بهترین‌های 2008 از دید Edge

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
littlebigplanet16.jpg

سرانجام Edge نیز بهترین‌های 2008 را انتخاب کرد و عنوان بهترین بازی را به LBP اعطا کرد. در زیر جزییات بیشتر را خواهید دید.

Best game:
LittleBigPlanet
GTA IV
Fable II

Best Innovation:
LittleBigPlanet
NXE
Left 4 Dead

Best Visual Design
LittleBigPlanet
Street Fighter IV
Far Cry 2

Best Audio Design:
Dead Space
GTA IV
No More Heroes

Best hardware:
Xbox 360
PS3
Wii

Best Publisher:
Microsoft Game Studios
Electronic Arts
Sony Computer Entertainment

Best Online Experience:
Left 4 Dead
LittleBigPlanet
Gears of War 2

Best Developer:
Media Molecule
Criterion Games
Rockstar North

Source

میثم من بحثی ندارم . من منظورم از خون و خونریزی این نیست خون نشون بده منظورم بازیهایی که حتما باید بکشی و بری جلو بود .

جایگاه LBP خیلی عالیه ولی در حق MGS 4 هم حق و ندادن . آقا بنظر من ولش هری بخث کنیم عمع میخوایم نظر خودمونو بدیم هیچکدوممون قبول نمیکنیم :biggrin1:

شما چی؟شما خودت MGS4 رو بازی کردی که واسه خودت نظر میدی.
در ضمن اینجا کامیونیتیه.هرکی بخواد و عشقش بکشه نظر میده چون خلاف قوانین نیست و بازم چون جزو قوانین نیست هیچ ربطی به شما نداره.
سلام
میدونی دلم نیومد پستت رو ویرایش نکنم و باز هم به همو نتیجه ای که تو صفحه قبل نوشتم رسیدم . اگه دوست داشتی برو ببین .
و راجع به پست شما :
اولا من به هیچ کس اهانتی نکردم که شما بیای اینجوری با من حرف بزنی .
دوما مخاطب من Ali Amini جان بودن که من این پست رو واسه ایشون نوشتم نه شما که بیای اینجا واسه من بگی که MGS 4 رو که نه تنها 4 شو بلکه از 1 تا 4 شو تموم کردم .
در ضمن من گفتم دوست عزیز با توجه به شناختی که از Ali Amini جان دارم ( که PS3 نداره ) گفتم اگر بازی رو بازی نکردی درباره جایگاهش نظر نده .
دیگه ادامه نمیدم چون کلا تو این جور بحث ها شرکت نمی کنم .

یاشار جان هر چقدر فکر میکنم و با خودم کلنجار میرم اصلا نمیشه L4D رو جز 10 بازی به شمار اورد من خودم خیلی بازیش کردم اما به جز 4 تا Chapter 1/5 نیمه و فقط چشم بستن و شوتیدن چیزی نداره گیم پلیش خیلی سادس و خیلی سنتی چیز خاصی توش دیده نمیشه;)

نمی دونم، به نظر من که طراحی تک تک Chapter ها و مراحل عالیه و نوع گیم پلی هم ترکیبی از آرکید و Half Life ه (قسمت اولش نه 2 ش). روی Expert امتحان کردی؟ اونجوری Tank و Witch ها وحشی می شن.
برای من که Single player ش هم عالیه و در هر دو حالت محشره. نوع ارتباط دینامیک با Horde Attack ها در کنار تانک و ویچ و ساختار مراحل از یه طرف و... نمی دونم. خودم اولش که بازی رو گرفتم توقع زیادی نداشتم و شاید به خاطر سورپریز شدن اینطوری فن بوی شده باشم اما الان L4D برام انتخاب اوله (بالا تر از Fable 2). (البته قبول دارم که سلیقه ی داغونی دارم و 3 شاهکار مهم یعنی LBP، Mirror's Edge و MGS4 رو هم هنوز بازی نکردم :blushing::()

منم هیچ دعوایی با شما ندارم...البته فعلا.قصد توهین هم ندارم.اصلا هر چی شما گفتی قبول :(
ولی قبلش باید یه سری نکات رو عرض کنم.

میدونی دلم نیومد پستت رو ویرایش نکنم و باز هم به همو نتیجه ای که تو صفحه قبل نوشتم رسیدم
به قول رفیق گلم...O.o
شما...پست منو ویرایش کنی :lol:
بسیار عالی :دی

اولا من به هیچ کس اهانتی نکردم که شما بیای اینجوری با من حرف بزنی
منم اهانتی نکردم.فقط لحن تندی داشتم که خوب خاص یه مواقع خاصی هست.

