بهترینهای 2011 در Gametrailers

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nima

مدیر انجمن
مثل سالهای گذشته هر روز در 3 بخش برنده ها معرفی میشن و بخش های مهم همینجا اعلام و آپدیت خواهد شد .

Best Strategy Game

• Dawn of War II
  • Frozen Synapse
  • Tactics Ogre
  • Total War: Shogun 2
  • Tropico 4

Best Puzzle Game

• Catherine
  • Ghost Trick
  • Portal 2
  • Professor Layton
  • Stacking

Best NDS Game

• Ghost Trick: Phantom Detective
  • Kirby: Mass Attack
  • Okamiden
  • Pokemon: Black & White
  • Professor Layton and the Last Spector

Best New IP

• Bastion
  • Bulletstorm
  • L.A. Noire
  • Rage

Best Platformer

• LiitleBigPlanet 2
  • Ms. 'Splosion Man
  • Outland
  • Rayman Origins
  • Super Mario 3D Land

Best Driving

• Dirt 3
  • Driver: San Francisco
  • Forza Motorsport 4
  • Mario Kart 7
  • Shift 2: Unleashed

Best Action Adventure

• Assassin's Creed: Revelations
  • Batman: Arkham City
  • Infamous 2
  • L.A Noire
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword

Best Sports Game

• FIFA 12
  • Fight Night Champion
  • MLB 11: The Show
  • NBA 2K12
  • NHL 12

Most Innovative

• Driver: San Francisco - Switching Car on the fly mechanic
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword - Motion Controls Integration & Timeshift Crystals
  • L.A Noire - Facial Animation Technology
  • Minecraft - Just... Minecraft
  • Skylanders: Spyro's Adventure - Figurines

Best 3DS Game

• Dead or Alive: Dimensions
  • Ghost Recon: Shadow War
  • The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
  • Mario Kart 7
  • Super Mario 3D Land

Best Trailer

• Assassin's Creed: Revelation
  • Dark Souls
  • Dead Island
  • The Last of Us
  • Tomb Raider

Best Motion Game

• Child of Eden
  • Dance Central 2
  • The Gunstringer
  • Sesame Street: Once Upon a Monster

Best Story

• L.A. Noire
  • Portal 2
  • Uncharted 3: Drake's Deception
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

Best Third Person Shooter

• Dead Space 2
  • Gears of War 3
  • Socom 4
  • Warhammer 40,000

Biggest News Story

• 3DS Price Cut
  • PlayStation Vita
  • Sony Hacked
  • Supreme Court For Video Games
  • Wii U

Most Disappointing Game

• Brink
  • Duke Nukem Forever
  • From Dust
  • Ratchet & Clank: All 4 One
  • Test Drive Unlimited 2

Best Downloadable Game

• Bastion
  • Infamous: Festival of Blood
  • Minecraft
  • Ms. 'Splosion Man
  • Trenched

Best Soundtrack

• Bastion
  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Infamous 2
  • Portal 2

Best Graphics

• Batlefield 3 - PC Version
  • Dirt 3 - PC Version
  • Gears of War 3
  • The Witcher 2

Best Fighting

• King of Fighters XIII
  • Mortal Kombat
  • Super Street Fighter IV: Arcade Edition
  • Ultimate Marvel Vs. Capcom 3
  • WWE All Stars

Best Expansion

• Dawn of War II - Retribution
  • Fallout: New Vegas - Old World Blues
  • LittleBigPlanet 2 - Move Pack: The Rise of The Cakeling
  • Mass Effect 2 - The Arrival
  • Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Best First Person Shooter

• Batlefield 3
  • Call of Duty: Modern Warfare 3
  • Crysis 2
  • Killzone 3
  • Rage

Best Role-Playing Game

• Dark Souls
  • Deus Ex: Human Revolution
  • Dragon Age II
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

Best Software Lineup

• Nintendo 3DS
  • Nintendo DS
  • PC
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Best PC Game

