بهترینهای 2011 در Gametrailers

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nima

مدیر انجمن
مثل سالهای گذشته هر روز در 3 بخش برنده ها معرفی میشن و بخش های مهم همینجا اعلام و آپدیت خواهد شد .

Best Strategy Game

• Dawn of War II
  • Frozen Synapse
  • Tactics Ogre
  • Total War: Shogun 2
  • Tropico 4

Best Puzzle Game

• Catherine
  • Ghost Trick
  • Portal 2
  • Professor Layton
  • Stacking

Best NDS Game

• Ghost Trick: Phantom Detective
  • Kirby: Mass Attack
  • Okamiden
  • Pokemon: Black & White
  • Professor Layton and the Last Spector

Best New IP

• Bastion
  • Bulletstorm
  • L.A. Noire
  • Rage

Best Platformer

• LiitleBigPlanet 2
  • Ms. 'Splosion Man
  • Outland
  • Rayman Origins
  • Super Mario 3D Land

Best Driving

• Dirt 3
  • Driver: San Francisco
  • Forza Motorsport 4
  • Mario Kart 7
  • Shift 2: Unleashed

Best Action Adventure

• Assassin's Creed: Revelations
  • Batman: Arkham City
  • Infamous 2
  • L.A Noire
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword

Best Sports Game

• FIFA 12
  • Fight Night Champion
  • MLB 11: The Show
  • NBA 2K12
  • NHL 12

Most Innovative

• Driver: San Francisco - Switching Car on the fly mechanic
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword - Motion Controls Integration & Timeshift Crystals
  • L.A Noire - Facial Animation Technology
  • Minecraft - Just... Minecraft
  • Skylanders: Spyro's Adventure - Figurines

Best 3DS Game

• Dead or Alive: Dimensions
  • Ghost Recon: Shadow War
  • The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
  • Mario Kart 7
  • Super Mario 3D Land

Best Trailer

• Assassin's Creed: Revelation
  • Dark Souls
  • Dead Island
  • The Last of Us
  • Tomb Raider

Best Motion Game

• Child of Eden
  • Dance Central 2
  • The Gunstringer
  • Sesame Street: Once Upon a Monster

Best Story

• L.A. Noire
  • Portal 2
  • Uncharted 3: Drake's Deception
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

Best Third Person Shooter

• Dead Space 2
  • Gears of War 3
  • Socom 4
  • Warhammer 40,000

Biggest News Story

• 3DS Price Cut
  • PlayStation Vita
  • Sony Hacked
  • Supreme Court For Video Games
  • Wii U

Most Disappointing Game

• Brink
  • Duke Nukem Forever
  • From Dust
  • Ratchet & Clank: All 4 One
  • Test Drive Unlimited 2

Best Downloadable Game

• Bastion
  • Infamous: Festival of Blood
  • Minecraft
  • Ms. 'Splosion Man
  • Trenched

Best Soundtrack

• Bastion
  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Infamous 2
  • Portal 2

Best Graphics

• Batlefield 3 - PC Version
  • Dirt 3 - PC Version
  • Gears of War 3
  • The Witcher 2

Best Fighting

• King of Fighters XIII
  • Mortal Kombat
  • Super Street Fighter IV: Arcade Edition
  • Ultimate Marvel Vs. Capcom 3
  • WWE All Stars

Best Expansion

• Dawn of War II - Retribution
  • Fallout: New Vegas - Old World Blues
  • LittleBigPlanet 2 - Move Pack: The Rise of The Cakeling
  • Mass Effect 2 - The Arrival
  • Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Best First Person Shooter

• Batlefield 3
  • Call of Duty: Modern Warfare 3
  • Crysis 2
  • Killzone 3
  • Rage

Best Role-Playing Game

• Dark Souls
  • Deus Ex: Human Revolution
  • Dragon Age II
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

Best Software Lineup

• Nintendo 3DS
  • Nintendo DS
  • PC
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Best PC Game

