بعد از چند ماه شایعه سرنوشت HALO 4 مشخص شد !

.:N!MA:.

کاربر سایت
Frank-Oconner.jpg

Frank O’Connor از استودیو 343 Industries همه چیز را روشن کرد .
در حال حاضر چند ماهی هست که شایعات کنسول نسل بعد مایکروسافت به گوش میرسد و در آخرین شایعات حاکی از آن بود که کنسول نسل بعدی مایکروسافت سال 2012 عرضه میشود و بسیاری به این نتیجه و باور رسیده اند که HALO 4 یکی از عناوین لانچ کنسول بعدیست . Frank O’Connor در اظهاراتش شایعات HALO 4 رو به اتمام رسوند .
development director at 343 Industries has confirmed that Halo 4 is indeed an Xbox 360 title
فرانک گفت :
بازی HALO 4 برای XBOX360 هست و از موتور اصلاح شده ی این سری بهره میبرد . و از منحصر بفرد بودن آن و تحولات اون میگه :
Not really a singular engine since it goes through fairly radical evolutions all the time
بعد نظر نویسنده که خلاصه شده به نوعی در جایی از متن میگه که این سود بیشتر رو برای HALO 4 داره بخاطر install base بزرگ X360 .
پس با این حساب HALO 4 قطعا اختصاصی X360 خواهد بود در سال 2012 .
خوش باشید فنهای X360 .
منبع :
---------------------
میشه مطمعن شد حداقل تا پایان سال 2012 کنسول مایکروسافت عرضه نمیشه ( نظر شخصی )

آخرین ویرایش:
کاربران عزیز طرفدار هیلو، شرمنده این سوال رو اینجا میپرسم البته فقط قصدم دونستنه و خواهشا نپرید بهم :) میشه بگید این هیلو دقیقا چه استانداردهایی رو به سبک fps اضافه کرده؟ چه چیزیه این بازی باعث محبوبیت و فروشش شده؟ من خودم کنسول ندارم و همیشه روی pc بازی ها رو انجام دادم و انجام میدم و انجام خواهم داد و متاسفانه این بازی رو تجربه نکردم و فقط نسخه ی 3 رو خونه ی یکی از دوستان دیدم البته خیلی کوتاه ، ولی گیم پلی ها و تریلرهاش رو همیشه دانلود کردم و دیدم. از چیزهایی که من دیدم دقیقا متوجه نشدم این بازی چجوری اینقدر نمراتش خوبه آخه از نظر من خیلی چیز معمولی ایه البته با توجه به اطلاعات محدودم از این بازی. گرافیک بازی هم که جلوی خیلی از fps های کنسولی کم میاره و اکشنشم شبیه بیشتر fps های حاضره و چیز خارق العاده ای ندیدم . گفتم من خودم فن هیچ کنسولی نیستم و خیلی از بازی های هر دو کنسول رو آرزو داشتم که روی pc هم تجربه کنم مثل geow و u و killzone و fortza و alan wake و ...... ولی نمیدونم چرا با این بازی به قول یکی از دوستان اصلا هایپ نمیشم. اگه میشه یکم توضیح بدین ممنون.
جوابت رو فقط در یه جمله میتونم بگم
گیم پلی این بازی خارق العادست
به طوریکه اگه یه بار بازی کنی دیگه بیخیالش نخواهی شد

