uncharted 1,2,3 و gow 3 و acsnsion , heavy و socom تا الان 7تا به راحتی گفتمالان یه نفر پیدا میشه میگه اینا که AAA محسوب نمیشن و قیافه ما اینشکلی میشه![]()
این صفحه آخرو خوندم واقعا جالبه.بحث بین انحصاری های ماکروسافت و سونی.از همه جالب تر این که kinect همه چیزو شنود میکنه.تنهاه راه اینکه نتونه جاسوسی کنه اینه که باید از برق بکشیش.
من موندم این بحث ها چه ربطی میتونه به سقوط سهام داشته باشه.![]()
Beyond
Ace Combat
Tekken
Gow
TLOU
Sly cooper
Ni No K.uni
GT6
Ratchet & Clank
این 9 تا. یکی دیگه هم الان یکی از دوستان میگه مطمئنا.
پ.ن: منه PC Gamer 9 تا پیدا کردم. حالا خود سونی فن ها میان 15 تا میزارن![]()
الان هرچی F2P ه یعنی دیگه AAA نیست؟ من این Ace Combat رو دارم میگم که انحصاری ه. نسخه های قبلی رو کاری ندارم!گفت انحصاری ها! اونهم AAA !
تیکن که f2p هست بدجورشم هست! ace combat هم احتمالال داره همینطور باشه. همین ace combat یه عنوان شماره دار اصلی تو این سری برای 360 اومده اونهم 6 سال پیش حدودا!
Sly cooper برای ویتا هم هست پس انحصاری پلی 3 نمیشه!
میشه لطف کنی و این تیکه رو مفهوم تر بگی؟چرا سر Xbox 1 یهو ترکمون زد؟! حل شد یه زد بیرون خودشم مونده چی دادن
قربونت برم فکر کردی ملت مثلا مراحل ساخت براشون مهمه یا فرکانس و یا ....خداییش من نمیفهمم چرا مردم نمیرن سرفیس بخرن! بابا توی یه سری کشورا با تخفیف خیلی وقته دارن میفروشن اما مردم حاضر نیستن پول بدن براش! تا اسم تبلت میاد همه میگن وای آیپد وای نکسوس در صورتیکه با قیمت فعلی سرفیس فوق العادس! ۳۴۹ دلار واقعا پولی نیست , متاسفانه مایکروسافت اصلا به خوبی رقباش تبلیغات نمیکنه! درسته برنامه های ویندوز عادی رو اجرا نمیکنه ولی فک کنم نزدیک ۱۰۰ هزار برنامه داره که برنامه های با کیفیتش کم نیستن! اولا کیفیت ساخت و طراحی سرفیس رو هیچ تبلتی نداره , دوما اینکه همه ی کارای بقیه ی تبلتا رو میکنه. به نظرم این ضرر همش به خاطر بازاریابی و تبلیغات ضعیف مایکروسافت هست. البته همه ی افت سهام به خاطر این نیست, بالاخره کم شدن فروش PC و لپتاپ یعنی کم شدن فروش ویندوز و آفیس و ضرر برای مایکرو...
Surface RT بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره,با اینکه قیمتش نصفه Proــه 1/3 فروش کرده و 900M$ به ماکروسافت ضرر زد و باعث افت سهام شد.خداییش من نمیفهمم چرا مردم نمیرن سرفیس بخرن! بابا توی یه سری کشورا با تخفیف خیلی وقته دارن میفروشن اما مردم حاضر نیستن پول بدن براش! تا اسم تبلت میاد همه میگن وای آیپد وای نکسوس در صورتیکه با قیمت فعلی سرفیس فوق العادس! ۳۴۹ دلار واقعا پولی نیست , متاسفانه مایکروسافت اصلا به خوبی رقباش تبلیغات نمیکنه! درسته برنامه های ویندوز عادی رو اجرا نمیکنه ولی فک کنم نزدیک ۱۰۰ هزار برنامه داره که برنامه های با کیفیتش کم نیستن! اولا کیفیت ساخت و طراحی سرفیس رو هیچ تبلتی نداره , دوما اینکه همه ی کارای بقیه ی تبلتا رو میکنه. به نظرم این ضرر همش به خاطر بازاریابی و تبلیغات ضعیف مایکروسافت هست. البته همه ی افت سهام به خاطر این نیست, بالاخره کم شدن فروش PC و لپتاپ یعنی کم شدن فروش ویندوز و آفیس و ضرر برای مایکرو...
In March 2013, Bloomberg reported from inside sources that Surface sales were behind expectations. A total of 1.5 million Surface devices had been sold since launch, with the Surface RT model only accounting for 400,000 of these sales
الیته این افت سهام ربطی به بخش گیمینگ ماکروسافت نداره
رو ویندوز و تبلت ها داره ضرر میده.نمیدونم چه اصراری داره این ماکرسافت که با اپل سرشاخ بشه
يادمه توي تاپيك با شخص خودت داشتم بحث ميكردم كه الن ويك انحصاري نيست چون رو كامپيوتر هم مياد شما ميگفتي كه نه ويندوز مال مايكروسافته گويا نظرتو عوض كردي:dگفت انحصاری ها! اونهم AAA !
تیکن که f2p هست بدجورشم هست! ace combat هم احتمالال داره همینطور باشه. همین ace combat یه عنوان شماره دار اصلی تو این سری برای 360 اومده اونهم 6 سال پیش حدودا!
Sly cooper برای ویتا هم هست پس انحصاری پلی 3 نمیشه!