• Batlefield 3
  • The Witcher 2: Assassin's of Kings

Best Multiplayer

• Batlefield 3
  • Dark Souls
  • Killzone 3

Best Wii Game

• De Blob 2
  • Kirby's Return to Dreamland
  • Rayman Origins

Best Platform Exclusive

• Forza Motorsport 4
  • Gears of War 3
  • Killzone 3

Best Xbox 360 Game

• Dark Souls
  • Gears of War 3

Best PlayStation 3 Game

• Dark Souls
  • Killzone 3

Best Single-Player Campaign

Game of the Year

• Dark Souls

آخرین ویرایش:
یه سوال برام پیش اومده احیانا این GT همون سایتی نیست که اون سالی که MGS4 و Gears 2 اومده بودن G2 رو بهترین گرافیک سال انتخاب کردو از طرف خیلی از اساتید مورد عنایت قرار گرفت ؟

حالا هر سالی میخواد باشه امسال میومد بر فرض محال 55 تا رو میداد به اسکایریم باز که 56 تا میموند واسه خودش که ؟

سعی میکنید به هر نحوی شده پای طرفداران رو به بحث باز کنید حالا چه منطقی چه غیر منطقی. این جمله چیه؟ از یک طرف ادعا میشه که نمیشه وضعیت سالهای مختلف رو با هم مقایسه کرد از طرف دیگه اسکایریم رو میزارید جلوی U2 و تازه یک فرض محال روهم کنارش که 55 تا اسکایریم میبرد و 56 تا U2 ؟ اگه قراره کلا هرچی دلمون بخواد رو به عنوان فکت و نه نظر شخصی بگیم ( با توجه به فرض محال 55 جایزه اسکایریم که یعنی مثلا لطف کردید در بهترین حالت 55 تا میبره ولی اخر سر با یک اختلاف میبازه) اونوقت من هم بسادگی میتونم بگم U2 اگه امسال میومد چنان در مقابل اسکایریم له میشد که حتی برای شماره سوم یک صدم طرفداران فعلی رو نداشته باشه با توجه به اینکه اکثرا با شماره 2 این بازی رو شناختید و تقریبا تا جایی که یادمه فقط نیما بود که از شماره یک علاقمند به این بازی بود.
خواهشا یخورده منطقی تر با قضایا برخورد کنید بالاخره هرچی باشه تمام این بازی ها که سرش بحث میکنید بازیهای خوبی هستند. من خودم ممکنه از سری U خوشم نیاد ولی منکر ارزشهاش نمیشم. شما هم بهتره اول بدونی در مورد کدوم بازی ( اسکایریم ) بحث میکنی بعد براش فرض محال مطرح کنی و شکستش رو جشن بگیری.

