بهترین‌های 2008 از دید Edge

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
littlebigplanet16.jpg

سرانجام Edge نیز بهترین‌های 2008 را انتخاب کرد و عنوان بهترین بازی را به LBP اعطا کرد. در زیر جزییات بیشتر را خواهید دید.

Best game:
LittleBigPlanet
GTA IV
Fable II

Best Innovation:
LittleBigPlanet
NXE
Left 4 Dead

Best Visual Design
LittleBigPlanet
Street Fighter IV
Far Cry 2

Best Audio Design:
Dead Space
GTA IV
No More Heroes

Best hardware:
Xbox 360
PS3
Wii

Best Publisher:
Microsoft Game Studios
Electronic Arts
Sony Computer Entertainment

Best Online Experience:
Left 4 Dead
LittleBigPlanet
Gears of War 2

Best Developer:
Media Molecule
Criterion Games
Rockstar North

Source

ین مسائل را مطرح کردم فقط برای اینکه از روی باد معده به اظهار نظر نپردازید;) ( جدیدا اسم هر کاربری را که میبینم میتوانم درمورد پستش پیش بینی کنم چون دیگر هر کس پس از 2 یا 3 پست خودش را نشان میدهد)
شما اگر یاد بگیری در درست صحبت کنی خیلی خوب میشه.
اگر LBP رو بازی کرده بودی این حرفو نمیزدی.مخصوصا بخش انلاین
به نظر من Left 4 Dead باید تو 3 تای اول می بود. L4D 4 GOTY! خدایی Valve بازی شاهکار کرده. پارسال با Portal، امسال با L4D! ولی در کل انتخابای Edge برخلاف تصورم همچین دور از منطق نبودن.
یاشار جان هر چقدر فکر میکنم و با خودم کلنجار میرم اصلا نمیشه L4D رو جز 10 بازی به شمار اورد من خودم خیلی بازیش کردم اما به جز 4 تا Chapter 1/5 نیمه و فقط چشم بستن و شوتیدن چیزی نداره گیم پلیش خیلی سادس و خیلی سنتی چیز خاصی توش دیده نمیشه;)

شما اگر یاد بگیری در درست صحبت کنی خیلی خوب میشه.
اگر LBP رو بازی کرده بودی این حرفو نمیزدی.مخصوصا بخش انلاین
من دارم درست صحبت میکنم و اول هم گفتم که این بازی یک شاهکاره. ولی خود شما اگر GEOW2 را بازی کرده باشی میفهمی که فقط به خاطر یه کنسول خاص دارند بازی ها را میکوبند:mad:
حداقل این بازی به خیلی از بازیهایی که آقایون به عنوان اژدهای درون ازشان نام میبرند می ارزد.

اما به جز 4 تا Chapter 1/5 نیمه و فقط چشم بستن و شوتیدن چیزی نداره گیم پلیش خیلی سادس و خیلی سنتی چیز خاصی توش دیده نمیشه
شما میدونی اصلا بازیه مولتی چیه؟:cheesygri(با لحن بد نگفتم که ناراحت بشیا;))
برادر من این بازی مولتیه!
هر کی هم بازی کرده الان مثل من معتادشه!
آخه کدوم آدم عاقلی این بازیو فقط سینگل بازی میکنه؟
شما برو تو garena ببین همین بازی که 3 هفتس اومده چقدر روماش پره! حالا به نظر شما هم سادس:)
اون سینگلشم برای آشنایی با بازیه و نه بیشتر!
همین الانش منه بدبخت میشینم شبا تا 3-4 بازی میکنم خسته هم نمیشم!
این بازی اینقدر پرطرفدار و زیبا هست که حداقل جز 3 بازی برتر سال باشه!

من دارم درست صحبت میکنم و اول هم گفتم که این بازی یک شاهکاره. ولی خود شما اگر GEOW2 را بازی کرده باشی میفهمی که فقط به خاطر یه کنسول خاص دارند بازی ها را میکوبند:mad:
حداقل این بازی به خیلی از بازیهایی که آقایون به عنوان اژدهای درون ازشان نام میبرند می ارزد.

