بهترینهای 2011 در Gametrailers

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nima

مدیر انجمن
مثل سالهای گذشته هر روز در 3 بخش برنده ها معرفی میشن و بخش های مهم همینجا اعلام و آپدیت خواهد شد .

Best Strategy Game

• Dawn of War II
  • Frozen Synapse
  • Tactics Ogre
  • Total War: Shogun 2
  • Tropico 4

Best Puzzle Game

• Catherine
  • Ghost Trick
  • Portal 2
  • Professor Layton
  • Stacking

Best NDS Game

• Ghost Trick: Phantom Detective
  • Kirby: Mass Attack
  • Okamiden
  • Pokemon: Black & White
  • Professor Layton and the Last Spector

Best New IP

• Bastion
  • Bulletstorm
  • L.A. Noire
  • Rage

Best Platformer

• LiitleBigPlanet 2
  • Ms. 'Splosion Man
  • Outland
  • Rayman Origins
  • Super Mario 3D Land

Best Driving

• Dirt 3
  • Driver: San Francisco
  • Forza Motorsport 4
  • Mario Kart 7
  • Shift 2: Unleashed

Best Action Adventure

• Assassin's Creed: Revelations
  • Batman: Arkham City
  • Infamous 2
  • L.A Noire
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword

Best Sports Game

• FIFA 12
  • Fight Night Champion
  • MLB 11: The Show
  • NBA 2K12
  • NHL 12

Most Innovative

• Driver: San Francisco - Switching Car on the fly mechanic
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword - Motion Controls Integration & Timeshift Crystals
  • L.A Noire - Facial Animation Technology
  • Minecraft - Just... Minecraft
  • Skylanders: Spyro's Adventure - Figurines

Best 3DS Game

• Dead or Alive: Dimensions
  • Ghost Recon: Shadow War
  • The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
  • Mario Kart 7
  • Super Mario 3D Land

Best Trailer

• Assassin's Creed: Revelation
  • Dark Souls
  • Dead Island
  • The Last of Us
  • Tomb Raider

Best Motion Game

• Child of Eden
  • Dance Central 2
  • The Gunstringer
  • Sesame Street: Once Upon a Monster

Best Story

• L.A. Noire
  • Portal 2
  • Uncharted 3: Drake's Deception
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

Best Third Person Shooter

• Dead Space 2
  • Gears of War 3
  • Socom 4
  • Warhammer 40,000

Biggest News Story

• 3DS Price Cut
  • PlayStation Vita
  • Sony Hacked
  • Supreme Court For Video Games
  • Wii U

Most Disappointing Game

• Brink
  • Duke Nukem Forever
  • From Dust
  • Ratchet & Clank: All 4 One
  • Test Drive Unlimited 2

Best Downloadable Game

• Bastion
  • Infamous: Festival of Blood
  • Minecraft
  • Ms. 'Splosion Man
  • Trenched

Best Soundtrack

• Bastion
  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Infamous 2
  • Portal 2

Best Graphics

• Batlefield 3 - PC Version
  • Dirt 3 - PC Version
  • Gears of War 3
  • The Witcher 2

Best Fighting

• King of Fighters XIII
  • Mortal Kombat
  • Super Street Fighter IV: Arcade Edition
  • Ultimate Marvel Vs. Capcom 3
  • WWE All Stars

Best Expansion

• Dawn of War II - Retribution
  • Fallout: New Vegas - Old World Blues
  • LittleBigPlanet 2 - Move Pack: The Rise of The Cakeling
  • Mass Effect 2 - The Arrival
  • Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Best First Person Shooter

• Batlefield 3
  • Call of Duty: Modern Warfare 3
  • Crysis 2
  • Killzone 3
  • Rage

Best Role-Playing Game

• Dark Souls
  • Deus Ex: Human Revolution
  • Dragon Age II
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

Best Software Lineup

• Nintendo 3DS
  • Nintendo DS
  • PC
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Best PC Game

• Batlefield 3
  • The Witcher 2: Assassin's of Kings

Best Multiplayer

• Batlefield 3
  • Dark Souls
  • Killzone 3

Best Wii Game

• De Blob 2
  • Kirby's Return to Dreamland
  • Rayman Origins

Best Platform Exclusive

• Forza Motorsport 4
  • Gears of War 3
  • Killzone 3

Best Xbox 360 Game

• Dark Souls
  • Gears of War 3

Best PlayStation 3 Game

• Dark Souls
  • Killzone 3

Best Single-Player Campaign

Game of the Year

• Dark Souls

آخرین ویرایش:
خب تبریک می گم به همه فن های بازی ! الحق که لیاقتش رو داشت . فقط یه سوال ! عمل جدید فشار GT ـه ؟ :-/ :lol:
راستی وقتی خواستین GT رو خاک کنید به من هم بگین یه فاتحه بفرستم اخه بنده خدا خار چشم خیلی ها شده :lol:

من که گفتم OK ، نمیگرفت اون همه جایزه ، چند تا میگرفت ؟ سوال من اینه که شماها چرا اینقدر بدبخت شدید که دارید رویاپردازی میکنید و بازیها رو تو سالهای مختلف جا به جا میکنید که 111 Goty رو که U2 گرفته زیر سوال ببرید ؟!
Rage چی شد ؟ پروژه 2012 کدومه ؟! Alan Wake ؟!

