برگزاری کنفرانس E3 شرکت Konami در 6 ژوئن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

43720722995929221788.jpg

Konami اعلام کرد که کنفرانس پیش از E3 این شرکت در روز 6 ژوئن برگزار خواهد شد.
این کنفرانس از طریق سایت GameSpot و پخش کننده GameSpot در Xbox Live و همچنین سایت خود Konami به صورت زنده در ساعت 10am PDT دسترس علاقمندان خواهد بود. کنفرانسی که در آن به نمایش تریلرها، ارائه اخبار و مصاحبه با بازیسازها پرداخته می شود.
از مواردی که در این کنفرانس به نمایش درخواهند آمد، می توان به تریلرهایی از بازی های Metal Gear Solid V: The Phantom Pain و Castlevania: Lords of Shadow 2 اشاره کرد. همچنین پشت صحنه ای از نسخه جدید Pro Evolution Soccer نیز در کنفرانس نمایش داده می شود.
برای اطلاع رسانی بهتر در مورد کنفرانس، ایستگاه های تلویزیونی CBS (که سایت GameSpot نیز زیرمجموعه آن می باشد) برای اولین بار در 8 نقطه مختلف به تبلیغ در مورد آن پرداخته و در نیویورک، لس انجلس، شیکاگو، سان فرانسیسکو، بوستون، آتلانتا، سیاتل و ساکرامنتو از 27 می شروع به اطلاع رسانی در مورد آن خواهند کرد.

جالب اینجاس الان باید تا خود E3 منتظر باشیم تازه آخرم هیچ خبری نمیشه :-s
یعنی همینه که عاشق کوجیمام :))

تریلر C: LoS2 چرا اینقدر مسخره بود؟ ما میساختیم خیلی بهتر از اون میشد.

درررررینگ درررررینگ
الو ؟
سلام دیوید من کوجیما هستم. ( مترجمش )
آو .... سلام آقای کوجیما .
گوش کن دیوید تو باید همین الان ملتو با تویت ـهات سرکار بذاری.طرفدارای متالگیر رو باید "سرکار" بذاریم. ( مترجمش )
-جدی ؟ چشم قربان بدون شک :| ( مترجمش میدونسته که دیویدم داره اُسکل میشه )
الان یعنی چی ؟ کوجیما کلا ساتر لندو گذاشت ؟ هرچقدرم صداش خوب باشه نمیشه باهاش کنار اومد ! تو تریلرا که مشکل وجود داره ! اگه من 9 سال تو کما برم و بعد بهوش بیام طبیعتا نمیتونم عمل دَویدَن رو انجام بدم ! میتونم ؟
چطوره که اسنیک تو اون تریلر داره از بیمارستان دَر میره میدوه ؟ مگه تا قبلش خودشو رو زمین نمیکشوند ! یکی منو روشن کنه الان ! یعنی اثر اون آمپول اشماییله ؟ پففففففففففففففف. دایمِند داگز آور نیو دوبلور.... گاد دمن یو کوجیما ! بات آی استیل لاو یو :|

توییت hayter واقعا جالبه مخصوصا اون جمله ی آخر :d

حالا بگیم کوجیما یکم شیرینه ولی برا من سؤاله واقعاً این توئیت های دیوید قبل مراسم به چه دلیل بود؟؟!مگه وسیله تفریحیم ما؟؟!!
:|
همون اول که میگفتی من نیستم دیگه چیزی نمیگفتی خلاصصصص
دوستان hayter گفته بود امیدوارم صدام رو از دست نداده باشم به این منظور که امیدوارم صدای شخص مناسبی رو برای snake بزارند شما بد برداشت کردید

واقعاً نمیشه منکر این شد که صدای ساترلند خیلی خوبه و اتفاقاً خیلی میاد به صورت Snake ولی خب همونجور که خیلیا گفتن به صدای هیتر عادت کردیم بعده این همه مدت یکم درک تغییرش مشکله,دلیله کوجیما ام به نظر منطقی میاد اما چرا صداپیشه ژاپنی همون قبلیه باز یه نقطه تاریکه هنوزز!!!به هر حال دلمون باید به این خوش باشه که یه MGS شماره دار با حضور Big Boss در انتظارمونه ولی اینکه هیچ تریلری امشب نشون نداد واقعاً ضد حال بود این یکی دیگه قابل بخشش نیست,ایشاللا در روزهای آینده............

