ولی gta iv رو هم نباید دست کم گرفت اون عظمتی که GTA داشت فکر نکنم متال گیر داشته باشه چون واقعا عظیم بود در ضمن منتقد ها هم نمیتونن مثلا خوب رو 10 و خوب تر رو 12 بدن پس مجبورن که بین خوب و خوب تر رو یک نمره بدن فکر نکنم کسی شک داشته باشه که سری بازیهایMGSجزو بهترین بازی هایی هستن که ما تابحال دیدیم این یک بازی بزرگ هست به هر حال من فکر کنم GEOW2نمره 8یا9رو از سایتهای بازی بگیره من بهترین بازی 2008رو بترتیب میگم
MGS4
Little Big Plant
GTA IV
GEOW2با ترحم
کسایی که MGSرا امتحان نکردند لطفا نظر ندهند چون ام جی اس یک دنیاست

ا فکر کنم اشتباه نوشتی باید از پایین به بالا بنویسی:biggrin1:نمی دونم ولی شما روتون میشه little big planet بگیرید و جلو خانواده بازی کنید؟:biggrin1:من دارم گرز1 یا کا لاف بازی میکنم همه میگن بچه ای مگه بازی میکنی حالا خدا به داد این برسه.:biggrin1:هر حال من فکر کنم GEOW2نمره 8یا9رو از سایتهای بازی بگیره من بهترین بازی 2008رو بترتیب میگم
MGS4
Little Big Plant
GTA IV
GEOW2
هر کس نظر شخصیه خودشو داره.ا فکر کنم اشتباه نوشتی باید از پایین به بالا بنویسی:biggrin1:نمی دونم ولی شما روتون میشه little big planet بگیرید و جلو خانواده بازی کنید؟:biggrin1:من دارم گرز1 یا کا لاف بازی میکنم همه میگن بچه ای مگه بازی میکنی حالا خدا به داد این برسه.:biggrin1:
ا فکر کنم اشتباه نوشتی باید از پایین به بالا بنویسی:biggrin1:نمی دونم ولی شما روتون میشه little big planet بگیرید و جلو خانواده بازی کنید؟:biggrin1:من دارم گرز1 یا کا لاف بازی میکنم همه میگن بچه ای مگه بازی میکنی حالا خدا به داد این برسه.:biggrin1:

فکر نکنم کسی شک داشته باشه که سری بازیهایMGSجزو بهترین بازی هایی هستن که ما تابحال دیدیم این یک بازی بزرگ هست به هر حال من فکر کنم GEOW2نمره 8یا9رو از سایتهای بازی بگیره من بهترین بازی 2008رو بترتیب میگم
MGS4
Little Big Plant
GTA IV
GEOW2با ترحم
کسایی که MGSرا امتحان نکردند لطفا نظر ندهند چون ام جی اس یک دنیاست
در حد اون همه تعریف نبود(رو پلی3 داداشم بازیکردم) ولی اون اول بازی خیلی قشنگ بود من کف کردم ولی دیگه بقیه بازی اون هیجانو نداشت اون مرحله که سوار موتور بود هم باحال بودفکر کنم شما تو سایت میگردی که یه ابراز وجودی از ps3 بکنی نه؟
چون اینجا انجمنه 360 هست
درثانی خدا وکیلی از MGS4 چی دیدی؟
منم دارم بازی میکنم چی داره که ما نمیبینیم؟
اسپلینتر سل ازش قشنگتره

سلام عنوان تاپیک نوشته بهترین بازی سال 2008 ننوشته فقط برای 360 .نوشته؟
در ضمن اینجا بعضی ها هم بازی های پلی 3 تو لیست بهتریناشون بوده
نه من هم پلی 3 رو دوست دارم و هم 360 رو
من از MGS4همه چی رو دیدم بازی برای من در MGSمعنا گرفت
شما ازGEOWچی دیدی؟یه محیط تاریک و سرد و بی روح و خشن
ام جی س هم مخفی کاری هست هم اکشن اگه بد بود سایتها بهش 10 نمیداند
دوست خوب من.
هرکی یه سلیقه ای داره
ولی من کلا باGEOWمشکل دارم
فکر کنم شما تو سایت میگردی که یه ابراز وجودی از ps3 بکنی نه؟
چون اینجا انجمنه 360 هست
درثانی خدا وکیلی از MGS4 چی دیدی؟
منم دارم بازی میکنم چی داره که ما نمیبینیم؟
اسپلینتر سل ازش قشنگتره