برگزاری لیگ فیفا 11 و 10 در شبکه لایو

نظرتان در مورد برگزاری لیگ فیفا 11 چیست؟

• کار خوبی است

رای‌ها: 19 55.9%
  • کار خوبی است ولی برای تعطیلات

رای‌ها: 15 44.1%
  • استقبال نمی کنم

رای‌ها: 0 0.0%
  • از شبکه LIVE استفاده نمی کنم

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    34
  • نظرسنجی بسته شده است .
سلام منو حذف کنین چون اومدم مسافرت :(( حالا اگه حذف نکردین;;) جمعه میام تمام بازیهامو انجام میدم و مثل همیشه با بازی خوب و زیبام همتونو شکست میدم
(یا نمیدم) و باز هم مثل همیشه مقام قهرمانی رو کسب میکنم (یا نمیکنم) Gamer ID: mostafa persia

مخلصم :d
خدایی تازه تو فیفا بایرن کمی ضعیفه
ولی خوبه بچه ها همه در حد بین المللی بازی میکنن

خدایی 1 نیمه بازی کردن با رفقای گل رو به 100 تا بازی با اون اجنبی ها نمیدم
به امید قهرمانی

دوستان بیان داره حال میده
فقط بدیش اینه که من تعطیلاتم تموم بشه برم سر کار یه کمی کمتر فعال میشم ولی حتما میام
ممنون از همتون

خدایی بازی مسعود و علی خیلی عالیه بقیه هم تو سطخ بالایی بازی میکنن;)
به شما نمیرسیم!:d
وقتی3-0 رو کردی 3-3 معلومه که کارت درسته!b-)
دوستان شرمنده که یه مدت نیستم ترافیکم تموم شده تا الان 3 بار ترافیک خریدم اما بازم کم اومد!می خوام سرویسمو عوض کنم یارو میگه حتما باید صبح بیای که من مدرسه اموگرفتار شدیم به خدا...
الان سرعتم افتضاحه...

بچه ها باحال لایو

دم همه بچه های با تعصب فیفا باز که تو لیگ عضو شدن و با تعصب بازی میکنن گرم که همه بازیهاشون شاخه! :)
مسعود- مهرداد - علی - ابوالفضل- و فراز faraz-n دوست باحال خودم که همیشه با هم هم تو xbox live هم افلاین تو خونه ما سر فیفا تا حد دعوا کل کل داریم ;;)
و بچه باحال های دیگه که شاید من اسمشونو ندونم!

سلام منو حذف کنین چون اومدم مسافرت :(( حالا اگه حذف نکردین;;) جمعه میام تمام بازیهامو انجام میدم و مثل همیشه با بازی خوب و زیبام همتونو شکست میدم
(یا نمیدم) و باز هم مثل همیشه مقام قهرمانی رو کسب میکنم (یا نمیکنم) Gamer ID: mostafa persia
سلام اقا مصطفی چون رفیقه مهرداد هستی یه جای ویژه برا شما گذاشتیم.بای

به شما نمیرسیم!:d
وقتی3-0 رو کردی 3-3 معلومه که کارت درسته!b-)
دوستان شرمنده که یه مدت نیستم ترافیکم تموم شده تا الان 3 بار ترافیک خریدم اما بازم کم اومد!می خوام سرویسمو عوض کنم یارو میگه حتما باید صبح بیای که من مدرسه اموگرفتار شدیم به خدا...
الان سرعتم افتضاحه...

منتظریم داش علی:((

دم همه بچه های با تعصب فیفا باز که تو لیگ عضو شدن و با تعصب بازی میکنن گرم که همه بازیهاشون شاخه! :)
مسعود- مهرداد - علی - ابوالفضل- و فراز faraz-n دوست باحال خودم که همیشه با هم هم تو xbox live هم افلاین تو خونه ما سر فیفا تا حد دعوا کل کل داریم ;;)
و بچه باحال های دیگه که شاید من اسمشونو ندونم!

سلام حسین جون امشب همه پایه ی لایو هستن اگه می تونی تا ساعت 12 دیگه خودتو برسون
فدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:x

کیفیت لیگ خوبه ولی بعضی از بچه ها از سبک بازی هم ایراد میگیرن! به نظر من این کار بچه بازیه و غیر قابل توجیه هستش! :-/
این که یکی غر میزنه ماشینی بازی میکنه و یکی 5 تا دفاع میچینه! یکی فقط attack بازی میکنه و یکی از بغل سانت زیاد میکنه مسخرس بابا.
خواهشا بچه بازی در نیارید و لیگ رو ببرید جلو و به یه جا برسونید و سر اینجور چیزا به هم غر نزنید!
مسعود کسایی که سر این چیزا غر میزنن و بازیهای برگشت رو انجام نمیدن بریز بیرون!
:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or