واسه مسابقه ی شما تیم جمع میکنم بازم معذرت داداش:dاینجا محل تیم چینی نیست
قوانین در سایتی که معرفی کردم هست. زیادن اینجا نمی شه همه رو نام ببرم. اگر مسابقات Search & Destroy بود اسم ما رو بنویس لطفا.میشه بگید این قانون ها مثلا چیه ؟؟؟؟؟ حالا اسمتون رو میزنم
قوانین در سایتی که معرفی کردم هست. زیادن اینجا نمی شه همه رو نام ببرم. اگر مسابقات Search & Destroy بود اسم ما رو بنویس لطفا.
http://gamebattles.majorleaguegaming.com/xbox360/call-of-duty-black-ops-ii/tournament/4v4-snd/rulesاسمتون رو زدم ... بله همشون سرچ و دی هست میشه حداقل قوانین مهمش رو برام بفرستین ...
من كه كاري ندارم كلا" به كال و 360:d ولي در جواب اون دوستمون كه گفت كمپ مي كنم و بد نيست !
ببينيد كمپ كردن هم نوعي از روش بازي كردنه و نبايد بهش گير داد ! چون در واقعيت هم هست ملت كمپ مي كنن مثلا" اسنايپر نميتونه كه وسط جنگ تير ول بده ميره ته ميدون جنگ يارو رو خفت مي كنه و هدشات
ولي اين روش ناجوانمردانه و خيلي CHEAP ه ! ( درست نوشتم ؟:d ) يعني يكي خودش رو سرويس بكنه ولي يه نفر ديگه يه جايي كپ كرده باشه نشسته باشه هي ذارت ذارت , فرت فرت تير ول بده و ملت رو بكشه ! بعدش هم كلي خوشحالي كنه ؟!
يا مثلا" كاميكازي و SUICIDE BOMBER ايي غيره هم هستن ملت هم انجام ميدن اما ايا اصلا" قشنگ هست اين كار ؟
ايا بالانس ه ؟
به هر حال روشيه كه هست درست هم هست ! ولي درست بودن به معناي كامل بودن و درست بودن از چشم همه نيست !
والله نمیدونم اگه بشه نظرسنجی رو عوض کرد که نمیشه ....
مسابقات جهانی با جایزه چند هزار دلاری که قرار نیست برگزار کنیم.قراره یه مسابقه ای برای سرگرمی و دور هم بودن بچه های ایرانی که این بازی رو آنلاین بازی می کنن داشته باشیم.مپ ها که انتخاب شدن.یه نظر سنجی برای مدهای مختلف بذارین ببینید کدوم بیشتر رای میارن. مثلاً به نظر خود من domination و HQ از بهترین مدها و بدترین مد هم S&D هست. در ضمن اگه S&D باشه فکر نکنم شرکت کنم چون وقتی بهش فکر کردم یادم افتاد که اصلاً این مد رو بلد نیستم.
سعی کن بیشتر مدای معروف رو بزاری توی نظر سنجی البته بگو هاردکور باشه ها