدق میکنه، ریدرچویس مضحکِ و نباید حساب بشه فارغ از گیم، حالت ترجیحی خودمم گفتم تو پستای قبلی.
اونم الان دیدم ... استناد من به ی عکس بود که توش از ریدرچویس حرفی ب میون نیومده بود، درنتیجه نمیدونسم... به هر حال، سر حرفم هستم.

و درضمن، ماشالا به حافظه :D "هیتربی" هم نداریم.

+

ندونستن مفاهیم ابتدایی چنین برداشت هایی رو هم دربرداره ...یکی نمیدونه فن بی چیه، اون یکی فک میکنه فن بی همون فن عه ... *Sighs*

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Hamid Payne
فن با فن بی فرق داره :

فن :
An ardent devotee; an enthusiast.
فن بی :
. A person who is completely loyal to a game or company regardless of if they suck or not
a male fan, especially one who is obsessive about movies, comic books, or science fiction.

دقت کنیم.
یعنی شما میگین که تمام ریدر ها، به کمپانی سونی و ناتی داگ و.... وفادار بودن و کورکورانه رای دادن؟
بنظر شما در حال حاضر اگر کسی بگه آنچارتد، لایق گوتی 2016 هست، یک فن_بی محسوب میشه؟! ولی منتقدی که میگه اورواچ بهترین بازیه 2016 هست، وامدار هیچ کمپانی و شرکتی نیست و نظرش کاملا عادلانه ست!؟
مگه منتقد کیه؟ شما میتونی تضمین بدی منتقدی که بین آنچارتد و بقیه بازیها، رفته مثلا به فورزا رای داده، از روی صداقت و عدالت انتخاب کرده؟
خیلی حرفه ای میخاید با وارد کردن یه اصطلاح فن_بی به جملتون، ارزشهای یک شاهکار رو زیر سوال ببرید
بعضی از دوستانی هم که اینجا میان و از اورواچ تعریف و به به چهچه میکنن، بخاطر اینه که فن_بی! ماکرو هستن و عنوانی در حد رقابت با آنچارتد ندارن، پس مجبورن دست به دامن نزدیکترین رقیب ناتی بشن، بلکه فرجی بشه

پ. ن؛
از اینکه لغت جدیدی رو بمن یاد دادید ازتون ممنونم☺️

یعنی شما میگین که تمام ریدر ها، به کمپانی سونی و ناتی داگ و.... وفادار بودن و کورکورانه رای دادن؟
بنظر شما در حال حاضر اگر کسی بگه آنچارتد، لایق گوتی 2016 هست، یک فن_بی محسوب میشه؟! ولی منتقدی که میگه اورواچ بهترین بازیه 2016 هست، وامدار هیچ کمپانی و شرکتی نیست و نظرش کاملا عادلانه ست!؟
مگه منتقد کیه؟ شما میتونی تضمین بدی منتقدی که بین آنچارتد و بقیه بازیها، رفته مثلا به فورزا رای داده، از روی صداقت و عدالت انتخاب کرده؟
خیلی حرفه ای میخاید با وارد کردن یه اصطلاح فن_بی به جملتون، ارزشهای یک شاهکار رو زیر سوال ببرید
بعضی از دوستانی هم که اینجا میان و از اورواچ تعریف و به به چهچه میکنن، بخاطر اینه که فن_بی! ماکرو هستن و عنوانی در حد رقابت با آنچارتد ندارن، پس مجبورن دست به دامن نزدیکترین رقیب ناتی بشن، بلکه فرجی بشه

پ. ن؛
از اینکه لغت جدیدی رو بمن یاد دادید ازتون ممنونم☺️

من همین صفحات قبل گفتم همشون شایسته گوتی هستن، من جمله آنچارتد 4 ...برید صفحات قبلو ببینین هست.
بحث من صرفا روی اعتبار ریدرچویس هست ...ریدرچویس از لحاظ انتقادی فاقد اعتبار هست و فقط میشه معیار محبوبیت در نظر گرفت، همین.
قضیه فن بی هم تو سالی ک یکی از شرکتای MS یا سونی بازی دارن بیشتر مطرح میشه ، یعنی بیشتر نمود پیدا میکنه ....ولی درکل، میگم توضیح دادم تو صفحات قبلی و نظر و منطق خودمم گفتم میتونید ببینید.

نه اورواچ بازی کردم نه آنچارتد 4، نظری رو برتری هیچ کدوم ندارم.شایستگیشون رو هم از حساب نقدها و سابقه دو سازنده میگم.
یکی از دلایل انتخاب اورواج به عنوان بازی سال توسط سایت های شناخته شده و همینطور جلو بودنش اینجا ...جدید بودنش هست ...منتقدین همیشه از جدید بودن (آی پی) استقبال کردن، 2013 دلست، 2010 رد دد، 2012 واکینگ دد، 2016 اورواچ و...