یعنی چجوری روتون میشه CODبا Halo مقایسه کنید از هر نظر نگاه کنید Halo شاخ تر از این عنوان تکرار در تکراره (هرچند خودم تا 2سال پیش از فن هاش بودم ولی دیگه بهش هیچ امیدی ندارم)
Halo 3 از نظر فروش که تا الان بیش از 14 میلیون نسخه فروخته به تنهایی پرفروش ترین عنوان 360 هست و بلک اوپس هم فکر نکنم ردش کرده باشه جالبه هیلو 3 که سال 2007 اومده هنوز جز 50 بازی پرفروش آمازون هست حتی یادمه جز 20 تا هم اومده تو این یک ماه :d نمره ها هم که هرجوری حساب کنید بازی هیلو شاخ تر و سر تره
کاربران عزیز طرفدار هیلو، شرمنده این سوال رو اینجا میپرسم البته فقط قصدم دونستنه و خواهشا نپرید بهم :) میشه بگید این هیلو دقیقا چه استانداردهایی رو به سبک fps اضافه کرده؟ چه چیزیه این بازی باعث محبوبیت و فروشش شده؟ من خودم کنسول ندارم و همیشه روی pc بازی ها رو انجام دادم و انجام میدم و انجام خواهم داد و متاسفانه این بازی رو تجربه نکردم و فقط نسخه ی 3 رو خونه ی یکی از دوستان دیدم البته خیلی کوتاه ، ولی گیم پلی ها و تریلرهاش رو همیشه دانلود کردم و دیدم. از چیزهایی که من دیدم دقیقا متوجه نشدم این بازی چجوری اینقدر نمراتش خوبه آخه از نظر من خیلی چیز معمولی ایه البته با توجه به اطلاعات محدودم از این بازی. گرافیک بازی هم که جلوی خیلی از fps های کنسولی کم میاره و اکشنشم شبیه بیشتر fps های حاضره و چیز خارق العاده ای ندیدم . گفتم من خودم فن هیچ کنسولی نیستم و خیلی از بازی های هر دو کنسول رو آرزو داشتم که روی pc هم تجربه کنم مثل geow و u و killzone و fortza و alan wake و ...... ولی نمیدونم چرا با این بازی به قول یکی از دوستان اصلا هایپ نمیشم. اگه میشه یکم توضیح بدین ممنون.
چون نیاز به هایپ نداره :d
ببین Halo کامل ترین FPS هست که از روز اول اومده اولین کاری هم که کرد رایج کردن عرضه عنوان ها FPS روی کنسول ها بود دوما قابلیت ها بازی از جمله ماشین سواری-تانک سواری استفاده از هلیکوپتر و غیره از اول تو بازی بوده به مرور اضافه نشده درحالی که خیلی از بازی ها تا طرف اجازه نده نمیتونه نه سوار بشی نه کاری کنی قابلیت هایی که تو هر بخش هیلو داریم هنوز هم خیلی ها ندارند
گرافیک هم بیشتر تو هیلو هنری هست تا تکنیکی یعنی از اولش هم همین بوده گرافیک قسمت سوم در سطح بالایی بوده هرچند تو ایران همیشه عکسش میگند
از طرفی با یک تریلر و 10 دقیقه بازی کردن نمیتونی گرفتارش بشی باید کل بازیش بکنی بعد بری سراغ مپ هاش و بخش آنلاین تازه میفهمی با چی طرف هستی :d

• Like
Reactions: uriel
ممنون از دو دوست عزیز BSB_ 787 و bayern_vahid .
حقیقتش بازم جوابمو نگرفتم :d البته با این کامیونیتیه عظیمی که این بازی داره من هیچ وقت منکر زیبایی هاش نبودم و نخواهم بود و عقل جمعی و امتیازات و فروشش گواه از بزرگ بودن بازی هست ولی خیلی دوست دارم دلیلش رو بدونم و اینکه منظور از وارد کردن عناصر و استاندارد های جدید به سبک fps دقیقا چه چیزهایی هست؟ به فرض وقتی من میگم سری HALF LIFE مخصوصا HALF LIFE 2 سبک اول شخص رو دگرگون کرد دلایلم ایناست: این بازی به طور قطع اولین بازی ای بود که فیزیک رو در بازی های ویدئویی تعریف کرد طوری که هنوز به زیبایی و واقعیت پذیریه فیزیک این بازی بازی ای ساخته نشده یعنی اجسام دقیقا با توجه به قوانین نیوتن بارگذاری شدن توی محیط یا از لحاظ گرافیک تکنیکال و بصری استانداردهای جدیدی و شاخصه های نویی رو ابداع کرده که اونو هنوزم ممتاز نگه داشته و از همه مهمتر انقلاب در مکانیک گیم پلی رو توی هر دو نسخش شاهد بودیم که با توجه به یک روایت داستانیه قوی و کلکسیون اسلحه های منحصر به فرد و وجود ادوات و وسایل نقلیه تنوع زیبای محیطی و هوش مصنوعیه چالش برانگیز نسبت به زمان خودش و reaction زبیای کرکترها نسبت به اتفاقات و همخوانیه دقیق لب و دهان با گفتار و نشون دادن احساسات کرکترها در صورتشون (منظورم حرکات لب و دهان و کلا عضلات چهره ی کرکترهاست که به خوبی میشه احساسات رو در چهرشون مشاهده کرد) تجربه ای رو خلق کرده که اگه مثلا هنوز کسی این بازی رو بازی نکرده باشه و همین امروزم اونو بازی کنه بر زیبایی اون بعد این همه سال صحه میذاره. یا بازیه QUAKE 1 به گفته بسیاری از کارشناسان و سایت ها اولین بازی سه بعدیه حقیقی در صنعت گیم هستش. البته با بازی کردن یک بازی دقیقا میشه نقاط ضعف و قوت اونو فهمید ولی متاسفانه برای من فعلا امکان انجام ان بازی نیست و واسه ی همینه که مزاحم دوستان توی این تاپیک شدم و میخوام بدونم اون استانداردها دقیقا چی هست؟ به هر حال بازم از دو دوستم برای پاسخگوییشون تشکر میکنم:).