اقا لقمان خیلی قاطی شده میگم همه تریلر ها رویکجا میتونی بزاری پست اول ممنون

سعی میکنید به هر نحوی شده پای طرفداران رو به بحث باز کنید حالا چه منطقی چه غیر منطقی. این جمله چیه؟ از یک طرف ادعا میشه که نمیشه وضعیت سالهای مختلف رو با هم مقایسه کرد از طرف دیگه اسکایریم رو میزارید جلوی U2 و تازه یک فرض محال روهم کنارش که 55 تا اسکایریم میبرد و 56 تا U2 ؟ اگه قراره کلا هرچی دلمون بخواد رو به عنوان فکت و نه نظر شخصی بگیم ( با توجه به فرض محال 55 جایزه اسکایریم که یعنی مثلا لطف کردید در بهترین حالت 55 تا میبره ولی اخر سر با یک اختلاف میبازه) اونوقت من هم بسادگی میتونم بگم U2 اگه امسال میومد چنان در مقابل اسکایریم له میشد که حتی برای شماره سوم یک صدم طرفداران فعلی رو نداشته باشه با توجه به اینکه اکثرا با شماره 2 این بازی رو شناختید و تقریبا تا جایی که یادمه فقط نیما بود که از شماره یک علاقمند به این بازی بود.
خواهشا یخورده منطقی تر با قضایا برخورد کنید بالاخره هرچی باشه تمام این بازی ها که سرش بحث میکنید بازیهای خوبی هستند. من خودم ممکنه از سری U خوشم نیاد ولی منکر ارزشهاش نمیشم. شما هم بهتره اول بدونی در مورد کدوم بازی ( اسکایریم ) بحث میکنی بعد براش فرض محال مطرح کنی و شکستش رو جشن بگیری.
شما اول ببینید این بحث مسخره ریشه ش کجاس بعد قضاوت کنید . یکی میگه اگر U2 فلان سال میومد اونقدر جایزه نمیبرد من (یا فلانی) میگم (میگه) اگر برعکسش میشد حتی بیشتر هم میبرد، شما خلافش رو میگی بیا اثبات کن ؟ میشه همچین چیزی ؟

در کل این مورد اینقدر مسخره هست که اصلاً ارزشی واسه بحث باقی نزاره .

الان شما از کجا میدونی ما بعد از آنچارتد 2 طرفدارش شدیم . پیشگویی کردین ؟ ( من وقتی آنچارتد 1 اومد موبایلم رو فروختم رفتم آنچارتد خریدم ) . من اون 2 رقم رو شانسی گفتم منظورم نصفش بود از 111 تا . در مورد له شدن آنچارتد2 هم زیاد مطمئن نباش بر عکسش هم احتمل داره . شما باید ریشه این بحثا رو پیدا کنین که چند نفر چه تلاشی میکنن که آنچارتد رو از چشم بندازن ولی موفق نمیشن . آخه من واسه همین به اسکایریم اینجوری گفتم چون تمامی کسایی که اسکایریم رو جلو آنچارتد علم کردن خودشون اصلا حوصله نداشتن اسکایریم رو بازی کنن وگرنه میدونم اسکایریم بازی بزرگتری نسبت به آنچارتد3 هست . و من 130 ساعت تا حالا اسکایریم بازی کردم و هنوز سیر نشدم و وقتی کسانی که گفتن حوصلم نمیکشه اسکایریم بازی کنم الان میان از اسکایریم به عنوان عامل ضد فشار استفاده میکنن خوب واسه آدم مسخره میاد . قبول داری ؟

من نمیگم حقش نبود ولی با این همه بازی خفنی که اومد امسال نه آنچارتد و نه gears فکر نمیکردم game of the year بشه اونم از game trailer..
خوب همین که الان از این سایت goty گرفته یکی از همون بازیای خفن_ امسال هست دیگه :دی

پ.ن : این تریلر game of the year رو از GT گرفتم نیگا کردم خیلی خوشگل و حماسی هست حتما برین ببینین . آخرش هم که نام آنچارتد رو گفت که دیگه آخرش بود
:excited::excited:

آخرین ویرایش:
شما حالت خوبه؟ میگی "اصلا کی انچارتد رو ادم حساب میکنه؟=)):))=)):))" بعد که من جواب میدم میگی شما کی باشی؟ خُ چرا پرسیدی اصلا؟ مثل این میمونه که مثلا یکی از شما بخواد نظرت رو در مورد یه چی بگی و بعد برگرده بهت بگه اصلا تو کی باشی که نظر میدی! اینجا هم همینه.
بی شوخی شما خودت رو زدی به کوچه ی علی چپ یا خودت علی چپی؟ :-/ من پرسیدم چیزی که ادم حسابش نمیکنید چرا اینقدر فشار داره پس که جوابی نداشتید بدید
------------------------------------------------------------------------------------------------
از دوستان عزیز و فن بوی جبهه مقابل خواهش میشه تلاش و متد های انچارتد ستیزیشون رو بیشتر کنن! باور کنید تکراری شده حوصلمون سر رفت یه حرف جدیدی بزنید این حرف های باحال رو صد بار جواب دادیم!