در رابطه با صداقت منتقدین هم، خب مشخصه نمیشه گفت 100 درصد همشون راست میگن، یکی از دلایل اصرار من روی سایت های شناخته شده و معتبر و سابقه دار همینه ... مثلا منتقدین گیم اسپات یا جاینت بامب تقریبا همه بازیای سال رو زدن ، نظرشون رو مطرح میکنن ....قانع میکنن ... رو اینا باز میشه حساب کرد ....ولی سایتای دیگه، بشخصه حساب باز نمیکنم (. درنهایت هم نظر خودمون مهم هست... الان من هیچ سایتیو بیشتر از جاینت بامب قبول ندارم، ولی همین سایت سال پیش ویچر3 رو گذاشت 10 ام، درحالی ک من تو تاپ 10 خودم اوردم 2 ام.... خلاصه سلیقه هست
خواهش میکنم

آخرین ویرایش:
خب ناآگاهی شما مشکل خودتون، نه من. توضیح فن بی و تفاوتش رو هم ذکر کردم، مراجعه کنین به پست قبلی. این پرنویای " نظر مخالف = هیتر" رو هم ببرین جای دیگه شاید خریدار داشته باشه

من گفتم "این دلیل بر برتری یکی به دیگری نیست" ، و ویچر3 خیلی جلوتر از رقبا بود، تو منتقدین خیلی جلوتر بود ، اصلا بحث ریدرچویس اونجا مطرح نبود ...ریدر چویس تازه امسال مطرح شد، و من سرحرفم هستم. اون "رکورد زده شد" هم مربوط به بلاگ بود، و بازم بحث ریدر چویس مطرح نبود ....دلست از لحاظ منتقدین جلوتر از ویچر 3 هست؟ اگه اینطوره ... حرفی که زدم در این مورد هم صدق میکنه، ریدرچویس مضحکِ و نباید حساب بشه فارغ از گیم، حالت ترجیحی خودمم گفتم تو پستای قبلی.

و درضمن، ماشالا به حافظه :D

+

ندونستن مفاهیم ابتدایی چنین برداشت هایی رو هم دربرداره ...یکی نمیدونه فن بی چیه، اون یکی فک میکنه فن بی همون فن عه ... *Sighs*
دوست عزیز نپیچونش دیگه بدتر میشه
اولا اینکه بله TLOU از نظره سایت ها خیلی بیشتر بود ولی اون موقع دیدگاهت با الان 180 درجه فرق داشت چون الان به ضررته
دوما هیتر بودن شما رو فقط بخاطره این تاپیک نمیگه مدت هاس بالاخره آشنا هستن با نظراتت
اعتبار ریدرچویس ها هم شما نمیتونی تعیین کنی هر کس برا خودش ملاکی داره و خوده سایت ها هم حتی به شدت اهمیت میدن به کاربرا و نظراشون ، هیچ ربطی هم به محبوبیت نداره اگه اینطوری بود هر سال پرفروش ترین و پرطرفدارترین بازی از نظره ریدرچویس ها رای میاورد که هیچ سالی اینطوری نبوده اینکه یهو امسال میره زیره سوال از عجایبه !

من هنوز نمیفهمم چطور میشه که IPهای بزرگی چه در نت، چه خارج از نت، انقدر طرفدار داشته باشن ولی موقع نظرسنجی ها رای نیارن!
هیچکدومم فن متعصب ندارن اصلا! فقط انحصاری کنسول ها، و اونم فقط بازیی به نام آنچارتد4 داره!
این فن های متعصب از کجا اومدن یهو؟ از زمان TLOU یکهو فن شدن؟ یا نه، مربوط به خود سری آنچارتدن...اگر آره، پس زمان U3 چرا نبودن؟ یا همینطور زمان U1 ؟

یه چیزی بگید منطقی باشه!
GTA با اون فروش خفنش، که تقریبا هرچی گیمر وجود داره بازی کردتش، میاد در مقابل یه IP جدید شکست میخوره!
یا MGS V و F4 با تعداد نسخه های بیشتر از ویچر، طول عمر بیشتر و هزار و یک مورد دیگه، شکست میخورن!

همون بهتره با بالا بودن آنچارتد4 کنار بیاید! چون واقعا هیچ بهانه ی منطقیی نمیتونید بگیرید!