آخرین ویرایش:
حقیقتش بازم جوابمو نگرفتم :d البته با این کامیونیتیه عظیمی که این بازی داره من هیچ وقت منکر زیبایی هاش نبودم و نخواهم بود و عقل جمعی و امتیازات و فروشش گواه از بزرگ بودن بازی هست ولی خیلی دوست دارم دلیلش رو بدونم و اینکه منظور از وارد کردن عناصر و استاندارد های جدید به سبک fps دقیقا چه چیزهایی هست؟ به فرض وقتی من میگم سری HALF LIFE مخصوصا HALF LIFE 2 سبک اول شخص رو دگرگون کرد دلایلم ایناست: این بازی به طور قطع اولین بازی ای بود که فیزیک رو در بازی های ویدئویی تعریف کرد طوری که هنوز به زیبایی و واقعیت پذیریه فیزیک این بازی بازی ای ساخته نشده یعنی اجسام دقیقا با توجه به قوانین نیوتن بارگذاری شدن توی محیط یا از لحاظ گرافیک تکنیکال و بصری استانداردهای جدیدی و شاخصه های نویی رو ابداع کرده که اونو هنوزم ممتاز نگه داشته و از همه مهمتر انقلاب در مکانیک گیم پلی رو توی هر دو نسخش شاهد بودیم که با توجه به یک روایت داستانیه قوی و کلکسیون اسلحه های منحصر به فرد و وجود ادوات و وسایل نقلیه تنوع زیبای محیطی و هوش مصنوعیه چالش برانگیز نسبت به زمان خودش و reaction زبیای کرکترها نسبت به اتفاقات و همخوانیه دقیق لب و دهان با گفتار و نشون دادن احساسات کرکترها در صورتشون (منظورم حرکات لب و دهان و کلا عضلات چهره ی کرکترهاست که به خوبی میشه احساسات رو در چهرشون مشاهده کرد) تجربه ای رو خلق کرده که اگه مثلا هنوز کسی این بازی رو بازی نکرده باشه و همین امروزم اونو بازی کنه بر زیبایی اون بعد این همه سال صحه میذاره. یا بازیه QUAKE 1 به گفته بسیاری از کارشناسان و سایت ها اولین بازی سه بعدیه حقیقی در صنعت گیم هستش. البته با بازی کردن یک بازی دقیقا میشه نقاط ضعف و قوت اونو فهمید ولی متاسفانه برای من فعلا امکان انجام ان بازی نیست و واسه ی همینه که مزاحم دوستان توی این تاپیک شدم و میخوام بدونم اون استانداردها دقیقا چی هست؟ به هر حال بازم از دو دوستم برای پاسخگوییشون تشکر میکنم:).
انقدر زیاده که باید واسش مقاله نوشت، واسه همین کسی درست توضیح نمیده:دی حالا من تا جایی که یادم میاد نام میبرم.

