بزرگترین سقوط سهام مایکروسافت از سال 2009 تا کنون

خوب اره من قبول دارم ویندوز 8 زیاد نتوست خوب عمل کنه و انتطار مصرف کننده هارو براورده کنه ولی ماکروسافت سریع عمل میکنه ویندوز 8.1 چند وقت دیگه پورت اورجینال بشه به نظرم میتونه سهم خوبی از بازاررو ببره به هرحال ماکروسافت از چند بخش هست قسمت سرگرمیش فکر نکنم اسیبی جدی ببینه که ما طرفدارشیم

به نظر من اصلا لازم نیس هر یکی دو سال در میون یه ویندوز بده بیرون. مگه سون چش بود ؟ چرا نباید بیشتر این ویژگیها رو به صورت آپدیت برای سون عرضه میکرد ؟ من شخصا از وقتی که 8 اومد به عنوان یه گیمر و یه مصرف کننده معمولی حتی به خودم زحمت تست کردنشم ندادم چون همه نیاز هامو 7 داره محیا میکنه و 8 هیچ نکته خاصی برای من نداشت که حتی بهش یه گوشه نگاهم بندازم.خودشو جر داد یه Halo نصفه نیمه براش ساخت که واقعا حتی اون خروس قندی هم نبود که آدمو گول بزنه ! وقتی کمپانی با مشتریهاش همفکر نباشه و خودش رو مغز متفکر و آقا بالاسر بدونه و بگه من میدونم چی برا تو خوبه و چی بد، آخر عاقبتش بهتر از این نمیشه
مایکروسافت بهتره به جای تولید اتوبوس وار یه مقدارم به مصرف کننده هاش گوش بده

به نظر من اصلا لازم نیس هر یکی دو سال در میون یه ویندوز بده بیرون.

ویندوز 7 سال 2009 اومد.
مگه سون چش بود ؟ چرا نباید بیشتر این ویژگیها رو به صورت آپدیت برای سون عرضه میکرد ؟
کرنل ویندوز رو نمیشه به عنوان آپدیت داد.
در ضمن win8 touch based هست و 8.1 هیبرید .

کلا مایکرو داره از عرصه رقابت جا میمونه و بازار های جدید که به وجود اومده ... مایکرو خیلی دیر جنبید و بعد از اون هم اصلا نتونست خودش رو تو اون بازار ها جا بندازه ... و این هم میتونه اینده مایکرو رو به خطر بندازه ...باید دید مایکرو تو چند سال اینده چه برنامه ای برای رشد خودش تو بازار های از دست رفته داره ... ولی گوگل و اپل که به شدت داره موفق با برنامه کار میکنن و فکر نکنم مثل سونی با اشتباهاتشون بازارشون رو به مایکرو بدن ....

از طرف دیگه به شدت داره زمینه سازی میشه که ویندوز رو از اون بالا بکشن پایین و لینوکس و مک سهم خیلی بیشتری از بازار رو بدست بگیرن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or