بزرگترین سقوط سهام مایکروسافت از سال 2009 تا کنون

من اصلا نمی توانم با کینکت راحت باشم . اگه کینکت رو از حالت اجبار در نیارن xbox one نمیخرم . کلا کینکت پتانسیل استفاده جاسوسی رو داره !

یکی از کارمندای مایکروسافت تایید کرده که با CIA همکاری داره . مقاصد پلیدی از کنسول نسل آیندش داره . جون خودتونو خونوادتونو بخاطر یه کنسول در خطر نندازید .

- - -ویرایش - - -

آقا فروم http://console-hax.com توسط تیم آلفا در ساعت 11:30 هک شد تبریک میگم به این پشتکار :d

در جواب اونایی که میگن اگه سونی رقیب نداشته باشه افت میکنه:
فک کنم شما دوران طلایی ps2 کبیر رو از یاد بردین.
بهترین بازیای تاریخ صنعت گیم تو این دوره به وجود اومدن یا پا گرفتن.نگید که xbox original یا game cube رقیبش بودن که واقعا حرف بی اساسیه.
سونی تو اون دوره بهترین بازیارو با قیمت معقولانه کنسول میداد بیرون.
قشنگ یادمه سر gow 2 چقدر بهش اعتراض شد که واسه نسل بعد بده بیرون ولی عین مرد اومد و برا ps2 داد بیرون.دقیقا همون کاری که با ps3 میکنه.
من هم راضی نیستم مایکرو نابود بشه ولی اصلا و عبدا هیچ وقت در قواره یه رقیب برای سونی ندیدمش
کاری به بقیه حرفهات ندارم ولی این قسمت که bold کردم رو واقعا باید گفت lol , super lol ! خیلی ساده انگارانه هست که بگیم برای مشتری مداری بود و به عشق فن ها! 8-|
مهمترین دلیلش با توجه به پایان بازی ایجاد عطش و انگیزه تو هوادارهای کریتوس و این بازی برای دیدن ادامه اش اتفاقات بود. که مجبور میشدن پلی3 بخرن!

کاری به بقیه حرفهات ندارم ولی این قسمت که bold کردم رو واقعا باید گفت lol , super lol ! خیلی ساده انگارانه هست که بگیم برای مشتری مداری بود و به عشق فن ها! 8-|
مهمترین دلیلش با توجه به پایان بازی ایجاد عطش و انگیزه تو هوادارهای کریتوس و این بازی برای دیدن ادامه اش اتفاقات بود. که مجبور میشدن پلی3 بخرن!
خوب شما اینجوری نگاه کن.
ps2 فروششو کرده بود.بازم داشت میفروخت.
میتونست اول نسل برای ps3 منتشر کنه بازیرو تا حداقل اول نسلی پیروز میدان باشه.
نه داداش شما داری یک طرفه نگاه میکنی به قضیه.
اگه همه ابعاد رو در نظر بگیری اون موقع احساس میکنی سونی برا مشتریش ارزش قایله

من اصلا نمی توانم با کینکت راحت باشم . اگه کینکت رو از حالت اجبار در نیارن xbox one نمیخرم . کلا کینکت پتانسیل استفاده جاسوسی رو داره !

من هم همینطور!

همیشه یک پارچه روی دوربین مینداختم به جز برای بازی و برای شنود نشدن باید کلا کشیدش!

- - -ویرایش - - -

عجب!!!

به نظر شما وقتی GoW3 تایید نشده بود(البته میومد) و هیچ خبری ازش نبود تا 2010 یعنی 3سال بعد سونی مجبور یه همچین کاری کنه برای افزایش فروش PS3 خب اگر GOW2 رو روی PS3 میداد بیشتر نمیفروخت؟! نه هنوز خیلی مونده سونی رو بشناسی به TLOU , Beyond: Two Souls ,GT6,R&C:In to the Nexus نگاهی بنداز تو سال عرضه ی PS4 نزدیک به 10بازی AAA انحصاری رو PS3 میاد این یعنی ساپورت طولانی مدت و عالی !مایکروسافت سال 2007 به Xbox 1 محلی پشمم نمیداد چه برسه که براش انحصاری بسازه
سونی از 2010 تا 2013 بیش از 20عنوان AAA برای PS3 به صورت انحصاری منتشر کرد در حالی که این رقم برای مایکروسافت 5 بود=))

وارد شدنش توي بازار كنسول كار خوبي بود بايد دنبال يه همچين راههايي باشه تا يواش يواش جايگزين در آمد از دست رفته ي ويندوز بشه

به جای اینکه دنبال راه های جدیدی باشه بره به قول شما ویندوز از دست رفتش رو برگردونه .

