بزرگترين بازي رايانه اي تاريخ از نظر شما چيست؟

من خودم اگه بخوام یکی رو فقط انتخاب کنم FARENHEIT رو انتخاب میکنم چون واقعا یکیه . هیچ بازی به سبک اون ساخته نشده بوده و تا حالا هم نشده و واقعا نوآوری داشت . به نظر من میتونیم بعدا بازی ببینیم که بگیم این بازی سبک Farenheit هست ( به جای اینکه بگیم RPG یا اکشن یا ... )

Prince Of Persia اولین نسخه ای که شرکت UbiSoft تو دهه 90 میلادی داد بیرون.

این بازی تحولی توی دنیای بازی ها بود.من 4 سالم بود بازی می کردم.

Frist only Bioshock and Bioshock and Bioshock!
Mass Effect
MGS 3
Fahrenheit
Resident Evil 4
Zelda
Oblivion
Doom 3
&
.
.
.

بازیهای زیادی هستند که تو سبک خودشون خدا ولی بخواییم در کل بگیم خیلی سخته اما....
راستی بازی رانندگی در تهران هم بازیه خیلی خوبیه و کلی نوآوری داره مثلا اینکه خود به خود میپره بیرون! کف آدم میبره

آخرین ویرایش:
Grand theft auto یا همون GTA بخاطر نوآوری و خلاقیتی که در زمان خود داشت و هنوز هم نسخه های جدیدی عرضه میشه و در هر قسمت امکانات جدیدی اضافه می شه.

می تونم به جرات بگم که تمامی بازیهای توپ pc رو از سال 98 کار کرد م و آرشیو دارم ولی با این حال سری بازی به خوفی :
legacy of kain ندیدم 5 سری این بازی توهم خودش رو داره و در نوع خودش بی نظیر هست.

من بازی های زیادیرو دوست دارم و خیلی از بازی هارو عاشقشونم ولی اینجا میخوام با وجدانم تصمیم بگیرم نه با علاقم به نظر من بزرگترین بازیه تاریخ که یک انقلاب به پا کرد Gta 3 بود که بعد ها به عنوان مهمترین بازی تاریخ نیز انتخاب شد

من بازی زیاد کردم خودتون هم می دونید انتخاب بین اینها واقعا سخته ولی به نظر من
COD 2 , COD 4
GTA :Vice city
GTA : SanAndreas
Max Payne 1,2
Fahrenheit

پیروز و سربلند باشید%:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or