• Batlefield 3
  • The Witcher 2: Assassin's of Kings

Best Multiplayer

• Batlefield 3
  • Dark Souls
  • Killzone 3

Best Wii Game

• De Blob 2
  • Kirby's Return to Dreamland
  • Rayman Origins

Best Platform Exclusive

• Forza Motorsport 4
  • Gears of War 3
  • Killzone 3

Best Xbox 360 Game

• Dark Souls
  • Gears of War 3

Best PlayStation 3 Game

• Dark Souls
  • Killzone 3

Best Single-Player Campaign

Game of the Year

• Dark Souls

آخرین ویرایش:
البته خودت هم همین کارو چند سال پیش سر هیلو 3 کردی اگه یادت باشه:دی

من از halo 3 خوشم نمیومد ... ضمن اینکه خودم بازی کرده بودم کامل و نهایت هم 2 - 3 تا پست بیشتر ندادم راجع بهش ! و اینطوری هم نبود که کلا نسبت به یه چیزی جبهه بگیرم و بخوام به هر دری بزنم که بکوبونمش ، همین آقا سال 2009 اومد از U2 بد گفت ( حالا ما نمیدونیم اصلا بازی کرده یا نه!! ) و الان بعد از 2 سال داره هنوز ادامه میده !
و اصلا بحث سر این بازی نیست ، بحث سر کل Exclusive های PS3 هست ... اگه من هم از همین مدلای اینا ( یعنی شما در واقع ) هستم چرا مثلا تا حالا بهترین Exclusive 360 یعنی GeOW رو بد نگفتم ازش و همیشه هم جز بازیهای مورد علاقه م بوده ! یا چرا بنظرم همون عنوان بعدی Halo3 یعنی Halo Reach بنظرم بهترین شوتر پارسال بوده و مثلا از Killzone های PS3 خیلی بیشتر قبولش دارم ؟! اینا هم چیزی نیست که الان یهو بخوام بگم ، همیشه گفتم . دیگه تو خودت تو تحریریه هستی و مثلا سر این انتخابها و ... میبینی همه چیزو .
ضمنا فکر نمیکنم Halo 3 با 4 تا Goty در سال 2007 از بین 130 - 140 تا Goty مثلا فشاری به من وارد کرده باشه که بخوام تخلیه کنم خودمو !!

تو چطوری میخوای خلافش رو ثابت کنی ؟!!!
خیلی راحت. بتمن AA اگه 2008 یا 10 میومد که عملا در برابر rdr, me2 یا mgs4, fo3, gta iv شانسی نداشت.
جواب سوالتون که خیلی راحت بود، نمیدونم شایدم من بد متوجه شده بودمش.
همینی که گذاشتی معنی ـش این نمیشه که اونا که هر کدوم 40-50 تا گوتی گرفتن همه ـشون خدا بودن ولی آنچارتد 111 تا گرفته پس بقیه کشک !
اینم آب نبندید توش لطفا. reader's choice ها که اصلا حساب نیست و اگه بخوایم reader's choice ها رو از توش دربیاریم میشه 111 - 18 = 93. و طبق این پستی که بابک گذاشت، آمار goty های اسکایریم بدون در نظر گرفتن reader ها، 68 تا نوشته شده، یعنی تا الان که هنوز بعضی سایت ها کامل گوتی ها رو اعلام نکردن فعلا تعدادش 25 تا با u2 فاصله داره که این فاصله قطعا کمتر هم میشه. من فکر نمیکنم به u2 برسه تعداد گوتی هاش اما با در نظر گرفتن اینکه امسال به جز اسکایریم 2 تا بازی 96 و 95 امتیازی داشتیم و هر کدوم یه تنه گوتی هم بودن و اسکایریم با وجود این دو تا بازی به راحتی تونسته تو گوتی ازشون پیشی بگیره، به این نتیجه میشه رسید که u2 عملا کار خیلی شاقّی نکرده که اون همه گوتی برده با توجه به سالی که توش عرضه شده. تازه به نظر من کار اسکایریم که تونسته امسال این همه گوتی بگیره با وجود دو تا بازی ابر غول دیگه، بسیار بسیار ارزشمندتر از U2 هست.

