bazi_khor کاربر سایت Aug 26, 2008 #35 اول نینجا گایدن 2 بعد هم residen evil 5 بعد هم splinter cell:conviction
Sha7ab کاربر سایت Aug 27, 2008 #40 نوشته شده توسط bazi_khor: اول نینجا گایدن 2 بعد هم residen evil 5 بعد هم splinter cell:conviction بیشتر... دمت گرم . منم دقیقا همینا
نوشته شده توسط bazi_khor: اول نینجا گایدن 2 بعد هم residen evil 5 بعد هم splinter cell:conviction بیشتر... دمت گرم . منم دقیقا همینا
babz کاربر سایت Aug 27, 2008 #42 بی صبرانه منتظر Red alert3وpes2009هستم فعلا که gta بهترین بازیه حلالشون باشه بازی پرو پیمونیه
Red_Yashar کاربر سایت Aug 27, 2008 #44 یکم خیلی زود نیست؟ به نظر من که Fallout 3 می شه اما در بین بازی هایی که فعلا عرضه شدن، MGS4 و GTA4 بهترن از بقیه. انتخاب شخصی مم Mirror's Edge ه.
یکم خیلی زود نیست؟ به نظر من که Fallout 3 می شه اما در بین بازی هایی که فعلا عرضه شدن، MGS4 و GTA4 بهترن از بقیه. انتخاب شخصی مم Mirror's Edge ه.
test84 کاربر سایت Aug 27, 2008 #45 شما بايد بهترين بازي سال قبل رو پيدا كنين، اگه دنبال همچين چيزي هستين چون سال 2008 كه تموم نشده كه بشه گفت بهترين بازي چي هستش. (هرچند بهترين بازي وجود نداره، نه تو يه سال، نه تو يه سبك، ميشه يه top 10 مثلا بدست آورد)
شما بايد بهترين بازي سال قبل رو پيدا كنين، اگه دنبال همچين چيزي هستين چون سال 2008 كه تموم نشده كه بشه گفت بهترين بازي چي هستش. (هرچند بهترين بازي وجود نداره، نه تو يه سال، نه تو يه سبك، ميشه يه top 10 مثلا بدست آورد)