1. اولین اول شخص کنسولی با دو آنالوگ (کلا امکان پذیر شدن و به شدت محبوب شدن FPS روی کنسول). به قول IGN اگه شما یه FPS میخرید و بدون اینکه برید تو Controll Settingـش، راحت بازی میکنید به خاطر هیلوئه:دی هنوزم اکثر FPS ها از روی استانداردی که هیلو گذاشت تبعیت می کنند.
2. هیلو اولین FPSـی بود که Health یا خون شما به طور اتوماتیک پر می شد. تا قبل از آن یکی از کارهای اصلی در بازی های این سبک، گشتن دنبال مرغ و Med Kit و این صحبت ها بود. حالا شاید یه سری از این موضوع خوششون بیاد، ولی کسانی که دنبال یک اکشن نفس گیر بودند، هیلو این سبک را وارد مرحله جدیدی کرد. این تازه فراتر از سبک FPSـه و الان تو همه نوع سبکی (از TPS تا RPG) هم دیده میشه و تاثیرش خیلی خیلی فراگیر بوده.
3. هیلو اولین FPSـی بود که در آن شما فقط می توانستید دو اسلحه در هر زمان حمل کنید. تا قبل از اون در بازیهایی مثل Doom یا Half-Life به تعداد Number های روی کیبورد، کاراکتر اصلی اسلحه حمل می کرد، اما در هیلو شما یک اسلحه در دست و یک اسلحه هم در پشت خود قرار می دادید. این خودش یکی از واقع گرایانه ترین المان هایی بود که به بازیهای FPS تزریق شده و تقریبا 90% شوترها (مثل سری CoD و BF) الان ازش استفاده می کنند.
4. پرتاب نارنجک با یک دکمه (دیگه نیازی نبود اول Equip کنی)
5. Melee زدن با اسلحه
6. وسایل نقلیه در یک بازی اول شخص (حتی در بخش مالتی پلیر)
7. بهترین داستانی که تا اون زمان در یک بازی FPS دیده شده بود.
8. تنوع و منحصر به فرد بودن اسلحه های بازی که هنوزم نمونه اش تو هیچ بازی دیده نمیشه. وجود بیش از یک نوع نارنجک (نارنجک پلاسمایی هم هنوز نمونه اش دیده نشده).
9. فیزیک و خصوصا هوش مصنوعی بی نظیر و شاهکار، طوری که هنوزم بعد از 10 سال Halo 1 رو بازی کنید، هوش مصنوعیش از 50-60 درصد بازیهای الان بهتره. همینطور گرافیک فوق العاده در زمان خودش + محیط عظیم و Sandbox گونه که تا اون زمان هیچ بازی FPSـی مراحلش انقدر بزرگ نبود.
10. سیستم Matchmaking اولین بار در هیلو 2 استفاده شد و الان استاندارد تمام بازیهای آنلاین کنسولیه.
11. Forge و Theatre که در هیلو 3 معرفی شد و هنوزم رو کنسول نمونشون نیست (فقط فکر میکنم U2 و یکی دو تا بازی دیگه از Theatre استفاده کردن).
12. یه چیزی که شاید خیلی هم مهم نباشه، ولی جالبه:دی الان دیدید تو خیلی از بازیها یه زن تو بی سیم باهاتون حرف میزنه و میگه چیکار کنید؟ یه مقدار هم خز شده البته:دی این موضوع رو هم اولین بار بین FPS ها تو هیلو دیدیم که کورتانا بهمون میگفت الان چیکار کنیم یا چه اتفاقی افتاده و اینها. خیلی مهم نیست ولی خُب جالبه:دی
13. Halo بزرگترین و بهترین لانچ تایتل تاریخ است، روی هر پلتفرمی. و بازی که یه تنه مایکروسافت رو از شکست مطلق نجات داد.
14. مسترچیف محبوب ترین کاراکتر بین تمام بازی های اول شخص، و جزو 5 کاراکتر محبوب و Iconic تاریخ است.

بازم هست که من الان یادم نمیاد. تاثیرات هیلو یه موضوعیه که همه میدونن و فقط تو ایرانه که هنوز تو سال 2011 هم باید توضیحش بدیم. Halo آغاز کننده نسل جدیدی از شوترها بود که اسمشون رو Modern Shooter گذاشتن (مثل CoD و امثالهم).

