برگزاری کنفرانس E3 شرکت Konami در 6 ژوئن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

43720722995929221788.jpg

Konami اعلام کرد که کنفرانس پیش از E3 این شرکت در روز 6 ژوئن برگزار خواهد شد.
این کنفرانس از طریق سایت GameSpot و پخش کننده GameSpot در Xbox Live و همچنین سایت خود Konami به صورت زنده در ساعت 10am PDT دسترس علاقمندان خواهد بود. کنفرانسی که در آن به نمایش تریلرها، ارائه اخبار و مصاحبه با بازیسازها پرداخته می شود.
از مواردی که در این کنفرانس به نمایش درخواهند آمد، می توان به تریلرهایی از بازی های Metal Gear Solid V: The Phantom Pain و Castlevania: Lords of Shadow 2 اشاره کرد. همچنین پشت صحنه ای از نسخه جدید Pro Evolution Soccer نیز در کنفرانس نمایش داده می شود.
برای اطلاع رسانی بهتر در مورد کنفرانس، ایستگاه های تلویزیونی CBS (که سایت GameSpot نیز زیرمجموعه آن می باشد) برای اولین بار در 8 نقطه مختلف به تبلیغ در مورد آن پرداخته و در نیویورک، لس انجلس، شیکاگو، سان فرانسیسکو، بوستون، آتلانتا، سیاتل و ساکرامنتو از 27 می شروع به اطلاع رسانی در مورد آن خواهند کرد.

من نمیدونم با توجه به این که 6 ماه دیگه کنسول های جدید میان اصلاً چرا این بازی رو برای این نسل ساختن ، با نسل بعد میتونست گرافیک فضایی داشته باشه !
اون هم از کناز گذاشتن دیوید هیتر محبوب قلب ها :(

Editing ـش جالب نبود ولی خود تصاویر خیلی امیدوار کننده بودن. موزیک هم که شاهکار بود.
گرفتی مارو؟ :دی. تصاویرش خوب بود خب بصورت اسکرین شات منتشر میکردن. تریلر باید کوتاه باشه بین 1 نیم تا 2 دقیقه. روند سعودی داشته باشه و کلاً در بیننده شورحسینی بوجود بیاره.

---------

متاسفانه یا خوشبختانه نظر کوجیما در مورد عوض شدن صداپیشه اسنیک به نظر من درسته ! هم بخاطر اینکه سن ِ کیفر نزدیکتر به اسنیک در MGSV و این باعث میشه صدا بدون تغییر پیرتر بزنه !
خدای نکرده مگه کوجیما کاری هم کرده که به نظر شما (کسی) اشتباه بیاد :دی. کیفر صدای پخته و دلنشینی داره. لازم نیست بخودش فشار بیاره برای تغییر صدا و هماهنگ کردنش با سن شخصیت. 30 ساله توی هالیوود و سینما و tv مشغول به کاره. با توجه به سابقه ش خیلی راحت میتونه درک درستی از موقعیت و احساسات BB داشته باشه.

خلاصه من از این جریان بسیار خوشحال هستم و حمایت میکنم :دی.

اگه برای طبیعی بودن حرکات صورت اسنیک از توانایی های کیفر ساترلند برای موشن کپچر صورت اسنیک استفاده کنن بازهم نمیشه عوض کردن صداپیشه رو توجیه کرد. ساترلند میتونست موشن کپچر اسنیک رو بر عهده بگیره و David Hayter هم به جای اسنیک صحبت کنه

ديگه خيلى روو ميخواد به بازيگر به اين بزرگى بگى شما فقط موشن کپچر :| :d البته از کوجيما بر مياد :d

خدای نکرده مگه کوجیما کاری هم کرده که به نظر شما (کسی) اشتباه بیاد :دی. کیفر صدای پخته و دلنشینی داره. لازم نیست بخودش فشار بیاره برای تغییر صدا و هماهنگ کردنش با سن شخصیت. 30 ساله توی هالیوود و سینما و tv مشغول به کاره. با توجه به سابقه ش خیلی راحت میتونه درک درستی از موقعیت و احساسات BB داشته باشه.