راستی :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

RAGE که اثبات نمیخواد از لحاظ تکنیکالی چی بوده و هست با وجود 60 فریم بودنش بازیهای 30 فریم را کرده تو قوطی البته مثل بازیهای شما هم محدود به 30 فریم بودن و تک پلتفومرمه نبوده :lol:
البته اعتقاد هم داشتی که خیلی بازی ها ازش سرترند ولی لیست vga که خیلی روش ادعا میکردی با کاندید شدنش حالت را گرفت :lol:
دوما بازی انچارند 1 تو شماره اولش خیلی شاهکار کرده بود ؟:lol: پس aw و rage به لطف خود به شماره اولشون رحم بفرما
سوما شما برای من از انحصاری های سونی نام ببر که 3 شماره تو یک نسل fبیاد که همش بالای 90 میانگین بیاره ؟ این افتخار را تا الان تو تاریخ سوم شخص ها و شاید همه سبک ها gears تونسته کسب کنه :lol:

اینم از طرفه من :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

لول
طبق کدوم امار و ارقام؟امار ارقام خیالیه شما؟؟؟
امار و ارقام فعلی یه چیزه دیگه رو نشون میده
بردن 111 تا گوتی شاهکار نیست؟ حالا هر سالی میخواد باشه امسال میومد بر فرض محال 55 تا رو میداد به اسکایریم باز که 56 تا میموند واسه خودش که ؟ ینی آدم یه درصد احتمال بده حرفتون درسته باز یه چیزی . آخه ینی چی آنچارتد2 امسال میومد جایزه نمیبرد ؟ واقعا ینی چی ؟ از کجا میدونی ؟ منم میگم اسکایریم سال 2009 میومد اصلا شانسی واسه گوتی نداشت بیا ثابت کن . آرکام سیتی پارسال میومد 3 تا گوتی میگرفت . گیرز اگه سال 2013 میومد 300 تا گوتی میگرفت . red dead سال 1999 میومد پشم هم نمیدادن بهش و ...... بیا اینا رو عکسشو ثابت کن بعد متوجه شو که چه چرت و پرتایی داری تحویل میدی .
شماها پست ها رو میخونید اصلا؟ یه بار دیگه بخونید که نگید من همینجوری دارم میگم، قسمت های مهمش رو هم بولد کردم:
اینم آب نبندید توش لطفا. reader's choice ها که اصلا حساب نیست و اگه بخوایم reader's choice ها رو از توش دربیاریم میشه 111 - 18 = 93. و طبق این پستی که بابک گذاشت، آمار goty های اسکایریم بدون در نظر گرفتن reader ها، 68 تا نوشته شده، یعنی تا الان که هنوز بعضی سایت ها کامل گوتی ها رو اعلام نکردن فعلا تعدادش 25 تا با u2 فاصله داره که این فاصله قطعا کمتر هم میشه. من فکر نمیکنم به u2 برسه تعداد گوتی هاش اما با در نظر گرفتن اینکه امسال به جز اسکایریم 2 تا بازی 96 و 95 امتیازی داشتیم و هر کدوم یه تنه گوتی هم بودن و اسکایریم با وجود این دو تا بازی به راحتی تونسته تو گوتی ازشون پیشی بگیره، به این نتیجه میشه رسید که u2 عملا کار خیلی شاقّی نکرده که اون همه گوتی برده با توجه به سالی که توش عرضه شده. تازه به نظر من کار اسکایریم که تونسته امسال این همه گوتی بگیره با وجود دو تا بازی ابر غول دیگه، بسیار بسیار ارزشمندتر از U2 هست.