چرا کاری میکنید که من پاشم بیام دوباره به Halo حمله ور شم آخه ؟ بگذارید این قضیه ی Halo و ما مسالمت آمیز بمونه ، نکن اینطوری بابک

من نمبدونم چه اصراری دارید مدام بحث شوترهای کنسولی قبل از Halo رو به PC تعمیم بدید ؟

همین سیستم ترمیم شدن بعد از یه مدت تیر نخوردن رو HALO آورده :دی استفاده از دو اسلحه (به جای یه گونی اسلحه :دی) که به واقع گرایانه تر شدن بازی کمک میکنه برای HALO ـه :دی قابلیت ضبط کردن بازی خودت و ... و خیلی چیزهای دیگه که با هر نسخه ی شماره دار یا فرعی به دنیای FPS وارد میکنه :دی
و نکته ی مهم توی گیم پلی سند باکس بودنشه ! :دی یعنی مثلاً فرض کن توی یه بازی OW چه جوری می تونی هر جا بچرخی و هر کاری بکنی ! اینم مشابه همونه ولی با این تفاوت که محیط به اون اندازه نیست , ولی یه محیط خیلی بزرگ هست که ذره ذره اشیائ داخل اون محیط تاثیر پذیر از نحوه ی بازی گیمر هست :دی از تخریب و محیط و وسایل بگیر تا وسایل نقلیه :دی حتی می تونی هر وسیله ای که دوست داری سوار بشی , می تونی خیلی جاه طلبانه (:دی) وسیله ی نقلیه ی دشمن ها رو ازشون بگیری و سوار بشی یا نه دلت نخواست با یه حرکت تمیز اون وسیله ی نقلیه رو روی سر سرنشینش خراب کنی و ... :دی یعنی کلاً تابع حرکات خودتی نه اون چیزی که بازی بهت دیکته کنه ! :دی
یه نکته ی جالب اینکه حتی توی ماشین انتخاب با خودته که راننده باشی یا کنار راننده بشینی و با اسلحه ی خودت ملت رو نفله کنی یا نه بری عقب ماشین پشت تیربار :دی
و
.
.
.
ویرایش :
اِ بابک هم چندی پیش گویا همه چی رو نوشت :دی

من نمبدونم چه اصراری دارید مدام بحث شوترهای کنسولی قبل از Halo رو به PC تعمیم بدید ؟
اصولا یک سری افراد مثل شما هیچ وقت نمی تونند با واقعیت ها کنار بیاند. حالا نمی دونم الان این چیز های که بابک نوشت چه ربطی به حرف شما داره ( به جز گزینه 14 که بیشتر نظر شخصیش بوده ). البته انتظاری هم نمیره دیگه وقتی امثال شما میاند میگند کرایسیس کنسولیزه شده باید انتظار همین پست ها هم داشت !

• Like
Reactions: Panther_X
من فكر ميكنم سليقه شما با جَو بازي و سبك هنري تا حدودي فانتزي اون جور نيست و به همين دليل نميتوني با بازي ارتباط برقرار كني تا بتوني گيم پلي و قابليت هاي بازي رو درك كني (مشكلي كه خود منم با اين بازي دارم كه برميگرده به سليقه شخصي من)
Concept Trailer جديدي كه از Halo 4 ديدم برخلاف بازي هاي قبلي هيلو ازش خوشم اومد, هم از موسيقي و هم Concept Art ها كه اميدوارم خود بازي هم به همين شكل باشه تا منم بتونم از بازي لذت ببرم, شايد شما هم خوشتون اومد.
خلاصه اينكه جَو و سبك هنري بازي خيلي روي مخاظب تاثير داره, براي مثال من بشدت از سبك هنري و جَو Killzone 2 خوشم مياد تا حدي كه ضعف داستان و شخصيت پردازي و گيم پلي نچندان درگير كننده اون تاثيري توي لذتي كه از بازي بردم نداشت.

dreadlord و chuji عزیز:
واقعا ممنون بابت توضیحات کاملتون. الان قانع شدم. خوب شاید به شخصه با بعضی از تغییراتی که هیلو توی این سبک بوجود آورده مثل محدودیت در حمل سلاح زیاد موافق نباشم ولی نمیشه منکر تغییر و پیچش این سبک با عوض کردن این المان شد. ولی با سیستم بازگشت سلامتی بعد از مدت کوتاه و عدم نیاز به health pack خیلی موافقم. نمیدونستم این استاندارد رو هیلو اضافه کرده. به هر حال آرزوی شخصیم هست که یه روزی بشه بازی های خوب کنسولی رو روی pc هم بازی کرد و این تعصب هارو گذاشت کنار. همینطور بازی های خوب pc هم روی کنسول ها با کیفیت خوب اجرا بشن. از توضیحات کامل و مفیدتون ممنونم.
BIGnote :
نه اتفاقا ، منظورم از گرافیک بیشتر بعد تکنیکالش بود. وگرنه با گرافیکش مشکل ندارم، اصلا کلا با بازیش مشکلی ندارم سوالاتمم فقط واسه ی این بود که بدونم چرا اینقدر محبوبه این بازی چون خودم متاسفانه تا حالا نتونستم بازیش کنم و فقط اخبار و تریلرهاش رو دانلود میکنم و پیگیری میکنم. ولی جو بازیه killzone رو هم خیلی دوست دارم مخصوصا همون شماره ی دومش.
از دوستان عذرخواهی میکنم بدلیل ندادن اعتبار فعلا ته کشیده اعتبارم در اولین فرصت از خجالتشون در میام;).

