به نظر من بهترین بازی تاریخ تا الان نیومده ولی از بین اینایی که تا حالا اومدن گرافیک کرایسیس رو هنوز هیچ بازی نداره حتی هیچ بازی تا حالا نیومده بود که با یه سیستم خدا نشه بازی کرد ولی این لامصب رو هنوز سیستمی نیومده که به راحتی رو high اجرا کنه.
بازی هایی مثل call of duty 4 & age of empires & ... جای خودشونو دارن ولی بهترین و پر محتوا و زیبا و ... ترین بازی کامپیوتری ای که بشر توانسته به دست خود بسازد بازی MAFIAاست که وا قعا بازی ای باداستان بسیار زیبا است و مثل بازی خای این دوره زمونه داستان سطحی ای نداره ......... البته اگه 2 دوش که می آد گند نزنه ......... مخصوصا فارسیش............قربان شما و ...
به نظر من بهترین بازی تاریخ تا الان نیومده ولی از بین اینایی که تا حالا اومدن گرافیک کرایسیس رو هنوز هیچ بازی نداره حتی هیچ بازی تا حالا نیومده بود که با یه سیستم خدا نشه بازی کرد ولی این لامصب رو هنوز سیستمی نیومده که به راحتی رو high اجرا کنه.
اتفاقا بازی رو من رو Hight رون اجرا کردم اون Very Hight هستش که روون اجرا نمیشه .
بعدش بهترین بازی تاریخ به نظر من Call of Duty 2 هستش که هنوزم که هنوزه برام قدیمی نشده که نشده ... .
BE NAZAR BEHTARIN BAZI DONYA HANOOZ NAYAMADEH VALI GHASHANG TARIN BAZI
DAR BAKHSH BAZI DAR FOOTBALL FIFA 08 VA DAR MASHIN SAVARI CARBON(albateh man pro street ro bazi nakardam) dar gangi hitman