بعد از چند ماه شایعه سرنوشت HALO 4 مشخص شد !

.:N!MA:.

کاربر سایت
Frank-Oconner.jpg

Frank O’Connor از استودیو 343 Industries همه چیز را روشن کرد .
در حال حاضر چند ماهی هست که شایعات کنسول نسل بعد مایکروسافت به گوش میرسد و در آخرین شایعات حاکی از آن بود که کنسول نسل بعدی مایکروسافت سال 2012 عرضه میشود و بسیاری به این نتیجه و باور رسیده اند که HALO 4 یکی از عناوین لانچ کنسول بعدیست . Frank O’Connor در اظهاراتش شایعات HALO 4 رو به اتمام رسوند .
development director at 343 Industries has confirmed that Halo 4 is indeed an Xbox 360 title
فرانک گفت :
بازی HALO 4 برای XBOX360 هست و از موتور اصلاح شده ی این سری بهره میبرد . و از منحصر بفرد بودن آن و تحولات اون میگه :
Not really a singular engine since it goes through fairly radical evolutions all the time
بعد نظر نویسنده که خلاصه شده به نوعی در جایی از متن میگه که این سود بیشتر رو برای HALO 4 داره بخاطر install base بزرگ X360 .
پس با این حساب HALO 4 قطعا اختصاصی X360 خواهد بود در سال 2012 .
خوش باشید فنهای X360 .
منبع :
---------------------
میشه مطمعن شد حداقل تا پایان سال 2012 کنسول مایکروسافت عرضه نمیشه ( نظر شخصی )

آخرین ویرایش:
بستگی داره به کی توضیح میدی ! به یکی که سوال میکنه و بعدش قبول میکنه و تشکر هم میکنه از توضیحات ... تا کسی که از تگش و تعداد پستهاش مشخصه همه چی رو میدونه و قصدش چیز دیگست ... اگر قرار به گفتن باشه من میتونم 10 صفحه راجع به بازی تایپک کنم ولی برخی وقتها ارزشش رو نداره با برخی بحث کنی ... چون وقت هر کس ارزش داره .
شما دوست داری برو توضیح بده ...کسی جلوتو نگرفته ...من خطاب با شما نبودم که با اون دو تا دوست عزیز بودم ....
--------------------
در ضمن یک روز دیگه تولد 10 سالگی HALO هست .... بعد از یک دهه و این همه HALO ی منتشر شده هر کس میخواست بفهمه چیه ..تا الان میدونست ....
من از همون Halo: Combat Evolved اونچه باید میفهمیدم ... رو فهمیدم .
------------------------------------------------------

دوست عزیز تو مجبور به نقل و قول هر پستی نیستی و برای اینکار وظیفه ای نداری ... ...
من پستی خطاب به دو نفر دیگه دادم و نمیدونم شما چرا باید بپری وسط و بگی ما چهار نفر !
بحثی نداریم ... همون مونده که تو بخوای HALO رو به جهانیان معرفی کنی .
جناب اگه منظورتون به سواله صفحه ی قبل منه که خدا رو شکر چندتا از دوستان زحمت کشیدن و جواب دادن و به قول شما وقتشونو واسه ی من هدر دادن شما که وقتت واست ارزش داره و جواب مارو ندادی واسه ی چی خون خودتو کثیف میکنی؟ در ضمن تعداد پست و تگ و این جور چیزا دلیل بر سابقه ی گیمری نمیشه جناب من از زمان ساخت اولین fps دارم تا حالا بازی میکنم ولی متاسفانه به دلایلی هیلو رو بازی نکردم و سوالی هم که پرسیدم همیشه واسم مبهم بوده که دوستان لطف کردن توضیح دادن. من هم قانع شدم و تشکر کردم ولی حتی اگه قانع هم نمیشدم بازم دلیل نمیشه نیام توی فروم و سوال کنم خوشبختانه اینقدر فهمم میرسه که اگه صحبت کسی واسم قانع کننده نباشه هم بازم از لطفی که کرده و جواب داده تشکر کنم. حالا شما اگه اینقدر full time وقتت پر و نمیتونی جواب بدی هم ایراد نداره بقیه ی دوستان زحمت کشیدن و جواب دادن چون خاصیت فروم همینه و واسه ی همین بوجود اومده عزیز من.

fooroosh @ همینظور که دوستمون گفت اینجا فروم هست و محل بحث و گفتگو.
هربحثی هم میتونه داخلش صورت بگیره. هیچ فرقی هم نمیکنه که طرف صحبت چیزی میدونه و داره مخصوصا بحث میکنه و ارزش های والای بازی رو زیر سوال میبره یا اینکه هیچی نمیدونه و سوال میکنه.
شما اگر فکر میکنی که وقتت خیلی گرانبهاست و غیر از چرخیدن تو فروم وقتت رو صرف کارهای عظیمی مثل غنی کردن اورانیوم میکنی جواب این انسان های معلوم الحال و کافر به آرمان های Bungie رو نده و به همون کارت مشغول شو.
اون کسانی هم که جواب دادن فکر میکنم به اندازه ی کافی تجربه داشته باشن و نیازی به راهنمایی های شما نداشته باشن.
در هر صورت ممنون از دلسوزیت برای وقت دایگران :)
پ.ن: حالا یعنی ما که بعد از یک دهه و این همه هیلوی منتشر شده نتونستیم آرمان های این بازی رو درک کنیم و بهشون ایمان بیاریم خدا ما رو میبخشه آیا؟ :-s این بود آرمان های بانجی؟
پ.ن2: این جواب رو من دادم چون احساس کردم روی صحبتت با من و Isildur هست. پس پیشاپیش میگم که یه وقت نگی من با شما صحبت نکردم پس چرا جواب دادی. جای صحبت های خصوصی پروفایل و پیام خصوصی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or