بهترین‌های 2008 از دید Edge

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
littlebigplanet16.jpg

سرانجام Edge نیز بهترین‌های 2008 را انتخاب کرد و عنوان بهترین بازی را به LBP اعطا کرد. در زیر جزییات بیشتر را خواهید دید.

Best game:
LittleBigPlanet
GTA IV
Fable II

Best Innovation:
LittleBigPlanet
NXE
Left 4 Dead

Best Visual Design
LittleBigPlanet
Street Fighter IV
Far Cry 2

Best Audio Design:
Dead Space
GTA IV
No More Heroes

Best hardware:
Xbox 360
PS3
Wii

Best Publisher:
Microsoft Game Studios
Electronic Arts
Sony Computer Entertainment

Best Online Experience:
Left 4 Dead
LittleBigPlanet
Gears of War 2

Best Developer:
Media Molecule
Criterion Games
Rockstar North

Source

کاربر Ali_Amini ,برای بیان نظرات شخصی راه هایی جز اهانت به بازی هایی که شما خوشتون نمیاد هم وجود داره.
حواستون باشه.
اهانت ؟!
اگه اهانتی چیزی من توی این تاپیک کردم که عذر میخوام.
ولی بهتر بود نقل قولش میکردی .. خوشحال میشم.

لیست همه مشکل داره
فقط چیزی که ایشون میگن درسته و لیستشون کاملا منطقی، حق و وحی از جانب خداست.
باز پیدات شد که ! :lol:
ایشون میگن که لیست Edge کلا درست هستش و انتخاب MGS4 در رده 14م هم کاملا درست هستش !! :laughing:(پس دعوا نکنید حق این بازی بیشتر از این نیستش!)

فقط جهت اطلاع لیست GS هنوز مشخص نیست شاید نظرسنجی دوم راه بیوفته چون خیلی از بازیها نبودند.
من فکر میکنم از تاپیک بقلی بدجور دلت پره البته حق هم داری
--------------------
Tom Clancy's عزیز.
مگه ما اینجا جنگ و دعوا داریم با هم که میگی شما برنده هستید؟! داریم تبادل نظر میکنیم اگه قرار باشه هر کسی که نظر شخصیشو میگه پشتش بگه "من به این دلیل" نظر شخصی رو گفتم که باید قانون دنیا عوض میشد ..
البته دلایل هستش برای اینکه متوجه بشی چرا نباید LBP از نظر Edge اول میشد.اولین گزینه که برمیگرده به سلیقه ی افراد ، دومین گزینه اینهمه بازی تاپ داریم امسال یکیش MGS4 ، سومین گزینه همون دلیلی هستش که سایت های دیگه این بازی رو انتخاب نمیکنن (یا اینکه نکردند) بقیه موارد رو جداً نمیشه بیان کرد بدلیل حفظ امنیت اجتماعی.

فقط اسم شریفتون رو نمیدونم و خیلی ممنون از اینکه با منطق اومدی جلو.

موفق باشی.

