بهترين شخصيت Re كيست؟

• Thread starter Thread starter lord760
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب زاویه دید شما نسبت به Nemisi اینطوری بوده که از کفش ها و راکتش خوشت اومده البته دید تا دید و سلیقه تا سلیقه فرق داره تقصیر شما نیست! (باید بگم دلیل هات به جز شماره 1 بقیه واقعا مضحکه بود) بالاخره بین فن ها با بقیه که عادی بازی میکنند یه تفاوتی باید باشه .;)
شما اومدی یه پروژه امبرلا رو با یک انسان اونهم یکی از بهترین نیروی STARS یکی میکنی! :eek: و میگی تنها فرقش در زنده موندنش بود !!!:eek:
کریس مگر به درخواست خودش وارد عمارت شد که بخواد به خاطره زنده موندن بکشه یا نکشه؟! کریس و بقیه اعضای برواوو ماموریت داشتند که گندی که آمبرلا در نزدیکی عمارت زده بود و تعداد زیادی کشته شده بودند(از جمله گروه آلفا) رو آشکار کنند. تازه کریس و بقیه اعضا stars انسانهای عادی رو نمی کشتند ولی nemisi برای کشتن افراد عادی برنامه ریزی شده بود! پس میبنی که فرق زیاد دارند متفکر . بازم بگم ;)

سلام

1)ببينيد شما مث اينكه اين موضوع كه نمسيس تو بازي نقش يه هيولا رو داره رو ناديده گرفتي.
از محسنات يك هيولا چه چيز هايي غير از اين ها مي شه گفت؟:confused:
(من از همه بيشتر از روش آدم كشتنش خوشم اومد.)

2)شما گفتيد: به درخواست خودش وارد عمارت نشد.
به نظر من حرفتون بي ربطه چون كريس به در خواست خودش وارد عمارت نشده ولي كسي هم مجبورش نكرده بود كه عضو گروه starsبشه.stars يه كادر اجراييه و وظيفه ي اون هم به عنوان يك عضو اجراء دستورات مقام ما فوقه(يعني رفتن به عمارت). شما فرض كن خودتون رو تو يه موقعيتي مث موقعيت كريس بذارن(يعني تو عمارت)جايي كه اگه شما نكشي بقيه مي كشنت
آيا اون موقع باز هم پاي بند به قوانين حقوق بشر بوديد؟

3)شما گفتيد: کریس و بقیه اعضای برواوو ماموریت داشتند که گندی که آمبرلا در نزدیکی عمارت زده بود و تعداد زیادی کشته شده بودند(از جمله گروه آلفا) رو آشکار کنند.
براي همين آمبرلا نمسيس رو ساخت و به مقابلا با اعضاي stras فرستاد تا گند كاري هاش با كارهاي کریس و سايرين لو نره.

4)شما گفتيد:کریس و بقیه اعضا stars انسانهای عادی رو نمی کشتند ولی nemisi برای کشتن افراد عادی برنامه ریزی شده بود!
بد نيست بدونيد كه نمسيس فقط اعضاي stars رو شناسايي و نابود مي كرد(دليلش رو هم گفتم)

5)شما گفتيد:پس میبنی که فرق زیاد دارند متفکر
خوبه كمي مودبانه تر حرف بزنيد!

6)شما گفتيد:بازم بگم
بي صبرانه منتظر شنيدن حرف هاي شما هستم(فقط به عشق RESIDENT EVIL)

متشكرم.
موفق باشيد.

به نظر من سوال به نظر شما بهترين شخصيت رزيدنت اويل كيست كلا غلط است چون ما در رزيدنت اويل با يك بازي نقش افريني مواجه نيستيم و نمي توانيم اطلاعات زيادي در مورد باطن وگذشته ي افراد بدست بياوريم مثلا در مورد بري فقط مي توانيم بفهميم كه مردي داراي همسر و خانواده است وپس از پايان ماجرايREپيش خانواده اش بر ميگردد[معرفي شخصيتها در رزيدنت اويل3 كه با هر بار تمام كردن بازي يكيشون باز ميشه]در بازي رزيدنت اويل سازندگان مي توانستند روي گذشته ي نمسيس و همچنين سدلر و ديگر كاراكترهاي منفي به خوبي كار كنند اما چون سبك بازيaction-hororهست و اصل بازي در اكشن و هيجان ان است زياد روي اين موضوع كار نكردند. بعلاوه نمسيس افراد عادي رو هم ميكشت[code veronica]بحث در مورد اويل1هم كاملا كودكانه است:baby: بهتره تمومش كنيد. خودم هم از ميون شخصيت هاي رزيدنت اويل زامبي اي كه در اول بازي اويل1داشت ادم ميخورد رو خيلي دوست دارم:laughing:

سلام

1)stars گفتنش.
2)كفش ها مد روزش.
3)راكتش.
4)ابهتي كه موقع اومدن از خودش نشون ميده.
............
بازم بگم؟؟؟؟؟؟

راستي شما گفتي چون براي كشتن برنامه ريزي شده جذاب نيست, مگه كريس بقيه رو نمي كشه؟
تنها فرقي كه دارن اينه كه كريس مي كشه تا زنده بمونه,ولي نمسيس مي كشه چون برنامه ريزي شده ودستور داره!

موفق باشيد.
سلام باهات موافقم اما نمسیس وقتی زیاد بازی رو تکرار می کنی اونقدر باهوش میشه که نگو من خیلی دوستش دار خيلي بچه خوبيه نازناز:cheesygri

من نظرم رو به لیون قبلاً دادم
ولی یه سوال این تاپیک چرا تو بخش PC زده شده مگه این بازی مال PC که اینجا تاپیک زدین ؟
این بازی واسه اولین بار واسه PS ساخته شد. اولاً که باید بره تو بخش PS حالا اگه چنین بخشی نیست باید بره تو بخش Console .
حالا یه RE4 اومده واسه PC دیگه ..................

ببخشید پروفسور ، من همین الان داشتم RE3 رو بازی میکردم ، چندی پیش هم برای بار N ـم نسخه 1 و 2 و 4 رو ، روی PC بازی میکردم اونوقت میفرمایید !
الا یه RE4 اومده واسه PC دیگه
خیلی شخصیتها توش نیستن ! سرگئی ولادمیر نیست توشون ، آلبرت وسکر کبیر نیست توش ... نمیدونم چرا این مردک قرتی و Bi***ual اینهمه رای آورده :دی

6)شما گفتيد:بازم بگم
بي صبرانه منتظر شنيدن حرف هاي شما هستم(فقط به عشق RESIDENT EVIL)
شما تمام حرفهای قبلتون رو دوباره تکرار کردید حرف جدیدی نمیبینم که بخوام براتون بیشتر از این توضیح بدم (آره ماست سیاه شما درست میگید)

++++++++++++++
نمیدونم چرا این مردک قرتی و Bi***ual اینهمه رای آورده
منهم نمیدونم چرا لیون این همه رای آورده!!! جالبیش اینه که اصلا لیون جزو STARS نبوده که اینهمه برای خودش مرده کشته داره باز یکی از گروه STARS میشد یه چیزی، فکر میکنم هر دختری باکس شات RE4 دیده و اسمش رو یاد گرفته فقط فکر کرده لیون توی این سری بوده و اومده اینجا رای داده (البته کلی گفتم به کسی بر نخوره)

شما تمام حرفهای قبلتون رو دوباره تکرار کردید حرف جدیدی نمیبینم که بخوام براتون بیشتر از این توضیح بدم (آره ماست سیاه شما درست میگید)

++++++++++++++

اولا اينجا نظر سنجيه كسي از شما نخواسته كه نظرات بقيه رو نقد كني !

دوما اگه جنبه ي بحث نداري لطفا در مباحث شركت نكن كه آخرش كم بياري !

سوما ادب مرد به ز دولت اوست !

چهارما ديگه تو رو قابل صحبت نميبينم !

