M2Terrorism
کاربر سایت
داستان Bioshock زیاد عمیق نیستش.تعجب میکنم با اینکه میگین داستان مهمه در بازی چرا هیچکسی به داستان سری Bioshock هیچ اشاره ای نکرده ؟
داستان Bioshock زیاد عمیق نیستش.تعجب میکنم با اینکه میگین داستان مهمه در بازی چرا هیچکسی به داستان سری Bioshock هیچ اشاره ای نکرده ؟
میشه بگین داستان عمیق یعنی چی و مثال بزنین کدوم یک از بازیها داستان عمیق دارن؟داستان Bioshock زیاد عمیق نیستش.
داستان عمیق یعنی MGS.میشه بگین داستان عمیق یعنی چی و مثال بزنین کدوم یک از بازیها داستان عمیق دارن؟
کلا به چه امیدی شما ها و امثال شما کامنت میدید؟ عملا داری بازی رو مسخره میکنی که در سال 2007 از نظر خیلی ها فقط به خاطر داستانش تکرار نشدنی بود، این همه جایزه گرفت اونوقت 4 تا مثل شخص شما میان و بازی رو به تمسخر میگیرند؟!!!داستان عمیق یعنی MGS.
داستان Bioshock رو میشه تو دو خط توضیح داد.
ROFL !! عمیق؟ نیست؟؟ نکنه این یارو چی بود اسمش، اها ، کیلزون عمیق ـه داستانش حتما؟ میتونی برای من شرح بدی اصلا عمیق توی زبان خودت چه معنی و مفهومی میده؟نگفتم داستانش قشنگ نیست.
گفتم عمیق نیست.میخوای کل داستانو برات تو چند خط بنویسم؟؟؟
در ضمن اگه قشنگ بخونی می بینی به تمسخر نگرفتم
دوست عزیز شما برو MGS و GOW رو بازی کن ببین داستان یعنی چی.
نگفتم داستانش قشنگ نیست.کلا به چه امیدی شما ها و امثال شما کامنت میدید؟ عملا داری بازی رو مسخره میکنی که در سال 2007 از نظر خیلی ها فقط به خاطر داستانش تکرار نشدنی بود، این همه جایزه گرفت اونوقت 4 تا مثل شخص شما میان و بازی رو به تمسخر میگیرند؟!!!
یکم اطلاعات داشته باشی در مورد بازی مورد خطابت بد نیست عریزم!
Awards :
نگفتم داستانش قشنگ نیست.
گفتم عمیق نیست.میخوای کل داستانو برات تو چند خط بنویسم؟؟؟
در ضمن اگه قشنگ بخونی می بینی به تمسخر نگرفتم
اقا من رفتم با PS3 یم GOW3 بازی کنم (تیوپم میبرم غرق نشم)BYEE
میدونم درصدش بالاس ریسکش بین همی داستانا فقط میدم 20 بش
(غریق نجاتم هستش)
اقا من رفتم با PS3 یم GOW3 بازی کنم (تیوپم میبرم غرق نشم)BYEE
میدونم درصدش بالاس ریسکش بین همه داستانا فقط میدم 20 بش
(غریق نجاتم هستش)
نظر شما درسته.الان GOW3 داستانش خیلی عمیق بود ؟!!!!!!!!
تعجب میکنم با اینکه میگین داستان مهمه در بازی چرا هیچکسی به داستان سری Bioshock هیچ اشاره ای نکرده ؟