ببین پسر خوب .بازی که خون میریزی و آدم میکشی بهترین بازی نیست ;)
مگه باید آدم بکشی . من خودم فکر نمیکردم قشنگ باشه وقتی گرفتمش کلی حال کردم :biggrin1:
فقط GEARS بازی هست از کنسول خودتون میگم FABLE 2 چیه بازی نیست از PS3 میگم .
MGS 4 - RESISTANCE 2 اینها هم حتما بازی نیست .

زیاد طرف یه کنسول و نگیرین . از یه طرف میاین میگین چون LBP برای یک کنسوله خاص هست سنگشو به سینه میزنید بعد خودتون میاین یه بازی جنگی و که فقط باید بکشی را نام میبرین :laughing:

ببین پسر خوب .بازی که خون میریزی و آدم میکشی بهترین بازی نیست ;)
مگه باید آدم بکشی . من خودم فکر نمیکردم قشنگ باشه وقتی گرفتمش کلی حال کردم :biggrin1:
فقط GEARS بازی هست از کنسول خودتون میگم FABLE 2 چیه بازی نیست از PS3 میگم .
MGS 4 - RESISTANCE 2 اینها هم حتما بازی نیست .

زیاد طرف یه کنسول و نگیرین . از یه طرف میاین میگین چون LBP برای یک کنسوله خاص هست سنگشو به سینه میزنید بعد خودتون میاین یه بازی جنگی و که فقط باید بکشی را نام میبرین :laughing:
راستشو بخواي من نميخوام سر G.O.W بحث كنم چون چندان دل خوشي ازش ندارم ولي واقعا حرف هاي غير منطقي ميزنيد.
G.O.W 2 خون و خونريزي شد اما R2 و MGS4 حافظ منافع سازمان ملل شدن نه ؟:laughing:
نكته جالب اينجاست كه :
Dead Space
GTA IV
No More Heroes
Left 4 Dead
Street Fighter IV
Far Cry 2
اين بازي ها هم پس حتما اصلا خون و خونريزي درشون نيست و پرچمدار بازي هاي Teen هستند نه ؟
مخصوصا NMH ...

LittleBigPlanet خيلي خوب و عالي هست و انتخاب بهترين بازي هم برگزيده اش هست حداقل انتخاب هاي Edge با اين كه يك كم ميلنگه ولي از اون گيم اسقات بهتره ولي من دليلي نميبينم كه شما يك طرف نگاه كنيد اگر G.O.W 2 واقعا خون و... است و هيچي نداره و براي رواني هاست پس KZ2 كه ... نگم بهتره.

سلام به همه دوستان .
ببخشید من هم تو بحث شرکت می کنم . چون من در کل زیاد تو بحث های اینچنینی شرکت نمی کنم چون به نظر من همیشه دو دسته هستند که خوب اونها شرکت میکنند :
1. اون هایی که منطق و دلیل شون از من بیشتره .
2.اون هایی که حتی یک درصد هم منطق ندارند و اغلب هم این گروه توی این بحث ها برنده میشن اونم به علت عقب نشینی کردن منصق دارها از بحث .
حالا بریم سر اصل مطلب
اول بگم نمی خوام تو حرفام به کسی یا کسانی توهین کنم چون اصلا در این اندازه ها نیستم .
من خودم متاسفانه X360 ندارم با توجه به اینکه خوب توی دنیا و به خصوص بین بچه های اینجا جا افتاده پس 100 % کنسول خوبی هست و بازی های خوبی داره .
پس اصلا من در مورد 360 و بازی های بسیار خوبش ( جدی میگم چون واقعا بازی های فوق العاده داره ) نظر نمیدم .
راستیتش من دیدم یه سری از دوستان عزیز میگن که LBP بازی نیست و در حد و اندازه های اول شدن نیست .
ما حتما نباید تعداد پست هامو بشه 5 6 هزار تا بهمون بگن کاربر فعال .
در اینکه این بازی فوق العاده است هیچ شکی نیست و هر کس بخواد مخالفت کنه یا PS3 نداره و یا PS3 داره و این بازی رو بازی نکرده .
من فقط از بخش انلاین این بازی میگم که با داشتن بیش از 1000 تا Object و ... میشه هر مرحله که شما دوست دارید رو بسازید و این رو هم بگو که ساختن یه مرحله خوب واقعا کار مشکلیه و حداقل یه هفته طول میکش .
پس از دوستانی که این بازی رو بازی نکردند و حتی یه عکس و تریلر هم از این بازی ندیدند نظرات خوبشون رو تو دلشون نگه دارن چون این اولین چیزی تو صنعت Game ه که من Fan ش شدم .
ببخشید که سرتون رو درد آوردم .
فکر کنم 60 % این پست رو نخونن . :biggrin1:
باز هم ممنون که توجه می کنید .

