بررسی The Last of Us توسط Digital Foundry

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
rihana
آخه نسخه پی سی چه ربطی به کنسول داره؟ ما داریم میگیم تو کنسول ضعیف تره آقای مهندس آقای ادعا بازی ها رو تو یه سخت افزاره مساوی میسنجن نه سخت افزار های نا برابر تا صبح حالا بگو....
همچین میگی پی سی من نفتیه بزار برات یه توضیح از سخت افزار پی اس بدم رم 256 و کارت گرافیک 512 اگر کامپیوتری با این مشخصات حتی منوی مترو رو بالا اورد من دیگه گیم بازی نمیکنم
داری یه چیزی میگی ادم از خنده غش کنه میگی چون من میگم گرافیک بالاتره پس منتقدا دارن خودشون رو زیره سوال میبرن:)) چون شما میگی؟یعنی چون مغایر حرف جناب عالی هست اونا زیره سوال میرن عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی میتونیم از لحاظ خیلی از افکت ها تلو رو در تاریخ بی نظیر بدونیم که اگه مایل به بحث فنی و منطقی باشی حاضرم کمی در موردشون توضیح بدم
و در آخر گفتم اگه فکر میکنی تلو له میشه در مقابل مترو میتونیم شرط ببندیم سر جایزه وی جی ای اگه مترو بیشتر باشه جایزه رو میبره نکنه میخوای بگی منتقدا وی جی ای هم نمیفهمن و زیر سوال میرن؟

امرو تمومش کردم شاهکار بود شاهکار بهترین بازی زندگیم بود.

ببین دوست من .
شما من در مورد ورژن کنسولی نظری نمیدم . ولی همون طور که گفتم جمله مذکور که در باره pc هست اشتباه هست . من این رو میتونم ثابت کنم .
اگر نرم افزاری هست که بتونم توسط اون از داخل بازی فیلم تهیه کنم . بگو تا برات ثابت کنم که مترو با سیستم ضعیف هم به خوبی اجرا میشه و tlou زو به جک تبدیل میکنه .

خوب بنده هم همین رو دارم میگم . وخوب بدتر هم شد . pc ضعیف امروزی به مراتب از pc ضعیف چندین سال پیش ، قوی تر هست.
اما جمله واضح این سایت این هست که من گفتم . این سایت مدعی این هست که با pc ضعیف امروزی نمی توان بازی رو در حد گرافیک tlou بازی کرد .
این فارسی سلیس هست . نمی دونم چرا می خوای بپیچونی قشیه رو . اگر منظور این سایت این نیست ، پس چه هست ؟
من مدعی هستم که گرافیک بازی مترو خیلی خیلی خیلی بیشتر از tlou هست . این سایت ها با این نظرات کارشناسیشون ، عملا اعتبار خودشون رو زیر سوال میبرن .
بنده به دوستمون هم گفتم .
اگر نرم افزاری هست که از داخل بازی فیلم تهیه میکنه معرفی کنید تا براتون ثابت کنم .
بنده عکس هم از بازی مترو گذاشتم . اگر دقت کنید جزئیات لباس سرباز مترو به تنهایی اندازه کل تکسچر ها و جزئیات tlou هست ( نسخه pc )
در هر صورت اگر من بازی مترو رو با گرافیک خیلی بهتر از tlou بازی کرده باشم خودبخود حرف سایت اشتباه و بی اعتبار میشه .

اولا که بازی که همش گرافیک نیست دوما شما حتما بازیش کن ببین آخرین چیز قشنگ بازی گرافیکشه که همونشم خیلی بالاس.

خیلی جالبه ! بعضی از دوستان کارشناس میان گرافیک بازی که روی سخت افزار 7 سال پیشه رو با بازی های کارت های 3سال پیششون مقایسه میکنن..عاخه شمایی که رفتی رزولوشن رو بردی بالا و انتی الیازینگ رو اف کردی .... سایه ها سخت افزار رو قورت میدن رو گذاشتی رو اف میایی اینطور بازی پی سی رو با کنسول مقایسه میکنی؟>؟ برو انتی الیازینگ رو بذار روی 16Xدقیقا همونی که خدای جنگ 3 هستش بعد بیا ببینم چطور تکسچر لود میکنه پی سی نازنینت... کنسول سخت افزارش ضعیفه ولی بهینه سازی حرف اولو میزنه...

