برگزاری لیگ فیفا 11 و 10 در شبکه لایو

نظرتان در مورد برگزاری لیگ فیفا 11 چیست؟

• کار خوبی است

رای‌ها: 19 55.9%
  • کار خوبی است ولی برای تعطیلات

رای‌ها: 15 44.1%
  • استقبال نمی کنم

رای‌ها: 0 0.0%
  • از شبکه LIVE استفاده نمی کنم

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    34
  • نظرسنجی بسته شده است .
ما که سنی نداریم تازه 19 سالمونه اگه اینجوریه پس باید به مصطفی و حسین و مهرداد بگیم بابابزرگ .راستی چرا نیستی علی می بینم که مدال هم می زنی ناقلا بیا با هم بازی کنیم دیگه :((
پس چرا تاریخ تولد زده 1983؟28 سال!
من مدال و تقریبا هر روز بازی می کردم تا اینکه اومدم تو لیگ و رفتیم تو کار فیفا الان هم استند بای!
اگه فردا واسم آپدیت نیاد هستم تا شب بازی کنیم داش.
ما هم
علی
16ساله
ساری
سال اول

پس چرا تاریخ تولد زده 1983؟28 سال!
من مدال و تقریبا هر روز بازی می کردم تا اینکه اومدم تو لیگ و رفتیم تو کار فیفا الان هم استند بای!
اگه فردا واسم آپدیت نیاد هستم تا شب بازی کنیم داش.
ما هم
علی
16ساله
ساری
سال اول

اون 1983 رو همین جوری زده بودم خوب شد یادم انداختی برم درستش کنم.علی اینقدر نیومدی تا گلدم تموم شد من 11 تیر به بعد میام یه گلد سه ماه میگیرم دیگه خیال راحت از صبح تا شب مدال میزنیم.10 تیر کنکور دارم:((

اون 1983 رو همین جوری زده بودم خوب شد یادم انداختی برم درستش کنم.علی اینقدر نیومدی تا گلدم تموم شد من 11 تیر به بعد میام یه گلد سه ماه میگیرم دیگه خیال راحت از صبح تا شب مدال میزنیم.10 تیر کنکور دارم:((
باشه داداش من هم تا اون موقع انتحانام تموم میشه و از این بایت خاطر جم میشم.انشالله تو کنکور موفق باشی.

یعنی چی حسین ، نگرفتم؟ what?:-/
فکر کنم منظورش این بود که چرا بقیه خودشون رو معرفی نمی کنند!

سلام . اقا فیفا خونم اومده پایین . گلدم تموم شده 1600 تا پوینت شارژ دارم میتونم لایو تمدید کنم؟ مهرداد و تعدادی از بچه ها هم که اپدیت اومده واسشون . عجب گیری کردیم ها !

سلام . اقا فیفا خونم اومده پایین . گلدم تموم شده 1600 تا پوینت شارژ دارم میتونم لایو تمدید کنم؟ مهرداد و تعدادی از بچه ها هم که اپدیت اومده واسشون . عجب گیری کردیم ها !

سلام مصطفی چه عجب اپدیت امد براتون چه حالی میده الان به مهرداد بخندی.=)):))
با پوینت نمی تونی تمدید کنی یعنی می تونیا ولی شرایطش رو ماها نداریم .باید حتما گلد بگیری

طبق نظر مهرداد و فراز و حسین و خودم و حمید و فرشاد و مصطفی و علی و بهراد و hero و tiptap , ...
تصمیم گرفتیم لیگ رو پولی کنیم حتی بگیم 1000 تومن که هم یه جایزه ای به نفر اول بدیم هم بچه ها همه بازی هاشونو انجام بدن ، فکر کنم عالی میشه ، البته اگه تا اون موقع هک جدید بیاد:(

من امتحانام از 28 خرداد تازه شروع میشه....1 تیر خیلی زود نیس؟ اخه اگه بازی ها دوره ای باشه خیلی وقت میخواد ....ایشالا تا اونوقت هک نمیاد:d آمین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or