بهترين بازي سال 2008 از نظر شما؟

اولا اینجا انجمن 360 هست MGS4 چه دخلی به اینجا داره؟
ثانیا من MGS4 رو دارم یه خورده هم بازی کردم فکر میکنم اصلا آشه دهن سوزی نیست
سبک رو عوض کرده گند زده تو بازی اومده راه رفتنه سوم شخص رو یاد بگیره راه رفتنه
خودشم یادش رفته( چیزه زیادی رو از دست ندادند اونایی که بازیش نکردن)

سلام. کسی بازی المپيک 2008 رو بازی کرده؟ چطوره؟ بگيرم؟​
این سوال شما هیچ ربطی به این تاپیک نداره.ولی بازم جواب میدم:اگر الاغ رو با لانچیکو بزنی این رو بازی نمیکنه
icon12.gif
البته قصد توهین ندارم ولی بازی بدی هست

DEVIL MAY CRY 4
GTA IV چیه بابا همه ی مرحله هاش تکراری و خسته کنندس در ضمن درسته که نسبت به نسخه قبلی گرافیک بالاتر و یک سری قابلیت جدیدم داره ولی در کل قبلی خیلی قابلیتاش بیشتر و بهتر بود مرحله هاش هم اصلا تکراری نبود MAP ش هم که اصلا قابل مقایسه با این ورژن IV نیست البته این فقط نظر من و نظر شما هم کاملا محترمه

مگر RESIDENT EVIL 5 یا GEARS OF WAR 2 ، امسال قراره بیاد که دوستان اینها رو بهترین بازیای امسال معرفی کردن ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused:

re5 که معلوم نیست کی میاد ولی بعید میدونم توی 2008 بیاد فکر کنم نزدیکای عید بیاد GOW2 هم که تو نوامبر 2008 میاد دوستانیم که RE5 رو بهترین بازیه 2008 انتخاب می کنن احتمالا امیدوارن که تو 2008 بیاد
من برای ps3 رو دیده بودم زده نامعلوم فکر کردم 360 هم همینطوره
re5 برای 360 همون 13 مارچ 2009 میاد

آخرین ویرایش:
اولا اینجا انجمن 360 هست MGS4 چه دخلی به اینجا داره؟
ثانیا من MGS4 رو دارم یه خورده هم بازی کردم فکر میکنم اصلا آشه دهن سوزی نیست
سبک رو عوض کرده گند زده تو بازی اومده راه رفتنه سوم شخص رو یاد بگیره راه رفتنه
خودشم یادش رفته( چیزه زیادی رو از دست ندادند اونایی که بازیش نکردن)

این حرفا رو نزن که خندم میگیره ..................:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

شما یه ذره برو جلو تا تا معنی MGS4 رو بهتر متوجه شی و بدونی که چرا از GameSpot 10 گرفته..

این بازی خارق العادس و بینظیره ......................................و تنها دلیلی بود که من PS3 خریدم (+ GOD OF war) :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or