خدانگهدار

آخرین ویرایش:
يه راهنمايي ايي كمكي چيزي در راه خدااا بكني

ببخشيد كه جاي مناسبي مطرح نكردم...بچه ها سلام...من تا حالا بازي تو سبك ترسناك نكردم....دلم ميخواد يه بازي بگيرم كه <ببخشيداا > كوچيك و بزرگ و با هم بزنم..اينم بگم يييييييييه كمي هم سر انتخاب وسواس دارم...و تا حالا هم بازيي هايي رو بازي كردم كه گرافيگ بالا ميخواست..مثل crysis,oblivion...پس يه چيز معرفي كنين كه نميگم در حد اينهاا ولي گرافيگش خوب اشه...و واقعا هم ترسناك باشه...من تا حالا بازي نكردم تو اين سبك به جز bioshockكه يكي از بچه ها گفته بود و خوشمم نيومد.ظفقط خواهش ميكنم دارين معرفي ميكنين يه توضيح مختصر هم بدين در مورد هر كدومشون...و يه خواهش ديگه اينكه اگه ميشه جواب حدالامكان به ايميلم del_1_deldar_1@yahoo.com بفرستين ..چون كم سر ميزنم..در آخر از همه بچه هاي اين پست به خاطر زياده خواهيم معذرت ميخوام...با تشكر.

آقا اصلا این تاپیکو جمش کنین.تا لیست نظر سنجی کامل نشه هیچی معلوم نمی شه.مثلا تکلیف ما ها که طرفدار وسکر هستیم چی میشه ؟؟؟ من الان باید به کی رای بدم ؟؟ به هیچ کس نمی دم که الکی آرا نره بالا. فقط ALBERT VESKER :coolgun:

اولا اينجا نظر سنجيه كسي از شما نخواسته كه نظرات بقيه رو نقد كني !
من نظر خودم رو بعنوان یک کابر BC دادم نظر کسی رو نقد نکردم .

دوما اگه جنبه ي بحث نداري لطفا در مباحث شركت نكن كه آخرش كم بياري !
مسئله کم آوردن نبود وقتی حرف تکراری زدی (هموم حرف های پست قبلی رو یکم پس و پیش کردی گفتی) حرفی نمی مونه که بخوام ادامه بدم یه چیز جدید توی پست دوم میگفتی تا بشه ادامه داد lol

سوما ادب مرد به ز دولت اوست !
بحث سیاسی نکن :laughing:
چهارما ديگه تو رو قابل صحبت نميبينم !
حالا خودشو ناراحت نکن، همین مونده توی noob اینو بگی :laughing:

آدم وقتی نمی تونه پست سودمند بزنه بهتره اصلا پست نده نه اینکه بگه اصلا تو را قابل صحبت نمیدونم یا غیره بگو دیگه نمیتونم پست جدید در مورد دایره اطلاعاتی ام بدم ;)

ببخشيد كه جاي مناسبي مطرح نكردم...بچه ها سلام...من تا حالا بازي تو سبك ترسناك نكردم....دلم ميخواد يه بازي بگيرم كه <ببخشيداا > كوچيك و بزرگ و با هم بزنم..اينم بگم يييييييييه كمي هم سر انتخاب وسواس دارم...و تا حالا هم بازيي هايي رو بازي كردم كه گرافيگ بالا ميخواست..مثل crysis,oblivion...پس يه چيز معرفي كنين كه نميگم در حد اينهاا ولي گرافيگش خوب اشه...و واقعا هم ترسناك باشه...من تا حالا بازي نكردم تو اين سبك به جز bioshockكه يكي از بچه ها گفته بود و خوشمم نيومد.ظفقط خواهش ميكنم دارين معرفي ميكني
شما اگه واقعا میخواهی بترسی برو Resident Evil 2 یا شماره سوم بازی کن کاری هم به گرافیک پایینش نداشته باش اگه تا حالا سری Resident Evil رو بازی نکردی از شماره دوم شروع کن اگر نترسیدی من به مدت یک ماه آواتار کریس رو بر میدارم هرچی گفتی میزارم :biggrin1:

شما اگه واقعا میخواهی بترسی برو Resident Evil 2 یا شماره سوم بازی کن کاری هم به گرافیک پایینش نداشته باش اگه تا حالا سری Resident Evil رو بازی نکردی از شماره دوم شروع کن اگر نترسیدی من به مدت یک ماه آواتار کریس رو بر میدارم هرچی گفتی میزارم :biggrin1:
سلام این جناب کریس توی کدوم اویله ؟:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or