فکر کنم این تاپیک موضوعش گوتی شدن آنچارتد 3هست.پس لطفا اگر هنوز از ناحیه انچارتد 2مساله دارید جای دیگه بروزش بدید.ضمن اینکه پروفسور بالایی کدوم یکی از بازیهای امسال میانگینشون مثل انچارتد2شد؟بابا برو بگیر بخواب دیگه گندشو در اوردی!

خیلی راحت. بتمن AA اگه 2008 یا 10 میومد که عملا در برابر rdr, me2 یا mgs4, fo3, gta iv شانسی نداشت.
اینم آب نبندید توش لطفا. reader's choice ها که اصلا حساب نیست و اگه بخوایم reader's choice ها رو از توش دربیاریم میشه 111 - 18 = 93. و طبق این پستی که بابک گذاشت، آمار goty های اسکایریم بدون در نظر نگرفتن reader ها 68 تا نوشته شده، یعنی تا الان که هنوز بعضی سایت ها کامل گوتی ها رو اعلام نکردن فعلا تعدادش 25 تا با u2 فاصله داره که این فاصله قطعا کمتر هم میشه. من فکر نمیکنم به u2 برسه تعداد گوتی هاش اما با در نظر گرفتن اینکه امسال به جز اسکایریم 2 تا بازی 96 و 95 امتیازی داشتیم و هر کدوم یه تنه گوتی هم بودن و اسکایریم با وجود این دو تا بازی به راحتی تونسته تو گوتی ازشون پیشی بگیره، به این نتیجه میشه رسید که u2 عملا کار خیلی شاقّی نکرده که اون همه گوتی برده با توجه به سالی که توش عرضه شده. تازه به نظر من کار اسکایریم که تونسته امسال این همه گوتی بگیره با وجود دو تا بازی ابر غول دیگه، بسیار بسیار ارزشمندتر از U2 هست.

همونطور که تو میگی شانس نداشت منم میگم شانس داشت ... عمرا نمیتونی خلافش رو ثابت کنی مگه اینکه بتونی در زمان سفر کنی !
تازه من که گفتم اصلا چون گناه داری و خیلی داری خودتو اذیت میکنی حرف تو درست ، بقیش رو جواب ندادی چرا ؟!
الان مشکل تو اینه که GOTY های Skyrim از U2 با ارزش تر یا بیشتر یا ... ؟! OK آره ، بازم حرف تو درست ! چی به تو میرسه ؟!! الان ثابت کردی U2 مینی گیمه ؟! یا ثابت کردی فشاری بهت نیومده ؟! Skyrim Fan بودی ؟ شدی ؟ میخوای بشی ؟! فقط اینم در نظر بگیر که Skyrim هم اینترنت نداره ، حالا باز تصمیم با خودته .

اینم آب نبندید توش لطفا. reader's choice ها که اصلا حساب نیست و اگه بخوایم reader's choice ها رو از توش دربیاریم میشه 111 - 18 = 93. و طبق این پستی که بابک گذاشت، آمار goty های اسکایریم بدون در نظر گرفتن reader ها، 68 تا نوشته شده، یعنی تا الان که هنوز بعضی سایت ها کامل گوتی ها رو اعلام نکردن فعلا تعدادش 25 تا با u2 فاصله داره که این فاصله قطعا کمتر هم میشه. من فکر نمیکنم به u2 برسه تعداد گوتی هاش اما با در نظر گرفتن اینکه امسال به جز اسکایریم 2 تا بازی 96 و 95 امتیازی داشتیم و هر کدوم یه تنه گوتی هم بودن و اسکایریم با وجود این دو تا بازی به راحتی تونسته تو گوتی ازشون پیشی بگیره، به این نتیجه میشه رسید که u2 عملا کار خیلی شاقّی نکرده که اون همه گوتی برده با توجه به سالی که توش عرضه شده. تازه به نظر من کار اسکایریم که تونسته امسال این همه گوتی بگیره با وجود دو تا بازی ابر غول دیگه، بسیار بسیار ارزشمندتر از U2 هست.
نیما کامل جواب داد نیازی به توضیح بیشتر نمیبینم باشد که رستگار شوید .