خلاصه من از این جریان بسیار خوشحال هستم و حمایت میکنم :دی.

بزار وقتى بازى اومد, يهو به خودت اومدى ديدى اسنيک برات غريبه ميزنه و خاطرات چندين و چند سالت هوتوتو اونوقته که ... :d

قسمت هایی از توییت های امروز کوجیما
Answer to the question:Gene(MGS1)->Meme(MGS2)->Scene(MGS3)->Sense(MGS4)->Peace(MGS PW)->Race(MGSV)w/ last & biggest theme, RACE & REVENGE.
As E3 being Olympic in game industry where all world top studios come to compete, I wanted to see the reaction of my trailer I'd worked on
As being a creator, I am always curious about how this will be received. So I invited some groups of people to watch my trailer this week.
Among visitors saw the trailer, esp Yumi Kikuchi started sobbing right fr the start and cried too hard to get back to radio show for a while

دوستان کمک کنید که گیج شدم:
1-فانتوم پین همون متالگیر5هه؟؟!!
2-برای PC عرضه میشه؟؟

گرفتی مارو؟ :دی. تصاویرش خوب بود خب بصورت اسکرین شات منتشر میکردن. تریلر باید کوتاه باشه بین 1 نیم تا 2 دقیقه. روند سعودی داشته باشه و کلاً در بیننده شورحسینی بوجود بیاره.
وقتی میگم تصاویر منظورم همون کلیپ هاییه که توی تریلر استفاده کرده بودن :دی
مثلا اون تیکه که دشمن زره طلایی میاد جلوی گبریل رو در نظر بگیر. ورودش، درگیریش با گبریل، حرفایی که در مورد خدا زد.... اینا همه عالی بودن ولی بعد اینجا بجای اینکه بیان چندتا صحنه ازگیم پلی و مبارزه گبریل با این شخص(فرشته؟!) پخش کنند(همونطوری که پشت سر Cox موقع حرف زدنش بخش هایی از این مبارزه رو نشون دادن)، Editor محترم اومده صحنه رو کات کرده و رفته سروقت دشمن بعدی :| و دوباره همین روند رو چندیدن بار دیگه تکرار میکنه.

بخاطر همینه که میگم Editing تریلر افتضاح بود نه تصاویر.

اقا اینا مثل سالایه قبل مراسمشونو واسه دانلود نزاشن مراسم که نه اون برنامهای که میساختنو ؟؟

خدای نکرده مگه کوجیما کاری هم کرده که به نظر شما (کسی) اشتباه بیاد :biggrin1:. کیفر صدای پخته و دلنشینی داره. لازم نیست بخودش فشار بیاره برای تغییر صدا و هماهنگ کردنش با سن شخصیت. 30 ساله توی هالیوود و سینما و tv مشغول به کاره. با توجه به سابقه ش خیلی راحت میتونه درک درستی از موقعیت و احساسات BB داشته باشه.

خلاصه من از این جریان بسیار خوشحال هستم و حمایت میکنم :biggrin1:.

من که موافقم من ِ بیچاره رو چرا نقل قول می کنی ؟ :دی اتفاقاً اگه سریال 24 دیده باشید متوجه میشید که واقعاً انتخاب خوبی هم از لحاظ صوتی هم استفاده چهره اش بر روی بیگ باس ! بقیه موارد هم باهات موافقم !