برو انتی الیازینگ رو بذار روی 16Xدقیقا همونی که خدای جنگ 3 هستش بعد بیا ببینم چطور تکسچر لود میکنه پی سی نازنینت

خدای جنگ سه که اگه AA ـش اینقدر بود بیشتر از 10 فریم نمی داد. :d

خواهی نشوی هم رنگ جماعت رسوای جهان شو

- - -ویرایش - - -

آخه نسخه پی سی چه ربطی به کنسول داره؟ ما داریم میگیم تو کنسول ضعیف تره آقای مهندس آقای ادعا بازی ها رو تو یه سخت افزاره مساوی میسنجن نه سخت افزار های نا برابر تا صبح حالا بگو....
همچین میگی پی سی من نفتیه بزار برات یه توضیح از سخت افزار پی اس بدم رم 256 و کارت گرافیک 512 اگر کامپیوتری با این مشخصات حتی منوی مترو رو بالا اورد من دیگه گیم بازی نمیکنم
داری یه چیزی میگی ادم از خنده غش کنه میگی چون من میگم گرافیک بالاتره پس منتقدا دارن خودشون رو زیره سوال میبرن:)) چون شما میگی؟یعنی چون مغایر حرف جناب عالی هست اونا زیره سوال میرن عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی میتونیم از لحاظ خیلی از افکت ها تلو رو در تاریخ بی نظیر بدونیم که اگه مایل به بحث فنی و منطقی باشی حاضرم کمی در موردشون توضیح بدم
و در آخر گفتم اگه فکر میکنی تلو له میشه در مقابل مترو میتونیم شرط ببندیم سر جایزه وی جی ای اگه مترو بیشتر باشه جایزه رو میبره نکنه میخوای بگی منتقدا وی جی ای هم نمیفهمن و زیر سوال میرن؟
عزیزم .
شما چرا متوجه نیستی ؟
این سایت این جمله رو گفته

وهمه اینها با توجه به قدرت پردازش و حافظه محدود PS3 حتی در قیاس با PC های ارزوان قیمت امروزی واقعا چشمگیره و NDog اون چه بر روی PS3 ممکن هست رو طوری مدیریت کرده که بر سایر قسمتهای بازی اثر منفی زیادی نگذاره

شما منظور این سایت رو از گفتن این جمله چی میدونید ؟
من برداشتم اینه که این سایت خواسته بگه که با pc ضعیف نمیشه همچین بازی رو اجرا کرد . درسته ؟
حالا من دارم براتون میگم که من اجرا کردم .

من کی گفتم که گرافیکم بالاتره ؟ پس این سایته بدرد نمی خوره ؟

شما منطق داری ؟ :d

وقتی یک قضیه به عنوان حکم معرفی میشه و یک مورد نقض براش پیدا میشه یعنی اون حکم اشتباه هست . درسته ؟
حالا من دارم میگم با pc ضعیفم دارم این بازی رو در شرایط خیلی خوب اجرا میکنم .
من کاری به سخت افزار برابر ندارم . من کار به اون جمله کذایی دارم .

یعنی اگر جایزه بهترین گرافیک رو به tlou بدن شما قبول می کنی که tlou گرافیکش از نسخه pc مترو بیشتره ؟ رودل نکنی ؟

خیلی جالبه ! بعضی از دوستان کارشناس میان گرافیک بازی که روی سخت افزار 7 سال پیشه رو با بازی های کارت های 3سال پیششون مقایسه میکنن..عاخه شمایی که رفتی رزولوشن رو بردی بالا و انتی الیازینگ رو اف کردی .... سایه ها سخت افزار رو قورت میدن رو گذاشتی رو اف میایی اینطور بازی پی سی رو با کنسول مقایسه میکنی؟>؟ برو انتی الیازینگ رو بذار روی 16Xدقیقا همونی که خدای جنگ 3 هستش بعد بیا ببینم چطور تکسچر لود میکنه پی سی نازنینت... کنسول سخت افزارش ضعیفه ولی بهینه سازی حرف اولو میزنه...

خدای جنگ آنتی داشت ؟ خدا رو شکر خدای جنگتون رو هم بازی کردم .

ریحانه :) چرا اینقدر گیر دادی به گرافیک حالا؟ میگم این بازی اینقدر قشنگ هست که گرافیک واسش مرحله آخره اصلا شاید ضعیفترین بخشش باشه ولی بقیه چیزا مخصوصا داستانش فوق تصوره.بازی که فقط گرافیک نیس.

- - -ویرایش - - -

عزیزم .
شما چرا متوجه نیستی ؟
این سایت این جمله رو گفته

شما منظور این سایت رو از گفتن این جمله چی میدونید ؟
من برداشتم اینه که این سایت خواسته بگه که با pc ضعیف نمیشه همچین بازی رو اجرا کرد . درسته ؟
حالا من دارم براتون میگم که من اجرا کردم .