من از halo 3 خوشم نمیومد ... ضمن اینکه خودم بازی کرده بودم کامل و نهایت هم 2 - 3 تا پست بیشتر ندادم راجع بهش ! و اینطوری هم نبود که کلا نسبت به یه چیزی جبهه بگیرم و بخوام به هر دری بزنم که بکوبونمش ، همین آقا سال 2009 اومد از U2 بد گفت ( حالا ما نمیدونیم اصلا بازی کرده یا نه!! ) و الان بعد از 2 سال داره هنوز ادامه میده !
و اصلا بحث سر این بازی نیست ، بحث سر کل Exclusive های PS3 هست ... اگه من هم از همین مدلای اینا ( یعنی شما در واقع ) هستم چرا مثلا تا حالا بهترین Exclusive 360 یعنی GeOW رو بد نگفتم ازش و همیشه هم جز بازیهای مورد علاقه م بوده ! یا چرا بنظرم همون عنوان بعدی Halo3 یعنی Halo Reach بنظرم بهترین شوتر پارسال بوده و مثلا از Killzone های PS3 خیلی بیشتر قبولش دارم ؟! اینا هم چیزی نیست که الان یهو بخوام بگم ، همیشه گفتم . دیگه تو خودت تو تحریریه هستی و مثلا سر این انتخابها و ... میبینی همه چیزو .
ضمنا فکر نمیکنم Halo 3 با 4 تا Goty در سال 2007 از بین 130 - 140 تا Goty مثلا فشاری به من وارد کرده باشه که بخوام تخلیه کنم خودمو !!
اتفاقا خیلی گیر داده بودی، مخصوصا سر امتیازاش:دی دقیقا یادمه که حتی با یه حالت Fact گونه حرف میزدی که overrated شده. اگه بخوای میتونم پستت رو پیدا کنم:دی بعد الان اگه من دقیقا همون 2-3 تا پست رو درباره بازی انحصاری مورد علاقه تو بدم که کامل هم بازیش کردم تو هم چیزی نمیگی، مگه نه؟;;) خیلی هم منطقی حسابم میکنی>:d<
ضمنا من که این کارو تایید نکردم میگی شما:-/ مگه من حرف فرخ اینا رو تایید کردم؟:-/ فقط میخواستم یادآوری کنم که یه هاله زرد رنگ بالای سرتون تصور نکنید:دی چون در این زمینه معصوم نیستید اکثرا;;)

همونطور که تو میگی شانس نداشت منم میگم شانس داشت ... عمرا نمیتونی خلافش رو ثابت کنی مگه اینکه بتونی در زمان سفر کنی !
تازه من که گفتم اصلا چون گناه داری و خیلی داری خودتو اذیت میکنی حرف تو درست ، بقیش رو جواب ندادی چرا ؟!
الان مشکل تو اینه که GOTY های Skyrim از U2 با ارزش تر یا بیشتر یا ... ؟! OK آره ، بازم حرف تو درست ! چی به تو میرسه ؟!! الان ثابت کردی U2 مینی گیمه ؟! یا ثابت کردی فشاری بهت نیومده ؟! Skyrim Fan بودی ؟ شدی ؟ میخوای بشی ؟! فقط اینم در نظر بگیر که Skyrim هم اینترنت نداره ، حالا باز تصمیم با خودته .
چیزی به من نمیرسه. حالا مگه اینکه شماها تو بوق و کرنا کنید که آی ایهاالناس u2 ِ ما پوز همه رو زد تو گوتی و n تا گوتی گرفت چیزی بهتون میرسه؟ فقط میخوام بگم که با توجه به آمار و ارقام و مقایسات، u2 خیلی شاهکار نکرده که توی اون سال اون همه گوتی برده. به دلایل مذکور در بالا.
در مورد اسکایریم هم فکر نکنم لازم باشه که بگم یکی از 8 نفری که توی این نظرسنجی به skyrim رای داده بود من بودم (نظرسنجی ای که رای های u3 داشت از اونورش میزد بیرون و آخرشم دیدیم که در برابر اسکایریم مو هم به حساب نیومد امسال)، تو خیلی جاهای دیگه هم بهش رای داده بودم و همینطور به استودیوش و most anticipated اَم بود امسال، پس لطفا جلو جلو نسخه نپیچید و ببرید و بدوزید و به تن کنید و پسند کنید.
==============
mohsendaee شما هم لطفا حد خودت رو بشناس، خیلی دوربرداشتی برادر. کدوم بازی میانگین u2 رو گرفت امسال؟ پس اینا چی هستن؟
http://www.metacritic.com/game/xbox-360/the-elder-scrolls-v-skyrim
http://www.metacritic.com/game/playstation-3/batman-arkham-city
هر دو میانگین 96.

