بهترین‌های 2008 از دید Edge

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
littlebigplanet16.jpg

سرانجام Edge نیز بهترین‌های 2008 را انتخاب کرد و عنوان بهترین بازی را به LBP اعطا کرد. در زیر جزییات بیشتر را خواهید دید.

Best game:
LittleBigPlanet
GTA IV
Fable II

Best Innovation:
LittleBigPlanet
NXE
Left 4 Dead

Best Visual Design
LittleBigPlanet
Street Fighter IV
Far Cry 2

Best Audio Design:
Dead Space
GTA IV
No More Heroes

Best hardware:
Xbox 360
PS3
Wii

Best Publisher:
Microsoft Game Studios
Electronic Arts
Sony Computer Entertainment

Best Online Experience:
Left 4 Dead
LittleBigPlanet
Gears of War 2

Best Developer:
Media Molecule
Criterion Games
Rockstar North

Source

واقعا من هم بسيار در شگفتي به سر ميبرم ! كه تو هر پستي چه مربوط باشه و چه نباشه اسم اين بازي را ميبري و اين اره و خون تمومي نداره . واقعا جاي تحسين داره , تبريك ميگم برات .
يه سوال دارم وقتي اين مجله سختگير كه به بازي هاي مورد علاقه شايد خودت هم كمتر از 9 ميده و وقتي اومدي ديدي gow2 از اين مجله سخت گير 9 گرفت هم نظرت هم اين بود كه اين مجله ادمهاي عاقل توش هست يا نه ؟ يا نكنه در اون زمان امتياز دهي اينا جوگير شده بودند ؟

بازیهای مورد علاقه ی من در این نسل، وجود خارجی ندارن که اج بخواد نقدشون کنه. با این حساب من مثلکم مجتهد نیستم اما به قدری سرم میشه که کدوم بازی به حدی که خوب باشه، ارزشمنده و کدوم نه.

در ضمن من با شما نبودم، با terova بودم.

بحث این حرفها نیست (اسلحه 6 تنی و خون و...) الان صعنت گیم بیشتر داره به طرفی میره که بتونه بازی ها رو بیشتر به واقعیت شبیه سازی کنه و تمام همو غم سازنده ها اینه که گرافیک و طراحی خودشون رو بقدری بالا ببرن که بتونن مثلا صورت انسان رو به بهترین شکل طراحی کنند..
بله واقعا اسلحه ها و لباس های چند تنی و موجودات ماورای طبیعی خیلی به واقعیت نزدیکن
بسیار عالی
ولی تو همین روند هم امکان داره بازی های با سک LBP رو بسازن که خیلیم جذاب هست ولی اون حالت پیشرفت صنعت گیم رو نمیشه توش دید..
میشه یک بازی پیشرفته رو برای من نام ببرید ؟
پیشرفت یعنی نوآوری یعنی خلق یک ایده جدید یعنی هنر
نه گرافیک و خون و دریغ از نواوری ! اینها فقط باعث میشه که صنعت گیم(بس که این کلمه رو برای حرفای خنده دار به کار بردید واقعا دیگه شرمم میشه ازش استفاده کنم!) درجا بزنه و پسرفت کنه
در کل بازی های مثل LBP نیاز هستن و باید همیشه ساخته بشن ولی اگر بیایم تو انتخاب بهترین ها این بازی رو از همه و بهتر بدونیم یعنی پدر اون کسانی که از صبح تا شب خودشون رو جر میدن تا یک بازی با گرافیک و محیط طبیعی درست کنند رو در آوردیم..
:eek:خب اینجاست که بین دو راهی گیر میکنیم (بخندیم یا به حال این سطح فکر یا گریه کنیم!)
شما که اینقدر به گرافیک علاقه مندی چرا فکر میکنی که LBP گرافیکش پایینه ؟! اینجا دو سوال پیش میاد؟
1-تا حالا یک عکس و تریلر هم از این بازی مشاهده نکردی ؟ 2- اصلا نمیدونی این بازی چیه و سبکش چیه ؟
خود Edge این بازی رو به عنوان Best Visual Design انتخاب کرده یعنی بالاتر از SFIV و FC2