من کی گفتم که گرافیکم بالاتره ؟ پس این سایته بدرد نمی خوره ؟

شما منطق داری ؟ :d

وقتی یک قضیه به عنوان حکم معرفی میشه و یک مورد نقض براش پیدا میشه یعنی اون حکم اشتباه هست . درسته ؟
حالا من دارم میگم با pc ضعیفم دارم این بازی رو در شرایط خیلی خوب اجرا میکنم .
من کاری به سخت افزار برابر ندارم . من کار به اون جمله کذایی دارم .

یعنی اگر جایزه بهترین گرافیک رو به tlou بدن شما قبول می کنی که tlou گرافیکش از نسخه pc مترو بیشتره ؟ رودل نکنی ؟

خدای جنگ آنتی داشت ؟ خدا رو شکر خدای جنگتون رو هم بازی کردم .
جا داره بگم شما با اون سیستم که هیچ با شاخترین سیستمی که در مخیلتون میگنجه بازیهایی مثل god of war و last of us و خیلیهای دیگه رو نمیتونید بازی کنید چون انحصارین و فقط باید از دور نظاره گر باشی و با مترو مقایسه کنی با دو تا فیلم و عکس بگی که این بهتره :|

جا داره بگم شما با اون سیستم که هیچ با شاخترین سیستمی که در مخیلتون میگنجه بازیهایی مثل god of war و last of us و خیلیهای دیگه رو نمیتونید بازی کنید چون انحصارین و فقط باید از دور نظاره گر باشی و با مترو مقایسه کنی با دو تا فیلم و عکس بگی که این بهتره :|
چرا میپیچونی دوست عزیز؟ میگه من گرافیک بهتر از TLOU دیدم بعد شما میگی نمیتونی TLOU و GOW بازی کنی؟

از df هم اشتباه گرفت=))
دیگه هر کسی هم از دور tlou رو دیده باشه می گه بهترین گرافیک این نسل رو داره بتل و کرایسیس و مترویی هم که شما مثال می زنی هوش مصنوعیش هیچ هست در مقابلش

df که چیزی نیست . بدون هیچ شوخی ای میگم . زمانی که فروم هات اورکلاک خدابیامرز بود ، دوستانی اونجا فعالبت میکردن که اگر از مهندسین ساخت تراشه و چیپ ، بهتر نبودن ، چیزی هم کمتر از اونا نداشتن . همین الان تو سایت بازی سنتر هم وضعیت کمابیش به همین صورته . بیخودی df رو بزرگ نکن . اون کسی که اون مقاله رو تو df گذاشته شاید از خیلی از بچه های بازی سنتر هم پایین تر باشه ، اما چون به امکانات و منابع خوب دسرسی داره ، راحت میتونه از پس این کارا بر بیاد . اونا هم مثل ما هستن با این تفاوت که دسترسی های بیشتری دارن . پس اینقدر df رو بزرگش نکن .

در مورد قسمتی که پررنگ کردم هم به نظرم جوک میگی . میشه گفت یکی از بهترین و زیباترین گرافیک های تاریخ صنعت گیم و داره . گرافیک هنری بازی بینظیره . گرافیک تکنیکی خیلی خیلی خوبی هم داره . اما از نظر برخی جلوه ها و ... در مقابل برخی بازیها قطعا کم میاره .دلیل اینکه شما اینقدر گرافیک بالا میبینی 2 چیزه :

1 - سبک واقع گرایانه بازی به همراه انیمیشن های بی نظیر اون
2- گرافیک هنری فوق العاده زیبای بازی و رنگ پردازی هایبسیار واقعا گرایانه و بی نظیر در سراسر بازی

اینقدر هم نگید بهترین گرافیک !!!! اونقدر جوگیر شدید که کم مونده در مقابل بازی سر تعظیم فرو بیارید ! شکی نیست که بهترین ، واقع گرایانه ترین ، زیباترین امنیمشن ، سیباترین طراحی محیط ، ماندگار ترین صداگذاری و... رو تو تاریخ صنعت بازیهای ویدئویی داره ، اما قطعا بازیهایی که هستن که این بازی اصلا به گرد پاشون رو همین کنسول هم نمیرسه . یکیش کرایسیس 3 . فقط برید مدل سازی دشمنا و خود شخصیت اصلی رو تو کرایسیس 3 ببینید . بعد بیاید این بازی رو باهاش مقایسه کنید .