آخرین ویرایش:
چه قدر Agressive

اما در مورد نکاتی که بابک گفت :

در باره ی مورد اول که خب دقیقا حرف من رو تایید میکنه Halo اومد وشوترهای کنسولی رو به همون ژانر محبوبی تبدیل کرد که از سال ها پیش روی PC بسیار پرطرفدار بود Golden eye ای که اینقدر ازش تعریف میشه در برابر آثاری مثل UT بیشتر شبیه یه شوخی بود و Halo اولین شوتری بود که قابل رقابت با عناوین سطح بالای PC بود .

درباره ی مورد دوم هم که اینقدر بحث زیاده که من نیازی نمی بینم واردش بشم اما من هنوز هم سیستم سلامتی عناوینی مثل HL رو ترجیح میدم اگرچه میشه سیستم های ترکیبی جالبی مثل اونچه در rage وجود داره رو هم یک سیستم سلامتی موفق دونست .

اما وقتی حرف از واقع گرایی در حمل سلاح میشه باید دید واقع گرایی در عنوانی که خودش مبدا ترمیناتورهای ضد گلوله بوده چه قدر صادق هست !!! بزرگ ترین ایرادی که من به سری Halo دارم همین نکته هست که باعث شد لذت استفاده از سلاح های گوناگون در لحظات مختلف در بازی های شوتر بسیار کمرنگ شه .

بی انصاف هم نمیشه بود و قطعا موارد 4 و 5 و 6 مواردی هستند که ژانر FPS رو بهبود بخشیدند به خصوص حضور گسترده ی وسایل نقلیه در بازی که باعث شد الان شاهد مالتی پلیر لذت بخشی مثل بتلفیلد باشیم .

درباره ی مورد 7 هم فکر کنم فقط بازی کردن System shock یا Half -life و مقایسه ی اون با Halo میتونه مسئله رو روشن کنه ، شکی در این نیست که فرنچایز Halo بعد از این همه سال دارای یک یونیورس عظیم و فوق العادست اما Halo در زمان خودش اصلا از لحاظ داستانی اینقدر غنی نبود و کتاب ها و سایر محصولات موازری با بازی هاش باعث شد به شاهکاری که الان هست تبدیل بشه .

در مورد بحث آنلاین هم شکی نیست که Halo نقش بسیار موثری در رسوندن سطح شبکه هایی مثل Live به جایگاه فعلیشون داشت و علنا آغاز کننده ی گرایش کنسول دارها به بخش مالتی پلیر بود اما وقتی به سابقه ی سری Quake و به اوج رسیدن اون با Quake III Arena یکسال قبل از عرضه ی Halo مواجه بشیم ، مشخص میشه این تحول عظیم توسط Halo در بخش چند نفرهرو میشه فقط محدود به کنسول ها دونست .

در باره ی مورد 14 هم که نظرات نشریات معتبری مثل Empire و نظر سنجی عظیم سایت گیم اسپات با اون جامعه ی آماری بالا مطمئنا معتبر تر از نظرات شخصی چند نفر هست .

در کل من نه Hater سری Halo هستم و نه باهاش مشکلی دارم اما حداقل به نظر خودم سری Halo فقط بهترین شوترهای منتشر شده برای کنسول ها هستند نه بیشتر .:دی