1- LittleBigPlanet
Street Fighter IV - 2
Far Cry 2 -3

تکسچرهای این بازی و جزئیات و تمامی افکتها و همه چیز در بهترین حالت قرار داره
پس توجه داشته باش که اگز از نظر گرافیک هم LBP بین این همه بازی نسل بعدی جزو بهترین ها نبود انتخابش نمیکردند .
استودیوی سازندش هم به خاطر این شاهکار بهترین استودیوی سال از طرف edge انتخاب شد
Best Developer:
Media Molecule-1
Criterion Games-2
Rockstar North-3

آخرین ویرایش:
بله واقعا اسلحه ها و لباس های چند تنی و موجودات ماورای طبیعی خیلی به واقعیت نزدیکن
بسیار عالی
اصلا فهمیدی من چی گفتم..؟ چرا خیال میکنی من منظورم فقط GEOW هست..؟

:eek:خب اینجاست که بین دو راهی گیر میکنیم (بخندیم یا به حال این سطح فکر یا گریه کنیم!)
انیجا رو باید به حال من گریه کرد که دارم با تو بحث می کنم..

یه لحظه صبر کنید من میخوام نظر بدم اما میشه قبلش terova اون بازیهایی که مد نظرت که میتونستند جای lbp باشند و نام ببری البته با علت نه اینکه بگی من دوستش دارم .

بحث این حرفها نیست (اسلحه 6 تنی و خون و...) الان صعنت گیم بیشتر داره به طرفی میره که بتونه بازی ها رو بیشتر به واقعیت شبیه سازی کنه و تمام همو غم سازنده ها اینه که گرافیک و طراحی خودشون رو بقدری بالا ببرن که بتونن مثلا صورت انسان رو به بهترین شکل طراحی کنند..

ولی تو همین روند هم امکان داره بازی های با سک LBP رو بسازن که خیلیم جذاب هست ولی اون حالت پیشرفت صنعت گیم رو نمیشه توش دید..

در کل بازی های مثل LBP نیاز هستن و باید همیشه ساخته بشن ولی اگر بیایم تو انتخاب بهترین ها این بازی رو از همه و بهتر بدونیم یعنی پدر اون کسانی که از صبح تا شب خودشون رو جر میدن تا یک بازی با گرافیک و محیط طبیعی درست کنند رو در آوردیم..

وگرنه کسی نگفته LBP بد هست..
اگر بخوايم بگيم گرافيك شايد خيلي از بازي ها سر تر از LBP باشند ولي اينجا فقط بحث گرافيك نيست چون يك بازي جلوه خون رو خيلي قشنگ درست كرده يا توي يك بازي ديگه چين و چروك روي صورت شخصيت ها معلوم دليل نميشه كه بهترين بازي هست.

نو آوري چيزيه كه به نظرم اين نسل رو به خودش اختصاص داده.

كلا به نظر من بهترين بازي FC2 هست :biggrin1: و POP و Naruto واقعا تو طراحي محيط رو دست ندارند مخصوصا Naruto كه من رو واقعا به شدت تحت تاثير قرار داد.

من نمیدونم lbp چی داره که شما ها داری سنگش رو به سینه میزنید ؟؟؟ هان ؟؟ من حاظر بودمsonic بهترین بازی قرن میشد ولی این بازی نمیشد ;)

اصلا فهمیدی من چی گفتم..؟ چرا خیال میکنی من منظورم فقط GEOW هست..؟
من فقط منظورم Geow نیست کلی گفتم
انیجا رو باید به حال من گریه کرد که دارم با تو بحث می کنم..
اینجارو باید به حالت زار زد ! چون با این همه توضیحی که دادم هنوز نفهمیدی
واقعا برام خیلی کسل کنندست که برای شماها توضیحات منطقی بدم که آخر سرشم اصلا نفهمید که چی گفتم! به قول معروف نرود میخ آهنی در سنگ.....
اون بازیایی که از LBP بهتره و دلیل منطقی داره رو نام نبردی؟
بازم میگم کسانی که lbp رو مثل ماریو یا سونیک میبینند بهتره که دربارش کلا نظر ندن
اصولا کسی که یه بازیی رو انجام نداده نباید دربارش نظر بده چه نظر مثبت یا منفی

MGS4 ؟؟؟؟؟؟

Edge به MGS 4 امتیاز 8 داد ، انتظاری هم نمیرفت که به عنوان بهترین انتخابش کنه .

