بزرگترین سقوط سهام مایکروسافت از سال 2009 تا کنون

این صفحه آخرو خوندم واقعا جالبه.بحث بین انحصاری های ماکروسافت و سونی.از همه جالب تر این که kinect همه چیزو شنود میکنه:|.تنهاه راه اینکه نتونه جاسوسی کنه اینه که باید از برق بکشیش.:|
من موندم این بحث ها چه ربطی میتونه به سقوط سهام داشته باشه.:-/

مثلا میخوان ترول کنن. :d
--------------------------------------
مشکلی نیست با ورود ایکس باکس وان به بازار همه چیز درست میشه;)

برای جلب نظر مشتریان برای خرید تبلت Surface "سطح قیمتی دستگاههای موجود خود را کاهش شدیدی می دهد.
30362752356336169913.jpg

Beyond
Ace Combat
Tekken
Gow
TLOU
Sly cooper
Ni No K.uni
GT6
Ratchet & Clank
این 9 تا. یکی دیگه هم الان یکی از دوستان میگه مطمئنا.
پ.ن: منه PC Gamer 9 تا پیدا کردم. حالا خود سونی فن ها میان 15 تا میزارن:-s:دی

گفت انحصاری ها! اونهم AAA !
تیکن که f2p هست بدجورشم هست! ace combat هم احتمالال داره همینطور باشه. همین ace combat یه عنوان شماره دار اصلی تو این سری برای 360 اومده اونهم 6 سال پیش حدودا!
Sly cooper برای ویتا هم هست پس انحصاری پلی 3 نمیشه!

تیکن که f2p هست بدجورشم هست! ace combat هم احتمالال داره همینطور باشه. همین ace combat یه عنوان شماره دار اصلی تو این سری برای 360 اومده اونهم 6 سال پیش حدودا!
الان هرچی F2P ه یعنی دیگه AAA نیست؟ من این Ace Combat رو دارم میگم که انحصاری ه. نسخه های قبلی رو کاری ندارم!
اگه اینطوریه شما هم دیگه بازی های که واسه ویندوز-ایکس باکس هستن رو انحصاری حساب نکنید!

چرا سر Xbox 1 یهو ترکمون زد؟! حل شد یه زد بیرون خودشم مونده چی دادن

- - -ویرایش - - -

نه sly cooper مولتی هست شما هم میتونی بازی کنی

خداییش من نمیفهمم چرا مردم نمیرن سرفیس بخرن! بابا توی یه سری کشورا با تخفیف خیلی وقته دارن میفروشن اما مردم حاضر نیستن پول بدن براش! تا اسم تبلت میاد همه میگن وای آیپد وای نکسوس در صورتیکه با قیمت فعلی سرفیس فوق العادس! ۳۴۹ دلار واقعا پولی نیست , متاسفانه مایکروسافت اصلا به خوبی رقباش تبلیغات نمیکنه! درسته برنامه های ویندوز عادی رو اجرا نمیکنه ولی فک کنم نزدیک ۱۰۰ هزار برنامه داره که برنامه های با کیفیتش کم نیستن! اولا کیفیت ساخت و طراحی سرفیس رو هیچ تبلتی نداره , دوما اینکه همه ی کارای بقیه ی تبلتا رو میکنه. به نظرم این ضرر همش به خاطر بازاریابی و تبلیغات ضعیف مایکروسافت هست. البته همه ی افت سهام به خاطر این نیست, بالاخره کم شدن فروش PC و لپتاپ یعنی کم شدن فروش ویندوز و آفیس و ضرر برای مایکرو...

