دوستان من سه تا اکانتم فقطاونم ظرفیت ۳ هام این بلاسرشون اومد هر سه تارو از یه نفر خریده بودم با کلی اکانت ظرفیت ۲ الان در حال حاضر ظرفیت ۲ ها سالم هستن شکر خدا فقط ظرفیت ۳ ها بن شدن ، ۳ شب پیش و امشب با پشتیبانی سونی صحبت کردم با سه تا ادمین هر سه شون یه حرف به من زدن پیگیر اکانتا دیگه نشو این اکانتا نقض قانون کردن و به هیچ وجهی دیگه قابل برگشت نیستن ، از جایی که من این شخصی که اکانت ازش خریدم کاملا ادم درستی هستش و میدونم گیفت کارتش قانونی بوده و از طرفی این بنده خدا چون میل ایرانی ساخته بوده نه جیمیل و نه یاهو خودش فکرمیکرد بایت دامه @iran.ir هستش که اینجور شده ولی من بعد کلی صحبت و کشو قوص به این نتیجه رسیدم کلا این مشکل برای کسایی میفته یا افتاده که اکانت ظرفیت ۳ دست ۲ نفر یا ۳ نفر هستش یجور شیر شده اکانت ظرفیت ۳ و سونی برای همین دلیل بن دایم کرده از طرفی من صحبت کردم گفتن پیام فرستادن به میلا و من به جفت میلا دسترسی کامل داشتم و هر روزچک میکنم تا این ثانیه تایپ میکنم دلیل بن شدنی برام ارسال نشده و هرچیم از ادمین پرسیدم دلیل بن شدن چیه تفره رفت و فقط میگفتش نقض قانون کردین و پیام اومده به میلتون درحالیکه هیچ شخص بن شده ای پیامی دریافت نکرده از سونی تو میلش این کل تحربیات من بوده و ماها هم به خاطر سود کردن زیاد اکانت فروشا و فروختن اکانت ظرفیت ۳ به چن نفر نا پول بیشتری در بیارن به این روز افتادیم . پس بعد این اکانت از کسی نخرین و فقط خودتون اکانت بخرین تا کسی اکانت شیر شده ظرفیت ۳ بهتون نده تا بن بشه .