تریلر CV:LOS2 فوق العاده بود یه حماسه ی بزرگ تو راهه من که به شدت خوشم اومد موزیکشم فوق العاده بود تعداد دشمنایی که تو این تریلر نشون دادن واقعا زیاد و متنوع بود معلومه بازی مثل نسخه ی اول حسابی طولانیه به عنوان کسی که بهترین تجربه ی نسلش نسخه ی یک این بازی بوده واقعا لذت بردم

متاسفانه یا خوشبختانه نظر کوجیما در مورد عوض شدن صداپیشه اسنیک به نظر من درسته ! هم بخاطر اینکه سن ِ کیفر نزدیکتر به اسنیک در MGSV و این باعث میشه صدا بدون تغییر پیرتر بزنه !
و اینکه کیفر یه بازیگر حرفه ای که 9 تا فصل در سریالی بازی کرده شخصیتش بی شباهت به اسنیک نیست و این باعث میشه که خیلی بهتر از دیوید هیتر از میمیک چهره اش روی صورت اسنیک استفاده کنه ! که همین میمیک چهره اش یکی از نکات مثبتش ِ ! اون یه بازیگر و این باعث میشه بیشترین استفاده از چهره اش روی چهره اسنیک انچام بشه! و این یعنی اسنیکی طبیعی تر !

اما در مورد تریلری که قرار بود پخش بشه !واقعاً نا امیدم کرد ! تازه می قهمم ترول شدن واقعاً یعنی چی !
به امید E3 و دیدن تریلر جدید ! البته اینم در نظر داشته باشید که تریلر جدید در کار ِ و حتما در E3 یا در کنفرانش مایکرو یا سونی اون رو میبینید !

آخرین ویرایش:
متاسفانه یا خوشبختانه نظر کوجیما در مورد عوض شدن صداپیشه اسنیک به نظر من درسته ! هم بخاطر اینکه سن ِ کیفر نزدیکتر به اسنیک در MGSV و این باعث میشه صدا بدون تغییر پیرتر بزنه !
و اینکه کیفر یه بازیگر حرفه ای که 9 تا فصل در سریالی بازی کرده شخصیتش بی شباهت به اسنیک نیست و این باعث میشه که خیلی بهتر از دیوید هیتر از میمیک چهره اش روی صورت اسنیک استفاده کنه ! که همین میمیک چهره اش یکی از نکات مثبتش ِ !

اما در مورد تریلری که قرار بود پخش بشه !واقعاً نا امیدم کرد ! تازه می قهمم ترول شدن واقعاً یعنی چی !
به امید E3 و دیدن تریلر جدید ! البته اینم در نظر داشته باشید که تریلر جدید در کار ِ و حتما در E3 یا در کنفرانش مایکرو یا سونی اون رو میبینید !

داداش نظرت قابل قبوله من خودم عاشق کیفرم

.لی به نظر من دیوید دیگه با اسنیک خو گرفته بود یعنی همه دیویدو با اسنیک و اسنیکو با صدای دیوید میشناختند

تعویض صدای هایتر ناراحت کننده بود ولی نکته خوبش اینه که صدای کیفر هم خارق العادست .