بیخودی خودت را خسته نکن سال 2009 از هیچ نظر قابل قیاس با امسال نیست ! سال 2009 یه بازی بالای 95 میانگین داشت اونم u2 بود پس مثله پشم مشخص بود goty کدومه ! با امثال مقایسه کن با میانگین بازیها یا همون سال 2010 . خودت سال 2009 را با سال 2011 مقایسه کن ببین چه خبره ! یه بازی مثل me2 یا RDR یا اسکایریم پیش U2 بود میدیم اوضاع از چه قراره ! حالا شما دوست داری فکر کن که U2 در سخت ترین دوره تاریخ بازیها تونسته اون همه جایزه بگیره ! نمونش همین امسال دیدیم چند تا گل زد . هرچند مثال میزنی اگه U2 نبود و الان عرضه میشد اوضاع باز مثل سال 2009 بود ! پس منم مثال میزنم اگه اسکاریم سال 2006 نبود یا بتمن سال 2009 نبود اگه کلا پورتال 1 نبود اگه me2 نبود و اگه rRDR نبود و همین سال میومدند اوضاع باز مثل همین شکل بود :lol:

البته چندتا پست دادی که همش هم جنجالی بود اولا تاپیک امتیازات halo 3 اگه وجود داشته باشه ! یادم میاد همش میرفتی امتیازات کمه هیلو 3 را میزاشتی از طرفی اومدی گفتی من بودم بهش 7 میدادم و...... و از کلمه overrated هم استفاده کردی .

دقیقا از این به بعد بازی های مولتی انحصاری 360 هستند ! همین لیسته vga هم کلا اثباتش کرد :lol:

من که گفتم OK ، نمیگرفت اون همه جایزه ، چند تا میگرفت ؟ سوال من اینه که شماها چرا اینقدر بدبخت شدید که دارید رویاپردازی میکنید و بازیها رو تو سالهای مختلف جا به جا میکنید که 111 Goty رو که U2 گرفته زیر سوال ببرید ؟!
Rage چی شد ؟ پروژه 2012 کدومه ؟! Alan Wake ؟!

راستی :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

باز نفهمیدی ! بحث منطق نیست ، یعنی میگی من از رو نیت خاصی به Halo 3 گیر دادم یا ... اصلا اینو بگو ، تو الان کاری که من با Halo 3 کردم رو تو با رفتارهای دوستات که این چندساله انجام دادن یکی میدونی ؟! بعد تو الان معصومی خودت ؟!
من نمیشینم نیت هر کس رو تحلیل کنم که:دی چیزی که میبینم رو میگم. اینم که تو از GeoW خوشت میاد دلیل بر این نیست که حرفات درباره هیلو 3 منطقی باشه. مثل این میمونه که من از God of War خوشم بیاد، بعد بگم آنچارتد بازی بدیه>:d< حرفم هم خیلی منطقیه، چون از GoW خوشم میاد;;) :دی

پس همونطور که تو به راحتی به هیلو 3 میگفتی overrate شده، یکی دیگه هم میتونه همین نظرو درباره بازی مورد علاقه تو داشته باشه و نمیتونی سلاخیش کنی. حرفم همین بود.