--------------------------------------------

جواب تم ِ داستانی MGS5 هم Race And Revenge چه شود این تسخه ! تاریک و سیاه با اتمسفری سنگین اونم با داستانی انتقامی !
کوجیما مصاحبه ای داشته با GTTV که وقتی ازش پرسیدن آیا خبری از MGSV بر روی نسل بغد هست گفته باید صبر کنید تا تریلر بعدی رو ببینید که حرفهای زیادی واسه گفتن داره و شما رو نا امید نمی کنه ! و تنها ستاره هالیوودی که در MGSV استفاده شده همین کیفر ِ خودمونه !
در تریلر بعدی احتمالاً آرت جدیدی از MGSV خواهیم دید
در مورد اینکه چرا صداگزار ژاپنی هم مونده هم صحبت کرده کلاً مصاحبه اش زیاد ِ من کلا نخوندم اما کسی که سوال می کنه Geoff Keighley ـه می تونید از لینک های زیر ببینید.

GTTV (June 7th 2013)
GTTV Extended Hideo Kojima Interview

- - -ویرایش - - -

خدای نکرده مگه کوجیما کاری هم کرده که به نظر شما (کسی) اشتباه بیاد :biggrin1:. کیفر صدای پخته و دلنشینی داره. لازم نیست بخودش فشار بیاره برای تغییر صدا و هماهنگ کردنش با سن شخصیت. 30 ساله توی هالیوود و سینما و tv مشغول به کاره. با توجه به سابقه ش خیلی راحت میتونه درک درستی از موقعیت و احساسات BB داشته باشه.

خلاصه من از این جریان بسیار خوشحال هستم و حمایت میکنم :biggrin1:.

من که موافقم من ِ بیچاره رو چرا نقل قول می کنی ؟ :دی اتفاقاً اگه سریال 24 دیده باشید متوجه میشید که واقعاً انتخاب خوبی هم از لحاظ صوتی هم استفاده چهره اش بر روی بیگ باس ! بقیه موارد هم باهات موافقم !

--------------------------------------------

جواب تم ِ داستانی MGS5 هم Race And Revenge چه شود این تسخه ! تاریک و سیاه با اتمسفری سنگین اونم با داستانی انتقامی !
کوجیما مصاحبه ای داشته با GTTV که وقتی ازش پرسیدن آیا خبری از MGSV بر روی نسل بغد هست گفته باید صبر کنید تا تریلر بعدی رو ببینید که حرفهای زیادی واسه گفتن داره و شما رو نا امید نمی کنه ! و تنها ستاره هالیوودی که در MGSV استفاده شده همین کیفر ِ خودمونه !
در تریلر بعدی احتمالاً آرت جدیدی از MGSV خواهیم دید
در مورد اینکه چرا صداگزار ژاپنی هم مونده هم صحبت کرده کلاً مصاحبه اش زیاد ِ من کلا نخوندم اما کسی که سوال می کنه Geoff Keighley ـه می تونید از لینک های زیر ببینید.

GTTV (June 7th 2013)
GTTV Extended Hideo Kojima Interview

Race یا Rage ؟! :-/
آخه "خشم و انتقام" بیشتر بهم میخورن تا "مسابقه و انتقام" :دی

آخرین ویرایش:
واقعا آدم حالش جا میاد و به آینده gaming امیدوار میشه کار کوجیما رو میبینه .. میدونی مخ کار میگیره بعضی وقتا برای اینکه وقتی که میذاره رو بازی باعث فراموش شدن بازی نشه ولی هایپ 1 درصدم نداره و چرند نمیگه وقتی میگه دوباره قراره یه گیم پلی جدید و زیر و رو شده درست کنه میدونی هرچی گفته انجامش میده همونطور که همیشه انجام داده ... اصلا راجع به گرافیک V حرفی نزده ولی تو این تریلر صداپیشه و این حرفا بعضی جاها رو صورت اسنیک که میرفت نهایت جزییات و گرافیک داشت میزد بیرون از صورت اسنیک . بنظرم بالاترین تاحالا بوده .
q0r7zqmszkhrk0h9y8j4.jpg
mckw6efbpps87igyk040.jpg

همینه که آدم واقعا اگه به هرشماره از MGS یه عدد اختلاف میده هرشماره AC و CoD و .... درحد Expansion هستن فقط .

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or