دوما مخاطب من Ali Amini جان بودن که من این پست رو واسه ایشون نوشتم نه شما که بیای اینجا واسه من بگی که MGS 4 رو که نه تنها 4 شو بلکه از 1 تا 4 شو تموم کردم .
منم همچین ادعا نکردم که وکیل مردمم.خودمو جمع کنم کافیه.
باشه آقا شما متال گیر خور.اصلا نهایت گیمر.منم اصلا هیچی حالیم نیست اومدم الکی اسپم بازی و ترولینگ.

در ضمن من گفتم دوست عزیز با توجه به شناختی که از Ali Amini جان دارم ( که PS3 نداره ) گفتم اگر بازی رو بازی نکردی درباره جایگاهش نظر نده .
منم با توجه به مطالعه ی پست های ایشون و شناختی که ازش پیدا کردم به جرات میگم که الکی چیزی نمیگه و حتما جایی این بازی رو دیده یا بازی کرده.پس شما مطمئن باش تقریبا هیچکس اینجا بدون تجربه پست نمیده.افتاد؟
از طرفی من با این نظر Ali_Amini موافقم.چون این بازی نسبت به متال گیر یه سری عیب داره که انتخاب اونو تقریبا نادرست میکنه.خواستی بگو تا روشنت کنم.
در ضمن من از اون دفاع نکردم.من از حق همه ی کاربران دفاع کردم.چون اینجا یک فرومه و آزاده و پست دادن و ارائه دادن نظر شخصی چه اشتباه چه درست خلاف قوانین نیست پس بازم تاکید دارم که:Keep your head in your own work

سلام
عزیزم اسم شریفت رو هم نمیدونم . اول یه چیزی بگم که من از جمله دلم نیومد پستت رو ویرایش کنم اون منظوری رو نداشتم که شما برداشت کردید .
در ضمن ما هممون اینجا هستیم تا یه چیزی از هم یاد بگیریم و من هم در مقابل خیلی خیلی از بچه های این سایت هیچ عددی نیستم حرف شما کاملا درست .
بریم سر این دو تا بازی
در این که MGS 4 بازی فوق العاده هست هیچ شکی نیست و لایق و سزاوار عنوان بهترین بازی سال هست و دلیل این هم که تو این رده بندی 14 ام شده دلیلش امتیاز 8 از EDGE هست که نشون میده کلا EDGE دل خوشی از MGS 4 نداره .
و خوب رتبه اول هم کاملا برازنده LBP هست چون بعد از MGS دومین ازی هست که تونسته انقدر من رو به سوی خودش جذب کنه و 100 % هر کس این بازی رو بازی کرده باشه با من هم عقیده هست .
به هرحال حق با شماست هر کس حق داره که نظر خودش رو بگه ولی خوب حرف من اینه که بیایم اول اون بازی رو بازی کنیم بعد دربارش قضاوت کنیم و فکر نمی کنم کسی با این حرف من مخالفت داشته باشه .
باز هم ببخشید از دوستان که سرتون رو درد آوردم .
از The Jackal و Ali_Amini عزیز هم در هر صورت عذر میخوام .
ممنون .

سلام
ببخشید شما Little Big Planet رو بازی کردید که راجع به جایگاهش نظر مییدد .
در اینکه LBP اول هست که هیچ شکی نیست راجع به MGS 4 هم اینکه باید جز 4 تای اول میشد ولی خوب با توجه به امتیاز 8 که EDGE بهش داده خیلی هم بعید نیست .
من Geow 2 و Fable 2 رو متاسفانه بازی نکردم که بخوام نظر بدم .
قصد توهین نداشتم یک بار هم عرض کردم نظرات قشنگتون رو راجع بازی های که تجربه نکردید توی دلتون نگه دارید .
ممنون
چه بازی کرده باشم چه نکرده باشم نظر من اینه که LBP حقش نیست اول بشه.وارد جزئیات بازی نمیشم چون همین الان سر کله هر چی فن بوی پیدا میشه.و اینکه خودم کور نیستم دیدم LBP رتبه اول هستش.

بهر حال،نظر من اینه که هیچ کدوم از این بازیهایی که امسال اومدن حق اول شدن ندارن.نه MGS4 و نه GeOW 2 و نه Fable و نه هیچ کدوم از بازیهای دیگه ...