درباره ی مورد 7 هم فکر کنم فقط بازی کردن System shock یا Half -life و مقایسه ی اون با Halo میتونه مسئله رو روشن کنه
System Shock رو بازی نکردم، ولی کلا از لحاظ عظمت داستان و سینمایی بودن اتفاقات، هیلو واقعا از زمان خودش جلوتر بود، خودتم میدونی:دی HL هم بیشتر جوش عالیه، به نظر خیلی ها داستان هیلو بهتره. البته این یه چیز شخصیه ولی خُب من هرچی نقدهای هیلو رو میخوندم نصفشون گفته بودن بهترین داستان.
در مورد بحث آنلاین هم شکی نیست که Halo نقش بسیار موثری در رسوندن سطح شبکه هایی مثل Live به جایگاه فعلیشون داشت و علنا آغاز کننده ی گرایش کنسول دارها به بخش مالتی پلیر بود اما وقتی به سابقه ی سری Quake و به اوج رسیدن اون با Quake III Arena یکسال قبل از عرضه ی Halo مواجه بشیم ، مشخص میشه این تحول عظیم توسط Halo در بخش چند نفرهرو میشه فقط محدود به کنسول ها دونست .
خُب منم که گفتم آنلاین کنسولی دیگه، اصلا سیستم Matchmaking برای PC هم مگه هست؟:-/

در مورد محبوبیت مسترچیف (کسری با تو هم هستم:دی) فقط این دو تا رو نگاه کنید:

محبوبترین کاراکتری که در دهه اخیر معرفی شد
سومین شخصیت محبوب تاریخ بازیها در کتاب رکوردهای جهانی گینس

اما وقتی حرف از واقع گرایی در حمل سلاح میشه باید دید واقع گرایی در عنوانی که خودش مبدا ترمیناتورهای ضد گلوله بوده چه قدر صادق هست !!! بزرگ ترین ایرادی که من به سری Halo دارم همین نکته هست که باعث شد لذت استفاده از سلاح های گوناگون در لحظات مختلف در بازی های شوتر بسیار کمرنگ شه .
تا قبل از هیلو بیشتر بازی های FPS عناوین Run & Gun مفرح بودند و کمتر بازی بود حالت واقع گرایانه تر در زمینه گیم پلی داشته باشه ( منظورم شوتر نظامی نیست ، بیشتر یک چیزی تو مایه های سری های FPS سری 007 مد نظرمه ) هیلو مخلوطی از یک گیم Run & Gun و واقع گرایانه را داشت. به همین خاطر این موضوع نقطه قوت هست. اینکه یک سری بازی های FPS اصالت خودشون از دست دادند دیگه ربطی به هیلو نداره
درباره ی مورد 7 هم فکر کنم فقط بازی کردن System shock یا Half -life و مقایسه ی اون با Halo میتونه مسئله رو روشن کنه ، شکی در این نیست که فرنچایز Halo بعد از این همه سال دارای یک یونیورس عظیم و فوق العادست اما Halo در زمان خودش اصلا از لحاظ داستانی اینقدر غنی نبود و کتاب ها و سایر محصولات موازری با بازی هاش باعث شد به شاهکاری که الان هست تبدیل بشه .
در مورد عالی بودن H-L شکی نیست اما این داستان قوی که شما میگی من هیچ جا ندیدم. درسته سیستم روایت داستانی این سری منحصر به فرد هست اما از لحاظ داستانی هر طوری حساب کنیم Halo قوی تره حتی بدون اون رمان هایی که شما میگی. بعدشم این SS که مثال زدید FPS خالی نیست ها .. FPS /RPG هست که اگه بخواهیم این طوری حساب کنیم همین سری The Elder Scrolls هم باید رقیب هیلو باشه. اینجا بحث ما سره FPS محض هست.
البته Q3 فکر کنم دو سال قبل از هیلو اومد. البته توی نظرات بخش چند نفره بابک فقط کنسول مثال زد پس این پاراگراف شما کلا دلیلی برای نوشتن نبود.
در باره ی مورد 14 هم که نظرات نشریات معتبری مثل Empire و نظر سنجی عظیم سایت گیم اسپات با اون جامعه ی آماری بالا مطمئنا معتبر تر از نظرات شخصی چند نفر هست .
اینو قبول دارم و البته توی پست اول هم گفتم
در کل من نه Hater سری Halo هستم و نه باهاش مشکلی دارم اما حداقل به نظر خودم سری Halo فقط بهترین شوترهای منتشر شده برای کنسول ها هستند نه بیشتر .:biggrin1:
البته مثل خودت باید بگم نظرات شخصی چند نفر چندان مهم نیست به هر حال فروش و محبوبیت و اسکی هایی که از تمامی المان های این سری کردند کاملا یک سری چیز ها را مشخص می کنه
در مورد محبوبیت مسترچیف (کسری با تو هم هستم
biggrin1.gif
) فقط این دو تا رو نگاه کنید:
من خودم تقریبا باهات هم نظرم اما نظر سنجی هایی دیگه ای هم بوده که برخلاف حرفت هست. نمی تونی اینو به عنوان Fact ازش نام ببری بر عکس بقیه نظرات توی اون پست

