من بیشتر تعجب میکنم که چرا کسی از Mass Effect 2 یادی نکرد !!
داستانی که این بازی داشت ... .
داستانش الان که دارم مرور میکنم و یه چیزایی یادم میاد میبینم خیلی خوب بود ولی حیف همون موقع توانایی درکشو نداشتم،یه دستم کتابه Cheat بود یه دستم موس داشتم خیره سرم بازی و تا آخر میرفتم چقدم کیف میکردم:d(یادش بخیر)دوستان از syberia يادشون نرهبا اين كه يك بازي فكري بود ولي روي داستان بازي خيلي خوب كار شده بود!واقعا داستان قشنگي داشت.و همچنين شخصيت پردازي بازي خيلي خوب بود كه همين باعث ميشد داستان جالبتر و جذابتر به نظر بياد
سلامSilent hill
مخصوصا توی نسخه های قدیمی تر این داستان بازی بود که بار موفقیت بازی رو به دوش کشید
اگر طرفدارانش ناراحت نمیشن باید بگم که شاید اون موقع گیم پلی سایلنت هیل یکی از ضعیف ترین ها بود.این داستان و فضای سایلنت هیل بود که باعث موفقیتش شد.
به نظر من توی بازی اولین عامل موفقیت گیم پلی هست.هر داستان چرتی رو هم میشه به بازیباز خوروند اما با گیم پلی خوب
اینجاست که می فهمیم داستان سایلنت چگونه بار ضعف مهمترین عامل جذابیت یک بازی رو به دوش کشید.
سلام
با اینکه طرفدار این بازیم اما با حرفتون موافقم. واقعا توی نسخه های اولیه این بازی داستان نقش خیلی مهمی داشت.
چند روز پیش رفته بودم قلعه سحرآمیز. پارک ارم دقیقا منو یاد این بازی انداخت. اون مرحله بود میرفت توی شهربازی بعد از این جونورا میومدن. دقیقا همین صحنه ها یادم اومد.