به نظر شما كدام يك از شخصيتهاي مجموعه بازيهاي resident evil بهترين است؟
از نظر من Claire يكي از بهترين و دوست داشتني ترين شخصيت اين بازيها بود.
از نظر من Claire يكي از بهترين و دوست داشتني ترين شخصيت اين بازيها بود.
خوب زاویه دید شما نسبت به Nemisi اینطوری بوده که از کفش ها و راکتش خوشت اومده البته دید تا دید و سلیقه تا سلیقه فرق داره تقصیر شما نیست! (باید بگم دلیل هات به جز شماره 1 بقیه واقعا مضحکه بود) بالاخره بین فن ها با بقیه که عادی بازی میکنند یه تفاوتی باید باشه .
شما اومدی یه پروژه امبرلا رو با یک انسان اونهم یکی از بهترین نیروی STARS یکی میکنی!و میگی تنها فرقش در زنده موندنش بود !!!
کریس مگر به درخواست خودش وارد عمارت شد که بخواد به خاطره زنده موندن بکشه یا نکشه؟! کریس و بقیه اعضای برواوو ماموریت داشتند که گندی که آمبرلا در نزدیکی عمارت زده بود و تعداد زیادی کشته شده بودند(از جمله گروه آلفا) رو آشکار کنند. تازه کریس و بقیه اعضا stars انسانهای عادی رو نمی کشتند ولی nemisi برای کشتن افراد عادی برنامه ریزی شده بود! پس میبنی که فرق زیاد دارند متفکر . بازم بگم![]()
سلام باهات موافقم اما نمسیس وقتی زیاد بازی رو تکرار می کنی اونقدر باهوش میشه که نگو من خیلی دوستش دار خيلي بچه خوبيه نازناز:cheesygriسلام
1)stars گفتنش.
2)كفش ها مد روزش.
3)راكتش.
4)ابهتي كه موقع اومدن از خودش نشون ميده.
............
بازم بگم؟؟؟؟؟؟
راستي شما گفتي چون براي كشتن برنامه ريزي شده جذاب نيست, مگه كريس بقيه رو نمي كشه؟
تنها فرقي كه دارن اينه كه كريس مي كشه تا زنده بمونه,ولي نمسيس مي كشه چون برنامه ريزي شده ودستور داره!
موفق باشيد.
خیلی شخصیتها توش نیستن ! سرگئی ولادمیر نیست توشون ، آلبرت وسکر کبیر نیست توش ... نمیدونم چرا این مردک قرتی و Bi***ual اینهمه رای آوردهالا یه RE4 اومده واسه PC دیگه
شما تمام حرفهای قبلتون رو دوباره تکرار کردید حرف جدیدی نمیبینم که بخوام براتون بیشتر از این توضیح بدم (آره ماست سیاه شما درست میگید)6)شما گفتيد:بازم بگم
بي صبرانه منتظر شنيدن حرف هاي شما هستم(فقط به عشق RESIDENT EVIL)
منهم نمیدونم چرا لیون این همه رای آورده!!! جالبیش اینه که اصلا لیون جزو STARS نبوده که اینهمه برای خودش مرده کشته داره باز یکی از گروه STARS میشد یه چیزی، فکر میکنم هر دختری باکس شات RE4 دیده و اسمش رو یاد گرفته فقط فکر کرده لیون توی این سری بوده و اومده اینجا رای داده (البته کلی گفتم به کسی بر نخوره)نمیدونم چرا این مردک قرتی و Bi***ual اینهمه رای آورده
شما تمام حرفهای قبلتون رو دوباره تکرار کردید حرف جدیدی نمیبینم که بخوام براتون بیشتر از این توضیح بدم (آره ماست سیاه شما درست میگید)
++++++++++++++
من نظر خودم رو بعنوان یک کابر BC دادم نظر کسی رو نقد نکردم .اولا اينجا نظر سنجيه كسي از شما نخواسته كه نظرات بقيه رو نقد كني !
مسئله کم آوردن نبود وقتی حرف تکراری زدی (هموم حرف های پست قبلی رو یکم پس و پیش کردی گفتی) حرفی نمی مونه که بخوام ادامه بدم یه چیز جدید توی پست دوم میگفتی تا بشه ادامه داد lolدوما اگه جنبه ي بحث نداري لطفا در مباحث شركت نكن كه آخرش كم بياري !
بحث سیاسی نکن :laughing:سوما ادب مرد به ز دولت اوست !
حالا خودشو ناراحت نکن، همین مونده توی noob اینو بگی :laughing:چهارما ديگه تو رو قابل صحبت نميبينم !

شما اگه واقعا میخواهی بترسی برو Resident Evil 2 یا شماره سوم بازی کن کاری هم به گرافیک پایینش نداشته باش اگه تا حالا سری Resident Evil رو بازی نکردی از شماره دوم شروع کن اگر نترسیدی من به مدت یک ماه آواتار کریس رو بر میدارم هرچی گفتی میزارم :biggrin1:ببخشيد كه جاي مناسبي مطرح نكردم...بچه ها سلام...من تا حالا بازي تو سبك ترسناك نكردم....دلم ميخواد يه بازي بگيرم كه <ببخشيداا > كوچيك و بزرگ و با هم بزنم..اينم بگم يييييييييه كمي هم سر انتخاب وسواس دارم...و تا حالا هم بازيي هايي رو بازي كردم كه گرافيگ بالا ميخواست..مثل crysis,oblivion...پس يه چيز معرفي كنين كه نميگم در حد اينهاا ولي گرافيگش خوب اشه...و واقعا هم ترسناك باشه...من تا حالا بازي نكردم تو اين سبك به جز bioshockكه يكي از بچه ها گفته بود و خوشمم نيومد.ظفقط خواهش ميكنم دارين معرفي ميكني
سلام این جناب کریس توی کدوم اویله ؟:biggrin1:شما اگه واقعا میخواهی بترسی برو Resident Evil 2 یا شماره سوم بازی کن کاری هم به گرافیک پایینش نداشته باش اگه تا حالا سری Resident Evil رو بازی نکردی از شماره دوم شروع کن اگر نترسیدی من به مدت یک ماه آواتار کریس رو بر میدارم هرچی گفتی میزارم :biggrin1:
این موجود وحشی از اول که وحشی نبوده بعدم از دستش میاد آدم می کشه مگه چیه زورش زیاده می کشه دلیل قانع کنندهنمی خواد کهمیتونم بپرسم کجای یک Tyrant وحشی که فقط برای کشتن برنامه ریزی شده جذابه ؟![]()