برای اونهایی که نمیدونن و سؤال میکنن پس فلان بازی کجاست، این بازی هاییه که Edge انتخاب کرده به عنوان بهترین های سال:

30. Fieldrunners
29. Sonny
28. LostWinds
27. Fallout 3
26. Tales of Vesperia
25. World of Goo
24. Final Fantasy Tactics A2: Grimoire of the Rift
23. Space Invaders Extreme
22. Dead Space
21. de Blob
20. Wipeout HD
19. Boom Blox
18. Patapon
17. Tomb Raider: Underworld
16. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
15. Far Cry 2
14. Metal Gear Solid 4
13. Sins of a Solar Empire
12. Burnout Paradise
11. Super Smash Bros. Brawl
10. Race Driver: Grid
9. No More Heroes
8. Street Fighter IV
7. Rock Band 2
6. Left 4 Dead
5. Braid
4. Gears of War 2
3. Fable II
2. Grand Theft Auto IV
1. LittleBigPlanet

بهترين انتخابها رو به نظر من همين Edge كرده. البته به نظر من يه جاهاييش ايراد داره.
مثلا MGS4 بودنش تو رده ي 14 خيلي عجيبه. بايد جز 5 تاي اول قرار ميگرفت. و دو سه تاي ديگه كه حالا نميگم چون اصلا مهم نيست و تاثيري نداره.:cheesygri

همون طور كه كيانوش ليست كامل را گذاشتن انتخاب EDGE خوب بوده . من انتظار ندارم كه gow2 بهترين بازي در بياد ولي بايد توي 3 تا و حداكثر 4 تا اولي باشه . ولي EDGE به نظرم براي mgs4 كم لطفي كرده . mgs4 هم بايد تو بين 5 تا اولي باشه .

LittleBigPlanet خيلي خوب و عالي هست و انتخاب بهترين بازي هم برگزيده اش هست حداقل انتخاب هاي Edge با اين كه يك كم ميلنگه ولي از اون گيم اسقات بهتره ولي من دليلي نميبينم كه شما يك طرف نگاه كنيد اگر G.O.W 2 واقعا خون و... است و هيچي نداره و براي رواني هاست پس KZ2 كه ... نگم بهتره
دمت گرم. جانا سخن از زبان ما میگویی:cheesygri

ولی خود شما هم قبول دارید که انتخاب EDGE خوب بوده و ببینید GEOW2 در رتبه 4 است و دلیلی نداره که اینقدر از بازی بد بگویید. من اگر فن 360 بودم به fable2 تکیه میکردم ولی چون خودم این بازی را انجام دادم و خیلی خوشم نیامد ازش نام نبردم در حالی که به از GEOW2 نام بردم چون این بازی را از بهترین ها میدانم.

پ.ن: چرا این braid اینقدر امتیازات خوب میگیرد؟؟؟؟؟؟؟؟

باید جای MGS4 و LBP عوض میشد.
GTA و Geow2 و Fable 2 هم جایگاهاشون خوبه.
سلام
ببخشید شما Little Big Planet رو بازی کردید که راجع به جایگاهش نظر مییدد .
در اینکه LBP اول هست که هیچ شکی نیست راجع به MGS 4 هم اینکه باید جز 4 تای اول میشد ولی خوب با توجه به امتیاز 8 که EDGE بهش داده خیلی هم بعید نیست .
من Geow 2 و Fable 2 رو متاسفانه بازی نکردم که بخوام نظر بدم .
قصد توهین نداشتم یک بار هم عرض کردم نظرات قشنگتون رو راجع بازی های که تجربه نکردید توی دلتون نگه دارید .
ممنون

شما چی؟شما خودت MGS4 رو بازی کردی که واسه خودت نظر میدی.
در ضمن اینجا کامیونیتیه.هرکی بخواد و عشقش بکشه نظر میده چون خلاف قوانین نیست و بازم چون جزو قوانین نیست هیچ ربطی به شما نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or