MGS4 رو هم گفتم باید بره جای LBP بدلیل اینکه از نظر Edge حتما باید یک عنوان از PS3 اول میشد !!

لیست Edge مشکل داره ، همینطور که لیست Gamespot مشکل داشت که خیلی از بازیها رو از جمله COD:WW , Mirrors Edge , و از همه مهمتر GeOW2 رو انتخاب نکرده بود.

ضمنا،شما میدونی من PS3 ندارم؟

چه بازی کرده باشم چه نکرده باشم نظر من اینه که LBP حقش نیست اول بشه.وارد جزئیات بازی نمیشم چون همین الان سر کله هر چی فن بوی پیدا میشه.و اینکه خودم کور نیستم دیدم LBP رتبه اول هستش.

بهر حال،نظر من اینه که هیچ کدوم از این بازیهایی که امسال اومدن حق اول شدن ندارن.نه MGS4 و نه GeOW 2 و نه Fable و نه هیچ کدوم از بازیهای دیگه ...

MGS4 رو هم گفتم باید بره جای LBP بدلیل اینکه از نظر Edge حتما باید یک عنوان از PS3 اول میشد !!

لیست Edge مشکل داره ، همینطور که لیست Gamespot مشکل داشت که خیلی از بازیها رو از جمله COD:WW , Mirrors Edge , و از همه مهمتر GeOW2 رو انتخاب نکرده بود.

ضمنا،شما میدونی من PS3 ندارم؟
سلام
یک چیزی رو بگم اینکه من Fan هیچ کنسولی نیستم PS3 دارم و ازش لذت میبرم .
ولی صراحتا هم میگم که Fan ه LBP هستم و تاز شما میخوام که وارد جزییات بشید و از تمام PS3 داران و Fan های عزیز PS3 هم خواهش میکنم چیزی نگن ازتون خواهش می کنم تا این دوست عزیزمون وارد جزییات LBP بشن و اون رو شرح بدن .
اقای Ali Amini من به شما قول میدم مکه هیچ Fan ای اظهارنظر نمی کنه پس خواهشا دلایلتون رو بگید چون مصرانه منتظرم ببینم بازی که بیشتر سایت ها اون رو بهترین بازی سال انتخاب کرده و امتیازش بین سایت های معتبر 9.5 بوده از دید شما چه مشکلاتی داره که نباید اول باشه .
من منتظم .
باز هم از همه دوستان خواهش می کنم چیزی نگن .
ممنون

سلام
یک چیزی رو بگم اینکه من Fan هیچ کنسولی نیستم PS3 دارم و ازش لذت میبرم .
ولی صراحتا هم میگم که Fan ه LBP هستم و تاز شما میخوام که وارد جزییات بشید و از تمام PS3 داران و Fan های عزیز PS3 هم خواهش میکنم چیزی نگن ازتون خواهش می کنم تا این دوست عزیزمون وارد جزییات LBP بشن و اون رو شرح بدن .
اقای Ali Amini من به شما قول میدم مکه هیچ Fan ای اظهارنظر نمی کنه پس خواهشا دلایلتون رو بگید چون مصرانه منتظرم ببینم بازی که بیشتر سایت ها اون رو بهترین بازی سال انتخاب کرده و امتیازش بین سایت های معتبر 9.5 بوده از دید شما چه مشکلاتی داره که نباید اول باشه .
من منتظم .
باز هم از همه دوستان خواهش می کنم چیزی نگن .
ممنون
همچین قانونی وجود نداره که من "حتما" باید دلایلم رو بگم.چرا اینقدر اصرار داری شما؟
خوب هر کسی نظری داره.شما میخوای نظارت داشته باشی روی نظر مردم ؟!

فقط میتونم بهت بگم که این لیست مشکل داره.همینطور که این سایت خیلی از بازیها رو اصلا حساب نیاورده و MGS4 رو در جایگاه 14م قرار داده.(دیگه هر noob ی میتونه تشخیص بده جایگاه این بازی کجا هست) غیر از جایگاه 1 و 14 بقیه مناسب هستند.

و اینکه نمیدونم چرا انقدر شما رو جو گرفته شاید فکر کردی LBP الان بهترین بازی سال شده؟!
هر چند که دور از ذهن هم نیست بشه.1 سال پیش که Mario از طرف GS انتخاب شد امسال هم اختصاص داده بشه LPB ... هیچ موردی نداره.

