بررسی The Last of Us توسط Digital Foundry

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالا بودنش که بود . ولی در مقابل یه سری بازی دیگه بیشتر جک بود . البت من بازی نکردم . ولی تریلر هاش رو که دیدم .
بعد اون جمله pc ارزان چه معنی میداد ؟ :d

عجب! می‌شه بگین کدوم بازی‌ها؟!
داری در مورد The Last of Us حرف می‌زنی یا بازی دیگه‌ای؟

بالا بودنش که بود . ولی در مقابل یه سری بازی دیگه بیشتر جک بود . البت من بازی نکردم . ولی تریلر هاش رو که دیدم .
بعد اون جمله pc ارزان چه معنی میداد ؟ :d

میخواد بگه با پول یه ps3 یه کارت گرافیک متوسط هم نمیتونی بخری:-b

عجب! می‌شه بگین کدوم بازی‌ها؟!
داری در مورد The Last of Us حرف می‌زنی یا بازی دیگه‌ای؟

یعنی الان tlou گرافیکش از مترو و کرایسیس 3 بیشتره ؟

میخواد بگه با پول یه ps3 یه کارت گرافیک متوسط هم نمیتونی بخری

الان ps3 چنده ؟
سیستم من داغون داغون بود باهای مترو زدم در حد لالیگا tlou رو خورد و الان هضم کرد و داره میده بیرون !
" به قول یکی از بچه های همین فروم :d

الان ps3 چنده ؟
سیستم من داغون داغون بود باهای مترو زدم در حد لالیگا tlou رو خورد و الان هضم کرد و داره میده بیرون !

قطعا از جفتشون روی کنسول بهتره.

الان ps3 چنده ؟

به دلار یا ریال؟:d

عزیزِ من، تو داری بازیِ PC رو با PS3 مقایسه می‌کنی. این بدیهیه که گرافیک بازی‌ها روی PC خیلی بیشتر از کنسول‌هاست. حالا دو بازی‌ای رو مثال زدی که خوشبختانه هر دوشون روی PS3 و X360 عرضه شدند و خیلی راحت می‌شه مقایسشون کرد. Crysis 3 روی کنسول‌ها، کاملاً افت فریم داشت و نمی‌شه کتمان کرد. گرافیک Metro هم روی کنسول‌ها به مراتب ضعیف‌تر از PC بود.
روی کنسول PS3، گرافیک TLoU بیشتر از Crysis و Metroـه. حالا با PC کاری ندارم اما هر چقدر هم روی PC این دو بازی عالی باشن، TLoU ممکنه ضعیف‌تر باشه اما جک...؟!

عزیزِ من، تو داری بازیِ PC رو با PS3 مقایسه می‌کنی. این بدیهیه که گرافیک بازی‌ها روی PC خیلی بیشتر از کنسول‌هاست. حالا دو بازی‌ای رو مثال زدی که خوشبختانه هر دوشون روی PS3 و X360 عرضه شدند و خیلی راحت می‌شه مقایسشون کرد. Crysis 3 روی کنسول‌ها، کاملاً افت فریم داشت و نمی‌شه کتمان کرد. گرافیک Metro هم روی کنسول‌ها به مراتب ضعیف‌تر از PC بود.
روی کنسول PS3، گرافیک TLoU بیشتر از Crysis و Metroـه. حالا با PC کاری ندارم اما هر چقدر هم روی PC این دو بازی عالی باشن، TLoU ممکنه ضعیف‌تر باشه اما جک...؟!

من به دور از تعصب دارم میگم .
Metro: Last Light | immagini e screenshots - MondoXbox
این رو ببینید .
جزئیات لباس این سرباز ها اندازه کل جزئیات یک فریم tlou هست شاید هم بیشتر .
سیستم من خیلی زغالیه . cpu م فکر کنم از cpu کنسول ها 100 مرتبه ضعیف تره . و کارت گرافیکیم هم 4 سال پیش متوسط رو به پایین بود .
خب چرا نمیشه این سیستم رو با کنسول ها مقایسه کرد ؟

قطعا از جفتشون روی کنسول بهتره.
:-o
من قبول ندارم
کرایسیس 3 و مترو و بتلفیلد خیلی بهتر از این بودن . من دمو های همشون رو دارم . هر چند که اون 3 تای اولی رو که گفتم روی pc بازی کردم .