آره میرسه ، چون بازی مورد علاقه منه !! و نرفتم تو بوق و کرنا کنم که ایها الناس فلان بازی جایزه پشم طلایی رو هم نگرفت ! آمار و ارقامت هم کلهم توهم و احتمالات و نوستراداموس بازیه و هیچ ارزشی نداره ...
در مورد دوم هم توی اون 8 تا میگی بودی معلوم نیست که ... استودیو هم ربطی نداره ، منم به Rocksteady رای دادم ، پس منم بیام ادعا کنم batman Fan هستم ؟!!! چیزی که مشخصه از پستها و نوشته های شما Skyrim جایگاه خاصی در قلوب شما نداشته ، حالا اگه میخواید از این به بعد آویزنوش بشید که خب یه امر کاملا عادی و قابل پیشبینی برای شماست .
میشه بفرمایی من چه دروغی دارم به شما بگم؟؟؟؟!! آره معلوم نیست چون نظرسنجی عمومی نبوده و نمیشه فهمید کی به چی رای داده بوده؛ اما نکته مهم اینجاست که من حتی با وجود گیرز 3 ـی که انقدر دوسِش دارم به اسکایریم رای داده بودم، چندجا دیگه هم همینطور. گفتم که، نیازی نیست دروغ بگم. وقتی skyrim تو vga پارسال معرفی شد نمیدونستم از شدت خوشحالی چیکار کنم، از همون موقع goty 2011 حسابش کردم. حوصله گشتن پست ها رو ندارم که نشونت بدم. و اینکه برادر من 9 ماه بن بودم مثل اینکه ها! میشه بگید چه طوری تو این مدت باید اثبات می‌کردم که فن اسکایریم هستم؟ فعلا هم چون امتحاناست بیخیال بازی کردنش شدم.
در کل میخوای باور کن میخوای نکن، حداقل من خودم از خودم مطمئن هستم. مهم نیست بقیه چه طور فکر می‌کنن.
بی شوخی شما خودت رو زدی به کوچه ی علی چپ یا خودت علی چپی؟ :-/ من پرسیدم چیزی که ادم حسابش نمیکنید چرا اینقدر فشار داره پس که جوابی نداشتید بدید
------------------------------------------------------------------------------------------------
اول گفته بودی "اولا شما کی باشی که کسی یا چیزی رو ادم حساب کنی یا نکنی؟". بعد پستت رو ویرایش کردی، فکر کردی من ندیدم؟

نرود میخ آهنین در سنگ .
باو متّه ی حفاری چاه نفت هم رو اینا خط نمیندازه چه برسه میخ!
------------------------------------------------------
من در عجبم چرا هنوز کار به میانگین 97 هیلو 1 و نوآوری هاش در 10 سال پیش نکشیده!!! خیلی عجیبه یه جای کار میلنگه...

عجب مهم شد این GT یهویی یعنی به صورت کاملا اتفاقی الان که فکر میکنم واقعا داشتید سختی میکشیدید
باز خدارو شکر این سایت U3 رو به عنوان بهترین انتخاب کرد وگرنه معلوم نبود الان چه جور باید این فشار رو تحمل میکرید خیلی سنگین بوده باشد که با انتخاب های اینجور سایتا که وظیفه ی اصلیشونم اصلا نقد بازی نیست و تریلر گذاشتن آرام شوید

آخرین ویرایش:
ببخشین ولی بحثتو خیلی مسخرست خب معلومه اگهu2امسال میومد نمیتونست انقدر گوتی بگیره انتخاب بینu2اسکای ریم و بتمن و پورتال خیلی سختر از انتخاب بینu2و بتمنaaخب مشخصه اگهu2امسال میومد گوتی ها رو با اسکای ریم بتمن و پورتال تقسیم میکرد و شاید اول یا دوم میشد....یا شاید منظور شما اینه کهu2مبتونه اسکای ریم رو نابود کنه و اسکای ریم جلوu2هیچی نیست؟؟؟!!هردو از بزرگترین بازی های این نسل هستن و نمیشه به اطمینان کفت اگه تو یه سال میومدن کدوم اول میشد

RAGE که اثبات نمیخواد از لحاظ تکنیکالی چی بوده و هست با وجود 60 فریم بودنش بازیهای 30 فریم را کرده تو قوطی البته مثل بازیهای شما هم محدود به 30 فریم بودن و تک پلتفومرمه نبوده :lol:
البته اعتقاد هم داشتی که خیلی بازی ها ازش سرترند ولی لیست vga که خیلی روش ادعا میکردی با کاندید شدنش حالت را گرفت :lol:
دوما بازی انچارند 1 تو شماره اولش خیلی شاهکار کرده بود ؟:lol: پس aw و rage به لطف خود به شماره اولشون رحم بفرما
سوما شما برای من از انحصاری های سونی نام ببر که 3 شماره تو یک نسل fبیاد که همش بالای 90 میانگین بیاره ؟ این افتخار را تا الان تو تاریخ سوم شخص ها و شاید همه سبک ها gears تونسته کسب کنه :lol:

اینم از طرفه من :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
این قبوله
Metal gear solid 2-95
metal gear solid 3-91
metal gear solid 3 subsistence-93

واقعا برای خودم متأسف شدم که دارم این تاپیک رو می خونم.