شما اول ببینید این بحث مسخره ریشه ش کجاس بعد قضاوت کنید . یکی میگه اگر U2 فلان سال میومد اونقدر جایزه نمیبرد من (یا فلانی) میگم (میگه) اگر برعکسش میشد حتی بیشتر هم میبرد، شما خلافش رو میگی بیا اثبات کن ؟ میشه همچین چیزی ؟

الان شما از کجا میدونی ما بعد از آنچارتد 2 طرفدارش شدیم . پیشگویی کردین ؟ ( من وقتی آنچارتد 1 اومد موبایلم رو فروختم رفتم آنچارتد خریدم ) . من اون 2 رقم رو شانسی گفتم منظورم نصفش بود از 111 تا . در مورد له شدن آنچارتد2 هم زیاد مطمئن نباش بر عکسش هم احتمل داره . شما باید ریشه این بحثا رو پیدا کنین که چند نفر چه تلاشی میکنن که آنچارتد رو از چشم بندازن ولی موفق نمیشن . آخه من واسه همین به اسکایریم اینجوری گفتم چون تمامی کسایی که اسکایریم رو جلو آنچارتد علم کردن خودشون اصلا حوصله نداشتن اسکایریم رو بازی کنن وگرنه میدونم اسکایریم بازی بزرگتری نسبت به آنچارتد3 هست . و من 130 ساعت تا حالا اسکایریم بازی کردم و هنوز سیر نشدم و وقتی کسانی که گفتن حوصلم نمیکشه اسکایریم بازی کنم الان میان از اسکایریم به عنوان عامل ضد فشار استفاده میکنن خوب واسه آدم مسخره میاد . قبول داری ؟

جواب هر دوتون تو همون پست اولم هست ولی فن بودن نمیزاره که ببینید. الان دوباره با رنگ دیگه ای مینویسم.

جواب کاملا واضحه. یا ادعا نکنید که نمیشه سالهای مختلف رو با هم مقایسه کرد یا خودتون اسکایریم رو در مقابل u2 قرار ندین. نمیشه که وقتی کس دیگه مقایسه میکنه همه به مقایسه سالهای مختلف با هم اعتراض کنید ولی وقتی خودتون مثال میزنید بگید با فرض محال اینقدر اسکایریم جایزه ببره. این میشه استاندارد دوگانه.
شما میگی ریشه بحث رو ببین از کجاست ( که خوب میدونم از کجاست) بعد به سبک همون ریشه بحث استدلال میکنید. یعنی این منطق برای کوبیدن انچارتد بده ولی برای بالابردنش خوبه. تا قبل از اون پست شما حضرات ریشه از نظر من در بحث کم اورده بودن ولی با اون پست خود شما شدید دقیقا مثل اون روی سکه ریشه ای ها.
ضمنا یک قسمت دیگه رو هم رنگی کردم که مشخص بشه بقول شما پیشگویی ( چه ربطی داره ) نکردم بلکه شخص شما رو یادم نمیاد و مسلما قرار نیست همه رو یادم باشه ولی چیزی که مسلمه اکثریت مطلق طرفداران انچارتند با شماره دوم طرفدار این بازی شدن این مثال کلیت طرفداران رو میرسونه وگرنه مشخصه که شماره یک هم طرفدارانی داشته و فقط نیما بتنهایی نبوده.
امیدوارم دیگه مجبور نشم مطالب روشن و واضح رو دوباره توضیح بدم.

جواب کاملا واضحه. یا ادعا نکنید که نمیشه سالهای مختلف رو با هم مقایسه کرد یا خودتون اسکایریم رو در مقابل u2 قرار ندین. نمیشه که وقتی کس دیگه مقایسه میکنه همه به مقایسه سالهای مختلف با هم اعتراض کنید ولی وقتی خودتون مثال میزنید بگید با فرض محال اینقدر اسکایریم جایزه ببره. این میشه استاندارد دوگانه.
این مورد که بگیم اگر U2 و Skyrim تو یک سال عرضه میشدن یکیشون 55 تا میبرد یکشون 56 تا به همون اندازه ای مسخره س که بگیم اگر U2 سال 2009 نمیومد رکوردار تاریخ Award های بازی های ویدئویی نمیشد .