این کسلوانیا همه چیزو نشون دادن که ؟ تمام باسها و طریقه کشتنشون و ... :دی این کونامی قاطی داره هاااا :|

آخرین ویرایش:
اصلا تابلو ئه هماهنگ شده تو کنفرانس یکی از دو شرکت غول نمایش داده بشه mgs (به خاطر وفاداری هم باشه باید سونی بشه!)
راستی خیلی ها راضی بودن تو سایت های مختلف از این تعویض تا اونجایی که من دیدم من نمی دونم ما ایرانیا چرا از خود سازنده طرف هم بیشتر سر در میاریم که می گیم بد شد صدا پیشه اسنیک عوض شد اقا می گم یه تیم جمع کنیم برن جای کوجیما و تیمش mgs 6 mgs 7 mgs 8 رو بسازن ! :|

یعنی اگه تا آخر e3 این کوجیما سوپرایزی نداشته باشه یا گیم پلیش تو کنفرانس مایکرو یا سونی نمایش داده نشه نه تنها باید لقب استاد رو از گرفت بلکه باید بهش یه لقبی در خور شخصیتش بهش داد. به عنوان مثال دلقک سیرک یا توالت شور :| مسخره تر از این نیست!!!
LOSH عالیه :d خداکنه مثل قبلی مدت زمان بازی زیاد باشه

خب طبق آخرین خبر مشخص شد تریلر بعدی Metal Gear Solid V در تاریخ June 12 در یکی از کنفرانسهای سونی یا مایکروسافت به نمایش گذاشته خواهد شد.

Source: Kojima Productions Japanese Twitter

و اینکه کیفر یه بازیگر حرفه ای که 9 تا فصل در سریالی بازی کرده شخصیتش بی شباهت به اسنیک نیست و این باعث میشه که خیلی بهتر از دیوید هیتر از میمیک چهره اش روی صورت اسنیک استفاده کنه ! که همین میمیک چهره اش یکی از نکات مثبتش ِ ! اون یه بازیگر و این باعث میشه بیشترین استفاده از چهره اش روی چهره اسنیک انچام بشه! و این یعنی اسنیکی طبیعی تر !

مخالفم :d

اولا اینکه Kiefer Sutherland و David Hayter فقط دو سال اختلاف سن دارن :d پس سن هر دوشون به سن اسنیک که 49 ساله نزدیکه. در نتیجه قضیه تشابه سن به کل منتفیه :d

اگه برای طبیعی بودن حرکات صورت اسنیک از توانایی های کیفر ساترلند برای موشن کپچر صورت اسنیک استفاده کنن بازهم نمیشه عوض کردن صداپیشه رو توجیه کرد. ساترلند میتونست موشن کپچر اسنیک رو بر عهده بگیره و David Hayter هم به جای اسنیک صحبت کنه .

کلا این قضیه مشکوکه :-? به حرفای کوجیما که نمیشه اعتماد کرد .امیدوارم هر طور شده David Hayter به MGS برگرده .شاید همونطور که یه عده حدس میزنن سالید اسنیک تو بازی هست و دیوید به جاش صحبت میکنه و کوجیما طبق مرض همیشگی که داره این قضیه رو بعدا مشخص میکنه . یا لااقل طرفدارا یه کمپین تشکیل بدن و اعتراض کنن شاید نظر کوجیما عوض شد . دیگه از طرفدارای هیتمن که کمتر نیستیم . طرفدارای هیتمن اونقدر اعتراض کردن که سازنده ها مجبور شدن David Bateson رو برگردونن.ما نمیتونیم ؟؟:d

- - -ویرایش - - -

کلا کنفرانس مضخرفی بود .
اون از C:LOS 2 که از پس یه تدوین ساده برنیومده بودن . به نظرم اصلا خوب نبود . موسیقیش هم که چیز خاصی نبود. شخصا خوشم نیومد .نه از خودش نه از اهنگش.
PES هم که طبق برنامه هر ساله فقط شعار دادن و معلوم نیست میتونن به این حرفاشون عمل کنن یا نه .
MGS V هم که هیچی نگم بهتره. :(

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or