خداییش من نمیفهمم چرا مردم نمیرن سرفیس بخرن! بابا توی یه سری کشورا با تخفیف خیلی وقته دارن میفروشن اما مردم حاضر نیستن پول بدن براش! تا اسم تبلت میاد همه میگن وای آیپد وای نکسوس در صورتیکه با قیمت فعلی سرفیس فوق العادس! ۳۴۹ دلار واقعا پولی نیست , متاسفانه مایکروسافت اصلا به خوبی رقباش تبلیغات نمیکنه! درسته برنامه های ویندوز عادی رو اجرا نمیکنه ولی فک کنم نزدیک ۱۰۰ هزار برنامه داره که برنامه های با کیفیتش کم نیستن! اولا کیفیت ساخت و طراحی سرفیس رو هیچ تبلتی نداره , دوما اینکه همه ی کارای بقیه ی تبلتا رو میکنه. به نظرم این ضرر همش به خاطر بازاریابی و تبلیغات ضعیف مایکروسافت هست. البته همه ی افت سهام به خاطر این نیست, بالاخره کم شدن فروش PC و لپتاپ یعنی کم شدن فروش ویندوز و آفیس و ضرر برای مایکرو...
قربونت برم فکر کردی ملت مثلا مراحل ساخت براشون مهمه یا فرکانس و یا ....
اونا برنامه میخوان...مهم ترین ضعف این تبلت نداشتن برنامست حتی از ویندوزفون هم برنامه هاش کمتره و خیلی از شرکت ها هم هنوز تصمیم به پورت براش نگرفتن...وقتی دستگاهی برنامه نداره خردینش منطقی نیست..HP هم تبلت زد خیلی خوب و خوش ساخت اما کسی نخرید!!!(چون Web OS هم برنامه نداشت)قیمتشو بعد از چند ماه از 500 کرد 100!!بازم کسی نخرید تا اینکه توسنتن روش آندروید نصب کنن و راحت پورت شد..همون موقع تو 3 روز بیشتر انباراشو خالی کرد!!!
الان استقبال از Surface Pro به مراتب بهتر بوده با اینکه خیلی گرونتر بود ...چون میشد همه برنامه های PC رو روش نصب کنید.

Surface RT بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره,با اینکه قیمتش نصفه Proــه 1/3 فروش کرده و 900M$ به ماکروسافت ضرر زد و باعث افت سهام شد.
In March 2013, Bloomberg reported from inside sources that Surface sales were behind expectations. A total of 1.5 million Surface devices had been sold since launch, with the Surface RT model only accounting for 400,000 of these sales

الیته این افت سهام ربطی به بخش گیمینگ ماکروسافت نداره
رو ویندوز و تبلت ها داره ضرر میده.نمیدونم چه اصراری داره این ماکرسافت که با اپل سرشاخ بشه

یعنی ماکروسافت از سامسونگ کمتره؟ یه زمانی هیچ کسی فکرشم نمی کرد galaxy Samsung فروشش از iphone بیشتر بشه

يادمه توي تاپيك با شخص خودت داشتم بحث ميكردم كه الن ويك انحصاري نيست چون رو كامپيوتر هم مياد شما ميگفتي كه نه ويندوز مال مايكروسافته گويا نظرتو عوض كردي:d
در كل به نظر شما هر چي رو ps3 بياد بدرد نميخوره و AAA نيست حالا اگه بيان خونه ي مادربزرگه 4 رو انحصاري رو 360 بدن ميشه AAA اما Sly Cooper نميشه=))

دليل اين ضرراي مايكروسافت نداشتن آينده نگريشون تو حوزه ويندوز بوده......
مايكروسافت اصلا فكر نمي كرد يه روزي همه از pc كوچ مي كنن به سمت اسمارت فون و تبلت و تا ابد فروش ويندوز رو به رشد خواهد موند......حالا هم اگه هر چه زودتر يه ويندوز درست و حسابي و قابل رقابت تو بخش اسمارت فونها و تبلتها(خيلي بهتر از ٨ وRT) بيرون ندن سهامشون از ايني كه هست هم پايينتر مياد

تنها بخشي هم كه تو اين چند سال موفق عمل كردن همين بخش تفريحاتشون(xbox) و البته آنلاين و سيستمهاي cloud و اينجور چيزا بوده

.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or