بررسی The Last of Us توسط Digital Foundry

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
R!HANNA

اوه اوه شما رو یادم رفته بود . ببخشید حق با شماست DF غلط کرده .

در ضمن اون 6 تا PS3 نیست لا اقل اطلاعات درست بده . 28 تا PS3 هست :|

ما کوریم و کرایسیس رو تو کنسول بازی نکردیم . من خودم گرافیک DARK رو بالاتر از TLoU میدونم . بیا خلافشو ثابت کن .

من نظرم رو گفتم .
الان شد یه چیزی . OK ممنون بابت نظرت :دی

آخرین ویرایش:
عزیزم شما هر طور می خوای تصمیم بگیر من نظرم رو گفتم . اینجا آزادی بیان داریم - دموکراسی داریم . خدا رو شکر روحان هم که داره با کلیدش همه مشکلات رو باز میکنه :d

اینم یه نمای دیگه از باری

آخرین ویرایش:
این عکسا که خودم از داخل بازی last of us انداختم ps3 وصل کردم به ویدئو کپچر با pc گرفتم.

بازم هست خواستین بگین بزارم از geras j و crysis 3 واسه 360 دارم میزارم براتون.

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

کرای 3 ماله 360

حالا یک مجله نظرش و گفته باید انقدر با هم دعوا کنید ؟ باید مجله نظرش و طوری بگه که هرکی تو بازیسنتره قبولش کنه ؟ بازی انقدر ارزش داره بهم بی احترامی کنید !!!!
خواهشا اگه بحث دو نفره هستش یا پروفایل یا مسنجر بحثها را دو نفره نکنید !!!!

آقای ریحانا من با یک مگ سرعت پدرم دراومد عکسها را یا بند انگشتی بذار یا اصلا نذار !!!

من نمی دونم کسی می خونه اصلا پست اول رو یا نه الکی نظر می ده گرافیکش انچنان نیست یا بهترین این نسل نیست در حال حاضر:|
کرایسیس که هوش مصنوعیش در حد کشک بود بعد هم فریم ریت ماشالله افتضاح بود
استفاده گسترده از نور پردازی محیطی و پویا چیزی هست که ما از کنسولی مثل PS4 انتظار داریم اما ND اون رو بر روی یک سخت افزار نسل فعلی با عوارض جانبی کمی پیاده سازی کرده
+
خیلی جالبه df نوشته next gen now?
به نظر شما الان در مقابل بازی های دیگه چیزی نیست دیگه نه:-/
جزییات بعضی بازی ها در مقابل tlou بیشتر شبیه به جوک هست
تصاویر cg رو که با 6 تا ps3 رندر کردن عزیزم .
عجب پس قاعدتا باید در حد بازی های ps4 باشه ولی چرا نیست
:lol:
این پست هم نمونش رو از یک کاربر دیگه هم دیدیم;)

یعنی واقعا این تصویر باید بهترین گرافیک کنسولی باشه . تکسچر هایی بع این بی کیفیتی !

خیلی جالبه df نوشته next gen now?

پس بازی های نسل بعد گرافیکشون در این حده ؟ همین یک جمله نشون میده که df چه قدر معتبره ! :-&

عجب پس قاعدتا باید در حد بازی های ps4 باشه ولی چرا نیست

نمیدونم چرا تصاویر بازی با cg های بازی این قدر با هم متفاوت هست . شما می تونی پاسخی براش پیدا کنی ؟

يك چيزي رو بي شك مي گم شما بازي رو انجام ندادي و پست هاتون هم خيلي شبيه به يك نفر بود كه در مورد انچاترد ٣ هم همين حرف ها رو مي زد
بعد اون علامت سوال هم خونده نمي شه ديگه نه
اره كساني كه اناليز مي كنن توdf بقال هاي سر كوچه ما هستن و اصلا اعتبار نداره حرفشون
عجب پس چون تفاوت داره يعني روي 6 تا ps3 ران شده ديگه تفاوت ها انقدر هم نيست كه كسي بگه cg
با اين نظرات من فكر مي كنم شما بازي رو از دور هم نديدي

به جرات میتونم بگم گرافیک این گیمه بازی خیلی خیلی جزییاتش از کات سین های بازی بیشتر بود درسته یه سری افکت میزارن برای هرچه سینماتیک تر شدن ویدیو ها ولی داخل بازی اصلا یه چیزه دیگری بود جزییات سر به فلک میکشید فقط کافی با rifle دوربین بزارین روش زوم کنین تو صورت الی تک تک چاک های لبش مشخصه :دی نور پردازی که رسما از کیل زون شدو فال هم بهتر بود :دی سایه زنی که انقلابی بود ترکیب سایه های سافت و شارپ چیزی نبود که قبلا دیده باشم تکسچر ها هم انقلابی بودن :دی هر بافتی متناسب با متریالش ساخته شده بود و رفلکت خاصه خودشو داشت کیفیت آب بازی حتی از U3 هم بهتر شده بود جاهای که آب ساکن بود با راه رفتن توی اب و ایجاد موج آشغال و برگها به حرکت میوفتادن به صورت کاملا پویا یا حتی اب های جاری که اشغال با خودشون حمل میکردن :دی خلاصه کلام این بازی قطعا بهترین گرافیک ساله بدون شک :دی حتی بهترین بازی :دی فقط تصور TLOU 2 بروی PS4 مرده رو زنده میکنه :دی

آخرین ویرایش:
جناب R!HANNA انقدر خودت رو اذیت نکن که چیزی رو اثبات کنی
خدا رو شکر ما هم از سیستم های ذغالی داریم که بتونیم کرایسیس و مترو با حداکثر گرافیک بازی کنیم و هم TLOU رو کنسول تجریه کردیم که دنیال عکس و ویدیو نباشیم
اما راجب مترو بدون شک روی PC گرافیک عالی و فریم خوبی داشت ولی انیمیشن حرکات ، طراحی چهره ها ، هوش مصنوعی انیمیشن حرکات صورت بسیار معمولی بود و حتی نزدیک بازی مورد بحث هم نمیشه
کرایسیس رو آخرین تنظیمات دیدنی بود ولی بی شک تصاویر از حالت رئالستیک کاملا فاصله گرفته بودند.
و اما بازی مورد نظر به واسطه سخت افزار محدود کنسول بعضی جاها گرافیک معمولی داشت اما در کل نور پردازی بسیار طبیعی ، طراحی و انیمیشن های باور نکردنی صورت و بدن ، هوش مصنوعی فوق العاده ، ایجاد محیطای واقع گرایانه تو این بازی بی نظیر بود
حالا باز برو عکس بذار دوست عزیز.
اول بازی رو تجربه کن بعد نظر بده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or