اما اشکال اصلی این جمله هست

وهمه اینها با توجه به قدرت پردازش و حافظه محدود PS3 حتی در قیاس با PC های ارزوان قیمت امروزی واقعا چشمگیره و NDog اون چه بر روی PS3 ممکن هست رو طوری مدیریت کرده که بر سایر قسمتهای بازی اثر منفی زیادی نگذاره

این جمله کاملا اشتباه هست . چون من خودم pc زغالی دارم و مترو رو در بهترین شرایط ( با اجهاف ) بازی کردم . و tlou هیچی برای گفتن نداره در مقابل جزئیات این بازی

آخرین ویرایش:
اون عکسایی که از مترو نشون دادی، فکر کنم Bullshot هستند و Real-Time نیستند. چون خودم هم Metro رو توی Xbox 360 بازی کردم و مشکلات زیادی هم دیدم.

از df هم اشتباه گرفت=))
دیگه هر کسی هم از دور tlou رو دیده باشه می گه بهترین گرافیک این نسل رو داره بتل و کرایسیس و مترویی هم که شما مثال می زنی هوش مصنوعیش هیچ هست در مقابلش

اون عکسایی که از مترو نشون دادی، فکر کنم Bullshot هستند و Real-Time نیستند. چون خودم هم Metro رو توی Xbox 360 بازی کردم و مشکلات زیادی هم دیدم.
از df هم اشتباه گرفت=))
دیگه هر کسی هم از دور tlou رو دیده باشه می گه بهترین گرافیک این نسل رو داره بتل و کرایسیس و مترویی هم که شما مثال می زنی هوش مصنوعیش هیچ هست در مقابلش

باشه دوستان در مورد کنسول ها حرف شما قبوله . من تسلیمم .
ولی این عبارت رو توجه کنید

وهمه اینها با توجه به قدرت پردازش و حافظه محدود PS3 حتی در قیاس با PC های ارزوان قیمت امروزی واقعا چشمگیره و NDog اون چه بر روی PS3 ممکن هست رو طوری مدیریت کرده که بر سایر قسمتهای بازی اثر منفی زیادی نگذاره

این جمله داره به صورت ضمنی میگه که tlou از بازی های pc ارزان قیمت هم بهتره . درسته ؟ قبول دارید ؟
خب
اگر من یه چیزی تو این مایه ها روی سیستم زغالیم اجرا کرده باشم چی ؟
http://images.vg247.com/current//2013/03/metro_last_light_09.jpg
http://images.vg247.com/current//2013/03/metro_last_light_11.jpg

خود مقاله نویس این اجازه رو به من داده که من tlou رو با بازی که روی pc ضعیف بازی کردم مقایسه کنم . :d

باشه دوستان در مورد کنسول ها حرف شما قبوله . من تسلیمم .
ولی این عبارت رو توجه کنید

این جمله داره به صورت ضمنی میگه که tlou از بازی های pc ارزان قیمت هم بهتره . درسته ؟ قبول دارید ؟
خب
اگر من یه چیزی تو این مایه ها روی سیستم زغالیم اجرا کرده باشم چی ؟
http://images.vg247.com/current//2013/03/metro_last_light_09.jpg
http://images.vg247.com/current//2013/03/metro_last_light_11.jpg

خود مقاله نویس این اجازه رو به من داده که من tlou رو با بازی که روی pc ضعیف بازی کردم مقایسه کنم . :d

اگر اجرا کرده باشید که قبوله ولی خب قطعا شما اجرا نکردید ;)

اگر اجرا کرده باشید که قبوله ولی خب قطعا شما اجرا نکردید ;)

چرا اجرا نکردم . چه طوری ثابت کنم ؟
من اجرا کردمش . مشکل فقط آبدیت کارت گرافیکم بود . وقتی درایو کارتم رو آبدیت کردم لذت بردم . :bighug:
این تصویری که من میبینم tlou رو نابود میکنه
metro_last_light_08.jpg

چرا اجرا نکردم . چه طوری ثابت کنم ؟
من اجرا کردمش . مشکل فقط آبدیت کارت گرافیکم بود . وقتی درایو کارتم رو آبدیت کردم لذت بردم . :bighug:
این تصویری که من میبینم tlou رو نابود میکنه
metro_last_light_08.jpg

میتونی حتی شرط هم ببندی؟
یعنی تا وی جی ای صبر کنیم ببینیم جایزه رو کی میبره
مگه نمیگی اون 2تا رو کنسول بیشترن خب اگه اینقدر مطمئنی شرط ببند
ولی اگه جایزه رو تو وی جی ای تلو برد میتونی از دنیای گیم خداحافظی کنی
اصلا داورا از همین الان که هیچ از اولی که این بازی معرفی شد جایزه رو براش کنار گذاشتن حالا شما میای ترول میکنی؟
یادت رفته این بازی از نظر منتقدا بهترین گرافیک کنسولی تاریخ رو داراست