آخرین ویرایش:
فقط میخوام بگم که با توجه به آمار و ارقام و مقایسات، u2 خیلی شاهکار نکرده که توی اون سال اون همه گوتی برده. به دلایل مذکور در بالا.
لول
طبق کدوم امار و ارقام؟امار ارقام خیالیه شما؟؟؟
امار و ارقام فعلی یه چیزه دیگه رو نشون میده

نظرسنجی ای که رای های u3 داشت از اونورش میزد بیرون و آخرشم دیدیم که در برابر اسکایریم مو هم به حساب نیومد امسال)
اسکایریم انحصاری جدید 360؟

اولش بحث سر U3 vs GEoW3 بود اما وقتی دیدن اوضاع ناجوره جلسه تشکیل دادن که آقا چیکار کنیم چیکار نکنیم دیدن بله امسال بازی شاخی به اسم اسکایریم وجود داره که میتونه بوسیله اساتید بازیسنتر به عنوانی انحصاری تبدیل بشه ! حالا اگر همون اول میدیدن اسکایریم GoTY هارو نگرفته جلسه اضطراری تشکیل میشد و بتمن یا پورتال رو انحصاری میکردن ! یه سری اضافی کاری هم برا خودشون در نظر گرفتن مثلا آنچارتد 2 سال 2009 رو ترول کنن ! بعد اگه بیکار موندن بحثو بکشن به گرن توریسمو و فورتزا و این حرفا بعدشم متای هیلو های قدیمی و . . .

اتفاقا خیلی گیر داده بودی، مخصوصا سر امتیازاش:دی دقیقا یادمه که حتی با یه حالت Fact گونه حرف میزدی که overrated شده. اگه بخوای میتونم پستت رو پیدا کنم:دی بعد الان اگه من دقیقا همون 2-3 تا پست رو درباره بازی انحصاری مورد علاقه تو بدم که کامل هم بازیش کردم تو هم چیزی نمیگی، مگه نه؟;;) خیلی هم منطقی حسابم میکنی>:d<
ضمنا من که این کارو تایید نکردم میگی شما:-/ مگه من حرف فرخ اینا رو تایید کردم؟:-/ فقط میخواستم یادآوری کنم که یه هاله زرد رنگ بالای سرتون تصور نکنید:دی چون در این زمینه معصوم نیستید اکثرا;;)

باز نفهمیدی ! بحث منطق نیست ، یعنی میگی من از رو نیت خاصی به Halo 3 گیر دادم یا ... اصلا اینو بگو ، تو الان کاری که من با Halo 3 کردم رو تو با رفتارهای دوستات که این چندساله انجام دادن یکی میدونی ؟! بعد تو الان معصومی خودت ؟!

چیزی به من نمیرسه. حالا مگه اینکه شماها تو بوق و کرنا کنید که آی ایهاالناس u2 ِ ما پوز همه رو زد تو گوتی و n تا گوتی گرفت چیزی بهتون میرسه؟ فقط میخوام بگم که با توجه به آمار و ارقام و مقایسات، u2 خیلی شاهکار نکرده که توی اون سال اون همه گوتی برده. به دلایل مذکور در بالا.
در مورد اسکایریم هم فکر نکنم لازم باشه که بگم یکی از 8 نفری که توی این نظرسنجی به skyrim رای داده بود من بودم (نظرسنجی ای که رای های u3 داشت از اونورش میزد بیرون و آخرشم دیدیم که در برابر اسکایریم مو هم به حساب نیومد امسال)، تو خیلی جاهای دیگه هم بهش رای داده بودم و همینطور به استودیوش و most anticipated اَم بود امسال، پس لطفا جلو جلو نسخه نپیچید و ببرید و بدوزید و به تن کنید و پسند کنید.
==============
mohsendaee شما هم لطفا حد خودت رو بشناس، خیلی دوربرداشتی برادر. کدوم بازی میانگین u2 رو گرفت امسال؟ پس اینا چی هستن؟
http://www.metacritic.com/game/xbox-360/the-elder-scrolls-v-skyrim
http://www.metacritic.com/game/playstation-3/batman-arkham-city
هر دو میانگین 96.