وو جالب هم اینجاست که چقدر شما مصر هستی که جایگاه 1 و 14 اشتباه هست .
جایگاه 14 که 100 % اشتباه هست اونهم گفتم ه علت امتیاز 8 EDGE به MGS 4 هست . اینو باهات موافقم .
ولی اینکه LBP اوله هیچ شکی توش نیست .
و این که مزخرف ترین ارتباط هم الان دیدیم بین Mario و LBP :) . واقعا جالبه .
من فقط یه سوال دارم که با اینکه جوابشو میدونم ولی باز هم میپرسم . ممنون میشم راستش رو جواب بدی .
شما تا حالا LBP رو بازی کردی ؟ چون فکر نمیکنم اگه بازی کرده بودی این بازی رو با Mario مقایسه میکردی که باز هم فکر نمی کنم Mario رو هم بازی کرده باشی .
باز هم ازت ممنون میشم جوابمو با صداقت بدی .
ممنون

14 که 100 % اشتباه هست اونهم گفتم ه علت امتیاز 8 EDGE به MGS 4 هست
اونوقت علت امتیاز 8 چی میتونه باشه؟
ولی اینکه LBP اوله هیچ شکی توش نیست .
گفتم که کسی اینجا کور نیست و همه هم چشم دارن میبینن گزینه اول رو ..
این که مزخرف ترین ارتباط هم الان دیدیم بین Mario و LBP
Mario Galaxy که بهترین بازی 2007 از نظر GS انتخاب شد مشکلی از نظر انتخاب وجود نداشت.میتونی امتیازاتش رو هم سرچ کنی که از امتیازات LBP هم بالاتر هست.و گفتم که .. مگه از انتخاب شدن این بازی کسی بازیهایی همچون Bioshock , COD4 , Crysis و ... که شاهکار بودن رو یادشون رفته که حالا بخواد با انتخاب شدن LBP بازیهایی همچون ME , GeOW 2 , COD:WW ,GTA رو یادشون بره؟
شما تا حالا LBP رو بازی کردی ؟
بدلیل مطابقت نداشتن درجه سنی این بازی با بنده خوشبختانه (یا متاسفانه) نتونستم بیشتر از چند دقیقه بازی کنم.:)که البته کاملا از خصوصیات این بازی با خبر هستم.

و بازم میگم ، اگه گفتم نباید بشه کاملا نظر شخصی بود.همینجور که خیلی ها مثلا میرن MGS4 یا Dead Space رای میدن ، نظر منم دقیقا همینه.

کلا GTA IV میتونست خیلی راحت انتخاب اول باشه و انتخاب LBP کاملا میتونه سلیقه ای باشه.
فکر نمیکنم اگه بازی کرده بودی این بازی رو با Mario مقایسه میکردی
خوشحال میشم اگه مقایسه ای بین این دو بازی صورت گرفته رو نقل قول کنی !

من نمیدونم شما چرا انقدر خودتون رو خسته می کنید و با چنین کاربر با منطقی بحث می کنید.

لیست همه مشکل داره
فقط چیزی که ایشون میگن درسته و لیستشون کاملا منطقی، حق و وحی از جانب خداست.
پس کفر نگویید.

ستاد مبارزه حق علیه باطل ™

Kenji جان اگر کسی ادعا می کنه که یه بازی که بهترین بازی سال بده و میاد اینجا اعلام می کنه حتما دلایل مستند و قوی داره دیگه . من هم از ایشون خواستم بیاد و این دلایل رو بگه تا اون چیز هایی رو که ایشون میبینه رو ما هم ببینیم .
میدونم الان میای جواب میدی که این نظر شخصی بوده و تو قوانین و ... .
اگر نظر شخصی هست پس بهتر هست که پیش شخص خودتون بمونه حداقل در مورد این بازی .
خوب اگر اینطور هست منم میام میگم مثلا Geow 2 باید 30 هم نمی شد . این نظر شخصی منه که دو زار هم نمی ارزه چون این بازی یکه از بازی های خوب امسال هست و همه هم میدونن .
در مورد درجه سنی بازی که +7 هست یعنی شما سنتون از 7 سال بیشتر نیست که درجه سنی بازی به شما نخورد و Parental Control و اینجور چیزا :)
تو صفحه قبل هم گفتم همیشه تو این بحث ها کاربرهای که منطق و دلیل ندارن برده میشن و من هم همین جا اعلام می کنم شما برنده هستید .
البته قصد بی احترامی نداشتم علی جان .
از همه دوست داران PS3 هم تشکر می کنم که خواهش من رو زمین ننداختن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or