بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
میزان رای ملت است:D من خودم شخصا از هیچ کدوم از بازی های ناتی داگ (البته به جز کرش ) اونطور که باید و شاید خوشم نیومده ولی حتما یه چیزی دارند که گیمر ها خیلی دوستشون دارند دیگه اینکه بگیم ریدر چویس ها بی ارزش هستند و فقط کریتیک چویس ها معتبر هستند اشتباهه به نظر من نقد بازی هنوز اونقدر پیشرفت نکرده که بیایم و منتقد ها رو افراد بالاتر از گیمر ها قرار بدیم هر موقع نقد گیم مثل نقد فیلم کاملا تخصصی شد و منتقد های بزرگ همه ویژگی های یه بازی رو به طور دقیق نقد کردند اون موقع میشه یکم کریتیک چویس ها رو معتبر تر دونست (البته اگه چنین روزی هم برسه باز هم نظر گیمر ها بسیار مهم هست)
من که گوتی سالم لست گاردین و بعدش هم Dishonored 2

• Like
Reactions: SPILL and MK_COD
جالبه آنچارتد4 با اختلاف زیاد در تمامی بخش های ممکن یعنی بهترین داستان، بهترین بازی اکشن ادونچر و بهترین گرافیک جوایز رو تا اینجا برده .

به نظر من در حق inside ظلم شد ! بدون شک برای من بهترین تجربه امسالم بود .

جالبه آنچارتد4 با اختلاف زیاد در تمامی بخش های ممکن یعنی بهترین داستان، بهترین بازی اکشن ادونچر و بهترین گرافیک جوایز رو تا اینجا برده .

در حق Inside ظلم نشده,باید در نظر گرفت که بازی هایی مثل Inside و Witness و The Last Guardian عناوین خاصی هستند که علارقم کیفیت بالایشان,نیازمند دانش بیشتری برای فهمیدن ارزش هاشون است و خیلی از سایت های نقد و بررسی ویدیو گیم هنوز به طور عمیق محتوای بازی ها را بررسی نمی کنند,اگر دقت کنی سخت گیرترین و دقیق ترین منتقد ها بیشتر به سمت این سه عنوان متمایل بودند
من حتی فکر می کردم کمتر بهشون توجه بشه

• Like
Reactions: Pyramid Head

نمیشه گفت ظلم شده. برای خود من هم اینساید تجربه ی فوق العاده ای بود. منتها باید در نظر گرفت بازیهایی مثل اینساید بیشتر exprience هستن تا گیم. گیم پلیشون خیلی محدوده و از اونط ف هم خیلی کوتاه هستن. ارزش تکرار چندانی هم ندارن. یکبار تجربشون واقعا ارزشمنده. بنظرم تو انتخاب گوتی باید همه موارد رو در نظر گرفت. ارزش تکرار میزان تاثیر در صنعت پیاده کرون ایده های نو و..... اینساید تو بعضی از این موارد بینظیر بود تو بعضی دیگه نه.
فکر میکنم به اندازه ی لیاقتش جایزه برده. بشخصه بشدت منتظر بازی بعدیشون هستم

نمیشه گفت ظلم شده. برای خود من هم اینساید تجربه ی فوق العاده ای بود. منتها باید در نظر گرفت بازیهایی مثل اینساید بیشتر exprience هستن تا گیم. گیم پلیشون خیلی محدوده و از اونط ف هم خیلی کوتاه هستن. ارزش تکرار چندانی هم ندارن. یکبار تجربشون واقعا ارزشمنده. بنظرم تو انتخاب گوتی باید همه موارد رو در نظر گرفت. ارزش تکرار میزان تاثیر در صنعت پیاده کرون ایده های نو و..... اینساید تو بعضی از این موارد بینظیر بود تو بعضی دیگه نه.
هر چیزی در نهایت یک experince است,این دیدگاه به نظرم درست نیست,یکبار قبلا هم توضیح دادم,گیم یا هر مدیای دیگری مثل فیلم,کتاب و ... برای بیان احساسات و ایده های یک فرد یا یک تیم هستند,اینکه برای اصطلاح "گیم" قانون درست بکنیم و هر چیزی که به این موارد نزدیک باشه پس بیشتر "گیم" است غلط است,اصطلاحاتی مثل گیم یا فیلم یا این موارد برای دسته بندی کردن و منظم کردن شاخه ها کاملا مفید هستند ولی وقتی وارد بحث محتوا و تجربه بشیم به نظرم دیگر واقعا فرقی نداره که چقدر به قوانین ساختگی آن شاخه نزدیک تر یا دور تر هستند