Last edited by a moderator:
سلام
آرش هستم علی جان .
حرفت کاملا درست هست . من صفحه قبل هم گفتم . هممون اومدیم اینجا از هم چیزهایی رو یاد بگیریم .
در مورد MGS 4 که هیچ چیز نمیگم چون همون امتیاز های 10 از IGN و Gamespot و امتیازهای خوب دیگه و خیلی مهمتر از اونها واقعا عشق به این بازی تو کسانی که این بازی رو بازی کردن از جمله شما و خودم و خیلی دیگه از بچه ها دلیل میشه که این بازی یکی از بهترین بازی های سال در کنار GTA و Geow 2 و ... باشه که واقعا هر کدوم انقلابی توی Story و Visual Design و Music و ... بودن .
خوب در بین اینها یه بازی اومد به اسم Little Big Planet که به گفته کارشناسان انقلابی از بیشتر لحاظ تو Gaming بود .
همونطور که خودت هم میدونی توی 2 بار توی E3 و نمایشگاه های معتبر دیگه پشت سر هم جایزه آورد .
و همینطور میانگین امتیازها که 9.5 بود واقعا این بازی رو یه رقیب جدی واسه MGS 4 و GTA IV و Geow 2 و Fable 2 و ... کرده و حتی تونست از اینا پیشی بگیره .
واقعا این بازی از لحاط Music و Visual Desgin و به خصوص بخش Online با اون همه Object که دیدیم هر مرحله که بخواید رو میتونید بسازید مثل مرحله MGS 4 که یکی از User ها ساخته بود که واقعا زیبا بود .
وجود هزاران Object و Music و هزاران مرحله هایی که User ها ساخته بودن که همشون سرشار از نواوری هستند .
یه چیزی بگم به دوستانی که موفق نشندن این بازی رو بازی کنن . یکی لاز User ها یک مرحله ای ساخته بود که اسمش رو ماشین حساب گذاشته بود که میشد 4 عمل اصلی رو روی اعداد 3 رقمی انجام داد .
خوب این واقعا فوق العادس .
میدونم این بازی تم کارتونی داره . بچه گونه به نظر میرسه ولی باور کنید خیلی سخته که بخوای یه مرحله بسازی که User ها ازش خوششون بیاد .
درسته تو این بازی خشونت و خون و اره و اون Effect هایی که الان توی بازی های خوب میبینیم وجود نداره ولی در عوض خلاقیت هایی تو این بازی هست که من وخیلی از دوستان دیگه رو شیفته خودش کرده .
علی جان من به نظرت کاملا احترام میزارم ولی ازت درخواست دارم که با این بازی این طور برخورد نکن و توی دیدگاهت یکم بازبینی کن چون بازی هایی مثل این واقعا کم عرضه میشه .
من بعد از MGS 4 و اون صحنه های زیباش که همتون میدونید تا حالا در این حد شیفته این بازی نشده بودم .
علی جان ازت ممنونم که با ادب و احترام تو بحث شرکت کردی و به عنوان یه عضو کوچیک توی بازیسنتر که نه مقام داره و نه پست زیاد میده و نه ... بیایم به هم احترام بزاریم و از هم یاد بگیریم .
ببخشید که طولانی شد . ازتون خواهش می کنم این پست رو بخونین میدونم حوصله میخواد .
باز هم از همتون ممنون که حوصله کردید .
خداحافظ