-------------------------------------------------------

کاری به LBP ندارم ولی کلا کسایی که میگن این بازیها ما بچه هاست ، خودشون بچه ان و کم سن و سال که میخوان بگن ما بزرگیم چون فقط بازیهای خشن و خون دار و ... دار بازی میکنیم ....

Edge به MGS 4 امتیاز 8 داد ، انتظاری هم نمیرفت که به عنوان بهترین انتخابش کنه .

-------------------------------------------------------

کاری به LBP ندارم ولی کلا کسایی که میگن این بازیها ما بچه هاست ، خودشون بچه ان و کم سن و سال که میخوان بگن ما بزرگیم چون فقط بازیهای خشن و خون دار و ... دار بازی میکنیم ....
من نگفتم که بازیش کم سنو ساله گفتم بازیش همچین شاخ هم نبود که باید اول بشه همین

من نگفتم که بازیش کم سنو ساله گفتم بازیش همچین شاخ هم نبود که باید اول بشه همین

ببخشید من قصد توهین ندارم . جدی میخوام بدونم . از نظر شما به چه بازی شاخ میگویند مگه حتما باید تو بازیها خون بریزی یا آدم بکشی که بهش بشه گفت شاخ !

در این که این بازی فوق العاده است شکی نیست. دلیل اینکه این همه سنگ این بازی را به سینه میزنند کنسول این بازی است نه نوآوری های شگرفش.
همین آقایان اگر از هر بازی نام ببری با توجه به کنسول در مورد این بازی تصمیم گیری میکنند.
اگر هم خون و اره چیز خاصی در بازیها نیست و GEOW2 هم یک بازی معمولی است در ابتدا کمی بازی کنید بعد هم به شرکت مورد علاقه تان بگویید ساخت بعضی بازیها که کپی مطلق است را متوقف کنند. بعد هم گیم پلی Uncharted :love: را هم بطور کلی بردارند. چون همان طور که احتمالا میدانید و چشمتان را رویش بسته اید این بازی از نظر گیم پلی انقلاب بوده است و گرافیک این بازی هم در سال عرضه یک سر و گردن از بازیهای همان سال بالاتر است.
این مسائل را مطرح کردم فقط برای اینکه از روی باد معده به اظهار نظر نپردازید;) ( جدیدا اسم هر کاربری را که میبینم میتوانم درمورد پستش پیش بینی کنم چون دیگر هر کس پس از 2 یا 3 پست خودش را نشان میدهد)

به نظر من Left 4 Dead باید تو 3 تای اول می بود. L4D 4 GOTY! خدایی Valve بازی شاهکار کرده. پارسال با Portal، امسال با L4D! ولی در کل انتخابای Edge برخلاف تصورم همچین دور از منطق نبودن.

terova, عزيز دلم...
اون پيشرفتي كه تو ميگي پيشرفت صنعت گيم نيست بلكه پيشرفت تكنولوژيهاي بصريه كه مختص صنعت بازي نميشه.
اين صنعت با بازيهايي مثل LBP پيشرفت ميكنه. LBP سرشار از هنر و نوآوريه.
چون كاراكترهاي LBP حالتي بچگونه دارن به اين معني نيست كه اين بازي بره بچه هاست! اتفاقا افراد بالغ بهتر ميتونن تشخيص بدن اين بازي چيه.
سعي كن به جاي ظاهر يه مقدار باطن قضيه رو ببيني.
به نظر من Left 4 Dead باید تو 3 تای اول می بود. L4D 4 GOTY! خدایی Valve بازی شاهکار کرده. پارسال با Portal، امسال با L4D! ولی در کل انتخابای Edge برخلاف تصورم همچین دور از منطق نبودن.
100% موافقم.:love:
L4D از نظر من شاهكار بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or