این مورد که بگیم اگر U2 و Skyrim تو یک سال عرضه میشدن یکیشون 55 تا میبرد یکشون 56 تا به همون اندازه ای مسخره س که بگیم اگر U2 سال 2009 نمیومد رکوردار تاریخ Award های بازی های ویدئویی نمیشد .
اهان یعنی اگه انچارتد 2 سال 2010 یا همین 2011 می اومد بازم رکورد دار تاریخ میشد!!! نمیگم اگه پارسال یا امسال می اومد فلان بهمان میشد فقط اینکه با اطمینان میگی: همچنان رکورد دار تاریخ Award ها میشد خیلی مسخرست چون یقین به 100 درصد امکان نداشت اگه انچارتد 2 امثال می اومد بازم تمام اون جایزه های 2009 رو میگرفت.
در ضمن لطفا پای هیلو 3 رو وسط نکشید که هنوز که هنوز معمولا 20000 هزار نفر انلاین بازی میکنن!!!بازم خدا رو شکر این انچارتد در عرصه ی مولتی پشیزی پیش نیست وگرنه به به و چه چه کردن برخی از دوستان گوش فلک هم کر میکرد.

اهان یعنی اگه انچارتد 2 سال 2010 یا همین 2011 می اومد بازم رکورد دار تاریخ میشد!!! نمیگم اگه پارسال یا امسال می اومد فلان بهمان میشد فقط اینکه با اطمینان میگی: همچنان رکورد دار تاریخ Award ها میشد خیلی مسخرست چون یقین به 100 درصد امکان نداشت اگه انچارتد 2 امثال می اومد بازم تمام اون جایزه های 2009 رو میگرفت.
در ضمن لطفا پای هیلو 3 رو وسط نکشید که هنوز که هنوز معمولا 20000 هزار نفر انلاین بازی میکنن!!!بازم خدا رو شکر این انچارتد در عرصه ی مولتی پشیزی پیش نیست وگرنه به به و چه چه کردن برخی از دوستان گوش فلک هم کر میکرد.
نرود میخ آهنین در سنگ .

همین که شماره سوم یک بازی تو این نسل میاد میانگین 92 رو کسب میکنه(بدون احتساب 4و5 هایی که گرفت 94)نشون میده چقدر میتونه فوق العاده باشه.
کلا u2 نقطه عطف این نسل و یکی از بهترین های تاریخ بود فرقی هم نمیکرد که چه سالی میومد مطمئنا باز هم میانگین 96 رو کسب میکرد.دوستانی هم که میگند اگر سال دیگه ای میمود این میانگین رو کسب نمیکرد فرض کنند تنها بازی اون سال RE5 بود,یعنی چون تنها بازی سال بود باید میانگین بالای 90 میگرفت!؟پیشرفت یک بازی رو نسبت به شماره های قبل خودش و دیگر بازی ها میسنجند مطمئنا اونقدر خوب بوده که بعد از دو شاهکار مثل GTA و MGS4 میتونه چنین حدی از توجهات رو معطوف خودش بکنه.
هر کسی که U2 رو بازی کرده باشه حتی اگر 360 فن هم باشه حداقل نسبت بهش بد گویی نمیکنه.کما اینکه خیلی از دوستان هم اینگونه هستند بجز عده قلیلی که معرف حضور هر دو جناح هستند.
اون عده قلیل هم بجای این همه تلاش برای به کرسی نشوندن حرفشون بهتره برند U2 رو تو کلوپ سر کوچشون بزنند و از وقت خالیشون بیشتر لذت ببرند.

آخرین ویرایش:
وای چه حالی میده ما عاشقان ND میشینم و فشار وارده بر بعضیا رو میبینیم :d

یعنی هنوز قدرت سری Uncharted به بعضی ها ثابت نشده؟؟؟ هنوز بعد گذشت 3 سری از این مینی گیم هنوز به قدرتش شک دارید :d

شما که به این میگید مینی گیم پس چرا اینقدر حرص می خورید :-/

برید همون با انحصاری های خودتون حال کنید بزارید ما هم با مینی گیممون مشغول باشیم >:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or