برگزاری کنفرانس E3 شرکت Konami در 6 ژوئن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

43720722995929221788.jpg

Konami اعلام کرد که کنفرانس پیش از E3 این شرکت در روز 6 ژوئن برگزار خواهد شد.
این کنفرانس از طریق سایت GameSpot و پخش کننده GameSpot در Xbox Live و همچنین سایت خود Konami به صورت زنده در ساعت 10am PDT دسترس علاقمندان خواهد بود. کنفرانسی که در آن به نمایش تریلرها، ارائه اخبار و مصاحبه با بازیسازها پرداخته می شود.
از مواردی که در این کنفرانس به نمایش درخواهند آمد، می توان به تریلرهایی از بازی های Metal Gear Solid V: The Phantom Pain و Castlevania: Lords of Shadow 2 اشاره کرد. همچنین پشت صحنه ای از نسخه جدید Pro Evolution Soccer نیز در کنفرانس نمایش داده می شود.
برای اطلاع رسانی بهتر در مورد کنفرانس، ایستگاه های تلویزیونی CBS (که سایت GameSpot نیز زیرمجموعه آن می باشد) برای اولین بار در 8 نقطه مختلف به تبلیغ در مورد آن پرداخته و در نیویورک، لس انجلس، شیکاگو، سان فرانسیسکو، بوستون، آتلانتا، سیاتل و ساکرامنتو از 27 می شروع به اطلاع رسانی در مورد آن خواهند کرد.

مثل این که تموم شد . همین بود جدا ؟؟؟؟ مسخره ترین کنفرانس تاریخ

فقط یه تریلر خوب از کسلونیا داشت بقیش تکراری بود :|

تموم شد! :|
---
این کونامی هم آزار داره H&Sـهاش رو ترول میکنه؟ :-" پارسالم از این برنامه ها برای رایدن بیچاره داشتن :d

مراسم از قبل ضبط شدست اما به صورت لایو استریم می شه

بله نشون میده... موشن کپچر متال گیر با کیفر چه جالب بود

من اینو واسه تست زدم نگاه که نمیکنم :d حجمم رو که حدود 6 گیگ هست رو نگه داشتم واسه کنفرانس های مهم! مایکرو سونی (اگه بیدار بشم که میشم) EA و Ubi Dogs ;)

اگه این تیکه هایی که از اسنیک نشون دادن اینگیم باشه رسما ترکوندن!
خیلی خوب بود!

چه قدئر کوتاه هیچی نشون نداد

یه سوال این الان کنفرانس کونامی برای e3 بود

نمی دونم چرا تو این چند سال اخیر اصلا نمی تونم با کنفرانس های کونامی رابطه برقرار کنم :|

خیلی اشغال بود.
اون مرده اخرش کی بود همونی که چاق بود دراکولا بود؟؟؟!

نه تاریخ عرضه MGS V رو گفتن،نه تریلری ازش نشون دادن و حتی پلتفرم هاش رو هم نگفتن!چه وضعشه آخه!!

به عنوان یه طرفدار کوجیما و عاشق متال گیر الان احساس می کنم کرفسم!:|

mgs هیچی نشون نداد فقط در مورد ساترلند صحبت کردند کوجیما هم در مورد بازی یکم توضیح داد گفت این قسمت داستان عمیق تر و سیاه تره و درون مایه انتقام داره ( با تم اصلی داستان اشتباه نگرید! اون تو e3 مشخص میشه) و اینکه بازی سال 1984 اتفاق میفته و snake 49 سال داره که یکی از دلایلی که صداشو عوض کرده همین بوده
من که با تصمیمش موافقم

مطمئناً توی یکی از کنفرانس های سونی یا مایکروسافت میاد و یه تریلر از MGS نشون میده ! :دی
90% کنفرانس مایکروسافت !

نمی دونم چرا تو این چند سال اخیر اصلا نمی تونم با کنفرانس های کونامی رابطه برقرار کنم :|
کی میتونه ؟! :دی کلاً کنفرانس هاشون سوژه خالص هست. فقط برای اینکه بگن ما هم بلدیم کنفرانس بدیم ، یه چیزی ردیف میکنن و تمام !

تموم شد!

کوجیما گفت که از MGS V کلی تریلر میدن!سر کار رفتیم فجیع!

شاید توو کنفرانس سونی یه خبرایی بشه. آخه دروغ که نمیگه دیگه کوجی :| :d

چه قدئر کوتاه هیچی نشون نداد

یه سوال این الان کنفرانس کونامی برای e3 بود

کونامی همیشه اینجوری بود دیگه.
کنفرانس نداره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or