بزرگترين بازي رايانه اي تاريخ از نظر شما چيست؟

به نظر من بهترین بازی تاریخ تا الان نیومده ولی از بین اینایی که تا حالا اومدن گرافیک کرایسیس رو هنوز هیچ بازی نداره حتی هیچ بازی تا حالا نیومده بود که با یه سیستم خدا نشه بازی کرد ولی این لامصب رو هنوز سیستمی نیومده که به راحتی رو high اجرا کنه.

بهترین بازی به نظر من .
بهترین بازی برای گیم نت : Counter Strike
images

بهترین بازی در خانه و یک نفره : Fable
images

بهترین بازی استراتژیک : Age Of Empires III
images

Mafia

بازی هایی مثل call of duty 4 & age of empires & ... جای خودشونو دارن ولی بهترین و پر محتوا و زیبا و ... ترین بازی کامپیوتری ای که بشر توانسته به دست خود بسازد بازی MAFIAاست که وا قعا بازی ای باداستان بسیار زیبا است و مثل بازی خای این دوره زمونه داستان سطحی ای نداره ......... البته اگه 2 دوش که می آد گند نزنه ......... مخصوصا فارسیش............قربان شما و ...

آخرین ویرایش:
به نظر من بهترین بازی تاریخ تا الان نیومده ولی از بین اینایی که تا حالا اومدن گرافیک کرایسیس رو هنوز هیچ بازی نداره حتی هیچ بازی تا حالا نیومده بود که با یه سیستم خدا نشه بازی کرد ولی این لامصب رو هنوز سیستمی نیومده که به راحتی رو high اجرا کنه.

اتفاقا بازی رو من رو Hight رون اجرا کردم اون Very Hight هستش که روون اجرا نمیشه .
بعدش بهترین بازی تاریخ به نظر من Call of Duty 2 هستش که هنوزم که هنوزه برام قدیمی نشده که نشده ... .

آخرین ویرایش:
Half Life 2

به نظر من بهتری بازی مجموعه ی Orange Box هست به خصوص بازی Half Life 2 که بهترین بازی هم در سبک خودش و هم در میان دیگر بازی های PC .
Orange Box
HALF LIFE 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or