کافیه پیشرفت صنعت ویدیو گیم را ببینی,خیلی از چیزهایی که قبلا به عنوان یک نکته اضافه و نه چندان مهم برای گیم تعریف می شدند الان به عنوان استاندارد های حیاتی یک گیم شناخته می شوند و همه اینها به خاطر سازنده هایی است که این شجاعت را داشتند که فراتر از تعاریف زمان خودشون پیش برند,البته این موضوع بحثش خیلی پیچیده تر و گسترده تر از این حرفهایی است که زدم و خیلی نکات دیگر هم باید در نظر گرفت

اشاره کردی به اینکه در انتخاب GOTY باید به همه موارد توجه کرد,اگر دقت کنی تمام بازی های این لیست مثل Inside در یکسری موارد عالی و در یکسری موارد ضعیف بودند,هیچ بازی در این لیست که در تمامی موارد عالی بوده باشه,پس چیزی که ارزش هاشون را متفاوت می کنه این است که در همان هدفی که داشتند چقدر موفق بودند,به همین خاطر به نظرم Inside هر چند که تعداد جوایزش کمتر است ولی لیاقتش در نهایت خیلی بالاتر از این تعداد جوایز و این حرفها است

• Like
Reactions: Daedalus
Gamekult Readers' Choice (FR) : Dark Souls 3

gamekult-awards-2016-les-resultats-ME3050826403_1.jpg

حالا من به طور کلی، نظرم کاملا برعکس هست:دی
یعنی برای انتخاب GOTY ، اینکه چه بازیی در زمینه های مختلف بهتر عمل کرده رو به عنوان GOTY نمیبینم.بازیی که بیشترین لذت و بهترین تجربه رو به من مخاطب ارائه داده بهترین بازی سال میدونم!

برای همین مثلا اگر سبکی رو باهاش حال نمیکنم، حتی اکر خدای بازی ها هم باشه، از نظر شخصیه من GOTY نیست! بر فرض پارسال ویچر واقعا عالی بود، تقریبا بی ایراد، ازشم خیلی لذت بردم، ولی خوب Life Is Strange برام یه چیز دیگه ای بود اصلا!:دی

کلا GOTY رو جدا از نقد میدونم(حالا بخش های بهترین گرافیک یا یه چیزای این سبکی، خوب تکنیکی هستن و بحثشون فرق داره:-")

شایدم نظرم اشتباه باشه:-" ولی به هر حال اینجوریه:دی

حالا من به طور کلی، نظرم کاملا برعکس هست:D
یعنی برای انتخاب GOTY ، اینکه چه بازیی در زمینه های مختلف بهتر عمل کرده رو به عنوان GOTY نمیبینم.بازیی که بیشترین لذت و بهترین تجربه رو به من مخاطب ارائه داده بهترین بازی سال میدونم!

برای همین مثلا اگر سبکی رو باهاش حال نمیکنم، حتی اکر خدای بازی ها هم باشه، از نظر شخصیه من GOTY نیست! بر فرض پارسال ویچر واقعا عالی بود، تقریبا بی ایراد، ازشم خیلی لذت بردم، ولی خوب Life Is Strange برام یه چیز دیگه ای بود اصلا!:D

کلا GOTY رو جدا از نقد میدونم(حالا بخش های بهترین گرافیک یا یه چیزای این سبکی، خوب تکنیکی هستن و بحثشون فرق داره:-")

شایدم نظرم اشتباه باشه:-" ولی به هر حال اینجوریه:D
خوب صد در صد منم برای خودم اینطوری در نظر میگیرم. تو همین تاپیک گفتم برای من اینساید به همراه آنچ 4 گوتین و یک اندازه لذت بردم ازشون. منتها اگر منتقد باشم و نظرم رو بخوام تو نشریه ای منعکس کنم دیگه نمیام گوتی شخصی انتخاب کنم. باید یه سری پرامتر در نظر بگیرم و اون ها رو توی نقدم منعکس کنم و توضیح بدم. حالا این پارامترا چین باز دست خودمه. نکتش اینه که کامل باید به مخاطبم بگم چه اصولی توی نقد من پیاده شده. اینجوری مخاطب میفهمه که با کی طرفه و آیا نقد من بدردش میخوره یا نه.
بعد هم منتقد باید حواسش باشه که هر باز رو با توجه به سبک خودش بسنجه مثلا ایراد نگیره چرا بازی مثل اینساید گیم پلی نداره یا چمیدونم چرا هورایزن دایناسوراش آهنین

مث اون منتقد نباشیم که به GT6 چهار و پنج داده بود چون تعقیب و گریز و انفجار نداشت ( با اندکی اغراق گفتم:D)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or