میشه لطفا این " 10 بازی انحصاری AAA " رو برای بنده لیست کنید.
Beyond
Ace Combat
Tekken
Gow
TLOU
Sly cooper
Ni No K.uni
GT6
Ratchet & Clank
این 9 تا. یکی دیگه هم الان یکی از دوستان میگه مطمئنا.
پ.ن: منه PC Gamer 9 تا پیدا کردم. حالا خود سونی فن ها میان 15 تا میزارن:-s:دی

Beyond
Ace Combat
Tekken
Gow
TLOU
Sly cooper
Ni No K.uni
GT6
Ratchet & Clank
این 9 تا. یکی دیگه هم الان یکی از دوستان میگه مطمئنا.
پ.ن: منه PC Gamer 9 تا پیدا کردم. حالا خود سونی فن ها میان 15 تا میزارن:-s:دی
الان یه نفر پیدا میشه میگه اینا که AAA محسوب نمیشن و قیافه ما اینشکلی میشه :|

Ace Combat
Ni No K.uni
Sly cooper

این بازی‌ها AAA به شمار نمیان. AAA بودن یه بازی شرایط ویژه ای میخواد که به نظرم این عنواین توش نمیگنجه. فروش بازی هم در بودن در این لیست تاثیر داره هر بازی رو نمیشه بهش گفت AAA هست

میشه گفت این‌ها AA هستندو البته باید فروش، و هزینه و خیلی چیزای دیگه این بازی هارو فهمید و بعد گفت.

قرار دادن یه بازی در لیست عناوین , A ,AA و AAA (++) و B به چند تا چیز بستگی داره شادید این بازی هایی که گفتی حتی AA هم نباشن...

آخرین ویرایش:

نه تو رور خدا بیا بخر. نه جان من. این تن بمیره.
:دی
===================================

خدا این ترول ها رو به راه راست هدایت کنه. باز یه خبر از مایکرو شد آخر تاپیک رو که نگاه می کنی، باز بحث انحصاری ها رو کشیدن وسط.

خدا این ترول ها رو به راه راست هدایت کنه. باز یه خبر از مایکرو شد آخر تاپیک رو که نگاه می کنی، باز بحث انحصاری ها رو کشیدن وسط.
به جان خودم من فقط جواب دادم:-sاصلا مگه من تا حالا بازی های انحصاری کنسول ها رو بازی کردم؟ نه:|

به نظر من فعلا زوده در باره ی ویندز 8 صحبت کنیم......چون هنوز 8-9 ماه که اومده و ویندز 8.1 هم هنوز نیومده(چون اون چیزایی که مردم می خواستن و تو 8.1 اوردن)......سرعت رشد خود ویندز8 و هم سرعت رشد تعداد اپ تو ستور زیاده(زود تر از اندرید و ios به 100 هزارتا رسید)
تو این 8 ماه سرفس و تبلت های ویندز به خاطر cpu کم اوردن. چون cpu اینتل قوی هست و باطریو زود تموم می کنه.....ولی تازه رقابت شروع شده..... با (هزول) عمر باطری به (حدودا) 10 ساعت رسیده + تبلت های ارزون هم معرفی شدن و تا اخر سال به بازار میان....اگه 1 تبلت ویندوز 8 (نه rt) بخرید تمام امکانات اندرید و دارید (مثلا از طریق شبیه سازهای می تونید اندرید و رو ویندوز اجرا کنید)+ تنوع بسیار زیاد محصولات که شامل هیبریدی ها میشه (تو نمایشگاه 1-2 ماه پیش واقعا محصولات خوبی رونمایی شد)....باید صبر کرد و دید چون این جنگ پست پی سی جنگ اینتل با آرم هم هست.

این صفحه آخرو خوندم واقعا جالبه.بحث بین انحصاری های ماکروسافت و سونی.از همه جالب تر این که kinect همه چیزو شنود میکنه:|.تنهاه راه اینکه نتونه جاسوسی کنه اینه که باید از برق بکشیش.:|
من موندم این بحث ها چه ربطی میتونه به سقوط سهام داشته باشه.:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or