آخرین ویرایش:
Dreadlord و 619 جان چقدر تایپ کردین! چه حوصله ای دارین !
بعضی وقتها آدم نباید وقتش رو برای برخی بازی ها بزاره که خوبی هاش رو بگه چون الان ننه قمر هم میدونه عظمت این عنوان رو .
این عنوان ثابت شدست و کل نسل کنسول مایکروسافت مدیون این بازی هست...دیگه واسه کی توضیح میدی ..وقت با ارزشت رو هم هدر میدی .
اصولا موقعی که هیلو اومد خیلیا نمیدونستن چی هست و چه چیزهایی رو به وجود آورده !
الآن هم بعد این همه سال تازه داره جا میفته و اینجا هم اسمش فروم هست ! یعنی چی کسی سوال میکنه یا نظرش رو میگه جواب ندیم ؟!

بستگی داره به کی توضیح میدی ! به یکی که سوال میکنه و بعدش قبول میکنه و تشکر هم میکنه از توضیحات ... تا کسی که از تگش و تعداد پستهاش مشخصه همه چی رو میدونه و قصدش چیز دیگست ... اگر قرار به گفتن باشه من میتونم 10 صفحه راجع به بازی تایپک کنم ولی برخی وقتها ارزشش رو نداره با برخی بحث کنی ... چون وقت هر کس ارزش داره .
شما دوست داری برو توضیح بده ...کسی جلوتو نگرفته ...من خطاب با شما نبودم که با اون دو تا دوست عزیز بودم ....
--------------------
در ضمن یک روز دیگه تولد 10 سالگی HALO هست .... بعد از یک دهه و این همه HALO ی منتشر شده هر کس میخواست بفهمه چیه ..تا الان میدونست ....
این منطق شماس که هنوز نمیدونی فروم و .. چی هست !
بحثی نداریم

من از همون Halo: Combat Evolved اونچه باید میفهمیدم ... رو فهمیدم .
باریکلا به شما ! به افتخاراتت اضافه کن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Pouria:.
اصولا موقعی که هیلو اومد خیلیا نمیدونستن چی هست و چه چیزهایی رو به وجود آورده !
الآن هم بعد این همه سال تازه داره جا میفته و اینجا هم اسمش فروم هست ! یعنی چی کسی سوال میکنه یا نظرش رو میگه جواب ندیم ؟!
بستگی داره به کی توضیح میدی ! به یکی که سوال میکنه و بعدش قبول میکنه و تشکر هم میکنه از توضیحات ... تا کسی که از تگش و تعداد پستهاش مشخصه همه چی رو میدونه و قصدش چیز دیگست ... اگر قرار به گفتن باشه من میتونم 10 صفحه راجع به بازی تایپک کنم ولی برخی وقتها ارزشش رو نداره با برخی بحث کنی ... چون وقت هر کس ارزش داره .
شما دوست داری برو توضیح بده ...کسی جلوتو نگرفته ...من خطاب با شما نبودم که با اون دو تا دوست عزیز بودم ....
--------------------
در ضمن یک روز دیگه تولد 10 سالگی HALO هست .... بعد از یک دهه و این همه HALO ی منتشر شده هر کس میخواست بفهمه چیه ..تا الان میدونست ....
من از همون Halo: Combat Evolved اونچه باید میفهمیدم ... رو فهمیدم .
------------------------------------------------------
نوشته شده توسط amirali7092 :
این منطق شماس که هنوز نمیدونی فروم و .. چی هست !
بحثی نداریم
باریکلا به شما ! به افتخاراتت اضافه کن
دوست عزیز تو مجبور به نقل و قول هر پستی نیستی و برای اینکار وظیفه ای نداری ... ...
من پستی خطاب به دو نفر دیگه دادم و نمیدونم شما چرا باید بپری وسط و بگی ما چهار نفر !
بحثی نداریم ... همون مونده که تو بخوای HALO رو به جهانیان معرفی کنی .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or