در مورد این ریدرجوزهای پر تعداد U4 به نظر من چند دلیل مهم وجود داره! اول خوب خود انحصاری بودن بازی برای برند پلی استیشن هست که خودش خیلی تاثیر داره! نکته دوم سبک بازی هست، اکشن ماجراجویی با المان های سندباکس و مخفی کاری، المانی های سینمایی ... کلا هر المانی که جذابه... نکته دیگه هم بنظرم خود آنچارتد هست که به یه برند شناخته شده تبدیل شده و تو اوج دوران ps4 عرضه میشه! نکته بعد هم رقیب هاش هستند، این خیلی مهمه، بازی هایی که الان دارن با U4 تو ریدر چوزها رقابت می کنند از نظر فن بیس با بازی ای مثل U4 قابل مقایسه نیستند! ممکنه مثلا Overwatch خیلی فروخته باشه، اما اصلا نمیشه گفت هر کی بازی رو تهیه یا بازی کرده میاد تو نظرسنجی ها بهش رای میده! اصلا خیلی ها به این اهمیت نمیدن و اصلا دنبال این چیزا نیستند، بنظرم تو این مورد صرفا بازی کردن تاثیر گذار نیست!
در نهایت هر کس نظری داره من چند سال قبل هم به برابر بودن بعنوان مثال ریدر چوزهای سایت های ناشناخته با انتخاب تحریریه IGN تو این بلاگ که گوتی ها رو جمع میکنه ایراد گرفته بودم الانم حرفم تغییر نکرده (همینجا بارها به همین موضوع اشاره شده)! برای همین میگم به عدد بیشترین گوتی به شکل مطلق نمیشه استناد کرد یکی ممکنه براش مهم باشه یکی دیگه هم چند تا سایت مهم رو قبول داشته باشه و همونا رو در نظر بگیره به هیچکدوم هم بنظرم ایراد وارد نیست.
اینم بگم این ریدرچوزهایی که داره در موردشون بحث میشه هم از نظر وزن با هم تفاوت دارن، که باز این مشکله و بر می گرده به همون برابر بودن همه انتخاب ها! البته اینم بگم فک نکنم هدف این بلاگ از جمع کردن گوتی ها مشخص کردن اعتبار بازی ها باشه (حداقل برای کسایی که با سایت های مهم گیم آشنا هستند) بنظرم بیشتر همون عدد مطرح هست که البته گفتم به همون هم استناد میشه و مشکلی هم شاید نداشته باشه.

نخیر مثل اینکه فایده نداره و این بهانه ها تمومی ندارن :|
من این پست قبلا یک بار گذاشتم و جوابی نگرفتم ، این دوستانی که میگن اين تعداد Readers' Choice به خاطر فن بيس انچارتد يا پلي استيشن بود كه انچارتد ٣ بايد خيييييييييلي بيشتر از ٤تا Readers' Choice ميبرد :D:))
مطمعن باشيد اين تعداد Readers' Choice تنها به خاطر كيفيت فوق العاده انچارتد ٤ بوده و بس :D
الان خیلی دوست دارم ببینم جواب این افراد چیه ؟

Uncharted 3: Drake's Deceptio
The Readers' Picks - 4

Uncharted 4: A Thief's End (تا اين لحظه)
The Readers' Picks - 45

خیلی جالبه
اگه ریدرز چویس ها مربوط به انحصاری بودن بازی هست و 50 میلیون استفاده کننده ps4 پس چرا پارسال بلادبورن انتخاب نشد یا من باِ مثال امسال لست گاردین یه ریدرز چویس نداره ؟! =))
نکته دیگه اینکه overwatch یا اینساید یا هرکدوم از بازیهای دیگه ای که تا به حال گوتی بردن همه روی ps4 قابل بازی هستن، یه آدمیذکه ps4 داره چرا باید بیاد جانب دارانه رای بده؟! =))
Uncharted 4 is the Big winner
Get used to it kiddo
پ.ن: ناخودآگاه یادِ اون ویدیویی افتادم که 2009 ign منتشر کرد برای Game of the yearش

آخرین ویرایش:
اینکه بگیم ریدر چویس ها بخاطر فن بازیه یه حرفه مسخرس که راحت نقض میشه چون به همون تعداد فن انچارتد تقریبا هیترشم هم وجود داره که قاعدتا باید میرفتن به اورواچ رای میدادن که دیدیم اینطور نیست وقتی یه بازی همه چیش عالی چه مشکلی داره که بهش رای بدن حالا میخواد انحصاری باشه یا نه

• Like
Reactions: SPILL and only sony
ممکنه یه در صد بهر حال فن بیس آنچارتد بلاخره مطرح باشه ولی از اونطرف هم کم نداریم آدمای بیکاری که تمام وقت خودشونو گذاشتن و تو تمامی سایتها و مراجع جوری رای میدن که آنچارتد انتخاب نشه این به اون در:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or