مهد کودک دو کوچه پایین تره . اشتب اومدین .

GT رو هم اضافه کنید به لیست سیاه ! :دی البته چند تا دیگه اون ته مه ها مونده هنوز انشالا در سالهای آینده ...
یه عده هم که منظور و محتوای پستشون اصلا مشخص نیست فقط خودشون متوجه میشن مثکه ! :دی

جدا از بحث تاپيك بايد بگم كه اينقدر از اين شكلك (:lol:) استفاده كردين كه خز شد :|

من نمیگم حقش نبود ولی با این همه بازی خفنی که اومد امسال نه آنچارتد و نه gears فکر نمیکردم game of the year بشه اونم از game trailer..
عزیز دل شما یه دست انچارتد3بازی کن خیالت راحت میشه.مطمئن باش.
اهان یعنی اگه انچارتد 2 سال 2010 یا همین 2011 می اومد بازم رکورد دار تاریخ میشد!!! نمیگم اگه پارسال یا امسال می اومد فلان بهمان میشد فقط اینکه با اطمینان میگی: همچنان رکورد دار تاریخ Award ها میشد خیلی مسخرست چون یقین به 100 درصد امکان نداشت اگه انچارتد 2 امثال می اومد بازم تمام اون جایزه های 2009 رو میگرفت.
در ضمن لطفا پای هیلو 3 رو وسط نکشید که هنوز که هنوز معمولا 20000 هزار نفر انلاین بازی میکنن!!!بازم خدا رو شکر این انچارتد در عرصه ی مولتی پشیزی پیش نیست وگرنه به به و چه چه کردن برخی از دوستان گوش فلک هم کر میکرد.
بابا جان چرا دری وری میگید.شما میگید انچارتد2 با همون تکنولژی 2009 بیاد با بازیهای با تکنولوژی 2011 رقابت کنه نمیشه که چرا دری وری میگید.شما به میانگین بازیها دقت کند همه چی حل میشه مشکلی نمیمونه.2009به نظرشما بازی درجه یک کم بوده کل تاریخو چی میگید؟؟خیلی خودتونو ضایع میکنید با این حرفاتونا.

باید اعتراف کنم که شما با این پستتون حجت رو تموم کرد.
عزیز دلم گل پسر
گیرز1>انچارتد
گیرز2<آنچارتد2...........اختلاف فاحش
گیرز3<آنچارتد3
and the winner is uncharted

اما خداییش تو خیلی گلی ادامه بده لذت میبریم دمت گرم.
دوستان عزیز چه باورتون بشه چه نشه ولی جدیدا وقتی میرم انچارتد بازی میکنم چندین برابر قبل لذت میبرم دلیلشم این فشاری هست که روی دوستان وارد شده یعنی من هر بار میام فروم ابهت انچارتد واسم بیشتر میشه پس ادامه بدید ما فیض ببریم!
حرفت کاملا درسته
حالا جدا ازشوخی من نگران ایناشدم واسه the last of us چیکار میخوان بکنن اینا.خدا به دادشون برسه.

آخرین ویرایش:
اول گفته بودی "اولا شما کی باشی که کسی یا چیزی رو ادم حساب کنی یا نکنی؟". بعد پستت رو ویرایش کردی، فکر کردی من ندیدم؟
شما چرا جواب پست منو نمیدی؟ اها جواب نداری؟ :-/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان عزیز چه باورتون بشه چه نشه ولی جدیدا وقتی میرم انچارتد بازی میکنم چندین برابر قبل لذت میبرم دلیلشم این فشاری هست که روی دوستان وارد شده یعنی من هر بار میام فروم ابهت انچارتد واسم بیشتر میشه پس ادامه بدید ما فیض ببریم!

از جواب دادن افراد تازه به دوران رسیده معذوریم ! لطفا وقتی پستتون را جواب نمیدم دیگه تا اخرش برید......... و سعی نکنید که هی پسته منو نقل قول کنید ! چون در حقیقت به شخصیت خودتون توهین کردید و به خودتون احترام نزاشتید ! اگه ادامه بدید دقیقا این چیزهایی که گفتم براتون صدق میکنه !
اولا که اینجا فروم هست هر کس هر پستی رو بخواد میتونه کوت کنه شما دوست داری کسی سخنان قصارت رو کوت نکنه برو تو اتاقت بشین در رو هم ببند اینقدر انچارتد رو بکوب تا صبح دولتت بدمد! البته کار الانتم با اون کار فرقی نداره
در مورد افراد تازه به دوران رسیده هم توضیح ندم به نفع خودته!

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or