کاری به بقیه حرفهات ندارم ولی این قسمت که bold کردم رو واقعا باید گفت lol , super lol ! خیلی ساده انگارانه هست که بگیم برای مشتری مداری بود و به عشق فن ها!در جواب اونایی که میگن اگه سونی رقیب نداشته باشه افت میکنه:
فک کنم شما دوران طلایی ps2 کبیر رو از یاد بردین.
بهترین بازیای تاریخ صنعت گیم تو این دوره به وجود اومدن یا پا گرفتن.نگید که xbox original یا game cube رقیبش بودن که واقعا حرف بی اساسیه.
سونی تو اون دوره بهترین بازیارو با قیمت معقولانه کنسول میداد بیرون.
قشنگ یادمه سر gow 2 چقدر بهش اعتراض شد که واسه نسل بعد بده بیرون ولی عین مرد اومد و برا ps2 داد بیرون.دقیقا همون کاری که با ps3 میکنه.
من هم راضی نیستم مایکرو نابود بشه ولی اصلا و عبدا هیچ وقت در قواره یه رقیب برای سونی ندیدمش
خوب شما اینجوری نگاه کن.کاری به بقیه حرفهات ندارم ولی این قسمت که bold کردم رو واقعا باید گفت lol , super lol ! خیلی ساده انگارانه هست که بگیم برای مشتری مداری بود و به عشق فن ها!
مهمترین دلیلش با توجه به پایان بازی ایجاد عطش و انگیزه تو هوادارهای کریتوس و این بازی برای دیدن ادامه اش اتفاقات بود. که مجبور میشدن پلی3 بخرن!
من اصلا نمی توانم با کینکت راحت باشم . اگه کینکت رو از حالت اجبار در نیارن xbox one نمیخرم . کلا کینکت پتانسیل استفاده جاسوسی رو داره !
کاری به بقیه حرفهات ندارم ولی این قسمت که bold کردم رو واقعا باید گفت lol , super lol ! خیلی ساده انگارانه هست که بگیم برای مشتری مداری بود و به عشق فن ها!
مهمترین دلیلش با توجه به پایان بازی ایجاد عطش و انگیزه تو هوادارهای کریتوس و این بازی برای دیدن ادامه اش اتفاقات بود. که مجبور میشدن پلی3 بخرن!
وارد شدنش توي بازار كنسول كار خوبي بود بايد دنبال يه همچين راههايي باشه تا يواش يواش جايگزين در آمد از دست رفته ي ويندوز بشه
Beyondمیشه لطفا این " 10 بازی انحصاری AAA " رو برای بنده لیست کنید.
الان یه نفر پیدا میشه میگه اینا که AAA محسوب نمیشن و قیافه ما اینشکلی میشهBeyond
Ace Combat
Tekken
Gow
TLOU
Sly cooper
Ni No K.uni
GT6
Ratchet & Clank
این 9 تا. یکی دیگه هم الان یکی از دوستان میگه مطمئنا.
پ.ن: منه PC Gamer 9 تا پیدا کردم. حالا خود سونی فن ها میان 15 تا میزارن![]()
Ace Combat
Ni No K.uni
Sly cooper
من اصلا نمی توانم با کینکت راحت باشم . اگه کینکت رو از حالت اجبار در نیارن xbox one نمیخرم . کلا کینکت پتانسیل استفاده جاسوسی رو داره !