بررسی کنسول پلی استیشن 4

مرسی آرمان خان بابت نوشتار خوبت.
راستی یه نکته ای برای گرفتن آپدیت های بازی مثلا فیفا که هر هفته آپدیت میکنه هم به پلاس نیاز داریم درسته؟؟؟
نمیشه فقط یه یوزر ساخت و آپدیت هارو گرفت فقط؟؟؟
بعد راهی هست که آپدیت بازی رو با pc داونلود کنیم بعد تو دستگاه اجرا کنیم؟؟؟

مرسی آرمان خان بابت نوشتار خوبت.
راستی یه نکته ای برای گرفتن آپدیت های بازی مثلا فیفا که هر هفته آپدیت میکنه هم به پلاس نیاز داریم درسته؟؟؟
نمیشه فقط یه یوزر ساخت و آپدیت هارو گرفت فقط؟؟؟
بعد راهی هست که آپدیت بازی رو با pc داونلود کنیم بعد تو دستگاه اجرا کنیم؟؟؟
خواهش عزیز
گرفتنه اپدیتها نیازی به داشتن PLUS نداره . پلاس فقط به شما اجازه بازی کردن انلاین. استفاده از online storage و تخفیف و همچنین بازیهای مجانی پلاس هست.
به تاپیکهای مربوطه برید :
http://forum.bazicenter.com/thread89356/

سلام من حدودا 3-4 ماه پیش یه DS4 خریدم و فقط با کابل micro usb بر روی کامپیوتر باهاش بازی کردم حالا وقتی بی سیم وصلش میکنم به PS3 کلا 10 دقیقه جواب میده و بعدش دسته با تاخیر کار میکنه؟مشکلش چیه؟

ممنون از زحمتی که برای این نقد و بررسی بسیار خوب کشیدید
و تمام نکات رو مو به مو ذکر کردید
سوال: ببخشید شما الان طبیعتا ماه ها هست با کنترولر PS4 کار کردید ازتون میخوام بهم بگید هیچ مشکلی تا الان برای Analogـها پیش نیومده !؟
اگه میشه لطف کنید و بگید سری ساخت دستگاه تون هم چی هست (شماره سری ساخت)

دوست عزیز انالوگ من که ترکیده ،واسه شما هم مشکلی پیش اومده؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

ضمن عزض سلام و تشکر بابت این مطلب جامع

من قصد خرید یک کنسول برای بازی رو دارم . اولویتم کنسول نسل هشتمی هست اما یه نگاه به قیمت های بازی ها انداختم , حقیقتش یکم شل شدم

میخواستم بپرسم شما دوستان عزیز هم برای انجام هر کدام از بازی های این کنسول مبلغی حدود 200 هزار تومان میپردازید ؟

اگر به این شکل باشه که برای مثلا خرید 5 بازی باید حدود 1 ملیون تومان پرداخت ..!

لطفا راهنمایی بفرمایید

ضمن عزض سلام و تشکر بابت این مطلب جامع

من قصد خرید یک کنسول برای بازی رو دارم . اولویتم کنسول نسل هشتمی هست اما یه نگاه به قیمت های بازی ها انداختم , حقیقتش یکم شل شدم

میخواستم بپرسم شما دوستان عزیز هم برای انجام هر کدام از بازی های این کنسول مبلغی حدود 200 هزار تومان میپردازید ؟

اگر به این شکل باشه که برای مثلا خرید 5 بازی باید حدود 1 ملیون تومان پرداخت ..!

لطفا راهنمایی بفرمایید

دوست عزیز لازم نیست هر بازی که میاد درجا آدم بره بخره،
شما مثلا از بازی X خوشتون میاد میزارید 3-4 هفته از اومدنش که گذشت قیمتش رسید به 150-160 تومن بازی رو می‌خرید، بازی رو که تموم کردید در حد اقل 130-140 تومن می‌فروشید و این پروسه رو برای بازی های مورد علاقه تکرار می‌کنید...

Sent from my iPhone 6 Plus

دوست عزیز لازم نیست هر بازی که میاد درجا آدم بره بخره،
شما مثلا از بازی X خوشتون میاد میزارید 3-4 هفته از اومدنش که گذشت قیمتش رسید به 150-160 تومن بازی رو می‌خرید، بازی رو که تموم کردید در حد اقل 130-140 تومن می‌فروشید و این پروسه رو برای بازی های مورد علاقه تکرار می‌کنید...

Sent from my iPhone 6 Plus

ببخشید بازی رو از همان فروشنده ای که خریده ایم به همان میفروشیم ؟

یعنی در حقیقت فروشنده در مقابل 20 هزار تومان بازی شما را تعویض مینماید ؟

نقد فوق العاده ای بود...
من قصد دارم یه PS4 بخرم و این مقاله خیلی کمکم کرد. یه سری سوال دارم که فکر میکنم جای پرسیدنش اینجا نیست! توی تاپیک هر سوال و مطلبی در مورد PS4 سوالاتم رو مطرح میکنم و امیدوار راهنمایی های خوبی بشه!
ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or