آخرین ویرایش:
سلام
آرش هستم علی جان .
حرفت کاملا درست هست . من صفحه قبل هم گفتم . هممون اومدیم اینجا از هم چیزهایی رو یاد بگیریم .
در مورد MGS 4 که هیچ چیز نمیگم چون همون امتیاز های 10 از IGN و Gamespot و امتیازهای خوب دیگه و خیلی مهمتر از اونها واقعا عشق به این بازی تو کسانی که این بازی رو بازی کردن از جمله شما و خودم و خیلی دیگه از بچه ها دلیل میشه که این بازی یکی از بهترین بازی های سال در کنار GTA و Geow 2 و ... باشه که واقعا هر کدوم انقلابی توی Story و Visual Design و Music و ... بودن .
خوب در بین اینها یه بازی اومد به اسم Little Big Planet که به گفته کارشناسان انقلابی از بیشتر لحاظ تو Gaming بود .
همونطور که خودت هم میدونی توی 2 بار توی E3 و نمایشگاه های معتبر دیگه پشت سر هم جایزه آورد .
و همینطور میانگین امتیازها که 9.5 بود واقعا این بازی رو یه رقیب جدی واسه MGS 4 و GTA IV و Geow 2 و Fable 2 و ... کرده و حتی تونست از اینا پیشی بگیره .
واقعا این بازی از لحاط Music و Visual Desgin و به خصوص بخش Online با اون همه Object که دیدیم هر مرحله که بخواید رو میتونید بسازید مثل مرحله MGS 4 که یکی از User ها ساخته بود که واقعا زیبا بود .
وجود هزاران Object و Music و هزاران مرحله هایی که User ها ساخته بودن که همشون سرشار از نواوری هستند .
یه چیزی بگم به دوستانی که موفق نشندن این بازی رو بازی کنن . یکی لاز User ها یک مرحله ای ساخته بود که اسمش رو ماشین حساب گذاشته بود که میشد 4 عمل اصلی رو روی اعداد 3 رقمی انجام داد .
خوب این واقعا فوق العادس .
میدونم این بازی تم کارتونی داره . بچه گونه به نظر میرسه ولی باور کنید خیلی سخته که بخوای یه مرحله بسازی که User ها ازش خوششون بیاد .
درسته تو این بازی خشونت و خون و اره و اون Effect هایی که الان توی بازی های خوب میبینیم وجود نداره ولی در عوض خلاقیت هایی تو این بازی هست که من وخیلی از دوستان دیگه رو شیفته خودش کرده .
علی جان من به نظرت کاملا احترام میزارم ولی ازت درخواست دارم که با این بازی این طور برخورد نکن و توی دیدگاهت یکم بازبینی کن چون بازی هایی مثل این واقعا کم عرضه میشه .
من بعد از MGS 4 و اون صحنه های زیباش که همتون میدونید تا حالا در این حد شیفته این بازی نشده بودم .
لی جان ازت ممنونم که با ادب و احترام تو بحث شرکت کردی و به عنوان یه عضو کوچیک توی بازیسنتر که نه مقام داره و نه پست زیاد میده و نه ... بیایم به هم احترام بزاریم و از هم یاد بگیریم .
ببخشید که طولانی شد . ازتون خواهش می کنم این پست رو بخونین میدونم حوصله میخواد .
باز هم از همتون ممنون که حوصله کردید .
خداحافظ
آرش جان حرفهاتو کاملا قبول دارم و مطمعن باش این توضیحاتی که در مورد LBP دادی رو من بیشترش و کاملترش رو توی GS و سایت های دیگه خوندم و کاملا نواوری هایی که این بازی بوجود آورده رو تایید میکنم.(هر چند که احتیاجی به تایید کردن یا نکردن من نیست)

ولی اصل موضوع که اینجا مطرحه سبک این بازی هستش که مطمعنا باید قبول داشته باشی این جور سبک ها مستقیما برمیگرده به سلیقه ی افراد و اصلا قصد مقایسه ندارم همینجور که در دو پست بالاتر گفتم امتیازات Mario Galaxy از LBP و خیلی بازیهای دیگه بالاتر هست.هر چند که من Mario رو هم قبول نداشتم.

بدون هیچ گونه چشم پوشی از ویژگی و خصوصیات بازی خیلی راحت مثلا از بعضی سایت ها انتخاب نمیشه.خوب این چی رو میرسونه؟ بد بودن بازی؟ قطعا نه.

از لحاظ Visual Design و Texture Quality که خیلی از بازیهای دیگه هم امسال داشتیم ، نمونش MGS4 , GeOW2 مخصوصا بخش VD که Far Cry 2 از خیلی جهات بهتره و از بعضی سایت ها مقام اول این بخش رو بدست آورده.در بخش Multi Player و Online هم که L4D امسال کاملا اختصاص داره بهش.حالا اگه بخوایم بخش گیم پلی رو بررسی کنیم میبینیم که بازیهای زیادی امسال عرضه شدن که یک سر و گردن از LBP بالاتر هستن البته با توجه به سبک این بازی توقعی زیادی هم نمیره.

پس میبینی که دلایل زیاد وجود داره که میتونست بازیهای دیگه از نظر Edge انتخاب بشن و اینجا دیگه کاملا به سلیقه و انتخاب این سایت مربوط میشد و مطمعنا از تمام سایت ها که امسال LBP انتخاب نمیشه پس هر سایتی دلیل خاص خودش رو داره یا اینکه بعضی بازی ها مثلا یک بار در طی سالهای اخیر انتخاب شدند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or