آره میرسه ، چون بازی مورد علاقه منه !! و نرفتم تو بوق و کرنا کنم که ایها الناس فلان بازی جایزه پشم طلایی رو هم نگرفت ! آمار و ارقامت هم کلهم توهم و احتمالات و نوستراداموس بازیه و هیچ ارزشی نداره ...
در مورد دوم هم توی اون 8 تا میگی بودی معلوم نیست که ... استودیو هم ربطی نداره ، منم به Rocksteady رای دادم ، پس منم بیام ادعا کنم batman Fan هستم ؟!!! چیزی که مشخصه از پستها و نوشته های شما Skyrim جایگاه خاصی در قلوب شما نداشته ، حالا اگه میخواید از این به بعد آویزنوش بشید که خب یه امر کاملا عادی و قابل پیشبینی برای شماست .

آخرین ویرایش:
با توجه به آمار و ارقام و مقایسات، u2 خیلی شاهکار نکرده که توی اون سال اون همه گوتی برده
بردن 111 تا گوتی شاهکار نیست؟ حالا هر سالی میخواد باشه امسال میومد بر فرض محال 55 تا رو میداد به اسکایریم باز که 56 تا میموند واسه خودش که ؟ ینی آدم یه درصد احتمال بده حرفتون درسته باز یه چیزی . آخه ینی چی آنچارتد2 امسال میومد جایزه نمیبرد ؟ واقعا ینی چی ؟ از کجا میدونی ؟ منم میگم اسکایریم سال 2009 میومد اصلا شانسی واسه گوتی نداشت بیا ثابت کن . آرکام سیتی پارسال میومد 3 تا گوتی میگرفت . گیرز اگه سال 2013 میومد 300 تا گوتی میگرفت . red dead سال 1999 میومد پشم هم نمیدادن بهش و ...... بیا اینا رو عکسشو ثابت کن بعد متوجه شو که چه چرت و پرتایی داری تحویل میدی .

پیوستن اسکایریم رو به جمع انحصاری های 360 تبریک میگم که 90 درصد فن های این کنسول اصلا بازیش نکردن :دی
شما ها که نه اسکایریم بازی کردین نه آنچارتد چجوری دارین نظر میدین ؟
نیما چرا داری خودتو بی مورد اذیت میکنی ؟ ول کن . نمیدونی اینا نوستراداموسن همشون از الان میدونن سال 2018 کودوم بازی گوتی میشه یا کودوم بازی سال 2029 بیاد شانسی واسه گوتی نداره .
پشت هر گیمی میخواین قایم بشین باز تشعشعات این مینی گیم شما را اذیت خواهد کرد . تا آنچارتد از یه جای معتبر جایزه میگیره باز این زخمها تازه میشه :دی به خدا دیگه دارین حال به هم زن میشین با این قضیه آنچارتد

این 3-4 صفحه رو با دقت خوندم مخصوصان کامنتها تو رو ولی متوجه نشدم به چی پیله کردی یا میخوای بکنی!.
به نداشته هاش و شکستهای پی در پی ش تو این نسل :دی

دقیقا از این به بعد بازی های مولتی انحصاری 360 هستند ! همین لیسته vga هم کلا اثباتش کرد :lol:
vga اثبات کرد که انحصاریای 360 در حدی نیستن که در برابر عناوین مولتی حتی بتونن تو لیست بهترین بازیای کنسول خودشون قرار بگیرن . درسته این نظر خودم نیست ولی هر جور تفسیر کنی میشه دیگه نه ؟ :lol:

آخرین ویرایش:
انتخاب گوتی هم خوب بود مشکلی نداره کلا اگه گوتی به بتمن و اسکای ریم و پورتال وانچارتد زلدا بدن مشکلی نیست همشون شاهکارن.ولی مشکلش نبود پورتال تو نامزدان گوتی و نبود فورتزا تو xbox

! فقط من موندم اگه اون سال U2 علی دایی بوده بازیهایی مثل Batman: AA و MW2 و Assassin's Creed II و Dragon Age و Borderlands و Demon Souls و SF IV و L4D 2 و ... چی بودن ؟!!
بیخودی خودت را خسته نکن سال 2009 از هیچ نظر قابل قیاس با امسال نیست ! سال 2009 یه بازی بالای 95 میانگین داشت اونم u2 بود پس مثله پشم مشخص بود goty کدومه ! با امثال مقایسه کن با میانگین بازیها یا همون سال 2010 . خودت سال 2009 را با سال 2011 مقایسه کن ببین چه خبره ! یه بازی مثل me2 یا RDR یا اسکایریم پیش U2 بود میدیم اوضاع از چه قراره ! حالا شما دوست داری فکر کن که U2 در سخت ترین دوره تاریخ بازیها تونسته اون همه جایزه بگیره ! نمونش همین امسال دیدیم چند تا گل زد . هرچند مثال میزنی اگه U2 نبود و الان عرضه میشد اوضاع باز مثل سال 2009 بود ! پس منم مثال میزنم اگه اسکاریم سال 2006 نبود یا بتمن سال 2009 نبود اگه کلا پورتال 1 نبود اگه me2 نبود و اگه rRDR نبود و همین سال میومدند اوضاع باز مثل همین شکل بود :lol:

من از halo 3 خوشم نمیومد ... ضمن اینکه خودم بازی کرده بودم کامل و نهایت هم 2 - 3 تا پست بیشتر ندادم راجع بهش ! و اینطوری هم نبود که کلا نسبت به یه چیزی جبهه بگیرم و بخوام به هر دری بزنم که بکوبونمش ،

البته چندتا پست دادی که همش هم جنجالی بود اولا تاپیک امتیازات halo 3 اگه وجود داشته باشه ! یادم میاد همش میرفتی امتیازات کمه هیلو 3 را میزاشتی از طرفی اومدی گفتی من بودم بهش 7 میدادم و...... و از کلمه overrated هم استفاده کردی .
دقیقا از این به بعد بازی های مولتی انحصاری 360 هستند ! همین لیسته vga هم کلا اثباتش کرد :lol:

آخرین ویرایش:
بیخودی خودت را خسته نکن سال 2009 از هیچ نظر قابل قیاس با امسال نیست ! سال 2009 یه بزی بالای 95 میانگین داشت اونم u2 بود پس مثله پشم مضخص بود goty کدومه ! با امثال مقفایسه کن با میانگین بازیها یا همون سال 2010 . خودن سال 2009 را با سال 2011 مقایسه کن ببین چه خبره ! یه بازی مثل me2 یا RDR یا اسکایریم پیش U2 بود میدیم اوضاع از چه قراره ! حالا شما دوست داری فکر کن که U2 در سخت ترین دوره تاریخ بازیها تونسته اون همه جایزه بگیره . نمونش همین امسال دیدیم چند تا گل زد . هرچند مثال میزنی اگه U2 نبود و الان عرضه میشد اوضاع باز مثل سال 2009 بود ! پس منم مثال میزنم اگه اسکاریم سال 2006 نبود یا بتمن سال 2009 نبود اگه کلا پورتال 1 نبود اوضاع باز مثل همین شکل بود :lol:
سلام فرخ :دی
این 3-4 صفحه رو با دقت خوندم مخصوصان کامنتها تو رو ولی متوجه نشدم به چی پیله کردی یا میخوای بکنی!.

کسی تریلر بترین بازی سال 2011 رو نمی زاره

---------- نوشته در 10:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:25 AM ارسال شده بود ----------

عحup up up

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or