خب
این جمله رو من با این سوادم که میخونم داره میگه که ناتی داگ با این محدودیتهای ps3 حتی در مقابل pc های ارزون امروزی{دقت کنید امروزی نه ۶ سال پیش}تونسته بازی بسازیه که خلاصه خیلی شاخه.حالا نمیدونم بحث سره چیه.
دیگه کل دنیا دارن سره اعجوبه the last بحث میکنند بعد شما میگی یه بازی مثل مترو که اینقد سره مشکلاتش واسه ساخت و عرضه زود هنگامشو و...{نمیگم بازیه بدیه ولی قابل مقایسه نیست با این}بالاتره؟قطعا تو کنسول من همه این بازیها رو بازی کردم به این last نمیرسه.شما هم اولا نگفتی که این سیستم ذغالیت دقیقا چیه دوما مطمئن باش اگه اینو بازی کنی بغیر از گرافیک که قبولش میکنی یه چیزه دیگست اینقد غرق در مسائل دیگه اش میشی که دیگه فراموش میکنی اینو با چیزه دیگه مقایسه اش کنی :)

میتونی حتی شرط هم ببندی؟
یعنی تا وی جی ای صبر کنیم ببینیم جایزه رو کی میبره
مگه نمیگی اون 2تا رو کنسول بیشترن خب اگه اینقدر مطمئنی شرط ببند
ولی اگه جایزه رو تو وی جی ای تلو برد میتونی از دنیای گیم خداحافظی کنی
اصلا داورا از همین الان که هیچ از اولی که این بازی معرفی شد جایزه رو براش کنار گذاشتن حالا شما میای ترول میکنی؟
یادت رفته این بازی از نظر منتقدا بهترین گرافیک کنسولی تاریخ رو داراست

ببین دوست من .
شما من در مورد ورژن کنسولی نظری نمیدم . ولی همون طور که گفتم جمله مذکور که در باره pc هست اشتباه هست . من این رو میتونم ثابت کنم .
اگر نرم افزاری هست که بتونم توسط اون از داخل بازی فیلم تهیه کنم . بگو تا برات ثابت کنم که مترو با سیستم ضعیف هم به خوبی اجرا میشه و tlou زو به جک تبدیل میکنه .

این جمله رو من با این سوادم که میخونم داره میگه که ناتی داگ با این محدودیتهای ps3 حتی در مقابل pc های ارزون امروزی{دقت کنید امروزی نه ۶ سال پیش}تونسته بازی بسازیه که خلاصه خیلی شاخه.حالا نمیدونم بحث سره چیه.
دیگه کل دنیا دارن سره اعجوبه the last بحث میکنند بعد شما میگی یه بازی مثل مترو که اینقد سره مشکلاتش واسه ساخت و عرضه زود هنگامشو و...{نمیگم بازیه بدیه ولی قابل مقایسه نیست با این}بالاتره؟قطعا تو کنسول من همه این بازیها رو بازی کردم به این last نمیرسه.شما هم اولا نگفتی که این سیستم ذغالیت دقیقا چیه دوما مطمئن باش اگه اینو بازی کنی بغیر از گرافیک که قبولش میکنی یه چیزه دیگست اینقد غرق در مسائل دیگه اش میشی که دیگه فراموش میکنی اینو با چیزه دیگه مقایسه اش کنی :)

خوب بنده هم همین رو دارم میگم . وخوب بدتر هم شد . pc ضعیف امروزی به مراتب از pc ضعیف چندین سال پیش ، قوی تر هست.
اما جمله واضح این سایت این هست که من گفتم . این سایت مدعی این هست که با pc ضعیف امروزی نمی توان بازی رو در حد گرافیک tlou بازی کرد .
این فارسی سلیس هست . نمی دونم چرا می خوای بپیچونی قشیه رو . اگر منظور این سایت این نیست ، پس چه هست ؟
من مدعی هستم که گرافیک بازی مترو خیلی خیلی خیلی بیشتر از tlou هست . این سایت ها با این نظرات کارشناسیشون ، عملا اعتبار خودشون رو زیر سوال میبرن .
بنده به دوستمون هم گفتم .
اگر نرم افزاری هست که از داخل بازی فیلم تهیه میکنه معرفی کنید تا براتون ثابت کنم .
بنده عکس هم از بازی مترو گذاشتم . اگر دقت کنید جزئیات لباس سرباز مترو به تنهایی اندازه کل تکسچر ها و جزئیات tlou هست ( نسخه pc )
در هر صورت اگر من بازی مترو رو با گرافیک خیلی بهتر از tlou بازی کرده باشم خودبخود حرف سایت اشتباه و بی اعتبار میشه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or