بهترين داستانها مال كدوم بازيهاست؟(همراه با نظر سنجي)

کیفیت داستان بازی ها تا به امروز

• مجموع رای دهنده‌ها
    209
کلا داستان خیلی مهمه و به نظر من مهمترین بخش یک بازی داستان اونه

این بازی ها واقعا داستان زیبایی داشتن و من رو بخودشون جذب کردند

Alan Wake
Fahrenheit
Assassin's Creed Series
Enslaved
God Of War Series
Mass Effect Series
Mafia 1
Castlevania LoS
Red Dead Redemption

داستان عمیق یعنی MGS.
داستان Bioshock رو میشه تو دو خط توضیح داد.
کلا به چه امیدی شما ها و امثال شما کامنت میدید؟ عملا داری بازی رو مسخره میکنی که در سال 2007 از نظر خیلی ها فقط به خاطر داستانش تکرار نشدنی بود، این همه جایزه گرفت اونوقت 4 تا مثل شخص شما میان و بازی رو به تمسخر میگیرند؟!!!=))
یکم اطلاعات داشته باشی در مورد بازی مورد خطابت بد نیست عریزم!

Awards :
At E3 2006, BioShock was given several "Game of the Shows" awards from various online gaming sites, including GameSpot,[106] IGN,[107] GameSpy[108] and GameTrailers's Trailer of the Year.[109] BioShock received an award for Best Xbox 360 Game at the 2007 Leipzig Games Convention.[110] After the game's release, the 2007 Spike TV Video Game Awards selected BioShock as Game of the Year, Best Xbox 360 Game, and Best Original Score, and nominated it for four awards: Best Shooter, Best Graphics, Best PC Game, Best Soundtrack.[111][112] and the game also won the 2007 BAFTA "Best Game" award.[113] X-Play also selected it as "Game of the Year," "Best Original Soundtrack," "Best Writing/Story," and "Best Art Direction."[114]
At IGN's "Best of 2007" BioShock was nominated for Game of The Year 2007,[115] and won the award for PC Game of the Year,[116] Best Artistic Design,[117] and Best Use of Sound.[118] GameSpy chose it as the third best game of the year,[119] and gave BioShock the awards for Best Sound, Story and Art Direction.[120] GameSpot awarded the game for Best Story,[121] while GamePro gave BioShock the Best Story, Xbox 360 and Best Single-Player Shooter awards.[122] BioShock won the "Best Visual Art," "Best Writing," and "Best Audio" awards at the 2008 Game Developers Choice Awards.[123] Guinness World Records awarded the game a record for "Most Popular Xbox Live Demo" in the Guinness World Records: Gamer's Edition 2008. BioShock is ranked first on Game Informer’s list of The Top 10 Video Game Openings.[124]
نگفتم داستانش قشنگ نیست.
گفتم عمیق نیست.میخوای کل داستانو برات تو چند خط بنویسم؟؟؟
در ضمن اگه قشنگ بخونی می بینی به تمسخر نگرفتم;)
ROFL !! عمیق؟ نیست؟؟ نکنه این یارو چی بود اسمش، اها ، کیلزون عمیق ـه داستانش حتما؟ میتونی برای من شرح بدی اصلا عمیق توی زبان خودت چه معنی و مفهومی میده؟
ok u right man!!
کلا این بحثها رو بیا تو پروفایل تا اینجا تبدیل به کشتار گاه نشده و حرفت امضا این و اون نشده
پ.ن : خواهش میکنم اول اطلاعات پیدا کنید در هر زمینه ای و بعدا اگر خدا قسمت کرد نظری چیزی بدین، ممنونم!
دوست عزیز شما برو MGS و GOW رو بازی کن ببین داستان یعنی چی.

میترسم اینقدر عمیق عمیق میکنی غرق شی توی داستان MGS و GOW یه وقت!
پ.ن: دیگه جواب اونهایی رو که نمیتونن بحث کنن رو نخواهم داد، بذار توی دنیای کودکی عمیقشون، غرق شن!
پ.ن 2 : من گفنم MGS داستان نداره؟ گفتم GOW جیزه؟ اصلا در مورد این این 2 بزرگوار حرف نردم که مهندسین بازی سنتر صحبت منو ربط به این 2 بازی میدن، در مورد بایوشاک داشتیم صحبت میکردیم، بهتره کمی چشمان خود را بازی کنید و پستها رو دوباره مطالعه فرمایید. با تشکر

آخرین ویرایش:
کلا به چه امیدی شما ها و امثال شما کامنت میدید؟ عملا داری بازی رو مسخره میکنی که در سال 2007 از نظر خیلی ها فقط به خاطر داستانش تکرار نشدنی بود، این همه جایزه گرفت اونوقت 4 تا مثل شخص شما میان و بازی رو به تمسخر میگیرند؟!!!=))
یکم اطلاعات داشته باشی در مورد بازی مورد خطابت بد نیست عریزم!

Awards :
نگفتم داستانش قشنگ نیست.

اقا من رفتم با PS3 یم GOW3 بازی کنم (تیوپم میبرم غرق نشم=)))BYEE
میدونم درصدش بالاس ریسکش بین همه داستانا فقط میدم 20 بش
(غریق نجاتم هستش:)):)))

آخرین ویرایش:
نگفتم داستانش قشنگ نیست.

میدونم درصدش بالاس ریسکش بین همی داستانا فقط میدم 20 بش

برادر خیلی باحالید . مشتاق پست دادن دوبارت هستم . GOWIII که عملا داستان نداشت . پس بشین جای داستان نوشتن برام رو کاغذ خط خطی کن .

من فکر کنم داستان بازی Silent Hill خیلی جذاب باشه. پیچیده و بزرگ.
البته این وسط در 99 درصد موارد بازیهای RPG داشتان بسیار پیچیده ای دارن. بزرگترین نمونه اش Dragon Age

دوستان n0Ob ـی که به ساحت مقدس داستان و شخصیت پردازی Metal Gear Solid شک دارن و تکه میندازن ، بهتره خودباز بینی کنن ...
از دید من :
Metal Gear Solid 3
FF X
FF VII
Metal Gear Solid 4
Shenmue
.......

• Like
Reactions: pedramstalker
بازم حسش نیست نارنجک به کمر ببندم(خوابم میاد) ولی خدایی یه سوال، Clive Barker's Jericho خدایی داستانه فوقالعاده ای نداشت؟
بایو شاک داستانش خیلی جالب بود.
ولی داستانه بازیای دیگه ای هم اینجا جا داشت مثله Dragon Age و Warcraft Series چه RPG ایش چه استراتژیکش Mortal Kombat و Street Fighter.
و پر محتوا ترین داستان:
Counter Strike
=))

میدونم درصدش بالاس ریسکش بین همه داستانا فقط میدم 20 بش

الان GOW3 داستانش خیلی عمیق بود ؟!!!!!!!!

من فن سایلینت هیل نیستم اما به نظر من داستان فقط رزیدنت اویل و سایلینت هیل قشنگ هستند.البته داستان سایلنت هیل رو هنوز به طور کامل نمیدونم ولی این 2 تا بازی هر چند داستانشون کلی باهم تفاوت داره اما یکی از علت های موفقیتشون داستانشون هست.به نظر من داستان خیلی تاثیر زیادی تو پیشرفت بازی میتونه داشته باشه هر چند که بعضی از بازی ها با وجود اینکه داستان خیلی جذابی ندارند مثل Dead space ولی باز هم جز بازی های موفق به شمار میرن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or