سلام
آرش هستم علی جان .
حرفت کاملا درست هست . من صفحه قبل هم گفتم . هممون اومدیم اینجا از هم چیزهایی رو یاد بگیریم .
در مورد MGS 4 که هیچ چیز نمیگم چون همون امتیاز های 10 از IGN و Gamespot و امتیازهای خوب دیگه و خیلی مهمتر از اونها واقعا عشق به این بازی تو کسانی که این بازی رو بازی کردن از جمله شما و خودم و خیلی دیگه از بچه ها دلیل میشه که این بازی یکی از بهترین بازی های سال در کنار GTA و Geow 2 و ... باشه که واقعا هر کدوم انقلابی توی Story و Visual Design و Music و ... بودن .
خوب در بین اینها یه بازی اومد به اسم Little Big Planet که به گفته کارشناسان انقلابی از بیشتر لحاظ تو Gaming بود .
همونطور که خودت هم میدونی توی 2 بار توی E3 و نمایشگاه های معتبر دیگه پشت سر هم جایزه آورد .
و همینطور میانگین امتیازها که 9.5 بود واقعا این بازی رو یه رقیب جدی واسه MGS 4 و GTA IV و Geow 2 و Fable 2 و ... کرده و حتی تونست از اینا پیشی بگیره .
واقعا این بازی از لحاط Music و Visual Desgin و به خصوص بخش Online با اون همه Object که دیدیم هر مرحله که بخواید رو میتونید بسازید مثل مرحله MGS 4 که یکی از User ها ساخته بود که واقعا زیبا بود .
وجود هزاران Object و Music و هزاران مرحله هایی که User ها ساخته بودن که همشون سرشار از نواوری هستند .
یه چیزی بگم به دوستانی که موفق نشندن این بازی رو بازی کنن . یکی لاز User ها یک مرحله ای ساخته بود که اسمش رو ماشین حساب گذاشته بود که میشد 4 عمل اصلی رو روی اعداد 3 رقمی انجام داد .
خوب این واقعا فوق العادس .
میدونم این بازی تم کارتونی داره . بچه گونه به نظر میرسه ولی باور کنید خیلی سخته که بخوای یه مرحله بسازی که User ها ازش خوششون بیاد .
درسته تو این بازی خشونت و خون و اره و اون Effect هایی که الان توی بازی های خوب میبینیم وجود نداره ولی در عوض خلاقیت هایی تو این بازی هست که من وخیلی از دوستان دیگه رو شیفته خودش کرده .
علی جان من به نظرت کاملا احترام میزارم ولی ازت درخواست دارم که با این بازی این طور برخورد نکن و توی دیدگاهت یکم بازبینی کن چون بازی هایی مثل این واقعا کم عرضه میشه .
من بعد از MGS 4 و اون صحنه های زیباش که همتون میدونید تا حالا در این حد شیفته این بازی نشده بودم .
لی جان ازت ممنونم که با ادب و احترام تو بحث شرکت کردی و به عنوان یه عضو کوچیک توی بازیسنتر که نه مقام داره و نه پست زیاد میده و نه ... بیایم به هم احترام بزاریم و از هم یاد بگیریم .
ببخشید که طولانی شد . ازتون خواهش می کنم این پست رو بخونین میدونم حوصله میخواد .
باز هم از همتون ممنون که حوصله کردید .
خداحافظ