بالا بودنش که بود . ولی در مقابل یه سری بازی دیگه بیشتر جک بود . البت من بازی نکردم . ولی تریلر هاش رو که دیدم .
بعد اون جمله pc ارزان چه معنی میداد ؟ :d
عجب! میشه بگین کدوم بازیها؟!
داری در مورد The Last of Us حرف میزنی یا بازی دیگهای؟
بالا بودنش که بود . ولی در مقابل یه سری بازی دیگه بیشتر جک بود . البت من بازی نکردم . ولی تریلر هاش رو که دیدم .
عجب! میشه بگین کدوم بازیها؟!
داری در مورد The Last of Us حرف میزنی یا بازی دیگهای؟
میخواد بگه با پول یه ps3 یه کارت گرافیک متوسط هم نمیتونی بخری
یعنی الان tlou گرافیکش از مترو و کرایسیس 3 بیشتره ؟
الان ps3 چنده ؟
سیستم من داغون داغون بود باهای مترو زدم در حد لالیگا tlou رو خورد و الان هضم کرد و داره میده بیرون !
" به قول یکی از بچه های همین فروم :d
یعنی الان tlou گرافیکش از مترو و کرایسیس 3 بیشتره ؟
الان ps3 چنده ؟
سیستم من داغون داغون بود باهای مترو زدم در حد لالیگا tlou رو خورد و الان هضم کرد و داره میده بیرون !
" به قول یکی از بچه های همین فروم :d
عزیزِ من، تو داری بازیِ PC رو با PS3 مقایسه میکنی. این بدیهیه که گرافیک بازیها روی PC خیلی بیشتر از کنسولهاست. حالا دو بازیای رو مثال زدی که خوشبختانه هر دوشون روی PS3 و X360 عرضه شدند و خیلی راحت میشه مقایسشون کرد. Crysis 3 روی کنسولها، کاملاً افت فریم داشت و نمیشه کتمان کرد. گرافیک Metro هم روی کنسولها به مراتب ضعیفتر از PC بود.یعنی الان tlou گرافیکش از مترو و کرایسیس 3 بیشتره ؟
عزیزِ من، تو داری بازیِ PC رو با PS3 مقایسه میکنی. این بدیهیه که گرافیک بازیها روی PC خیلی بیشتر از کنسولهاست. حالا دو بازیای رو مثال زدی که خوشبختانه هر دوشون روی PS3 و X360 عرضه شدند و خیلی راحت میشه مقایسشون کرد. Crysis 3 روی کنسولها، کاملاً افت فریم داشت و نمیشه کتمان کرد. گرافیک Metro هم روی کنسولها به مراتب ضعیفتر از PC بود.
روی کنسول PS3، گرافیک TLoU بیشتر از Crysis و Metroـه. حالا با PC کاری ندارم اما هر چقدر هم روی PC این دو بازی عالی باشن، TLoU ممکنه ضعیفتر باشه اما جک...؟!
:-oقطعا از جفتشون روی کنسول بهتره.
وهمه اینها با توجه به قدرت پردازش و حافظه محدود PS3 حتی در قیاس با PC های ارزوان قیمت امروزی واقعا چشمگیره و NDog اون چه بر روی PS3 ممکن هست رو طوری مدیریت کرده که بر سایر قسمتهای بازی اثر منفی زیادی نگذاره
اون عکسایی که از مترو نشون دادی، فکر کنم Bullshot هستند و Real-Time نیستند. چون خودم هم Metro رو توی Xbox 360 بازی کردم و مشکلات زیادی هم دیدم.
از df هم اشتباه گرفت
دیگه هر کسی هم از دور tlou رو دیده باشه می گه بهترین گرافیک این نسل رو داره بتل و کرایسیس و مترویی هم که شما مثال می زنی هوش مصنوعیش هیچ هست در مقابلش
وهمه اینها با توجه به قدرت پردازش و حافظه محدود PS3 حتی در قیاس با PC های ارزوان قیمت امروزی واقعا چشمگیره و NDog اون چه بر روی PS3 ممکن هست رو طوری مدیریت کرده که بر سایر قسمتهای بازی اثر منفی زیادی نگذاره
باشه دوستان در مورد کنسول ها حرف شما قبوله . من تسلیمم .
ولی این عبارت رو توجه کنید
این جمله داره به صورت ضمنی میگه که tlou از بازی های pc ارزان قیمت هم بهتره . درسته ؟ قبول دارید ؟
خب
اگر من یه چیزی تو این مایه ها روی سیستم زغالیم اجرا کرده باشم چی ؟
http://images.vg247.com/current//2013/03/metro_last_light_09.jpg
http://images.vg247.com/current//2013/03/metro_last_light_11.jpg
خود مقاله نویس این اجازه رو به من داده که من tlou رو با بازی که روی pc ضعیف بازی کردم مقایسه کنم . :d
اگر اجرا کرده باشید که قبوله ولی خب قطعا شما اجرا نکردید
چرا اجرا نکردم . چه طوری ثابت کنم ؟
من اجرا کردمش . مشکل فقط آبدیت کارت گرافیکم بود . وقتی درایو کارتم رو آبدیت کردم لذت بردم . :bighug:
این تصویری که من میبینم tlou رو نابود میکنه
این جمله رو من با این سوادم که میخونم داره میگه که ناتی داگ با این محدودیتهای ps3 حتی در مقابل pc های ارزون امروزی{دقت کنید امروزی نه ۶ سال پیش}تونسته بازی بسازیه که خلاصه خیلی شاخه.حالا نمیدونم بحث سره چیه.این جمله داره به صورت ضمنی میگه که tlou از بازی های pc ارزان قیمت هم بهتره . درسته ؟ قبول دارید ؟
خب
میتونی حتی شرط هم ببندی؟
یعنی تا وی جی ای صبر کنیم ببینیم جایزه رو کی میبره
مگه نمیگی اون 2تا رو کنسول بیشترن خب اگه اینقدر مطمئنی شرط ببند
ولی اگه جایزه رو تو وی جی ای تلو برد میتونی از دنیای گیم خداحافظی کنی
اصلا داورا از همین الان که هیچ از اولی که این بازی معرفی شد جایزه رو براش کنار گذاشتن حالا شما میای ترول میکنی؟
یادت رفته این بازی از نظر منتقدا بهترین گرافیک کنسولی تاریخ رو داراست
این جمله رو من با این سوادم که میخونم داره میگه که ناتی داگ با این محدودیتهای ps3 حتی در مقابل pc های ارزون امروزی{دقت کنید امروزی نه ۶ سال پیش}تونسته بازی بسازیه که خلاصه خیلی شاخه.حالا نمیدونم بحث سره چیه.
دیگه کل دنیا دارن سره اعجوبه the last بحث میکنند بعد شما میگی یه بازی مثل مترو که اینقد سره مشکلاتش واسه ساخت و عرضه زود هنگامشو و...{نمیگم بازیه بدیه ولی قابل مقایسه نیست با این}بالاتره؟قطعا تو کنسول من همه این بازیها رو بازی کردم به این last نمیرسه.شما هم اولا نگفتی که این سیستم ذغالیت دقیقا چیه دوما مطمئن باش اگه اینو بازی کنی بغیر از گرافیک که قبولش میکنی یه چیزه دیگست اینقد غرق در مسائل دیگه اش میشی که دیگه فراموش میکنی اینو با چیزه دیگه مقایسه اش کنی