بهترين شخصيت Re كيست؟

• Thread starter Thread starter lord760
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میتونم بپرسم کجای یک Tyrant وحشی که فقط برای کشتن برنامه ریزی شده جذابه ؟ ;)

سلام

1)stars گفتنش.
2)كفش ها مد روزش.
3)راكتش.
4)ابهتي كه موقع اومدن از خودش نشون ميده.
............
بازم بگم؟؟؟؟؟؟

راستي شما گفتي چون براي كشتن برنامه ريزي شده جذاب نيست, مگه كريس بقيه رو نمي كشه؟
تنها فرقي كه دارن اينه كه كريس مي كشه تا زنده بمونه,ولي نمسيس مي كشه چون برنامه ريزي شده ودستور داره!

موفق باشيد.

آخرین ویرایش:
leon & chris
به نظر من Claire چون تو دو تا از بهترين شماره هاي رزيدنت اويل بود اين دو شماره از نظر داستان فوقالعاده قوي بودند. (resident evil 2 و resident evil : code veronica ) و به همين دليل بهترين شخصيت اين بازي هست و بعد از اون ليون و كريس .
john.cena جان دمت گرم خيلي حال كردم فقط قرمزته . :love:
شيش امتياز كم ميشه بازم قهرمان ميشه . :laughing:

سلام

1)stars گفتنش.
2)كفش ها مد روزش.
3)راكتش.
4)ابهتي كه موقع اومدن از خودش نشون ميده.
............
بازم بگم؟؟؟؟؟؟
خوب زاویه دید شما نسبت به Nemisi اینطوری بوده که از کفش ها و راکتش خوشت اومده البته دید تا دید و سلیقه تا سلیقه فرق داره تقصیر شما نیست! (باید بگم دلیل هات به جز شماره 1 بقیه واقعا مضحکه بود) بالاخره بین فن ها با بقیه که عادی بازی میکنند یه تفاوتی باید باشه .;)
راستي شما گفتي چون براي كشتن برنامه ريزي شده جذاب نيست, مگه كريس بقيه رو نمي كشه؟
تنها فرقي كه دارن اينه كه كريس مي كشه تا زنده بمونه,ولي نمسيس مي كشه چون برنامه ريزي شده ودستور داره!
شما اومدی یه پروژه امبرلا رو با یک انسان اونهم یکی از بهترین نیروی STARS یکی میکنی! :eek: و میگی تنها فرقش در زنده موندنش بود !!!:eek: کریس مگر به درخواست خودش وارد عمارت شد که بخواد به خاطره زنده موندن بکشه یا نکشه؟! کریس و بقیه اعضای برواوو ماموریت داشتند که گندی که آمبرلا در نزدیکی عمارت زده بود و تعداد زیادی کشته شده بودند(از جمله گروه آلفا) رو آشکار کنند. تازه کریس و بقیه اعضا stars انسانهای عادی رو نمی کشتند ولی nemisi برای کشتن افراد عادی برنامه ریزی شده بود! پس میبنی که فرق زیاد دارند متفکر . بازم بگم ;)

آخرین ویرایش:
این هم شد نظر سنجی ؟
4 تا اسم دیگه هم میزاشتی
مثلاً وسکر تو این لیست نیست در صورتی که از مهمترین شخصیتهای سری رزیدنت به حساب می یاد
من اول از Leon و بعدش هم از Nemesis خوشم میاد......
عشق nemesis منو کشته !!:cheesygri

به نظر من هم آلبرت وسکر خیلی توپه ولی کروزر و بیلی کوئن هم شخصیت های باحالی هستن .
بیلی کون کارکتر مرد رزیدنت اویل صفره که با ربکا بازی رو جلو می برن . از ربکا اصلا خوشم نمیاد .

من از آلبرت وسکر خوشم میاد چون هم خونسرده(مخصوصا تو RE:Umbrella Chronicles ) و هم با هیچ کس کار نداره و کاره خودشو می کنه.صداشم که وای عجب صدایی داره.یه نمه هم نامرده و موزی :evil: میمیرم واسه اینطور شخصیاتا.

من از آلبرت وسکر خوشم میاد چون هم خونسرده(مخصوصا تو RE:Umbrella Chronicles ) و هم با هیچ کس کار نداره و کاره خودشو
با هیچ کس کاری نداره :shocked::eek: مثل اینکه فراموش کردید 90% اتفاقاتی که در شماره اول افتاد رو این آقای وسکر مستوجبش بود و اون ماجرای از بین بردن STARS همگی از نقشه های این حضرت آقا بوده . (بهتر بود فقط میگفتین کار خودش رو میکنه که بله طبق نقشه های خودش خوب حالی به راکون سیتی داد و همه چیز رو از بین برد) :yes:

با هیچ کس کاری نداره :shocked::eek: مثل اینکه فراموش کردید 90% اتفاقاتی که در شماره اول افتاد رو این آقای وسکر مستوجبش بود و اون ماجرای از بین بردن STARS همگی از نقشه های این حضرت آقا بوده . (بهتر بود فقط میگفتین کار خودش رو میکنه که بله طبق نقشه های خودش خوب حالی به راکون سیتی داد و همه چیز رو از بین برد) :yes:

کاوه جان منظورم از اینکه با هیچ کس کار نداره اینه که به حرف هیچ کس گوش نمی ده و به قول خودت کار خودشو می کنه. :cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or