در مورد قسمتی که پررنگ کردم هم به نظرم جوک میگی . میشه گفت یکی از بهترین و زیباترین گرافیک های تاریخ صنعت گیم و داره . گرافیک هنری بازی بینظیره . گرافیک تکنیکی خیلی خیلی خوبی هم داره . اما از نظر برخی جلوه ها و ... در مقابل برخی بازیها قطعا کم میاره .

دلیل اینکه شما اینقدر گرافیک بالا میبینی 2 چیزه :

1 - سبک واقع گرایانه بازی به همراه انیمیشن های بی نظیر اون
2- گرافیک هنری فوق العاده زیبای بازی و رنگ پردازی هایبسیار واقعا گرایانه و بی نظیر در سراسر بازی

ینقدر هم نگید بهترین گرافیک !!!! اونقدر جوگیر شدید که کم مونده در مقابل بازی سر تعظیم فرو بیارید ! شکی نیست که بهترین ، واقع گرایانه ترین ، زیباترین امنیمشن ، سیباترین طراحی محیط ، ماندگار ترین صداگذاری و... رو تو تاریخ صنعت بازیهای ویدئویی داره ، اما قطعا بازیهایی که هستن که این بازی اصلا به گرد پاشون رو همین کنسول هم نمیرسه .
WHAT ?
اول تکلیف رو با خودتون مشخص کنین بعد . اگه میخای نه سیخ بسوزه نه کباب این راهش نیست :biggrin1:

شما که جوگیر نشدی پس مزاحم جو گیران نشو ;)

یکی نظرش این باشه که یه بازی ( حالا هر بازی ) بهترین گرافیک نسل هست شما نمیتونی بگی جوکه یا نه . اونم واسه کودوم بازی ؟ واسه TLoU :دی

====
دیدم این ریهانا عکسای خوشگلی میزاره گفتم منم بزارم :دی البته اون عکسا بیشتر Wallpaper (:دی) و نسخه PC بودن که اصلا ربطی به موضوع بحث نداره ولی اینا نصفشون in-game هست نصفشم in-engine ;)

و اینم آخری :دی

آخرین ویرایش:
من که بشخصه به عنوان PC بی طرف دارم میگم اینا رو دیدم نا امید شدم:
viewer.php

viewer.php

viewer.php

رو این PC زغالیم هم گرافیک از این بهتر هم دیدم. درباره ی گرافیک کنسولی هم نظری ندارم.

WHAT ?
اول تکلیف رو با خودتون مشخص کنین بعد . اگه میخای نه سیخ بسوزه نه کباب این راهش نیست :biggrin1:

شما که جوگیر نشدی پس مزاحم جو گیران نشو ;)

یکی نظرش این باشه که یه بازی ( حالا هر بازی ) بهترین گرافیک نسل هست شما نمیتونی بگی جوکه یا نه . اونم واسه کودوم بازی ؟ واسه TLoU :دی

====
دیدم این ریهانا عکسای خوشگلی میزاره گفتم منم بزارم :دی البته اون عکسا بیشتر Wallpaper (:دی) و نسخه PC بودن که اصلا ربطی به موضوع بحث نداره ولی اینا نصفشون in-game هست نصفشم in-engine ;)

و اینم آخری :دی

قبول نیست :(
تصاویر cg رو که با 6 تا ps3 رندر کردن عزیزم .
ولی
اگر مایلی تصاویر واقعی این بازی این ها هست
42590253481546160158.jpg

sowTW.jpg

itqTM6pEF8ZjF.png

The-Last-of-Us-gamescom-2012-2.jpg

pop_images_the_last_of_us-20227-3.html

http://www.gamersyde.com/pop_images_the_last_of_us-20227-3.html
خوب الان من چی رو باید ثابت کنم .
من نظرم اینه که گرافیک بازی مثل بتل فیلد 3 روی کنسول ها از این خیلی بهتر بود .
یا من گرافیک کرایسیس 3 روی کنسول ها رو بهتر از این می دونم .
البته گرافیک بازی اصلا کم نیست ها . ولی خوب به نظر من بهترین هم نیست .

اما من همون طور که گفتم سایت df چرند گفته در باره pc. مثل اینکه اون کسی که این مقاله رو نوشته اصلا با pc بازی نکرده .
سیستم من هم اینه دوستان

حالا دوستان میتونن حرف من رو قبول نکنن . و بگن مهندسای df درست میگن . ولی خوب وقطی من دارم میبینم دموها و ... رو نمیتونم اون جمله مربوط بهpc رو قبول کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or